2016. január 15. péntek

jan. 15
0:24
Pénteki sportműsor: nem kímélhetjük a törököket (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatottnak a lehető legnagyobb különbséggel kellene megvernie a törököket ahhoz, hogy csoportelsőként végezzen a belgrádi Eb-n. Nemcsak a mieink meccsét nézhetjük meg, hanem a sorsunkról döntő orosz–görög csatát is. Pénteken megkezdődik a férfi kézilabda Eb, a magyar csapat viszont csak szombaton lép pályára először. Íme, a mai sportműsor.
jan. 15
0:42
Így gálázott Cseh László és Dárdai Pál (Infostart)
A nőknél Hosszú Katinkát, a férfiaknál pedig Cseh Lászlót választották a 2015-ös év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) által 58. alkalommal kiírt szavazáson. Az alábbiakban a sportolók és edzők nyilatkozatait olvashatják.
jan. 15
0:42
Év sportolója: Azért edzünk, hogy ezt is túlszárnyaljuk – Cseh (She)
Mint megírtuk, a Magyar Sportújságírók Szövetsége szavazása alapján Cseh László úszó lett az Év férfi sportolója 2015-ben. Cseh a gála után az NSO Tv-nek elmondta, a 2015-ös év karrierje egyik legjobbja volt, ám 2016-ban szeretné ezt is túlszárnyalni.
jan. 15
1:18
Nürnberg: pénteken bejelentik Stieber érkezését – sajtóhír (She)
A Bild értesülése szerint a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Nürnberg pénteken bejelenti, hogy fél évre kölcsönvette a Hamburgtól Stieber Zoltánt.
jan. 15
7:54
Anglia: megvan a Charlton új trénere, nem Vignjevics az (She)
Az angol másodosztályú Charlton Athletic José Rigát nevezte ki menedzsernek – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
jan. 15
7:56
NBA: a Lakers egy félidőn át megtartotta a GSW-t (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a szerény idényt futó LA Lakers vendégként egy félidőben át tartotta a lépést a Golden State Warriorsszal, de a nagyszünet után a címvédő, ligaelső ritmust váltott, és végül 18 ponttal nyert. A ligautolsó Philadelphia 76ers házigazdaként túlórás mérkőzésen kapott ki a Chicago Bullstól.
jan. 15
7:57
Nagy László: Surranópályán az élmezőnybe (Metropol)
A csapatkapitány szerint elszánt és sikerre éhes a ma kezdődő lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott.
jan. 15
7:58
NHL: az Islandersé lett a derbi; már kilencnél tart a Chicago (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában az Islanders két góllal nyerte meg a Rangers elleni New York-i derbit. Montrealban győzött a Chicago, a Blackhawks zsinórban kilenc sikernél tart. A Colorado lenullázta New Jersey Devilst, a Winnipeg Jets és a Detroit Red Wings túlórában győzött.
jan. 15
8:30
Vasas: Keneseivel nem számol az új edző – távozik (She)
Korábban már jeleztük, hogy Kenesei Krisztián a télen távozhat a Vasas labdarúgócsapatától, az NB III-as kerületi TVE már ajánlatot is tett neki. A 39 éves csatár a Nemzeti Sportnak elmondta, a Vasast biztosan elhagyja, mert az új német vezetőedző, Michael Oenning nem számol vele.
jan. 15
8:32
DVSC: a debreceniek horvát kapusát Iránba csábítják? (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva kapusát, Bozidar Radosevic szóba került az iráni élvonalbeli Persepolisnál.
jan. 15
8:48
Aus. Open: Babos 23 éves brit riválissal kezd, egyenlő esélyek (She)
A 23 éves brit Heather Watsonnal találkozik az Australian Open első fordulójában Babos Tímea. A magyar éljátékos az aktuális WTA-világranglistán az 59. helyen áll, első ellenfele ugyanott az 53.
jan. 15
9:06
Női kézi: így dobott egész pályás gólt a Fradi kapusa - videó (She)
A női kézilabda NB I szerdai játéknapján a listavezető FTC-Rail Cargo Hungaria 30–18-as győzelmet aratott a DVSC-TVP otthonában. A találkozón eredményes volt a ferencvárosiak kapusa, Szikora Melinda, aki az első félidőben 14–7-es fővárosi vezetésnél kihasználta a hét játékossal támadó ellenfél rendezetlenségét és egész pályás gólt szerzett.
jan. 15
9:06
Elismerés: Hosszú Katinka és Cseh László 2015 legjobbjai (Agroinform)
Priskin Tamásé lett az év gólja, de díjat vehetett át Dárdai Pál, Király Gábor és a magyar labdarúgó-válogatott is.
jan. 15
9:08
Videoton: Tischler lesz az új Nikolics? Kölcsönbe érkezhet (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Puskás Akadémia csatára, Tischler Patrik kölcsönben a Videotonban folytatja a pályafutását a tavaszi szezonban.
jan. 15
9:10
Manchester City: megvan az első téli igazolás – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli Manchester City szerződtette Anthony Cácerest, az ausztrál Central Coast Mariners 23 esztendős középpályását – jelentette be a gosfordi klub.
jan. 15
9:24
Kép: 10 millió! Ronaldinho különleges fotóval ünnepelt (She)
Ronaldinho átlépte a 10 millió követőt az Instagramon, a brazil legenda a jeles mérföldkövet egy különleges fotóval ünnepelte.
jan. 15
9:24
Repedezik? - Összekapott Varga és Matolcsy (Behaviour)
A jegybank egyre aktívabban beavatkozik a költségvetés finanszírozásba.
jan. 15
9:26
Videó: Az öltönyt még szokni kell, de bőven száz alatt vagyok – Böde (She)
Böde Dániel egyéni díjat nem kapott az M4 – Év sportolója gálán, de két kategóriában is az első háromba került. A válogatottban a Feröer ellen szerzett második találata a második helyen végzett a Magyar Sportújságírók Szövetségének szavazásán, valamint a támadó harmadik lett az Év labdarúgója kategóriában. A Ferencváros csatára az NSO Tv-nek beszélt a gáláról és a decemberi sérülését követő…
jan. 15
9:28
Eb 2016: csoportellenfelünk Bulgáriával „melegíthet” ránk (She)
Az Európa-bajnokságon a magyar labdarúgó-válogatottal egy csoportban lévő Portugália márciusban a bolgár nemzeti együttessel játszhat felkészülési mérkőzést.
jan. 15
9:42
Vízilabda Eb élőben: Magyarország-Törökország (Infostart)
Korai időpontban szállt vízbe a magyar férfi vízilabda-válogatott a törökök ellen a belgárdi Európa-bajnokságon. A cél a minél nagyobb különbségű győzelem.
jan. 15
9:42
DVTK: továbbra sincs egyezség a válogatott klubjával (She)
Csak nem akar megszületni az egyezség. A válogatott Elek Ákos még mindig nem írt alá a Diósgyőr labdarúgócsapatához.
jan. 15
9:44
Vízi Eb: Magyarország–Törökország élőben az NSO-n! (She)
Törökországgal találkozik a magyar férfi válogatott Belgrádban, a vízilabda Európa-bajnokság csoportmeccseinek harmadik fordulójában. A cél, hogy minél több góllal nyerjünk, ezzel magunk mögé utasíthassuk a görögöket. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, és kommentálják is az eseményeket!
jan. 15
10:00
PL: visszatér a brazil? A támadó nagyon közel a Chelsea-hez (She)
Angol és brazil sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea nagyon közel került ahhoz, hogy átigazolja a brazil Alexandre Patót a Corinthianstól.
jan. 15
10:02
Férfi kézi Eb: a válogatott már túl az első gdanski edzésen (She)
Csütörtökön varsói átszállással megérkezett Gdanskba a magyar férfi kézilabda-válogatott, amely szombaton (18.00, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n) Montenegró ellen kezd az Európa-bajnokságon. Talant Dujsebajev már egy jó hangulatú edzést is vezényelt a játékosoknak az esti órákban.
jan. 15
10:18
Női kézilabda kupák - Újabb rangadót vív az FTC (Infostart)
A norvég Larvikot fogadja az FTC a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének második fordulójában, és a múlt heti, rosztovi vereség után fontos lenne begyűjteni a két pontot.
jan. 15
10:20
Hétfőn kezdődik az Australian Open (Infostart)
Melbourne-ben hétfőn elkezdődnek a küzdelmek a 104. ausztrál nyílt teniszbajnokságon, az idei első Grand Slam-tornán, melynek 128-as főtábláján magyar részről csak Babos Tímea szerepel.
jan. 15
10:21
Australian Open: Babos a főtábláról rajtol (Metropol)
A világranglistán 59. magyar teniszezőnő a WTA-rangsorban 53. brit Heather Watson ellen kezd.
jan. 15
10:36
Sock megállította Ferrert (Infostart)
Az amerikai Jack Sock jutott be elsőként az 520 ezer dollár (150,8 millió forint) összdíjazású aucklandi keménypályás férfi tenisztorna fináléjába, miután a pénteki elődöntőben magabiztosan legyőzte a négyszeres bajnok spanyol David Ferrert.
jan. 15
10:36
Németország: Özil visszavette Kroostól, ami 2013-ban az övé volt (She)
A szurkolók Mesut Özilt választották meg a 2015-ös év legjobb német válogatott játékosának. Az Arsenal sztárja a szavazatok 45.9 százalékát zsebelte be.
jan. 15
10:36
Tenisz: Hamarosan rajtol az Australian Open, szerkesztőink kifaggatták egymást (Agroinform)
Tenisz fanatikus szerkesztőinknek ezúttal a hétfőn kezdődő Australian Open adta a beszédtémát.
jan. 15
10:54
Éppen annyira vertük meg a törököket, mint a görögök (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott a korai időpont ellenére frissen játszott a törökök ellen, s éppen úgy tizenöt góllal verte meg ellenfelét, mint szerdán a görögök. A csoportelsőség este, az orosz-görög mérkőzésen dől el. Ha a hellének nem nyernek legalább hat góllal, Benedek Tibor együttese biztosan csoportelső.
jan. 15
10:54
Vízi Eb: a férfiak 15 góllal győzték le a törököket (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott tizenöt góllal nyert Törökország ellen a Belgrádban zajló Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában. Azt csak az esti (kezdés 20.15 óra) Görögország–Oroszország találkozót követően tudjuk meg, hogy hányadik helyen jutunk tovább. A papírforma szerint a magyarok és a görögök között majd a gólkülönbség dönt a csoport első és második helyéről.
jan. 15
10:56
Vízilabda Európa-bajnokság: 20-5-re nyertünk a törökök ellen (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 20-5-re legyőzte a török csapatot a belgrádi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság D csoportjának pénteki harmadik fordulójában.
jan. 15
11:12
Németország: 50 éves a gyűlölt klub, Doll korábbi csapata (She)
„A közönség ordított: Doll, te disznó!” Pénteken ünnepli fennállása 50. évfordulóját a Stasi által támogatott BFC Dynamo, amely a hátszelet kihasználva sorozatban tíz alkalommal szerzett bajnoki címet a volt NDK-ban. A Ferencváros trénerének nem csak jó emlékei vannak az ott töltött négy évről.
jan. 15
11:14
PL: a rettegett drogbáró meg akarta venni a Chelsea-t? (She)
Érdekes sztorit közölt a katalán Sport egy héttel azután, hogy a mexikói hatóságok elfogták a börtönből megszökött Joaquín „El Chapo" Guzmánt. A világ talán legismertebb drogbárója állítólag meg akarta vásárolni a Premier League-ben szereplő Chelsea-t.
jan. 15
11:15
Tizenöt góllal nyert a Benedek-csapat (Metropol)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 20-5-re legyőzte a török csapatot a belgrádi Európa-bajnokság pénteki harmadik fordulójában.
jan. 15
11:30
DVSC: 22 éves szerb középpályás készül a Lokival (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Tevánál készül Nemanja Mladenovics, a szerb élvonalbeli FK Metalac Gornji Milanovac középpályása – számolt be róla a debreceni klub hivatalos honlapja.
jan. 15
11:32
Vízi Eb: Több volt ebben a mérkőzésben – Benedek (She)
Tizenöt góllal (20–5) nyert a magyar férfi vízilabda-válogatott Törökország ellen a Belgrádban zajló Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában. Benedek Tibor szövetségi kapitány szerint több volt számunkra ebben a találkozóban, két góllal minimum...
jan. 15
11:34
Vízi Eb: „Többet akartunk, húsz góllal szerettünk volna nyerni” (She)
Varga Dániel, a magyar férfi vízilabda-válogatott csapatkapitánya csalódott volt,hogy csak tizenöt góllal, 20-5-re győztük le a törököket a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság számunkra utolsó csoportmeccsén.
jan. 15
11:48
DVSC: a Loki horvát kapusa nem távozik Debrecenből (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva a hivatalos honlapján tudatta, hogy Bozidar Radosevic nem távozik a klubtól, és a tavaszi szezonban is a debrecenieknél véd.
jan. 15
11:50
Videó: „K...a Barca!” Saját szurkolói gyalázták a katalán klubot (She)
Ha külföldi klubnak szurkolunk, nem árt néhány alapvető kifejezéssel tisztában lenni. Erre szolgált tökéletes példával néhány kínai Barcelona-drukker, aki csúnya átverés áldozata lett.
jan. 15
12:06
Gyász: február 5-én búcsúztatják Vándor Kálmánt (She)
Február 5-én, 14.30 órától búcsúztatják Vándor Kálmán aranytollas sportújságírót, aki január 5-én, életének 94. évében hunyt el – tájékoztatta a család az MTI-t.
jan. 15
12:08
Megyei foci: kameruni válogatott érkezhet Veszprémbe (She)
Haman Sadjo személyében tízszeres kameruni válogatott érkezhet a Veszprém megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő VLS Veszprémhez – írja a veol.hu.
jan. 15
12:10
Év sportolója: példaképeink, ahogyan ritkán látni őket (She)
Csütörtökön a Nemzeti Színházban átadták az Év sportolója díjakat. Képgalériánkban a győzteseket, sportvilágból érkező példaképeinket mutatjuk meg, ahogyan ritkán látni őket: nem sportmezben, pályán, verseny, mérkőzés közben izzadva, hanem kellő körítéssel, ünneplőben. Hegedüs Gábor képei!
jan. 15
12:24
Vízi Eb: „Nem leszünk esélytelenek, akkor sem, ha a szerbekkel…” (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott tizenöt góllal nyert Törökország ellen a Belgrádban zajló Eb csoportkörének utolsó fordulójában. A találkozót követően Bátori Bence értékelt az NSO Tv-nek.
jan. 15
12:26
Real Madrid: „Kényszerben van a klub, most kell igazolnia” (She)
Ernesto Bronzetti, átigazolásokkal foglalkozó ügynök a Premium Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetősége kényszerhelyzetbe került, miután a FIFA kizárta a klubot a következő két átigazolási időszakból (2016 nyara és 2017 tele).
jan. 15
12:42
NFL: oregoni legenda a 49ersnél; döntött az Eagles és a Bucs (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő San Francisco 49ers, Philadelphia Eagles, Tampa Bay Buccaneers hármas is megtalálta új vezetőedzőjét.
jan. 15
12:44
Rögbi: az európai élmezőny elérése a célunk – Kiss Antal (She)
A férfiak és a nők számára is az európai élmezőny elérése a cél a Magyar Rögbiszövetség új elnöke, Kiss Antal szerint.
jan. 15
12:46
Király-kupa: a negyeddöntőben megismétlődik a tavalyi finálé (She)
Megtartották a spanyol labdarúgó Király-kupa negyeddöntőjének sorsolását, a nyolc között megismétlődik a tavalyi döntő – a címvédő FC Barcelona a fináléban alulmaradó Athletic Bilbaóval találkozik.
jan. 15
13:00
Báthori Bence: 20 helyett 15 gól a különbség, így meleg a pite (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 20-5-re legyőzte a török csapatot a belgrádi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság D csoportjának harmadik fordulójában. A mérkőzés után Benedek Tibor szövetségi kapitány újságíróknak, Báthori Bence válogatott vízilabdázó pedig az InfoRádiónak értékelt.

Keresés