2016. január 16. szombat

jan. 16
0:06
Szombati sportműsor: a férfi kézi Eb-n Montenegróval kezdünk (She)
Szombaton megkezdi szereplését a lengyelországi Európa-bajnokságon a magyar férfi kézilabda-válogatott, amely 18 órától Montenegróval csap össze, míg a magyar női vízilabda-válogatott a portugálokkal játszik a belgrádi Eb-n. A Ferencváros női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligájában lesz érdekelt, de nem unatkozhatnak az európai futball szerelmesei sem: pályára lép a Chelsea, a Manchester City, az…
jan. 16
0:24
Sznúker: nagy meccsen nyert Trump; O’Sullivan a világbajnok ellen (She)
Judd Trump egészen kimagasló színvonalú meccsen győzött 6:5-re Neil Robertson ellen a sznúker Masters negyeddöntőjében. Szintén elődöntőbe jutott a vb címvédője, Stuart Bingham is, aki Ronnie O’Sullivan ellenfele lesz a négy között.
jan. 16
0:42
Felkészülés: Reus is betalált, négyet hintett a Dortmund (She)
A Dubaiban edzőtáborozó Borussia Dortmund felkészülési mérkőzésen 4–1-re megverte a dél-koreai Csonbuk együttesét. A német csapat góljait Marco Reus, Gonzalo Castro, Pak Dzsu Ho és Christian Pulisic szerezték.
jan. 16
1:18
Nürnberg: Stiebert orvosira várják, hétfőn a csapattal tarthat (She)
A Bild beszámolója szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburgtól elvágyódó Stieber Zoltán a tárgyalások kedvező alakulása esetén hétfőn elutazhat a Nürnberg keretével a törökországi edzőtáborba.
jan. 16
7:36
Honvéd: az exfradista és a kongói csatár szerződést kaphat (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a korábbi ferencvárosi védő, Sváb Dániel és a kongói csatár, Dark Kadima Kabangu is jó eséllyel szerződést kaphat a Honvéd labdarúgócsapatától.
jan. 16
7:54
Felkészülés: pályán a Fradi, az Újpest, a Gyirmót – program (She)
Ezen a hétvégén már itthon is elkezdődik a téli felkészülési meccsek dömpingje. Tekintse meg az NB I-es és NB II-es labdarúgócsapatok mai programját!
jan. 16
8:12
NHL: ilyen sem történt még Kane-nel; 10-nél jár a Chicago (She)
Patrick Kane először szerzett három gólt az NHL-ben alapszakasz-mérkőzésen, csapata, a Chicago Blackhawks pedig az észak-amerikai profi jégkorongliga legutóbbi játéknapján már sorozatban a tizedik győzelmét aratta, ezúttal a Toronto volt az áldozata.
jan. 16
8:12
Premier League: A City is lenullázhatja a Palace-t (Agroinform)
A Crystal Palace együttese zsinórban ötödik bajnoki mérkőzésén maradhat gólképtelen.
jan. 16
8:30
NBA: leblokkolt a Heat kiválósága, nem is egyszer (She)
A Miami Heat 98–95-re nyert a Denver Nuggets vendégeként Hassan Whiteside vezérletével az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján. A center 19 ponttal, 17 lepattanóval és 11 blokkal (!) tripla duplát ért el.
jan. 16
8:48
Arsenal: A Real igazolhat a nyáron, ez biztos – Wenger (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere szerint sikeres lesz a Real Madrid fellebbezése a klubot sújtó átigazolási eltiltás ellen.
jan. 16
9:06
Dakar 2016 - Hirvonen nyerte a 12. szakaszt (Infostart)
A finn Mikko Hirvonen és a francia Michel Perin párosa nyerte a dél-amerikai terepen zajló Dakar-rali 12. szakaszát pénteken.
jan. 16
9:06
Kézilabda Eb: Ha nincs meg a két pont, nagy bajba kerülünk (Agroinform)
A mieink a nyitófordulóban a kvartettünk leggyengébb csapatának tartott Montenegróval csapnak össze.
jan. 16
9:08
Schmitt Pál hat aranyérmet vár Rióban (Infostart)
Az Olimpiai Védnöki Testület elnöke, Schmitt Pál szerint az úszóválogatott teljesítményét nem befolyásolja majd a Hosszú Katinka és a szövetség közötti feszültség. A volt köztársasági elnök 6 aranyérmet vár Rióban és reméli, hogy ismét a világ legjobb 10-12 országa között lehetünk.
jan. 16
9:09
Csoportelsők a magyarok a férfiaknál (Metropol)
Péntek este a görög csapat kikapott az orosz együttestől.
jan. 16
9:11
Részlegesen lebénult egy osztrák ugró (Metropol)
Lukas Müller hatalmasat esett a sírepülő-világbajnokságon.
jan. 16
9:42
Videó: ilyen, ha a brazil strandfocisok nekiállnak dekázgatni… (She)
Strandfoci, futsal, futball, ha labda van játékban, amit lábbal kell mozgatni, a brazilok a legtrükkösebbek! Most a brazil strandfoci-válogatott állt össze egy kis dekázásra, a labda önálló életet élt, ők pedig csak mosolyogtak, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga…
jan. 16
10:00
Tenisz: elhagyta a testét az amerikai, majd feladta a döntőt (She)
A spanyol Roberto Bautista-Agut nyerte meg az aucklandi kemény pályás tenisztornát. A döntőben az amerikai Jack Sock feladta ellene a küzdelmet.
jan. 16
10:36
Evezés: fontos teszt – Győrben rendezik az ergométeres Eb-t (She)
Szombaton a győri Audi Aréna ad otthont az evezősök ergométeres Európa-bajnokságának.
jan. 16
10:36
Sportfogadás: Három meccs, négyszeres pénz! (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
jan. 16
10:54
Kézilabda: FTC–Larvik, majd Magyarország–Montenegró (She)
Szombaton a magyar válogatott számára is megkezdődik a férfi kézilabda Eb, de női kupacsapataink is pályára lépnek. Íme, a mai kézis program.
jan. 16
10:56
Real: az elnöknek elege van CR-ből, ez volt az utolsó csepp? (She)
Spanyol sajtóhírek szerint Florentino Péreznél, a Real Madrid labdarúgócsapatának elnökénél betelt a pohár, és kész elengedni Cristiano Ronaldót a klubtól.
jan. 16
11:12
Vízi Eb: Portugália–Magyarország élőben az NSO-n! (She)
Az oroszok elleni nagy meccs előtt a szerény képességű Portugália ellen száll medencébe a magyar női vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokság A-csoportjának 4. fordulójában. Azt tudtuk, hogy biztosan nyerni fogunk, ennek ellenére még a vártnál is simábban nyertünk, hiszen még gólt sem kaptunk.
jan. 16
11:12
Premier League: Kék-fehér derbi Londonban (Agroinform)
Ismét győzhet a Chelsea a PL-ben, ha Guus Hiddinkék nem követnek el olyan hibákat, mint a West Bromwich ellen.
jan. 16
11:30
Vízilabda Eb: elsőként a spanyolok a nyolc között (Infostart)
Elsőként a Máltát magabiztosan legyőző spanyol férfiválogatott jutott a legjobb nyolc közé a belgrádi vízilabda Európa-bajnokságon szombaton.
jan. 16
11:30
Topligák: pályán a Chelsea, a Man. City, az Inter, a Napoli (She)
Az NB I-es és NB II-es magyar labdarúgócsapatok zöme felkészülési mérkőzést játszik szombaton, az európai topligákban viszont tétre megy a játék. Íme, a mai program.
jan. 16
11:48
A címvédőkkel egy csoportban a magyar női teniszválogatott (Infostart)
Nehéz csoportba került a magyar női válogatott a február 28. és március 6. között Kuala Lumpurban sorra kerülő asztalitenisz csapat-világbajnokság szombati sorsolásán: Téglás Péter együttese a címvédő kínaiakkal, valamint a tajvaniakkal, a románokkal, a spanyolokkal és a házigazda malajziaiakkal játszik majd.
jan. 16
11:48
Videó: Neymar azt próbálta, amivel Puskás oktatott (She)
Ha az Aranylabdát a kapufás ügyességi feladatokra adnák, akkor egészen biztosan Neymar nyerne. A Barcelona brazil támadója freestyle-osok felkérésére arra vállalkozott, hogy öt próbálkozásból ötször eltalálja a lécet. Ismerős a kihívás? Klasszikus futballjáték.
jan. 16
12:06
NB II: nagy a baj – visszaléphet a bajnokságtól a Dunaújváros (She)
A Dunaújváros lemondta a Vasas elleni, szombatra tervezett felkészülési meccsét. A Nemzeti Sport Online már december elején jelezte, hogy nagy gondok vannak a klubnál, és most Dobos Barna is nyíltan beszélt a problémákról – az is előfordulhat, hogy a csapat visszalép a bajnokságtól a tavaszi folytatás előtt.
jan. 16
12:24
Vízilabda Eb - Magyarország-Portugália 25-0 (Infostart)
A magyar női válogatott szombati mérkőzésén 25-0-ra legyőzte a portugál csapatot a belgrádi olimpiai kvalifikációs vízilabda Európa-bajnokságon.
jan. 16
12:24
Asztalitenisz-vb: Kínával egy csoportban a női csapatunk (She)
Nehéz csoportba került a magyar női válogatott a február 28. és március 6. között Kuala Lumpurban sorra kerülő asztalitenisz csapat-világbajnokság szombati sorsolásán: Téglás Péter együttese a címvédő kínaiakkal, valamint a tajvaniakkal, a románokkal, a spanyolokkal és a házigazda malajziaiakkal játszik majd.
jan. 16
12:26
Sock feladta a döntőt (Infostart)
A spanyol Bautista-Agut vezetésénél az amerikai Jack Sock feladta a döntőt szombaton az 520 ezer dollár (150,8 millió forint) összdíjazású aucklandi keménypályás férfi tenisztornán.
jan. 16
12:26
MTK: „Kinéztük a Fulham támadóját” – László Csaba (She)
Az MTK vezetőedzője, László Csaba a Nemzeti Sportnak nyilatkozott csapata új csatáráról, a montenegrói Darko Nikacs szerződtetésének hátteréről, akinek érkezésével a taktikai variációk is bővültek. A szakember a célokat is érintette.
jan. 16
12:42
Sífutó-vk: olasz és svéd siker a planicai sprinten (She)
A szlovéniai Planicán férfi és női szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók idei világkupa-sorozata. Előbbieknél az olasz Federico Pellegrino, utóbbiaknál pedig a svéd Stina Nilsson győzött.
jan. 16
13:00
Videó: varázslat! 4 védőt vert át a francia 5 másodperc alatt (She)
Hatem Ben Arfa rövid hullámvölgy után újra régi formájában tündököl Franciaországban, a Nice-ben. A francia cselkirály most öt másodperc alatt négy védőt küldött el trükkjeivel, ezt még Ronaldinho is megirigyelné…
jan. 16
13:02
Felkészülés: ismét nyert az Egervári vezette DVTK (She)
Az új vezetőedzővel, Egervári Sándorral a második felkészülési meccsét is 2–0-ra megnyerte a DVTK, ezúttal az NB II-es Budaörs ellen nyertek idegenben a diósgyőriek.
jan. 16
13:04
Tenisz: Troicki meccslabdáról nyerte meg a sydney-i döntőt (She)
A címvédő szerb Viktor Troicki nyerte meg a sydney-i kemény pályás tenisztorna férfi egyesének döntőjét, meccslabdáról fordítva a bolgár Grigor Dimitrov ellen.
jan. 16
13:06
Felkészülés: próbajátékosokkal nyert az Újpest (She)
Az Újpest élvonalbeli labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 5–1-re nyert Dunakeszin az NB III-as Monor ellen.
jan. 16
13:18
Egy gólt sem kapott a magyar női vízilabda-csapat (Infostart)
Negyedik csoportmérkőzésén harmadik győzelmét aratta a magyar válogatott a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság női tornáján, amelynek A csoportjában szombaton 25-0-ra verte a portugálokat.
jan. 16
13:18
Felkészülés: Storck játékosa volt az Olympiakosznál – ma gólt lőtt a Vasasban (She)
A Vasas mára tervezett, Dunaújváros elleni hazai mérkőzése a vendégek problémái miatt elmaradt. Az új vezetőedző, Michael Oenning így kettéosztotta a keretet, és egymás közötti mérkőzést játszottak a piros-kékek. A Vasasban gólt lőtt a görög Olympiakosz korábbi játékosa, Iliasz Ignatidisz. Az Újpest próbajátéksokkal, de Mbaye Diagne nélkül győzött a Monor ellen. A DVTK a Budaörst verte meg…
jan. 16
13:18
NFL: Tippmestereink a New Englandet és az Arizonát favorizálják (Agroinform)
Szombaton a Patriots-Chiefs és a Cardinals-Packers főcsoport-elődöntőkkel folytatódik az NFL rájátszása.
jan. 16
13:36
Felkészülés: a DVSC döntetlent játszott az első meccsén (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata idei első felkészülési mérkőzésén 1–1-es döntetlent játszott a román másodosztályú Gaz Metan Mediasszal
jan. 16
13:38
Vízi Eb: Katasztrófaként éltem meg, hogy… – Bujka Barbara (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 25–0-ra legyőzte Portugáliát a belgrádi Európa-bajnokság A-csoportjának 4. fordulójában. A találkozót követően Bujka Barbara nyilatkozott az NSO Tv-nek.
jan. 16
13:54
Kézi Eb: Remélem, a pozitív mentalitás segít nekünk – Mikler (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott Montenegró ellen játssza első mérkőzését az Európa-bajnokságon. A csapat kapusa, Mikler Roland mondta el várakozásait az NSO Tv-nek.
jan. 16
14:12
Úszás: Hosszú kihagyja a Budapesti FINA-gálát? (She)
Hosszú Katinka kihagyhatja a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) hagyományos díjátadó gáláját, amelyre január 31-én Budapesten kerül sor.
jan. 16
14:14
Felkészülés: FTC–Zemplín Michalovce élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I listavezetője, a Ferencváros a második téli felkészülési mérkőzésén a nagymihályi csapat, a Zemplín Michalovce ellen lép pályára a Népligetben. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, valamint kommentálják az eseményeket!
jan. 16
14:15
Hosszú Katinka kihagyhatja a FINA budapesti gáláját? (Metropol)
A luxemburgi Euro Meet úszófesztivál honlapja szerint Hosszú ott fog versenyezi a gála ideje alatt. Közben 4. és 8. lett Austinban.
jan. 16
14:16
Vízi Eb: „Az oroszok elleni csoportmeccs lesz a negyeddöntőnk” (She)
Kisteleki Hanna négy gólt szerzett a portugálok elleni vízilabda Eb-csoportmeccsen, de már az oroszok elleni találkozóra fókuszál.
jan. 16
14:17
Hosszú Katinka negyedik és nyolcadik hellyel kezdett Austinban (Metropol)
Hosszú Katinka 100 méter gyorson a negyedik, 400 méter gyorson pedig a nyolcadik helyen végzett a döntőben az egyesült államokbeli Austinban zajló nemzetközi verseny pénteki nyitónapján.
jan. 16
14:18
Úszás: Hosszú 4. és 8. hellyel kezdett Austinban (She)
Hosszú Katinka 100 méter gyorson a negyedik, 400 méter gyorson pedig a nyolcadik helyen végzett a döntőben az egyesült államokbeli Austinban zajló nemzetközi verseny pénteki nyitónapján.
jan. 16
14:19
25-öt lőttek, egyet sem kaptak a pólós lányok (Metropol)
Negyedik csoportmérkőzésén harmadik győzelmét aratta a magyar válogatott. Ezúttal a törökök ellen.

Keresés