2016. január 31. vasárnap

jan. 31
0:06
La Liga: bevehetetlenné vált a Villarreal erődje (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság szombat esti mérkőzésén a Real Sociedad 2–1-re legyőzte hazai pályán a Betist, így a baszk csapat megelőzte a sevillait a tabellán.
jan. 31
0:24
Vasárnapi sportműsor: Djokovics–Murray, kézi Eb-döntő (She)
Vasárnap zárul a teniszezők Australian Openje és a férfi kézilabda Európa-bajnokság. Melbourne-ben Andy Murray próbálja megakadályozni Novak Djokovics 11. – sorozatban harmadik – Grand Slam-sikerét, míg Krakkóban Németország és Spanyolország feszül egymásnak az olimpiai kvalifikációt is jelentő Eb-elsőségért. A Pesti Vigadóban a Nemzetközi Úszószövetség 2015 legjobbjait díjazza, jó eséllyel magyar…
jan. 31
4:36
Síugró-vk: Fannemel nyert, Prevc betlizett Szapporóban (She)
A japán Sapporóban egyéni versennyel folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet a norvég Anders Fannemel szerezte meg, honfitársa, Johann Andre Forfang és a japán Kaszai Noriaki előtt.
jan. 31
7:18
Watford: spanyol válogatott középpályás érkezett (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) 10. helyen álló Watford szerződtette a háromszoros spanyol válogatott Mario Suárezt a Fiorentinától, az átigazolási díjat a felek nem hozták nyilvánosságra.
jan. 31
7:36
Zenit: volt Chelsea-játékos is az új szerzemények között (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premjer-Liga) szereplő Zenit szerződtette Alekszandr Kokorint és Jurij Zsirkovot a Dinamo Moszkvától.
jan. 31
8:12
Válogatott: Egész májusban velünk lehet – Storck a Németh-ügyről (She)
A Kansas Citytől távozó, 23-szoros magyar válogatott labdarúgó, Németh Krisztián szerződtetését szombaton jelentette be új klubja, a katari al-Garafa. Az átigazolás hírére Bernd Storck szövetségi kapitány reagált a Nemzeti Sport megkeresésére.
jan. 31
8:39
FA Kupa: Az Everton és a Chelsea is továbbjuthat (Agroinform)
Már a legjobb 16 köz jutás a tét az FA Kupában, alábbi cikkünkben a két vasárnapi meccset vettük górcső alá.
jan. 31
8:48
Arsenal: Özil ismét varázsolt, tűpontossággal sült el a lába (She)
Mesut Özil már többször bizonyította kivételes célzóérzékét. Az Arsenal labdarúgója zseniális bal lábával – és némi segítséggel – lőtt nem mindennapi gólt az egyik sportszergyártó cég reklámjában.
jan. 31
8:48
Mi történt? Az M0-son gyalogolt, halálra gázolták (Behaviour)
A helyszínelés idején a forgalmat Gyál irányába terelték.
jan. 31
8:50
NBA: simának indult, utolsó mp-es triplával ért véget a GSW meccse (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Keleti főcsoport éllovasa, a Golden State Warriors idegenben 108–105-re legyőzte a Philadelphia 76ers csapatát. A GSW a harmadik negyed elején már 24 ponttal (78–54) is vezetett, míg a záró játékrészt 19 pontos előnyből (91–72) várhatta, ehhez képest az utolsó húsz másodpercnek egyenlő állásnál…
jan. 31
9:06
NBA: utolsó mp-es triplával ért véget a Golden State meccse (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Nyugati főcsoport éllovasa, a Golden State Warriors idegenben 108–105-re legyőzte a Philadelphia 76ers csapatát. A GSW a harmadik negyed elején már 24 ponttal (78–54) is vezetett, míg a záró játékrészt 19 pontos előnyből (91–72) várhatta, ehhez képest az utolsó húsz másodpercnek egyenlő állásnál…
jan. 31
9:06
Kovács Katalin: Szeretnék a válogatókon jól szerepelni (Infostart)
Sevillában teszi vízre hajóját, és szeretne a hazai válogatókon jól szerepelni Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok kajakozó. A rekord-világbajnok erről az InfoRádió Víztükör című magazinműsorában beszélt.
jan. 31
9:08
Topligák: Milan–Inter derbi; Madrid–Barcelona, 2. felvonás (She)
Vasárnap rendezik az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 22. fordulójának legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzését, a Milan–Inter városi derbit. A játéknap korábbi szakaszában a címvédő Juventus a Chievóhoz látogat, míg a listavezető Napoli az Empolit fogadja. A spanyol első osztályban a szombati Barcelona–Atlético Madrid rangadó (2–1) után ismét összecsapnak a két város csapatai,…
jan. 31
9:10
Real: Enzo Zidane apját idézte, be is fújták a 11-est – videó (She)
Enzo Zidane aktív részese volt a Real Madrid Castilla szombati győzelmének a Real Sociedad tartalékcsapata ellen a spanyol bajnoki harmadosztályban.
jan. 31
9:24
FA-kupa: kidurrant a labda, összeesett a menedzser – videó (She)
Graham Westley furcsa humorával néhány pillanatra megijesztette a West Bromwich Albion–Peterborough United (2–2) angol FA-kupa-mérkőzés résztvevőit. A labda kidurrant, majd a félpályánál a vendégek menedzsere Oscar-díjas alakítást nyújtott.
jan. 31
9:26
Videó: az FTC-kapus nem kapott tortát „szotyicsempésznek” állt (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata befejezte törökországi edzőtáborozását. Az utolsó napról a fővárosi klub kapusa, a szombaton 24. születésnapját ünneplő Jova Levente számolt be videoblogjában.
jan. 31
9:33
Darts: A zöld szörny "Bully Boy"-t is felfalhatja (Agroinform)
A negyeddöntőkre, az elődöntőkre és a döntőre is vasárnap kerül sor Milton Keynes-ben, az év első major versenyén.
jan. 31
9:42
Aus. Open: Djokovics–Murray döntő élőben az NSO-n! (She)
A címvédő Novak Djokovics és a második kiemelt Andy Murray vívja az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság, az Australian Open döntőjét. A két kiválóság negyedszer csap össze az év első Grand Slam-tornájának fináléjában, a 2011-es, a 2013-as és a 2015-ös döntőt is a szerb nyerte. Kövesse nyomon a mérkőzés alakulását játékról játékra a Nemzeti Sport Online élő közvetítése segítségével!
jan. 31
10:00
Barca: szinkrongól – Suárez ugyanúgy végezte ki a két Madridot (She)
Mint ismert, a Barcelona 2–1-re nyert az Atlético Madrid ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság szombati rangadóján, amivel megerősítette helyét a táblázat élén.
jan. 31
10:18
DVTK: az alapember új szerződést kötött a klubbal (She)
Hosszú távra is formálódik a DVTK labdarúgócsapatának kerete, miután Nikházi Márk és Bacsa Patrik után a szerb jobbhátvéd, az ebben a szezonban 16 meccsen két gólt szerző Drazsen Okuka is meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését.
jan. 31
10:20
MU: Van Gaal fél a szurkolóktól, komoly lépésre szánta el magát (She)
Mostantól biztonsági emberek védik Louis van Gaal, a Manchester United menedzserének cheshire-i otthonát 24 órában. Az ok? A holland szakember félti önmaga és családja biztonságát az ingerült szurkolóktól – írta vasárnapi számában a The Mirror.
jan. 31
10:27
Bundesliga: Farkasvacsora lehet a Kecskésekből (Agroinform)
Kulcsfontosságú mérkőzés vár a Wolfsburgra hazai pályán, a zöld-fehérek a Köln együttesét fogadják vasárnap.
jan. 31
10:36
Man. City: ezért engedték el a csatárokat – egyelőre bevált (She)
A Manchester City a triplázó Kelechi Iheanacho vezérletével 4–0-ra nyert a Premier League utolsó helyén álló Aston Villa vendégeként az angol FA-kupa negyedik fordulójában. A mérkőzést követően a győztes csapat menedzser, Manuel Pellegrini elárulta, annak idején megvolt rá az oka, hogy csatárai közül Sztevan Joveticset és Edin Dzekót is elengedje.
jan. 31
10:45
Tipp: Újabb laza siker előtt a Juventus (Agroinform)
A Zebrák ezúttal Veronában, a Chievo otthonában győzhetnek magabiztosan.
jan. 31
10:54
Chelsea: 45 millióért azonnal vinnék D. Costát, itt a válasz (She)
A spanyol As értesülései szerint az Atlético Madrid még a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni Diego Costát, a Chelsea csatárát.
jan. 31
10:56
Videó: Nikolics a Legia kapusát is ledermesztette (She)
Nikolics Nemanja Máltán edzőtáborozik a Legia Warszawa labdarúgócsapatával. A lengyel klub magyar légiósa az edzésen sem fukarkodik a gólgyártással, minden alkalmat megragad, hogy a labdát a kapuba juttassa.
jan. 31
11:12
Románia: az erdélyi Xavi magyar válogatott is lenne (She)
Akik ismerik az erdélyi magyarok lelkét, semmi meglepőt nem találnak abban, hogy a Marosvásárhelyen született, jelenleg a román másodosztályú Universitatea Clujban futballozó Kovács Lóránt minden vágya, hogy anyaországi klubban rúgja a labdát. Két éve már felvetődött a magyarországi lehetőség, s most úgy tűnik, teljesülhet a 22 éves középpályás álma, aki később szeretne magyar válogatott is…
jan. 31
11:21
Bundesliga: Van mit javítania a Bayern Münchennek (Agroinform)
Vasárnap egy újabb kellemetlen ellenfél vár a múlt héten szerencsésen nyerő bajorokra.
jan. 31
11:30
Videó: Hummels 25 m-ről emelt saját kapujába, de mázlija volt (She)
Mats Hummels a Dortmund–Ingolstadt (2–0) német élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés második félidejében megfagyasztotta a vért a hazai szurkolók ereiben. A német válogatott védő a térfél közepéről saját kapujába ívelte a labdát, de a játékvezető megkönyörült rajta, az őt támadó ellenfél kárára szabadrúgást ítélt kifelé.
jan. 31
11:48
Atlético: A bíró úgy vezette a meccset, ahogy… – Simeone (She)
A listavezető Barcelona hazai pályán 2–1-re legyőzte a 65. perctől kilenc emberrel küzdő Atlético Madridot a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 22. fordulójának a rangadóján. A fővárosi együttes vezetőedzője, Diego Simeone a lefújás után nem kívánta kommentálni a játékvezető ténykedését.
jan. 31
12:33
Kézilabda Eb: Német-spanyol döntő - őrségváltás lesz vagy papírforma? (Agroinform)
Vasárnap a döntővel és a bronzmérkőzéssel véget ér a lengyelországi Európa-bajnokság. Ki nevet a végén?
jan. 31
12:42
Fukuoka veszi át Budapest megüresedett helyét (Infostart)
Fukuoka rendezheti meg a 2021-es vizes világbajnokságot - jelentette be Julio C. Maglione, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) elnöke a szervezet budapesti sajtótájékoztatóján. Eredetileg Budapest kapta meg a 2021-es csúcsesemény rendezési jogát, de tavaly a mexikói szervezők visszalépése után a FINA bejelentette, hogy a magyar főváros 2017-ben adhat otthont a vizes sportok világbajnokságának.
jan. 31
12:42
Férfi kézi Eb: a németek másodszor vagy a spanyolok először? (She)
Utolsó napjához érkezett a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság. A fél hatkor kezdődő döntőben eldől, sikerül-e arannyal megkoronáznia kiváló tornáját a német válogatottnak vagy az egyre jobban belelendülő spanyolok történetük során első Eb-címüket gyűjtik be.
jan. 31
12:44
PL: ez a legerősebb bizonyíték Guardiola jövőjét illetően? (She)
Bár hivatalos megerősítés egyelőre nincs, sokan, sok helyen készpénznek veszik, hogy a Bayern Münchent a szezon végén elhagyó Pep Guardiola a Manchester Citynél folytatja edzői pályafutását. Angliai értesülés szerint egy új bizonyíték került elő a katalán mester jövőjével kapcsolatban.
jan. 31
12:46
Aus. Open: Djokovics hatodszor nyert, megint megverte Murrayt (She)
A címvédő Novak Djokovics három játszmában (6:1, 7:5, 7:6) legyőzte a második kiemelt Andy Murrayt az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság döntőjében, ezzel összességében hatodszor, a legutóbbi hat évben ötödször nyerte meg az Australian Opent, és pályafutása 11. sikerét aratta Grand Slam-tornán. A brit játékos ötödször kapott ki a melbourne-i GS-verseny fináléjában, negyedszer Djokovicstól.
jan. 31
13:00
Australian Open - Djokovic hatodszor bajnok (Infostart)
A világelső Novak Djokovic megvédte címét az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, mivel a vasárnapi döntőben 6:1, 7:5, 7:6 (7-3)-ra legyőzte a brit Andy Murrayt, és hatodszor diadalmaskodott Melbourne-ben.
jan. 31
13:00
Vizes vb: döntöttek a 2021-es és a 2023-as vb-helyszínről (She)
Fukuokában lesz a 2021-es, míg Dohában a 2023-as vizes világbajnokság. Erről döntött vasárnap a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA, amely a hétvégén Budapesten tartotta vezetőségi ülését.
jan. 31
13:02
Videó: drukkerhad és görögtüzek a derbi előtti Inter-edzésen (She)
Vasárnap este 20.45-kor rendezik az AC Milan–Internazionale derbit az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Az Inter-szurkolók a találkozót megelőző utolsó edzésen nem mindennapi hangulatot teremtettek, hogy tűzbe hozzák a csapatot a rangadó előtt.
jan. 31
13:09
La Liga: Tartalékos katalánok ellen javíthat a Real (Agroinform)
Cristiano Ronaldóék útjába ezúttal a gyenge formában lévő és tartalékos Espanyolt sodorta az élet.
jan. 31
13:18
Djokovic hatodszor bajnok (Metropol)
A világelső Novak Djokovic megvédte címét az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 31
13:36
Alpesi vk - Törölték a garmisch-i és a maribori versenyt is (Infostart)
A szokatlan meleg és a kedvezőtlen feltételek miatt törölték az alpesi sízők világkupa-sorozatának vasárnapra kiírt versenyét Garmisch-Partenkirchenben és Mariborban.
jan. 31
13:36
MMA: Ronda Rouseyt ismét ruha nélkül fotózták – képek (She)
Nagy várakozás előzi meg Ronda Rousey 2016-os szereplését (visszatérését) a Sports Illustrated fürdőruhás különkiadásában. Az MMA óriási rajongásnak örvendő királynője pár hete már részt vett egy fotózáson, de akkor fürdőruha helyett csak testfestéket viselt. A fotózásról kiszivárgott képeknek akkora volt a visszhangja, hogy a szerkesztők elcsábították Ronda Rouseyt egy újabb egzotikus…
jan. 31
13:38
Alpesi vk: törölték a garmisch-i és a maribori versenyt is (She)
A szokatlan meleg és a kedvezőtlen feltételek miatt törölték az alpesi sízők világkupa-sorozatának vasárnapra kiírt versenyét Garmisch-Partenkirchenben és Mariborban.
jan. 31
13:54
Rio 2016: az orosz aranyérmesek négymillió rubelt kapnak (She)
Négymillió rubelre (15.2 millió forintra) számíthat az az orosz sportoló, aki aranyérmet szerez a nyári riói olimpián.
jan. 31
13:56
Tenisz: Fucsovics 4:4-nél beragadt, nem jutott főtáblára (She)
Nem jutott főtáblára a szófiai ATP-tenisztornán Fucsovics Márton, miután két szettben kikapott a negyedik kiemelt Thomas Fabbianótól.
jan. 31
13:58
Videó: Rossi első Levante-gólját a kapus ügyetlenkedte be (She)
Giuseppe Rossi révén szépített a Levante a Sevilla ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A Fiorentinától szerződtetett támadónak ez volt az első találata a Levantéban, de a gólhoz Sergio Rico ügyetlenkedésére is szüksége volt.
jan. 31
14:00
Férfi kézilabda: Szerbiát kaptuk a vb-selejtezőre! (She)
A lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság záró konferenciájának keretében kisorsolták a 2017-es franciaországi világbajnokság európai selejtezőjének párosítását. Az első kalapból kihúzott magyar válogatott júniusban Szerbiával csap össze, a visszavágót rendezhetjük hazai pályán.
jan. 31
14:02
Férfi kézi Eb: Raúl Entrerríos az MVP, itt az álomcsapat! (She)
Kihirdették a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság legértékesebb játékosát és álomcsapatát. A posztonkénti legjobbakra két nap alatt 57 ezren szavaztak, a torna MVP-je a spanyol Raúl Entrerríos lett.
jan. 31
14:03
Serie A: Gólokat most se várjunk a milánói városi derbitől (Agroinform)
Az elmúlt években rendre szoros, kevés gólos csatát hozott a Derby Della Madonnina - idén is ez a papírforma.
jan. 31
14:04
La Liga: gól az első percben, óriási kapushiba, sevillai siker (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a Sevilla hazai pályán 3–1-re legyőzte a sereghajtó Levantét, ezzel sorozatban a 10. győzelmét aratta a La Ligában saját közönsége előtt.

Keresés