2016. január 23. szombat

jan. 23
1:00
Szombati sportműsor: a bronzért játszik a Benedek-csapat (She)
Szombaton befejeződik a belgrádi vízilabda Eb, amelynek záró napján a magyar férfiválogatott a bronzéremért küzd a görögök ellen. A magyar futballcsapatok felkészülési mérkőzéseket vívnak, a topligákban viszont éles mérkőzéseket játszanak, immár a Bundesligában is. Íme, a mai sportműsor.
jan. 23
7:36
Vízi Eb: Nyertünk, mert szeretjük egymást – Tóth Ildikó (She)
A magyar női pólóválogatott Hollandia elleni, Eb-aranyat érő 9–7-es sikere után néhány véleményt már idéztünk, most jöjjenek további értékelések az Európa-bajnokoktól. Antal Dóra, Illés Anna és Tóth Ildikó a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a döntő után.
jan. 23
7:38
NBA: a San Antonio és a Golden State is nyert a rangadó előtt (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Nyugati főcsoportban listavezető Golden State Warriors 122–110-re legyőzte az Indiana Pacers együttesét. A 39 pontot, 12 asszisztot és 10 lepattanót jegyző, tehát tripla duplát elérő Stephen Curry vezette hazaiak az első negyedben már 17 ponttal is vezettek, ezzel megalapozták sikerüket. A konferencia…
jan. 23
7:54
NS-ajánló: Nikolicsnak fáj; Korcsmár a visszatérésről – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
jan. 23
7:56
NHL: kiütötték a Chicagót, közbeszólt a hó a fővárosban (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Nyugati főcsoport éllovasa, a címvédő Chicago Blackhawks súlyos, 4–0-s vereséget szenvedett a négymeccses kudarcsorozatát megszakító Florida Panthers vendégeként, ezzel egymás után másodszor kapott ki. A Washington Capitals és az Anaheim Ducks mérkőzését a fővárost sújtó erős havazás miatt elhalasztották. A két New York-i…
jan. 23
8:12
Aus. Open: Murray apósa rosszul lett, tanítványa kiesett (She)
A 2014-es győztes Stan Wawrinka három szettben legyőzte a cseh Lukás Rosolt az Australian Open férfi egyesének harmadik fordulójában, ezzel profi pályafutása 400. győzelmét aratta – egy nappal azután, hogy honfitársa, Roger Federer a 300. sikerét könyvelte el Grand Slam-tornán.
jan. 23
8:14
Felkészülés: a Fradi és az Újpest is németek ellen – program (She)
A labdarúgó NB I tavaszi rajtjára készülő 12 csapatból nyolc felkészülési meccset játszik szombaton, a Debrecen kettőt is. A Ferencváros és az Újpest egyaránt német másodosztályú csapattal mérkőzik meg Törökországban, a lilákra a Stieber Zoltánt a héten szerződtető Nürnberg vár. Tekintse meg az NB I-es és NB II-es csapatok mára tervezett felkészülési meccsprogramját.
jan. 23
8:21
Premier League: Koemanék ismét meglepnék a Vörös Ördögöket (Agroinform)
A legutóbbi két Old Traffordbeli látogatása alkalmával a Southampton egyszer sem kapott ki a Manchester Unitedtől.
jan. 23
9:06
Vízi Eb: „Iszonyatosan szomorú vagyok” – a holland kapitány (She)
A magyar női vízilabda válogatott 9–7-re legyőzte Hollandiát a szerbiai Európa-bajnokság döntőjében, így 1991 és 2001 után harmadszor nyerte meg az Eb-t. A holland válogatott szövetségi kapitánya, Arno Havenga csalódottan értékelt a finálét követően.
jan. 23
9:08
PL: végre kiderült, kik az angol liga leggyorsabb játékosai! (She)
Angliában állandó témát biztosít az, ki a Premier League leggyorsabb futballistája. Több Manchester United-játékos is bejelentkezett a címért, de eddig nem kaptunk hiteles választ. Most azonban végre pontot tehetünk az ügy végére!
jan. 23
9:10
Vízi Eb: „Nem az első napokban kellett megnyerni az Eb-t!” (She)
Európa-bajnok lett a magyar női vízilabda-válogatott, miután két góllal, 9–7-re legyőzte az esélyesebbnek tartott hollandokat. Az Európa-bajnoki cím mellé olimpiai kvóta is járt a csapatnak. A Nemzeti Sport Online és az NSO Tv helyszíni tudósítójának Takács Orsolya értékelt.
jan. 23
9:33
Sportfogadás: Íme, a hétvégi szelvényünk (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
jan. 23
10:00
Werder: „Nagyon szeretem őt” – az edző Kleinheislerről (She)
A vasárnapi Schalke–Werder Bremen bajnoki előtt a német sajtó a brémaiak kapcsán azzal foglalkozik, milyen szerepet kaphatnak első bajnokijukon az új igazolások, a Chelsea-től kölcsönbe érkező szenegáli Papy Djilobodji és a Videotontól szerződtetett Kleinheisler László.
jan. 23
10:02
Barca: egy mondat Messi mellett, börtönbe megy a rendőr (She)
Ami az adott helyzetben viccesnek tűnhet, az sokszor másnap már kevésbé mókás. Pláne, ha Lionel Messi a téma és börtönbüntetést is maga után vonhat a „poén”.
jan. 23
10:04
Topligák: Dárdai rekordot dönthet, PL-meccsdömping – program (She)
Szombaton húsz meccset rendeznek a négy nagy európai topligában. A Bundesliga első tavaszi fordulójában Dárdai Pál rekordot dönthet, hiszen a Hertha Augsburg elleni sikere esetén a magyar szakember lenne a klub legjobb bajnoki győzelmi mutatójával büszkélkedő edzője. A német élvonalban a játéknap rangadóján a negyedik Borussia Mönchengladbach a második helyen álló Borussia Dortmundot fogadja. A…
jan. 23
10:09
Tipp: A Sunderland egyik utolsó esélyéből húznánk hasznot (Agroinform)
A Fekete Macskáknak muszáj legyőzniük a Bournemouth együttesét, de az újoncnak is nagyon kellenek a pontok.
jan. 23
10:36
Edzés közben nem beszél egymással sem a szuperpáros (Infostart)
Az alapozó munka egy részét is együtt végzi Kozák Danuta és Szabó Gabriella, miután tavaly óta ismét egy párost alkotnak. A két olimpiai bajnok kajakozó az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: nemcsak stílusuk illik össze jól, de kapcsolatuk is harmonikus, és ha időnként adódik is feszültség, mindig gyorsan meg tudják beszélni a helyzetet.
jan. 23
10:36
PL: a Serie A-ban kell keresnünk a Chelsea új menedzserét? (She)
Akárcsak a Premier League-ben szereplő Chelsea szurkolóit, úgy az angol sajtó képviselőit is szünet nélkül foglalkoztatja a téma, hogy vajon ki lesz a londoni „kékek" új menedzsere.
jan. 23
10:45
Vízilabda: A bronz is szépen csilloghat Hosnyánszkyéknak (Agroinform)
A magyar férfi vízilabda-válogatott Görögországgal találkozik a belgrádi Európa-bajnokság bronzmérkőzésén.
jan. 23
10:54
Kép: amire Mario Balotelli is azt mondja, ez már túlzás... (She)
Nem gondoltuk, hogy létezik a világegyetemben olyan dolog, amelyre Mario Balotelli, az AC Milan csatára azt mondja, „túl őrült”, most azonban egy képre a balhés olasz is azt mondta, ez már túlzás…
jan. 23
11:12
PL: Roy Keane-nek igaza volt, ez a klub a liga szelfikirálya! (She)
Érdekes és hiánypótló kimutatást közölt a Betting Expert sportfogadási szakportál. Megnézték, hogy a Premier League-ben szereplő mely klubok és játékosok a legnagyobb „szelfifüggők”.
jan. 23
11:21
Premier League: Rangadóra készül a City (Agroinform)
A harmadik helyezett Manchester City a hatodik pozícióban tanyázó West Ham gárdájához látogat szombaton.
jan. 23
11:48
FTC: a Bundesliga-csatár még nem adott végleges választ (She)
Mint ismert, a Ferencváros labdarúgócsapata múlt héten tárgyalt a német élvonalbeli Ingolstadt cseh válogatott csatárával, Tomás Pekharttal, akinek az ügye továbbra sem dőlt el. A játékos menedzsere, Pavel Paska beszélt erről a cseh sajtóban.
jan. 23
11:50
Barca: Neymar nem épült fel, egyvalami ezzel biztossá vált (She)
A Barcelona szombaton 16 órakor a Málaga vendégeként lép pályára a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. A katalánoknál a kisebb combizomsérüléssel bajlódó Neymar biztosan lemarad a találkozóról, Lionel Messi azonban felépült.
jan. 23
12:06
Bíró Attila: Mindenki hitt a győzelemben (Infostart)
Amikor októberben az első edzésen elmondtam a lányoknak, hogy az Eb-n kell kiharcolni az olimpiai kvalifikációt, nem hiszem, hogy sokan hittek benne. Az elmúlt két hétben már mindenki hitt benne - mondta Bíró Attila a női Európa-bajnokság pénteki döntőjének megnyerése után. Mindenkinek van egy rossz meccse egy világversenyen, mi az első nap túl voltunk rajta - fogalmazott az InfoRádiónak Kemény…
jan. 23
12:06
Alpesisí-vk: Miklós Edit a hatodik helyen áll Cortinában! (She)
Szombaton az olaszországi Cortina d'Ampezzóban női lesikló futamot rendeznek az alpesisí-világkupában. Jelenleg az amerikai Lindsey Vonn van az élen, de a magyar Miklós Edit idénybeli legjobb vk-helyezését elérve a hatodik helyen áll.
jan. 23
12:08
Kép: ez a tetkó pokolian fájhatott, Gerrardot elbűvölte (She)
Az alábbi fotót látva két megállapítást tehetünk. A Liverpoolt 2015 nyarán elhagyó, azóta az Egyesült Államokban futballozó Steven Gerrard feje elkezdett „apásodni" picit. A mellette álló fiú pedig kegyetlen fájdalmakat élhetett át, mikor az ajka belső oldalára tetováltatta a You'll Never Walk Alone Pool-himnusz címének rövidítését.
jan. 23
12:10
Női kézi: az Újvárosra két hazai meccs vár az oroszok ellen (She)
A Dunaújvárosi Kohász KA az orosz Asztrahanocskával játszik a női kézilabda EHF-kupa negyeddöntőjében. A magyar csapat hivatalos honlapjának beszámolója szerint a párharc mindkét mérkőzését a Dunaújvárosi Sportcsarnokban rendezik meg.
jan. 23
12:24
Felkészülés: Elek Ákossal a soraiban kapott ki a DVTK (She)
A DVTK labdarúgócsapatában először lépett pályára a Diósgyőrbe télen visszatérő válogatott középpályás, Elek Ákos, a diósgyőriek azonban 3–2-re kikaptak Belekben az osztrák élvonalban 5. helyen álló Admira Wackkertől.
jan. 23
12:26
Alpesisí-vk: Miklós Edit idénybeli legjobb helyezése Cortinában (She)
Szombaton az olaszországi Cortina d'Ampezzóban női lesikló futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. A győzelmet az amerikai Lindsey Vonn szerezte meg a kanadai Larisa Yurkiw és a svájci Lara Gut előtt, míg a magyar Miklós Edit idénybeli legjobb, pályafutásának pedig harmadik legjobb vk-helyezését elérve a hatodik helyen végzett, s ezzel újabb 40 pontot kasszírozott.
jan. 23
12:33
Bundesliga: Rögtön komoly meccsel kezd a Dortmund (Agroinform)
A Bundesliga ezüstérmes pozíciójában lévő Dortmundra nehéz mérkőzés vár a Mönchengladbach otthonában.
jan. 23
12:42
Videó: hipnotikus – pingpong az űrben, vízlabdával (She)
Gondolkodott már azon, hogyan ünnepelné az űrben töltött 300. napját? Scott Kelly űrhajós a Nemzetközi Űrállomáson különleges pingpongozással tette emlékezetessé a jeles napot.
jan. 23
12:44
Úszás: Jakabos és Cseh is nyert a nyitó napon Genfben (She)
Jakabos Zsuzsanna és Cseh László egy-egy számban győzött a genfi nemzetközi úszóverseny pénteki nyitó napján.
jan. 23
13:00
Arsenal: „Jobb, mint Zidane” – a dal, amely büszkévé tette Özilt (She)
Kétség sem férhet hozzá, a Premier League egy szezonon belül kiosztott gólpasszok rekordját ostromló Mesut Özil az Arsenal szurkolóinak egyik, ha nem a legnagyobb kedvence lett. Ezt bizonyítja az a szurkolói dal is, amelyet a német világbajnok középpályás büszkén osztott meg Twitter-oldalán.
jan. 23
13:02
Törökország: fél szemére vak játékos debütált a Fener ellen (She)
A Fenerbahce csütörtök esti győzelme a Török Kupában nem okozott nagy meglepetést, de az ellenfél egyik játékosa inspiráló történettel szolgált.
jan. 23
13:18
Jakabos Zsuzsanna és Cseh László is nyert Genfben (Infostart)
Jakabos Zsuzsanna és Cseh László egy-egy számban győzött a genfi nemzetközi úszóverseny pénteki nyitónapján.
jan. 23
13:27
Australian Open: Vajon öt szettet hoz a nyolcaddöntő csúcsmeccse? (Agroinform)
Vasárnap megkezdődnek a nyolcaddöntős küzdelmek Melbourne-ben, az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 23
13:36
Bundesliga: A bennmaradás már majdnem biztos – Dárdai (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) 3. helyen álló Hertha BSC trénere szerint egyelőre nem az a dolguk, hogy a bronzról vagy az El-ről álmodozzanak, hanem hogy élvezzék a játékot, hiszen a bennmaradás már majdnem biztos.
jan. 23
13:38
Videó: Gyibirov ugyanazt csinálta a svédekkel, mint Miklerrel (She)
Oroszország 28–28-as döntetlent játszott Svédországgal a lengyelországi férfi Európa-bajnokság középdöntőjének 2. csoportjában. A találkozón ismét cunderezett Tyimur Gyibirov, aki korábban Mikler Roland kapuját is ezzel a mozdulattal vette be.
jan. 23
13:40
Rp. gyorskorcsolya Eb: Liu Shaolin ezüstérmes 1500 m-en (She)
Liu Shaolin Sándor ezüstérmet nyert 1500 méteren a rövid pályás gyorskorcsolyázók Szocsiban zajló Európa-bajnokságán szombaton.
jan. 23
13:45
Győztek az NBA legjobbjai (Metropol)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legjobb mutatóval rendelkező három csapata, a Golden State, a San Antonio és az Oklahoma is győzött.
jan. 23
13:54
Miklós Edit hatodik lesiklásban (Infostart)
Miklós Edit az idénybeli legjobb eredményét elérve hatodik lett a női alpesi sízők világkupa-sorozatának Cortina d'Ampezzóban rendezett szombati lesiklóversenyén, amelyet az amerikai Lindsey Vonn nyert meg, s ezzel rekordot döntött.
jan. 23
13:54
Női kézi: az Érd montenegrói szélsővel erősít – sajtóhír (She)
Francia sajtóértesülések szerint az Érd női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Olivera Vukcsevics, a Metz montenegrói balszélsője.
jan. 23
13:56
Vízi Eb: 11 képen minden érzelem, a magyar lányok útja az aranyig (She)
Nehéz szavakba önteni azt az örömöt és boldogságot, amelyet a friss Eb-győztes magyar női pólóválogatott okozott hazánk szurkolóinak. Ezért is gondoltuk úgy, hogy képek segítségével pillantunk vissza az elmúlt két hétre. Egy Hollandia elleni vereséggel kezdődött és Hollandia döntőbeli legyőzésével végződött. Csodás utazás volt, köszönjük, lányok!
jan. 23
14:12
Edzője rosszulléte után Ivanovic kiesett (Infostart)
Kórházba szállították Ana Ivanovic edzőjét, a huszadik helyen kiemelt szerb játékos ezután kiesett a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság 14,8 millió dollár (4,2 milliárd forint) összdíjazású női versenyének szombati, harmadik fordulójában.
jan. 23
14:12
Hódeszka: így nyert Gyarmati Panka a világversenyen – videó (She)
Hatalmas bravúrt elérve Gyarmati Panka a kelet-kaliforniai Mammoth Mountainon megtartott viadalon 82.75 pontot ért el, amivel megnyerte a világkupafutamot a hódeszkások slopestyle (trükkös akadályverseny) szakágában. Íme, a magyar hódeszkás győztes futama!
jan. 23
14:14
Felkészülés: a Paks meccse a B betűs játékosokról szólt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks felkészülési mérkőzésen 3–1-es győzelmet aratott a másodosztályú Szigetszentmiklós otthonában.
jan. 23
14:16
Felkészülés: Holman góllal mutatkozott be a Debrecenben (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva első szombati felkészülési mérkőzésén 2–0-ra legyőzte a Zemplín Michalovcét.
jan. 23
14:30
Videó: Lallana győztes góljától kifeküdt a kapus a 95. percben (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 23. fordulójában a Liverpool elképesztő mérkőzésen 5–4-re nyert a Norwich City otthonában, a győztes találatot Adam Lallana szerezte a 95. percben. Nézze meg a találkozó góljait, többek között Dieumerci Mbokani remek sarkazását, a skót Steven Naismith debütáló találatát és Lallana álomlövését!
jan. 23
14:32
Légiósok: Megszoktam, hogy slágertéma vagyok – Nikolics (She)
A Legia Warszawa magyar válogatott csatára, Nikolics Nemanja a napokban elszenvedett sérüléséről, és a jövőjével kapcsolatban megjelenő hírekről is nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.

Keresés