2016. január 21. csütörtök

jan. 21
0:06
Csütörtöki sportműsor: mindkét pólócsapatunk elődöntőzik (She)
Csütörtökön az Európa-bajnoki döntőért játszik a férfi és a női vízilabda-válogatottunk is. Kézilabdázóink szabadnaposak lesznek, a másik középdöntős csoportban viszont két mérkőzést is rendeznek. Íme, a mai sportműsor.
jan. 21
6:42
Aus. Open: Babos párosban továbbjutott az 1. fordulóból (She)
Babos Tímea a szlovén Katarina Srebotnikkal az oldalán továbbjutott az Australian Open női páros első fordulójából, miután két játszmában legyőzte a Vera Dusevina, Katerina Siniaková orosz, cseh párost.
jan. 21
7:00
Férfi kézi Eb: a középdöntő időpontjai, 3 magyar meccsel (She)
A lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság szervezői közzétették a középdöntő pontos menetrendjét, amely szerint a magyar válogatott a németekkel (pénteken) és a spanyolokkal (kedden) 18.15-kor, a svédekkel (szerdán) 16 órakor játszik.
jan. 21
7:36
Hosszú Katinka nem vesz részt a FINA budapesti gálaünnepségén (Infostart)
Nem vesz részt Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup a FINA január 31-én Budapesten zajló "Best Athletes of the Year" díjátadó gálaünnepségén - áll a Magyar Úszó Szövetség sajtóközleményében.
jan. 21
8:12
NHL: fordított a Colorado és az Anaheim, Detroitban szólt a Blues (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a Colorado Avalanche és az Anaheim Ducks is házigazdaként került hátrányba, de fordított a Buffalo Sabres, valamint a Minnesota Wild ellen. A St. Louis Blues kétgólos előnyhöz jutott Detroitban, a Red Wings az 58. percben csak szépíteni tudott.
jan. 21
8:14
NBA: Chicagóban oktatott a GSW, vendégként nyert a 76ers (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a ligaelső, címvédő Golden State Warriors ezúttal Chicagóban tartott erődemonstrációt, miután 31 pontot vert a házigazda Bullsra. Vendégként nyert a ligautolsó Philadelphia 76ers, ez a szezon eddigi 25 idegenbeli bajnokiján most fordult vele elő harmadszor. Eredményesen túlórázott otthon a Knicks és a Dallas.
jan. 21
8:30
Australian Open - Babos Tímea párosban továbbjutott (Infostart)
Babos Tímea a szlovén Katarina Srebotnikkal az oldalán két játszmában győzött a Vera Dusevina, Katerina Siniakova kettős ellen, s ezzel bejutott a női páros második fordulójába az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 21
8:57
Babos Tímea párosban továbbjutott (Metropol)
A magyar teniszező a szlovén Katarina Srebotnikkal az oldalán két játszmában győzött egy orosz-cseh kettős ellen az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 21
9:06
Werder: „Abból indulunk ki, hogy Kleinheisler Eb-szereplő lesz” (She)
Kleinheisler László érkezésével jócskán bővültek a szakmai stáb opciói a Werder Bremen középpályáján – írja a helyi Weser-Kurier a magyar válogatott labdarúgóról, aki szerdán klubot váltott és a Videoton FC-ből a brémai csapatba igazolt. A klubvezetők nem fogják vissza magukat: nagy lehetőséget látnak Kleinheislerben.
jan. 21
9:08
Újpest: Duchatelet visszautasította a Sportingot – Diagne keleti esélye (She)
Az Újpest tulajdonosa, Roderick Duchatelet is megszólalt az NB I-ben ősszel 11 gólt jegyző Mbaye Diagne átigazolási ügyében. A belga sportvezető a Nemzeti Sportnak elmondta, visszautasította a portugál Sporting CP ajánlatát.
jan. 21
9:15
Vízilabda: Az Eb-döntő és az olimpia a tét a Benedek-csapat számára (Agroinform)
A magyar férfi vízilabda-válogatott Montenegróval csatázik a szerbiai Európa-bajnokság elődöntőjében csütörtökön.
jan. 21
9:24
Eb 2016: csoportriválisaink rápörögtek a jegyekre (She)
A legtöbb jegyet Lengyelország, Svájc, Franciaország, Ausztria és Írország szurkolói igényelték a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra.
jan. 21
9:26
Videó: egy kis „betolakodó” Pool-drukker lett az élő adás sztárja (She)
A Liverpool védője, Mamadou Sakho sérülés miatt kihagyta csapata Exeter City elleni FA-kupa-mérkőzését. A francia labdarúgó azonban családjával a helyszínen nézte meg a 4–0-s győzelmet, ráadásul a meccs után kislánya jóvoltából még az élő adásba is bekerült.
jan. 21
9:28
Válogatott: különvonat indulhat a portugálok elleni meccsre (She)
Szervezett utat tervez a franciaországi Európa-bajnokságra a magyar labdarúgó-válogatott hazai és külföldi mérkőzésein hét éve kiváló hangulatot teremtő Carpathian Brigade szurkolói csoport.
jan. 21
10:00
Búcsúzott Nadal legyőzője (Infostart)
A nyitókörben Rafael Nadalt legyőző, szintén spanyol Fernando Verdasco a második fordulóban kiesett a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 21
10:18
Elkészült a magyar csoport menetrendje a férfi kézilabda Eb-n (Infostart)
A magyar válogatott pénteken és kedden 18.15 órától, szerdán pedig 16 órától lép pályára a középdöntőben a lengyelországi olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokságon.
jan. 21
10:27
Hosszú Katinka lemondta a FINA-gálát (Metropol)
A többszörös világ- és Európa-bajnok versenyző nem lesz ott a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) hagyományos díjátadó gáláján.
jan. 21
10:27
Kézilabda Eb: Elkészült a magyar csoport menetrendje (Agroinform)
Öt csapattal verseng a magyar kézilabda-válogatott az olimpiai selejtezős két kiadó helyért.
jan. 21
10:36
Férfi kézi Eb: „Nem csak a dánoktól, önmagunktól is elmaradtunk” (She)
A 119-szeres válogatott kézilabdázó, Buday Ferenc szerint a dánok elleni vesszőfutás (22–30) alkalmával nemcsak a világ élvonalához tartozó ellenféltől maradtunk el a lengyelországi férfi Eb utolsó csoportmeccsén, hanem önmagunkhoz képest is gyengébb teljesítményt nyújtottunk.
jan. 21
10:38
FTC: ezzel a 24 játékossal utaztak el a beleki edzőtáborba (She)
A Ferencváros nyilvánosságra hozta, mely 24 játékos utazott el a beleki edzőtáborba. A keretben ott van a múlt héten autóbalesetet szenvedő Busai Attila, Varga Roland páros, viszont a csapattal hírbe hozott játékosok egyike sem tartott a stábbal.
jan. 21
10:40
FTC: Észak-Afrikából Európába menne, a Fradival hozták szóba (She)
Két francia nyelvű algériai hírportál is arról számol be, hogy a Ferencváros labdarúgócsapatához szerződhet az észak-afrikai ország válogatottjának középhátvédje, a szabadon igazolható Hisam Belkarui. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az FTC inkább nyáron szerződtetne belső védőt, ebben az esetben valószínűleg menedzseri beajánlásról lehet szó.
jan. 21
10:54
Hannover: „Őszinte vagyok, csak a 96 keresett” – Szalai (She)
Szalai Ádám, a Hannover 96 labdarúgócsapatának magyar válogatott csatára a Sport Bildnek elmondta: konkrét ajánlat csak a hannoveriektől futott be a téli átigazolási szezonban, így aztán egyértelmű volt, hogy a Hoffenheimből kölcsönben hová vezet az útja.
jan. 21
11:12
Hosszú Katinka a MOB-bal egyeztet (Infostart)
Hosszú Katinka nem lesz ott a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) hagyományos díjátadó gáláján, amelyre január 31-én Budapesten kerül sor. Az úszónő ugyanakkor beszélt a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökével, Borkai Zsolttal egy személyes találkozóról.
jan. 21
11:12
F1: a német lezárt egy fejezetet, más kategóriában folytatja (She)
Feladta F1-es karrierjét Adrian Sutil, a Force India és a Sauber korábbi versenyzője, aki tavaly a Williams tartalék pilótája volt. A 33 éves német a Le Mans-sorozatban vagy hazája túraautó-bajnokságában (DTM) folytatná a pályafutását.
jan. 21
11:14
Szavazás: mit vár Nagy Lászlóéktól a középdöntőben? (She)
A magyar válogatott nulla ponttal kezdi meg szereplését a férfi kézilabda Eb középdöntőjében, ahol a németekkel, a spanyolokkal és a svédekkel találkozik. Mit vár Nagy Lászlóéktól a szerdáig tartó folytatásban?
jan. 21
11:21
Taktikai Zóna: Mi a baj a Chelsea-vel? (Agroinform)
Az már biztos, hogy nem José Mourinho volt a fék, de akkor mi a hiba oka? Az Everton elleni meccset elemeztük.
jan. 21
11:48
Real Madrid: nagyon közel az egyezség, középpályás érkezhet (She)
Egybehangzó spanyol és argentin lapértesülések szerint nagyon közel áll ahhoz a Real Madrid, hogy megszerezze első új játékosát a téli átigazolási időszakban.
jan. 21
11:50
Békéscsaba: liverpooli nevelésű csatárt tesztelnek (She)
Nathan Eccleston személyében liverpooli nevelésű labdarúgót tesztel az NB I-es Békéscsaba. A 24 esztendős csatár a Szabadka elleni szombati felkészülési mérkőzésen már pályára is léphet.
jan. 21
12:06
Rio 2016 - Nem épül meg a kajak-kenu pályára tervezett főlelátó (Infostart)
A költségcsökkentés jegyében nem építik meg az evezős és kajak-kenu pályára ígért úszó főlelátót, illetve a strandröplabda helyszínre is a tervezettnél kevesebb néző látogathat majd ki az augusztusi riói olimpián.
jan. 21
12:06
NB II: a Csákváré lett a Mallorcán is nevelkedő középpályás (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár megegyezett a 22 esztendős középpályással, Karacs Rolanddal.
jan. 21
12:08
Aus. Open: véget ért egy korszak, elbúcsúzott a legenda (She)
Véget ért egy korszak az Australian Open történetében, Lleyton Hewitt lejátszotta az utolsó mérkőzését hazája Grand Slam-versenyén, egyúttal a profi karrierjében. A 11 évvel ezelőtt Melbourne-ben döntőbe jutó korábbi világelsőt a spanyol David Ferrer győzte le három játszmában.
jan. 21
12:24
Videó: az aranylabdás csapata kiütéssel és elképesztő öngóllal nyert (She)
A labdarúgó Szaúdi Kupa legjobb 16 közé jutásáért az al-Naszr 7–0-ra nyert a másodosztályú al-Draih vendégeként. A 2006-os aranylabdás Fabio Cannavaro irányította csapat kiütéses győzelméhez egy elképesztő öngól is hozzájárult.
jan. 21
12:33
Australian Open: Az első komoly teszt előtt Federer (Agroinform)
Pénteken megkezdődnek a harmadik körös küzdelmek Melbourne-ben, tét a legjobb 16 közé jutás.
jan. 21
12:42
Világfutball: a Realé a legnagyobb bevétel – íme, a top 10! (She)
A világ futballklubjai közül a Real Madridnak volt a legnagyobb a bevétele az előző szezonban – derült ki a Deloitte könyvvizsgáló cég által készített legfrissebb ranglistából.
jan. 21
13:00
Real: kiborult a bili, ennyibe került Bale a Madridnak! (She)
A Football Leaks nevű honlap birtokába jutott Gareth Bale szerződésének, amelyből kiderül, hogy a walesi támadó 2013-ban pontosan milyen összegért szerződött a Tottenham Hotspurtől a spanyol Real Madridhoz.
jan. 21
13:02
MTK: László Csaba listáján már nyári kiszemeltek is vannak (She)
Sok másik NB I-es csapathoz hasonlóan az MTK labdarúgói is Törökországban készülnek a tavaszi szezonra, és a keretben helyet kapott a montenegrói Darko Nikacs, a kék-fehérek eddigi egyetlen téli szerzeménye is. László Csaba vezetőedző az MTK honlapjának beszélt az átigazolási tervekről.
jan. 21
13:18
Férfi kézi Eb: Izland legalább ennek örülhet (She)
A csoportkör végeztével eldőlt, hogy Izland, Szerbia, Montenegró és Szlovénia nem folytathatja a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokságot. Közülük Izland legalább egyvalaminek örülhet.
jan. 21
13:20
Vízi Eb: „Úgy akarunk dominálni, mint a Barca a futballban” (She)
Nem csökken a szerb férfi vízilabdázók étvágya, akik már csak egy lépésre vannak idei első céljuk megvalósításától, a hazai rendezésű Európa-bajnokság megnyerésétől. Egyik meghatározó játékosuk, Filip Filipovics olyan domináns uralmat szeretne, amilyet tavaly a Barcelona képviselt az európai klubfutballban.
jan. 21
13:22
FTC: túl az első beleki edzésen, Böde külön gyakorolt (She)
Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője megtartotta első edzését a beleki edzőtáborban – írja a fradi.hu.
jan. 21
13:36
Videó: a futsalos Falcao pénzes trükkjétől leesett az álluk! (She)
A futsalos, brazil Falcao szó szerint bármire képes a labdával, erre már mutattunk bizonyítékot. Most kiderült, nemcsak a labdával, hanem a pénzzel is tökéletesen bánik a trükkmester. Egy talk show-ban a saját zsebébe helyezett el lábbal – természetesen dekázás után – egy pénzérmét… A műsorvezető reakciója mindent elmond.
jan. 21
13:38
Felkészülés: a Videoton vereséggel zárta az edzőtábort (She)
Az NB I-ben szereplő Videoton labdarúgócsapata 2–0-ra kikapott az Elchétől csütörtökön, a gárda utolsó spanyolországi felkészülési mérkőzésén.
jan. 21
13:45
Kleinheisler nem fél a kihívásoktól (Metropol)
A játék tempója sokkal gyorsabb mint Magyarországon, tanulnia kell a nyelvet és fizikálisan is fejlődnie kell.
jan. 21
13:45
Kézilabda Eb: Az elődöntő elszállt, az olimpia is messze került (Agroinform)
Kikaptunk Dániától is, így 0 ponttal megyünk a középdöntőbe, ahol a németekkel, a spanyolokkal és a svédekkel játszunk.
jan. 21
13:54
Hewitt végleg elköszönt (Infostart)
Kikapott az ausztrál nyílt teniszbajnokság második fordulójában, ezzel korábbi bejelentésének megfelelően visszavonult a helyi közönségkedvenc Lleyton Hewitt.
jan. 21
13:54
Liverpool: Ukrajnából jöhet támadó, Klopp ajánlatot tett (She)
A brazil Alex Teixeira lehet Jürgen Klopp első jelentős igazolása a Liverpool menedzsereként – ám a BBC szerint megtett első ajánlat még messze van attól, amit a 26 éves támadó klubja, a Sahtar Doneck elfogadna.
jan. 21
14:12
Továbbra is a Real Madrid vezeti a bevételi listát (Infostart)
A világ futballklubjai közül a Real Madridnak volt a legnagyobb a bevétele az előző szezonban - derült ki a Deloitte könyvvizsgáló cég által készített legfrissebb ranglistából.
jan. 21
14:12
MU: Víctor Valdés távozik, belga élcsapatban folytatja? (She)
Egy évvel érkezése után elhagyja a Manchester Unitedet a spanyol labdarúgó-válogatott korábbi kapusa, Víctor Valdés.
jan. 21
14:21
Sportfogadás: Nagy bajnokok a pénteki tenisz-szelvényünkön (Agroinform)
Íme három tipp az Australian Open pénteki játéknapjára, melyeket kombinálva a pénzed bő másfélszeresét nyerheted vissza.
jan. 21
14:30
Diósgyőr: Elek Ákos visszatért a klubhoz – hivatalos (She)
A Diósgyőr bejelentette, hogy Elek Ákos a csapatnál folytatja a pályafutását. A válogatott középpályás 2012 és 2014 között már játszott a DVTK-ban, és most egy évig tartó kínai légióskodás után tér vissza korábbi klubjához, amely csak annyit közölt, hogy „hosszú távú” a szerződés.
jan. 21
14:32
Úszás: Hosszú Katinka a MOB elnökével egyeztetett (She)
Hosszú Katinka szerda este telefonon beszélt a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökével, Borkai Zsolttal egy személyes találkozó lehetőségéről. A felek abban maradtak, hogy a jövő héten egyeztetnek időpontot a vitás kérdések rendezésére.

Keresés