2016. január 24. vasárnap

jan. 24
0:06
Alpesi sí: Ez az eredmény jó visszaigazolás – Miklós Edit (She)
Pályafutása harmadik legjobb eredményét érte el Miklós Edit azzal, hogy a világkupa Cortina D'Ampezzó-i fordulójának lesiklóversenyén a hatodik helyen végzett. Hazánk első számú sízője úgy érzi, ha megkapja a türelmet, a jövőben szállítani tudja a top tízes eredményeket.
jan. 24
0:10
La Liga: a Rayo Vallecano alaposan meglepte a Celta Vigót (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 21. fordulójában a kiesés elől menekülő Rayo Vallecano gólerős első félidei játékkal sokkolta a nemzetközi kupaszereplésre pályázó Celta Vigót, amely a lefújásig fel sem ocsúdott, így háromgólos vereséget szenvedett.
jan. 24
6:42
NB II: fiatal, NB I-es múltú hátvéd érkezett Soroksárra (She)
Gengeliczki Gergő a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 24
7:00
Ökölvívás: nem sikerült öveket szereznie a magyarnak Halléban (She)
Nem sikerült megszereznie a WBO félnehézsúlyú interkontinentális, valamint a WBA kontinentális övét Kelemen Balázsnak Halléban, a Felix Promotion 37 éves ökölvívója pontozásos vereséget szenvedett a találkozóra makulátlan mérleggel érkező Dominic Böseltől.
jan. 24
7:18
Aus. Open: a tavalyi döntő után újra Serena–Sarapova (She)
Marija Sarapova–Serena Williams mérkőzést játszanak az Australian Open női egyes versenyének negyeddöntőjében, miután az orosz és az amerikai is sikerrel vette a nyolcaddöntőt. Tavaly a döntőben találkoztak egymással. Vasárnap is ápolni kellett egy nézőt.
jan. 24
7:36
NBA: eddig nem vált be az új edző a főcsoportelső Cavsnél (She)
Clevelandben nem hozta meg a várt eredményt David Griffin, a Cleveland általános igazgatója döntése: a Keleti főcsoport éllovasánál a menesztett David Blatt helyére kinevezett Tyronn Lue első meccsén hazai pályán kapott ki a Cavaliers. A Chicago a 25 pontos Pau Gasol vezérletével nyert 96–83-ra.
jan. 24
7:54
Hertha: vállalja a felelősséget Dárdai; szombat óta követhető (She)
Dárdai Pál magára vállalta a felelősséget a Hertha Augsburg elleni szombati gól nélküli döntetlenjéért. A berliniek magyar vezetőedzője szombaton Twitter-profillal jelentkezett.
jan. 24
8:39
Az oroszokkal egy csoportban az olimpiai selejtezőn (Metropol)
Az Eb-n bronzérmet szerző férfi pólósok egyik legnehezebb ellenfele lehet az orosz csapat.
jan. 24
8:48
Válogatott: egy hét maradt a szálláshely kiválasztására (She)
A magyar válogatott Bordeaux-ban, Marseille-ben és Lyonban játssza csoportmérkőzéseit az Európa-bajnokságon, így kézenfekvő, hogy délen alakítsa ki bázisát. Hogy pontosan hol és melyik szálláshelyet választja a szövetség, a jövő héten eldől – az UEFA-val január 31-ig kell tudatni a kiválasztott helyszínt.
jan. 24
9:06
NB I: „Elérhetjük az Európa-ligát jelentő helyet!” (She)
A Paksi FC a negyedik helyen zárta az őszi szezont, azonban a folytatásban még feljebb lépne. Csertői Aurél vezetőedző és Kesztyűs Barna, a Paks labdarúgója beszélt az NSO Tv-nek a felkészülésről és a tavaszi tervekről.
jan. 24
9:15
Premier League: Unalomba fulladhat a londoni rangadó (Agroinform)
Az utóbbi években nem a futballról szóltak az Arsenal és a Chelsea egymás elleni meccsei, vélhetően ezúttal is így lesz.
jan. 24
9:24
Benedek Tibor érzései a bronzéremről (Infostart)
Nagyon örülök ennek a bronzéremnek - nyilatkozta Benedek Tibor szombaton Belgrádban. A férfiválogatott szövetségi kapitánya szerint a csapat jó úton halad.
jan. 24
9:42
Aus. Open: száz hibája ellenére továbbment Djokovics (She)
Novak Djokovics nagy küzdelem árán, öt szettben legyőzte a francia Gilles Simont az Australian Open férfi egyes nyolcaddöntőjében. A szerb a második játszmát rövidítésben, a negyediket pedig 6:4-re vesztette el, de végig lépéselőnyben volt. A negyeddöntőben a japán Nisikori Kei vár rá.
jan. 24
9:51
Bundesliga: Huszti Szabolcs győzelemmel mutatkozna be új klubjában (Agroinform)
Az Einracht Frankfurt hazai pályán lepné meg a Wolfsburgot a Bundesliga tavaszi nyitófordulójában.
jan. 24
10:00
MU: hatoldalas „szerelmes levél” jött Mourinhótól – cáfolják (She)
José Mourinho a képviselőjén keresztül cáfolta azt az angliai sajtóhírt, miszerint a Chelsea korábbi menedzsere egy hatoldalas levélben bizonygatta a Manchester Unitednek, miért ő a megfelelő választás az amúgy (még) hivatalban lévő Louis van Gaal utódjául.
jan. 24
10:18
Videó: Alli álomgóljának párját a Fradinak varrták be (She)
A Tottenham 3–1-re legyőzte idegenben a Crystal Palace-t az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. A Spurs középpályása, Dele Alli egészen parádés mozdulatok után lőtt gólt. A szurkolók a Twitteren David Ginola húsz évvel ezelőtti találatához hasonlították, amelyet a Newcastle United színeiben varrt be a Ferencvárosnak. Ön mit gondol róla?
jan. 24
10:36
Ökölvívás: Garcia a második súlycsoportban szerzett övet (She)
A kisváltósúlyt követően a váltósúlyú kategóriában is világbajnoki címet szerzett az amerikai Danny Garcia, aki 12 menetben legyőzte honfitársát, Robert Guerrerót a WBC betöltetlen trónjáért kiírt összecsapáson.
jan. 24
10:38
Uszonyos úszás: három magyar arany a világkupán (She)
Senánszky Petra egy, a junior Szabó Anita pedig két számban diadalmaskodott az uszonyosúszó-világkupasorozat első állomásának szombati versenynapján a lengyelországi Poznanban.
jan. 24
11:21
Australian Open: Egy korábbi bajnok is áldozatául eshet a kanadai szervagépnek (Agroinform)
Az ausztrál nyílt teniszbajnokság hétfői játéknapján teljesség válik a legjobb nyolc mezőnye.
jan. 24
11:30
Videó: pontatlan? Dárdai csodagólos futsalossal párbajozott (She)
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője a ZDF televízió vendégeként párbajozott Daniel Petersszel, aki amatőr felvételen megörökített futsalos csodagóljával tett szert népszerűségre az interneten. Nézze meg, hogyan célzott a műsor két vendége!
jan. 24
12:06
Videó: Benteke leverte Klopp fejéről a szemüveget… (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 23. fordulójában a Liverpool elképesztő mérkőzésen 5–4-re nyert a Norwich City otthonában. Jürgen Klopp megkönnyebbült Adam Lallana góljánál, azonban a felhőtlen öröm nem múlt el tárgyi veszteség nélkül, ugyanis Christian Benteke leverte a Liverpool menedzserének fejéről a szemüveget.
jan. 24
12:08
Ökölvívás: hiába állt nyerésre, törött állkapcsa miatt feladta (She)
Törött állkapcsa miatt gyakorlatilag győztes mérkőzést volt kénytelen feladni a veterán Amir Mansour amerikai nehézsúlyú profi ökölvívó Dominic Breazeale ellen.
jan. 24
12:24
Videó: óriási védése után egész pályás gólt dobott a kapus (She)
A Lengyelországban zajló férfi kézilabda Európa-bajnokság krakkói középdöntőcsoportjában Franciaország magabiztosan, 32–24-re legyőzte Horvátországot. A találkozón Thierry Omeyer a védéseivel főszerepet vállalt a franciák nagy különbségű győzelmében, ráadásul emberelőnyben bevette az ellenfél kapuját. Nézze meg, hogyan!
jan. 24
12:26
Debrecen: Mellőzöttnek éreztem magam – Holman (She)
Nem gondolkodott a debreceni ajánlat elfogadásán a Lengyelországból hazatérő Holman Dávid, aki szombaton négyéves szerződést kötött a hajdúságiakkal. A Ferencvárostól érkező középpályás mellőzöttnek érezte magát a Lech Poznannál, de nem bánkódik az ott eltöltött egy év miatt.
jan. 24
12:42
Vízi Eb: harc a trónért – a tűz és víz dala Belgrádban (She)
A belgrádi vízilabda Európa-bajnokság férfitornáján Szerbia a „kistestvért”, Montenegrót legyőzve ért fel újra a kontinens csúcsára, míg Magyarország Görögországot legyőzve szerezte meg a bronzérmet, miközben a nemzetközi hírügynökségek fotóit nézve az embernek az az érzése támad, mintha a Trónok harca legújabb évadját forgatnák a különleges környezetben. A szerb és montenegrói játékosokban…
jan. 24
13:00
Manhercz Krisztián: "Mintha lemészároltunk volna tízezer embert..." (Infostart)
Játszottunk már Görögország ellen a csoportban, az egy 8:8-as döntetlen lett, de azóta rengeteget változott a csapat, magabiztosabbak lettünk - értékelt a megnyert bronzmeccs után Manhercz Krisztián az InfoRádió kérdésére Belgrádban.
jan. 24
13:36
Hollandia: Otigba úgy érzi, még nem elég jó a váltáshoz (She)
A Heerenveenbe szombaton csereként beállva fontos gólt fejelő Otigba Kenneth úgy érzi, nem elég érett ahhoz, hogy erősebb klubba szerződjön.
jan. 24
13:38
Kézi Eb: „Bízunk Talantban és a rendszerében, de még kell idő” (She)
Mikler Roland ma még Cristian Ugaldénak és a spanyoloknak szurkol, de a keddi játéknapon nem lesz barátság  a pályán. A magyar kézilabda-válogatott kapusa a Facebookon válaszolt a szurkolók kérdéseire. A „műsort” Cristian Ugalde és Lékai Máté is hallgatta. Mikler a csapat programjáról, a riói olimpia esélyeiről, Császár Gábor kimaradásáról és a spanyolok elleni mérkőzésről is beszélt.
jan. 24
13:40
Kvíz: itt a nagy mezteszt! Kitalálja, melyik klub szerelését látja? (She)
Téved, aki abban a hitben él, hogy kizárólag a két nagy vezető márka, az Adidas és a Nike gyártja a topligás futballcsapatok szereléseit. Bevalljuk, ennek a szemléltetése is motivált minket, amikor elkészítettük a szezon nagy meztesztjét.
jan. 24
13:54
Miklós Edit pontot szerzett szuper-G-ben, Vonn tovább szárnyal (Infostart)
Az amerikai Lindsey Vonn nyerte a női alpesi sízők világkupa-sorozatának Cortina d'Ampezzóban rendezett vasárnapi szuper-óriásműlesikló versenyét, amelyen Miklós Edit 27. lett, így négy pontot szerzett.
jan. 24
13:54
Barca: rengeteg pénz vagy a katalánok – a csatár választhat? (She)
Spanyol lapértesülések szerint az FC Barcelona labdarúgócsapata szeretne a nyári átigazolási időszakban egy csatárt gránátvörös-kék mezbe öltöztetni, Luis Enrique ugyanis úgy érzi, hogy ha a Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar sztártrióból valaki kiesik, képtelenek megfelelően pótolni. Már a kiszemelt is megvan a pozícióra – jobban mondva a kispadra…
jan. 24
13:56
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Liu Shaolin Sándor ezüstérmes 1000 méteren (Infostart)
Liu Shaolin Sándor ezüstérmet nyert 1000 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók Szocsiban zajló Európa-bajnokságán vasárnap.
jan. 24
13:56
Kerékpár: rossz sávban autózott az angol, letarolta a csapatot (She)
Frontálisan ütközött egy autóval a Giant-Alpecin profi kerékpárcsapatának hat bringása, akik Dél-Spanyolországban edzettek. Szerencsére mindegyikük életben maradt.
jan. 24
13:58
Alpesisí-vk: Vonn nyerte a szuper-G-t is, Miklós pontszerző (She)
Vasárnap az olaszországi Cortina d'Ampezzóban női szuper-G-futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. A győzelmet – ahogyan a szombati lesiklásban – az amerikai Lindsey Vonn szerezte meg, a liechtensteini Tina Weirather és a német Viktoria Rebensburg előtt. A magyar Miklós Edit az 53 induló között a 27. helyen végzett, s először szerzett pontot az idényben ebben a szakágban is.
jan. 24
14:03
Serena Williams és Sarapova is negyeddöntős (Metropol)
Sarapova a Babos Tímeát a második fordulóban búcsúztató svájci Belinda Bencicet verte.
jan. 24
14:03
Sportfogadás: Megtaláltuk a jó formánkat, a főcsoport-döntőkkel is kaszálnánk! (Agroinform)
Vasárnap a Broncos-Patriots és a Panthers-Cardinals csúcsderbikkel folytatódik az NFL rájátszása.
jan. 24
14:05
Miklós Edit pontot szerzett szuper-G-ben (Metropol)
Lindsey Vonn nyert, már nem sok kell neki, hogy ő legyen minden idők legeredményesebb alpesi versenyzője.
jan. 24
14:12
Djokovic majdnem kicsinálta saját magát (Infostart)
A címvédő Novak Djokovic ötjátszmás mérkőzésen győzte le vasárnap a francia Gilles Simont az ausztrál nyílt teniszbajnokság 19,7 millió dollár (5,6 milliárd forint) összdíjazású férfiversenyének nyolcaddöntőjében.
jan. 24
14:12
La Liga: Aduriz-parádéval nyert baszk derbit a Bilbao (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) vasárnap kora délutáni baszk derbijén az Athletic Bilbao hazai pályán 5–2-re legyőzte az Eibart.
jan. 24
14:14
Rp gyorskorcsolya Eb: 1000 m-en is ezüstérmes Liu Shaolin (She)
Liu Shaolin Sándor ezüstérmet nyert 1000 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók Szocsiban zajló Európa-bajnokságán vasárnap.
jan. 24
14:16
NCAA: Rosco Allen döntötte el a Stanford meccsét (She)
Az amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokságban szereplő Stanford Rosco Allen kosarával győzte le az Arizona State-et. A magyar kosaras 37 perc alatt 24 pontot szerzett a mérkőzésen.
jan. 24
14:18
Sífutó-vk: legyőzhetetlenek a norvég váltók (She)
A csehországi Nové Mestóban férfi és női váltóversennyel folytatódott a sífutók idei világkupa-sorozata, s mindkét nemnél a norvégok szerezték meg az első helyet. Az északiösszetett-világkupa Chaux-Neuve-i viadalán a német Fabian Riessle diadalmaskodott.
jan. 24
14:30
Aus. Open: a 301. még könnyebb volt, negyeddöntős Federer (She)
Roger Federer könnyedén, három szettben legyőzte az Australian Open férfi egyes nyolcaddöntőjében David Goffint, így továbbjutott a legjobb nyolc közé.
jan. 24
14:48
Liu Shaolin Sándor ezüstérmes összetettben is (Infostart)
Liu Shaolin Sándor ezüstérmes lett összetettben a rövidpályás gyorskorcsolyázók Szocsiban zajló Európa-bajnokságán vasárnap.
jan. 24
14:48
Videó: a ketrecharcos játék Bruce Lee után újabb sztárt igazolt! (She)
Március 15-én megjelenik Playstation 4-re és Xbox One-ra az EA Sports sokak által várt új játéka, a UFC 2, amelyben kedvünkre püfölhetjük a fél világot. A játékban nem csak ketrecharcosokkal küzdhetünk, többek közt Bruce Lee-vel is bunyózhatunk, most pedig újabb nagy nevet igazolt a cég. Két hónap múlva Mike Tyson bokszlegenda is ketrecbe lép…
jan. 24
14:57
Ezüstöt nyert összetettben Liu Shaolin Sándor (Metropol)
Második lett a magyar versenyző a rövidpályás gyorskorcsolyázók Szocsiban zajló Európa-bajnokságán.
jan. 24
15:06
Női kézi: a korábbi edző vezeti a svédeket az olimpiai selejtezőn (She)
Az FC Midtjyllandot irányító Helle Thomsen vezeti a svéd női kézilabda-válogatottat a márciusi olimpiai kvalifikációs tornán, miután megváltak az eddigi kapitánytól, Thomas Sivertssontól.
jan. 24
15:08
Kép: az Újpest csatárához került a mez, melyben Stieber debütált (She)
Mint arról beszámoltunk, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő Nürnberg felkészülési meccsen 2–1-re legyőzte az NB I-es Újpestet, és a találkozón az új együttesében debütáló Stieber Zoltán is betalált. Most kiderült, kihez került a 16-os nürnbergi mez…
jan. 24
15:10
Képek: Suárez közel a 30-hoz, ennyit változott 10 év alatt! (She)
Luis Suárez január 24-én ünnepli a születésnapját. Az FC Barcelona 29 éves támadója 2005-ben kezdte a profi pályafutását az uruguayi Nacionalban, majd Hollandiába szerződött a Groningen, később az Ajax labdarúgócsapatához. 2011-ben igazolt át a Liverpoolba, 2014-től pedig a katalán klub támadósorának oszlopos tagja. Nézze meg, mennyit változott az uruguayi az elmúlt tíz évben!
jan. 24
15:24
Australian Open - Federer is negyeddöntős (Infostart)
A harmadik kiemelt svájci Roger Federer sima háromszettes mérkőzésen győzte le vasárnap a 15. helyen rangsorolt belga David Goffint az ausztrál nyílt teniszbajnokság 19,7 millió dollár (5,6 milliárd forint) összdíjazású férfiversenyének nyolcaddöntőjében.

Keresés