2016. január 21. csütörtök

jan. 21
14:34
Vasas: törés nincs, csak részleges szalagszakadás (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas támadója, Ádám Martin megsérült a Vác elleni felkészülési mérkőzésen, de ő is elutazik a csapattal a lipóti edzőtáborba – tudatta a klub hivatalos honlapja.
jan. 21
14:39
Egy legendával kevesebb (Metropol)
Lleyton Hewitt visszavonul, és az ausztrál Davis-kupa-csapat kapitánya lesz.
jan. 21
14:57
Elek Ákos visszatért Diósgyőrbe (Metropol)
A 37-szeres magyar válogatott egy éve igazolt a DVTK-tól Kínába, ahol 27 mérkőzésen két gólt szerzett.
jan. 21
15:06
Magabiztos görög és orosz győzelem a női pólósoknál (Infostart)
A görögök hat góllal verték a franciákat, az oroszok pedig - szintén az erőviszonyoknak megfelelően - 20 találatnyi különbséggel nyertek a németek ellen a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság női tornájának csütörtöki játéknapján, az 5-8. helyért rendezett mérkőzéseken.
jan. 21
15:06
Vízi Eb: Sok találós kérdéssel szembesülhetünk – Faragó a női elődöntőről (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 17.15 órától (Tv: M4 Sport – élőben az NSO-n) Olaszországgal játszik a belgrádi Európa-bajnokságon a döntőbe jutásért. Faragó Tamás szerint – aki szövetségi kapitányként világbajnoki címet nyert a női válogatottal 2005-ben – az elődöntőben sok találós kérdéssel szembesülhetünk.
jan. 21
15:24
Valdés távozik a Manchester Unitedtől (Infostart)
Egy évvel érkezése után elhagyja a Manchester Unitedet a spanyol labdarúgó-válogatott korábbi kapusa, Víctor Valdés.
jan. 21
15:24
Férfi kézi Eb: 3 riválisunk kiszállt, de hátrányban vagyunk – olimpiai helyzet (She)
A lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportköre után tisztult valamelyest a kép az olimpiai kvalifikációért zajló versenyben. Három rivális már kiszállt, de a középdöntőt nulla ponttal kezdő magyar válogatott így is lépéshátrányban van.
jan. 21
15:26
Werder: a Chelsea hátvédje érkezik kölcsönbe – hivatalos (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Werder Bremen a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönvette Papy Mison Djilobodjit, a Chelsea védőjét.
jan. 21
15:42
Vízi Eb: Képesek voltunk elcsendesíteni a kritikai hangokat – Kemény (She)
Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke szerint a belgrádi Európa-bajnokságon férfi és női csapatunk is elcsendesítette a kritikai hangokat, amelyek megszaporodtak az elmúlt időszakban.
jan. 21
15:51
Karrier: Ronaldinho a riói karnevál után dönt jövőjéről (Agroinform)
2016 sok érdekességet tartogat Ronaldniho számára, de először szeretné kibulizni magát.
jan. 21
16:00
Videó: beragad a fej a kosárba? Ennél a sportnál nem gond… (She)
Sportágtörténeti összecsapást rendeznek szombat délután 15 órakor a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában. A magyar víz alatti rögbiválogatott ugyanis barátságos mérkőzésre hívta ki a Honvéd vízilabdázóit, az olimpiai és világbajnokokat is a soraiban tudó felnőttcsapat pedig elfogadta a felkérést.
jan. 21
16:18
Barca: elítélték Mascheranót, így úszhatja meg a börtönt (She)
A barcelonai bíróság adócsalás miatt egy év szabadságvesztésre és 815 ezer euró pénzbüntetésre ítélte Javier Mascheranót, a Barcelona futballistáját.
jan. 21
16:54
Magyarország-Olaszország - ÉLŐ (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott a hosszú évek óta nagy rivális olasz csapattal küzd meg a belgrádi Európa-bajnokság elődöntőjében 17 óra 15 perctől. Kövesse az InfoRádió honlapján a mérkőzés állását, fejleményeit.
jan. 21
16:54
Real: „CR-nek nem tetszett volna, hogy valaki többe került nála” (She)
Jonathan Barnett, Gareth Bale ügynöke belső vizsgálat elindítását követeli azok után, hogy nyilvánosságra került a szerződés, amelyet a Real Madrid 2013-ban kötött a Tottenhammel.
jan. 21
16:56
Haladás: különvonat Sopronba, ha legalább 400-an mennek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetői e jelenlegi időszakban nemcsak a csapatépítésen fáradoznak, hanem a szurkolókra is gondolnak.
jan. 21
17:12
Vízi Eb: Magyarország–Olaszország női elődöntő – ÉLŐ (She)
A magyar női vízilabda-válogatott Olaszországgal játszik a belgrádi Európa-bajnokság elődöntőjében. Kövesse figyelemmel a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 21
17:14
Vízi Eb: a hetedik kör döntött, Hollandia az egyik döntős (She)
Hollandia jutott a női vízilabda Európa-bajnokság döntőjébe, miután a 9-9-es rendes játékidőt követően ötméteresekkel legyőzte Spanyolországot. A másik elődöntőben a magyar válogatott Olaszországgal játszik. Kezdés 17.15-kor.
jan. 21
17:16
Videó: nem úszta meg szárazon a Fradi a beleki edzést (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata túl van első edzésén a beleki edzőtáborban. Thomas Doll együttese nem úszta meg eső nélkül a tréninget.
jan. 21
17:21
Börtönre ítélték a Barcelona sztárját (Metropol)
Elfogadta az egyéves börtönbüntetést Javier Mascherano, az FC Barcelona labdarúgója, akit adócsalás vádjában bűnösnek találtak.
jan. 21
17:30
A hollandok már bejutottak a döntőbe (Infostart)
Elsőként a holland válogatott jutott a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság női tornájának fináléjába, ugyanis az első csütörtöki elődöntőben büntetőkkel legyőzte a címvédő spanyol csapatot.
jan. 21
17:30
Arsenal: kínos – a Chelsea-hez küldték el Cech új „fegyverét” (She)
Kellemetlen hibát vétett az Adidas. A német sportszergyártó a hét elején postára adta az Arsenalban szereplő Petr Cech legújabb kapuskesztyűjét, de véletlenül nem az „ágyúsokhoz", hanem a cseh kapus korábbi klubjához, a Chelsea-hez címezték a küldeményt.
jan. 21
17:32
Labdarúgás: visszavonult Super Mario, a PSG korábbi védője (She)
Bejelentette visszavonulását a kolumbiai labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya, a 40 éves Mario Yepes.
jan. 21
17:34
MTK: a másodosztály 3. helyezettjével játszanak holnap (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK pénteken 11 órától felkészülési mérkőzést játszik az NB II 3. helyén álló Budaörssel zárt kapuk mögött az Ikarus pályáján.
jan. 21
17:39
Bayern München: Tudom kezelni a nyomást - Guardiola (Agroinform)
A spanyol szakember úgy véli, soha nem nőhet fel Hitzfeldhez vagy Jupp Heynckeshez.
jan. 21
18:06
Megbüntették az összeszólalkozó olasz edzőket (Infostart)
A kedd esti szóváltásuk miatt megbüntették Maurizio Sarrit és Roberto Mancinit, a Napoli és az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
jan. 21
18:06
FTC: „30 felett nagy a különbség a műfű és a fű között” (She)
Mint megírtuk, folytatja felkészülését a Ferencváros labdarúgócsapata a beleki edzőtáborban. Az első edzést követően Hajnal Tamás és Leandro de Almeida értékelt a Fradi Médiának.
jan. 21
18:08
Olimpia 2024: magabiztosak – „Ismét elérkezett Róma ideje” (She)
Matteo Renzi olasz miniszterelnök szerint elérkezett Róma ideje, hogy újból nyári olimpiát rendezzen.
jan. 21
18:15
Megbüntették a Napoli és az Inter edzőjét (Metropol)
A kedd esti szóváltásuk miatt megbüntették Sarrit és Mancinit, a Napoli és az Internazionale vezetőedzőjét.
jan. 21
18:24
Szlovénia is korlátozza a menedékkérők számát (Infostart)
A szlovén kormány csütörtökön úgy döntött, hogy ezentúl csak azokat az illegális bevándorlókat engedi be, akik Ausztriában vagy Németországban akarnak menedéket kérni.
jan. 21
18:24
MLSZ: erre költik a Moltól kapott kétmilliárd forintot (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség szóvivője, Sipos Jenő a Sport Tv Mai helyzet című műsorában arról beszélt, hogy az Eb-re készülő szurkolóknak pénzt kell tölteniük bankkártyájukra, nehogy elveszítsék jogosultságukat. Elárulta azt is, a tervek szerint két év múlva már rövidülhet a téli bajnoki szünet hazánkban, ha a pályák megfelelőek lesznek.
jan. 21
18:26
A lányok már döntőben a belgrádi Eb-n (Infostart)
Bekerült a fináléba a magyar női vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokságon. Az elődöntőben Bíró Attila szövetségi kapitány csapata magabiztosan, 10-5-re győzött Olaszország ellen. A holland-magyar döntő nyertese már most kvótát szerez a riói olimpiára.
jan. 21
18:42
Ötgólos győzelemmel jutott döntőbe a női pólóválogatott az Eb-n (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott végig vezetve, nagyon magabiztosan játszva, kiemelkedő kapusteljesítménnyel, 10-5-ös, fölényes győzelmet aratott az olaszok ellen a belgrádi Európa-bajnokság elődöntőjében. A fináléban a hollandokkal találkozik majd.
jan. 21
18:42
Kép: Király Gábor megmutatta a „legkirályabb” mackóalsót (She)
A melegítőnadrágok világnapján (igen, ilyen is van!) szolgált remek hírrel a rajongóknak Király Gábor, az NB I-ben szereplő Haladás 101-szeres magyar válogatott kapusa.
jan. 21
18:51
Eb-döntőben a magyar női vízilabda-válogatott (Metropol)
A magyar női vízilabda-válogatott 10-5-re legyőzte Olaszországot és bejutott a döntőbe az EB-n.
jan. 21
19:00
Asztalitenisz World Tour: újabb három magyar a főtáblán (She)
Az alanyi jogon főtáblás négy magyar játékos mellé további három csatlakozott a selejtezőből a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) World Tour-sorozata idei első versenyén, a budapesti Tüskecsarnokban.
jan. 21
19:02
Vízi Eb: Elvettük az olaszok kedvét a játéktól – Bíró (She)
A magyar női vízilabda-válogatott remek játékkal 10–5-re nyert az olaszok ellen a belgrádi Európa-bajnokság elődöntőjében, ezzel bejutott a pénteki fináléba. A találkozót követően Bíró Attila szövetségi kapitány értékelt az M4 Sportnak.
jan. 21
19:18
Vízi Eb: „Elbizonytalanítottuk őket, végre van közönség" (She)
Illés Anna szerint remek védekezésünkkel elbizonytalanítottuk az olasz csapatot a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság elődöntőjében. Takács Orsolya szerint ezúttal hullámvölgy nélkül hoztunk le egy mérkőzést.
jan. 21
19:36
Real: komolyan gondolják, és a Barca sztárjával tárgyaltak? (She)
Január elején hatalmas port kavart az a hír, miszerint Roberto Carlos, a Real Madrid labdarúgócsapatának brazil legendája visszatér a blancókhoz, és megpróbálja meggyőzni az ősi rivális FC Barcelona klasszisát, Neymart, hogy tartson vele a spanyol fővárosba. A pletyka teljesen hihetetlennek tűnt, ám most újabb részlet szivárgott ki…
jan. 21
19:54
Palkovics: a magyar diákok 2-3 százaléka tanul külföldön (Infostart)
Számítások szerint a magyar diákok 2-3 százaléka tanul külföldi felsőoktatási intézményekben, szerez ott diplomát - mondta Palkovics László felsőoktatási államtitkár az M1 aktuális csatorna műsorában.
jan. 21
19:54
Felkészülés: Nikolics gólt szerzett, majd korán lecserélték (She)
A Legia Warszawa labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 7–0-ra legyőzte a szlovén NK Zavrcot. A varsóiak első találatát Nikolics Nemanja szerezte a találkozón.
jan. 21
19:56
Magyarország-Montenegró - ÉLŐ (Infostart)
Montenegró ellen az olimpiai kvótáért és a döntőbe kerülésért játszik a magyar férfi vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokságon. Kövesse a mérkőzés állását, fejleményeit az InfoRádió honlapján.
jan. 21
20:12
Vízi Eb: Pijetlovics Montenegrót várja a döntőbe, ha... (She)
Dusko Pijetlovics, a szerb válogatott klasszisa szerint Montenegró lehet a mai, Magyarország elleni elődöntő esélyese a férfi vízilabda Európa-bajnokságon. Andrija Prlainovics szerint a magyarok előreléptek a legutóbbi vb óta.
jan. 21
20:14
Úszás: a MOB-elnök szerint nem lesz egymásra borulás Hosszú Katinka ügyében (She)
Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke az M4 Sportnak beszélt a Hosszú Katinka sajtótájékoztatói keltette ügyről.
jan. 21
20:16
Vízi Eb: „Éreztem magunkban a tüzet és az olaszok kétségbeesését” (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 10–5-re legyőzve Olaszországot, 13 év után újra Európa-bajnokság döntőjébe jutott. A találkozót követően Kisteleki Hanna értékelt az NSO Tv-nek.
jan. 21
20:18
Férfi kézi Eb: a 20–5-ös félidő után belefért a lazítás (She)
A francia válogatott 20–5-ös (!) szünet után a második félidőben pihenhetett Fehéroroszország ellen a férfi kézilabda Európa-bajnokság első középdöntős fordulójában, így is 34–23-ra nyertek Karabaticék.
jan. 21
20:30
Lenullázták a Fradit (Infostart)
A listavezető MAC 6-0-ra legyőzte a Ferencvárost a jégkorong MOL Liga csütörtöki játéknapjának kaposvári mérkőzésén.
jan. 21
20:30
Légiósok: Megyeri Real-meccsel teljesítette a beteg fiú álmát (She)
Megyeri Balázs, a Getafe magyar kapusa a Csodalámpa Alapítvánnyal még decemberben váltotta valóra Vardani Eduard álmát – olvasható a magyar légiós Facebook-oldalán. A kapus a 2015-ös év végén rendezett Real Madrid-Getafe (4–1) spanyol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésre juttatta el a tizennyolc éves beteg fiút.
jan. 21
20:32
Röplabda: rangadót nyert Kazincbarcikán a Kecskemét (She)
A Kecskemét öt játszmában győzött a Kazincbarcika vendégeként a férfi röplabda NB I csütörtöki rangadóján.
jan. 21
20:48
Barca: senki nem meri szívatni Arda Turant, mert „rettegnek” (She)
Arda Turan, a Barcelona középpályása azzal viccelődött egy rádióinterjúban, hogy új klubja öltözőjében nem merik megszívatni a csapattársak, mert attól félnek, hogy hozzájuk vág egy cipőt.
jan. 21
21:06
Eljött Róma ideje? (Infostart)
Matteo Renzi olasz miniszterelnök szerint elérkezett Róma ideje, hogy újból nyári olimpiát rendezzen.

Keresés