2016. január 5. kedd

jan. 5
0:03
NS: Vignjevics könnyekre számít, fogynak a Honvéd-játékosok – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
jan. 5
0:57
Keddi sportműsor: Bogdán ismét a Liverpool kapujában? (She)
Kedden rendezik a Serie A első idei mérkőzését, amelyen a Genoa városi riválisával, a Sampdoriával csap össze. Az angol Ligakupában a Liverpool a Stoke Cityhez látogat, és mivel a második számú angol kupasorozatban eddig mindhárom meccsen Bogdán Ádám állt a kapuban, elképzelhető, hogy ezúttal is a magyar válogatott kapus véd. A férfi vízilabda-válogatott a szlovákokkal, míg a női az olaszokkal…
jan. 5
6:03
Tartozás miatt elzárták a vizet a riói Olimpiai Stadionban (Infostart)
A kifizetetlen számlák miatt a szolgáltató kikapcsolta az áramot és elzárta a vizet a riói Olimpiai Stadionban, amely a nyári ötkarikás játékokon az atlétikai versenyeknek ad majd otthont.
jan. 5
7:15
Németország: a válogatott kapus nem ilyen vakációt akart (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hannover kapusának, Ron-Robert Zielernek nem úgy sikerült a téli vakációja, ahogyan azt eltervezte. A német válogatott játékos Dubaiban ünnepelte a szilvesztert, ahol leégett a hotel, amelyben megszállt.
jan. 5
7:51
NHL: két meccsen egy gól esett; Iginla a 600. találatát szerezte (She)
Az észak–amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a Colorado Avalanche otthon nyert a Los Angeles Kings ellen, így véget ért utóbbi öt mérkőzés óta tartó győzelmi szériája. Jarome Iginla megszerezte 600. NHL–találatát – tizenkilencedik játékosként –, csapattársa, Tyson Barrie karriercsúcsot ért el a négy pontjával (két gól és két assziszt.) Két találkozó a túlórában dőlt el, köztük…
jan. 5
7:53
NBA: a GSW-től megszokhattuk, a Philadelphiától nem (She)
Az észak–amerikai kosárlabda–bajnokság (NBA) alapszakaszában a Golden State Warriors hazai környezetben nyert a Charlotte Hornets ellen, a címvédő a 34. találkozóján a 32. sikerét könyvelhette el. Második vereségét követően immár megszakítás nélkül harmadszor nyert. Győzött viszont a liga pofozógépe, a Philadelphia 76ers is, miután a 109 pontját már nem tudta túldobni a soros rivális,…
jan. 5
8:27
Bp. Honvéd: csatárt keresnek, 22 éves kongóit tesztelnek (She)
A Kongói Demokratikus Köztársaságból érkező Dark Kadima Kabangut teszteli az NB I-es Bp. Honvéd labdarúgócsapata. Marco Rossi vezetőedző elmondása szerint a huszonkét esztendős csatárt csak akkor szerződtetik a kispestiek, ha erősítést jelent.
jan. 5
8:45
Franciaország: Benzema nem léphet kapcsolatba Valbuenával (She)
A bíróság nem járult hozzá Karim Benzema és Mathieu Valbuena szembesítéséhez a francia válogatott labdarúgókat is érintő szexvideós zsarolási ügyben.
jan. 5
8:47
Békéscsaba: a válogatott kapust megszerezték, támadó érkezhet (She)
Mint beszámoltunk róla, a Békéscsaba NB I-es labdarúgócsapata is megkezdte a felkészülést. A lila-fehér klub a hivatalos honlapján azt írja, hogy a montenegrói válogatott Vukasin Polekszics érkezése biztosra vehető, valamint hamarosan a támadószekcióba is jöhet erősítés.
jan. 5
9:03
DVTK: megegyeztek a Jatajjal, Elek ma edzésbe áll – sajtóhír (She)
Elek Ákos egyre közelebb van a DVTK-hoz, miután sajtóhírek szerint a NB I-es klub megegyezett a futballista kínai klubjával, a Csangcsun Jatajjal. Így már a válogatott középpályás is ott lehet a labdarúgócsapat első idei edzésén, amelyet az új tréner, Egervári Sándor irányít.
jan. 5
9:21
Tenisz: Fucsovics sikerrel vette az első fordulót Adelaide-ben (She)
Fucsovics Márton sikerrel vette az első fordulót az Adelaide-ben zajló, 75 ezer dollár összdíjazású keménypályás Challenger-tenisztornán.
jan. 5
9:23
Belgium: Újpesten játszhatott volna, a Monacót választotta (She)
A Belgiumban amolyan csodagyereknek tartott 16 éves Adrien Bongiovanni a nyáron került a Standard Liege-től az AS Monaco utánpótlásához, pedig – mint az most kiderült – könnyen Újpesten köthetett volna ki.
jan. 5
9:24
Vélemény: Egy megalomán paprikajancsi esete a világ legnagyobb futballklubjával (Agroinform)
Zidane kinevezése csak habfoszlány a Real rothadó cseresznyetortáján. Pérez előre menekül, de nincs sok esélye.
jan. 5
9:39
Fucsovics Márton sikerrel vette az első fordulót Adelaide-ben (Infostart)
Fucsovics Márton sikerrel vette az első fordulót az Adelaide-ben zajló, 75 ezer dollár összdíjazású keménypályás Challenger-tenisztornán.
jan. 5
9:39
Videó: íme, Zidane legszebb megmozdulásai a Realban! (She)
A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez hétfői sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a vezetőség menesztette Rafa Benítez vezetőedzőt. A spanyol szakember helyét a klub legendás játékosa, az eddig a Real Madrid Castillát irányító Zinedine Zidane veszi át. A 43 éves korábbi középpályás 2001 és 2006 között volt a királyiak labdarúgója. Nézze meg Zidane legszebb megmozdulásait ebből az időszakból!
jan. 5
9:57
Négymilliárdot kaphat a Ferencváros (Infostart)
Orosz Pál szerint a Ferencváros labdarúgócsapatának idei célja, hogy az NB I megnyerése után bejusson valamelyik nemzetközi kupa csoportkörébe.
jan. 5
9:57
FTC: Orosz szerint ennyit hozna a BL-csoportkörbe jutás (She)
Orosz Pál szerint a Ferencváros labdarúgócsapatának idei célja, hogy az NB I megnyerése után bejusson valamelyik nemzetközi kupa csoportkörébe.
jan. 5
10:15
NFL: három csapat költözne Los Angelesbe (She)
Az Oakland Raiders, a St. Louis Rams és a San Diego Chargers is beadta kérvényét az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligához (NFL), hogy Los Angelesbe tehesse át székhelyét.
jan. 5
10:17
Gyász: elhunyt minden idők legjobb diósgyőri gólvágója (She)
Szomorú hírt osztott meg szurkolóival a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK: életének 88. évében elhunyt Dobó Zoltán, minden idők legeredményesebb diósgyőri csatára.
jan. 5
10:19
Real Madrid: Izgatottabb vagyok, mint amikor játékosként írtam alá – Zidane (She)
Zinedine Zidane lett a spanyol élvonalbeli Real Madrid vezetőedzője, miután a klub hétfőn menesztette Rafael Benítezt. A 43 éves szakembernek ez lesz az első megbízatása a legmagasabb szinten, és a bejelentésekor azt mondta, a szezon végén trófeát szeretne nyerni a csapattal.
jan. 5
10:33
Ezért maradt alul ismét Benedek Tibor csapata (Infostart)
A férfiválogatott szövetségi kapitánya a waterpolo.hu kérdésére értékelte a spanyolok elleni vesztes mérkőzést.
jan. 5
10:33
Tenisz: Sarapova és Halep is visszalépett (She)
A címvédő Marija Sarapova és az első helyen kiemelt Simona Halep is visszalépett a brisbane-i kemény pályás tenisztorna női versenyétől.
jan. 5
10:35
Válogatott: Szerbiát fogadhatjuk márciusban – sajtóhír (She)
A szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Radovan Csurcsics sajtótájékoztatón jelentette be, hogy elmarad a márciusra tervezett, Skócia elleni felkészülési mérkőzésük. Helyette nagy valószínűséggel az Eb-résztvevő magyar nemzeti csapattal ütköznének meg. A hírek szerint mi lennénk a házigazdák.
jan. 5
10:37
NBA: akár két Bryant-mezt is visszavonultathat a Lakers (She)
A Los Angeles Lakers kosárlabdacsapatánál még nem tudják, hogy a szezon végén búcsúzó Kobe Bryant melyik mezét vonultassák vissza.
jan. 5
10:39
Videó: egy Zidane-emlék, amitől még tüzesebb lesz az el Clásico (She)
Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid a klub legendás futballistáját, Zinedine Zidane-t nevezte ki vezetőedzőjének. A franciának nincsenek jó emlékei az ősi rivális FC Barcelona vezetőedzőjéről, Luis Enriquéről, 2003-ban, mikor a pályán találkoztak, így végződött az eset.
jan. 5
10:41
DVTK: a fradistáról tárgyalnak, Elek a kínaiakon múlik (She)
A Diósgyőr labdarúgócsapata ma délelőtt megkezdte a téli felkészülést, miután a klub sajtótájékoztató keretében bemutatta az új vezetőedzőt, Egervári Sándort és segítőjét, Pisont Istvánt. Új szerzemény nem vett részt az első edzésen, de erősítési tervek már vannak.
jan. 5
10:48
Nikolics az ősz legjobbja (Metropol)
Nem csak a Legiában, hanem az egész lengyel bajnokságban.
jan. 5
10:50
Elszenvedte második vereségét a Golden State (Metropol)
A 29/2-es győzelmi mérlegnél tartó címvédő így is az NBA történetének legjobb mutatójával áll 31 meccs után.
jan. 5
10:51
Doppingbújócska helyett liberálisabb ellenőrzés? - Dénes Ferenc az Arénában (Infostart)
Liberálisabb dopping-ellenőrzési rendszerre lenne szükség, a mostani bújócskázás, itt a piros, hol a piros játék a sportolók helyzetét nehezíti meg - vélekedett az InfoRádió Aréna című műsorában Dénes Ferenc. A sportközgazdász arról is beszélt, a magyar futball sokat profitálhat abból, hogy a válogatott kijutott az Európa-bajnokságra.
jan. 5
10:51
Real: Bale visszatérhet Angliába – több mint 100 millióért (She)
Egybehangzó angol lapértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United újabb rohamot indít Gareth Bale-ért.
jan. 5
10:52
Továbbra is öten pályáznak a FIFA elnökségre (Metropol)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) elutasította a libériai Musa Bility fellebbezését, így hivatalosan öten számítanak elnökjelöltnek.
jan. 5
10:54
Szalai Ádám tényleg a Hannoverrel tárgyal (Metropol)
Szalai a jelenlegi szezonban kevés lehetőséget kapott, többször előfordult, hogy csereként sem léphetett pályára vagy a meccskeretből is kihagyták.
jan. 5
10:54
Angol Ligakupa: A Stoke meglepheti a Liverpoolt (Agroinform)
A Fazekasok akár komoly előnyre is szert tehetnek a Vörösökkel szemben az Angol Ligakupa elődöntőjében.
jan. 5
10:56
Megvan a Lakers hetedik sikere (Metropol)
A Los Angeles Lakers hazai pályán kilenc ponttal legyőzte a Philadelphia csapatát az észak-amerikai profi kosárlabdaliga pénteki játéknapján.
jan. 5
10:58
Gyorsaságáért bűnhődik a Real Madrid sztárja (Metropol)
Gyorshajtás miatt bevonták a Real Madrid kolumbiai labdarúgója, James Rodríguez jogosítványát.
jan. 5
11:00
Hosszú Katinka két számban a világranglista élén (Metropol)
Az olimpiai programban szereplő úszószámok közül kettőben zárta 2015-öt a világranglista első helyén Hosszú Katinka.
jan. 5
11:02
Német vezetőedző a Vasasnál (Metropol)
A német Michael Oenning irányítja vezetőedzőként a labdarúgó az újonc Vasas FC csapatát a fővárosi klub szombati bejelentése szerint.
jan. 5
11:04
Két góllal kikapott a Liverpool (Metropol)
A Liverpool 2-0-ra kikapott a West Ham United otthonában a 20. forduló nyitómérkőzésén.
jan. 5
11:06
Csak egy pontot szerzett a Barca (Metropol)
Gól nélküli döntetlenre végzett a listavezető és címvédő FC Barcelona városi riválisa, az Espanyol meccse.
jan. 5
11:08
Újra nyert a Manchester United (Metropol)
A Manchester United hazai pályán 2-1-re legyűrte a Swansea Cityt, a vörös ördögök másfél hónapja voltak nyeretlenek.
jan. 5
11:09
Lazio: már 50 millióért is elengednék az MU-kiszemeltet (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a Serie A-ban szereplő Lazio már 50 millió euróért is hajlandó lenne elengedni a Manchester United-kiszemelt Felipe Andersont.
jan. 5
11:10
Nadal nyerte a döntőt Abu-Dzabiban (Metropol)
Rafael Nadal nyerte az Abu-Dzabiban rendezett, meghívásos férfi tenisztornát.
jan. 5
11:12
Gerrard visszatérhet a Liverpoolhoz (Metropol)
Az év végén edzőként térhet vissza a klubhoz.
jan. 5
11:14
Tömegbaleset a Dakaron (Metropol)
13 néző sérült meg, amikor kisodródott az egyik versenyző. Hármójuk állapota válságos.
jan. 5
11:16
Schumacher ma 47 éves (Metropol)
A német autóversenyző, hétszeres Formula-1-es világbajnok Michael Schumacher ma lett 47 éves.
jan. 5
11:18
Bujkáék magabiztos győzelemmel rajtoltak az Univer Kupán (Metropol)
A magyar női vízilabda-válogatott könnyed sikerrel kezdte meg szereplését a ligaválogatott ellen.
jan. 5
11:20
Kikapott az olaszoktól a Benedek-csapat (Metropol)
A magyar férfiválogatott egy góllal kikapott az olasz együttestől a győri vízilabda Volvo Kupa nyitónapján.
jan. 5
11:22
Babos bejutott a nyolcaddöntőbe Sencsenben (Metropol)
A magyar teniszező az 500 ezer dollár összdíjazású verseny első fordulójában két játszmában győzött az orosz Jevgenyija Rogyina ellen.
jan. 5
11:24
Tízéves eltiltás a verekedő olimpiai bajnok súlyemelőnek (Metropol)
Sza Dzse Hjuk úgy megvert egy 21 éves súlyemelőt egy csuncseoni bárban, hogy az hat héten túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.
jan. 5
11:26
Szalai Ádámot bemutatták Hannoverben (Metropol)
A 28 éves magyar csatár kölcsönben került a csapathoz a sereghajtó Hoffenheimtől.

Keresés