2016. január 7. csütörtök

jan. 7
0:03
NS-ajánló: ők lehetnek benne Storck Eb-keretében – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
jan. 7
0:07
Király-kupa: ez eddig csak Neymarnak sikerült (She)
A Rayo Vallecano labdarúgócsapata hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Atlético Madriddal a spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
jan. 7
0:21
Csütörtöki sportműsor: izgulhatnak a Real-szurkolók (She)
Csütörtökre két találkozó marad a labdarúgó spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzései közül. A férfi kosárlabda Euroligában pályára lép a címvédő Real Madrid, amely a CSZKA Moszkva vendége lesz, míg Hanga Ádámék (Laboral Kutxa) az Olympiakoszt fogadják. Íme, a mai sportműsor.
jan. 7
0:57
Légiósok: Nikolics már Angliában van, közel az aláírás – sajtóhír (She)
Angol internetes források szerint a Legia Warszawa labdarúgócsapatát erősítő Nikolics Nemanja Sheffieldbe utazott, ahol hamarosan aláírhat az angol másodosztályban szereplő Sheffield Wednesdayhez.
jan. 7
7:15
Tenisz: Fucsovics már negyeddöntős Adelaide-ben (She)
Fucsovics Márton a második fordulót is sikerrel vette az Adelaide-ben zajló, 75 ezer dollár összdíjazású keménypályás Challenger-tenisztornán.
jan. 7
7:17
DVSC: Balogh a napokban aláír a Palermóhoz – sajtóhír (She)
Az olasz élvonalbeli Palermo labdarúgócsapatának elnöke, Maurizio Zamparini sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a téli átigazolási  időszakban két támadót készül szerződtetni. A Sky Sport úgy tudja, hogy az egyik a debreceniek utánpótlásválogatott támadója, a 19 éves Balogh Norbert, aki napokon belül aláírhat a Serie A-ban 18 fordulót követően a 16. helyen álló együtteshez.
jan. 7
7:33
Fucsovics Márton negyeddöntőbe jutott Adelaide-ben (Infostart)
Fucsovics Márton bejutott a negyeddöntőbe az Adelaide-ben zajló, 75 ezer dollár összdíjazású keménypályás Challenger-tenisztornán.
jan. 7
7:51
Paks: több változás lehet, a rutinos exfradista védő távozhat (She)
Nem kérdés, a labdarúgó NB I-ben szereplő Paks számára remek kiindulási alapot jelent a folytatásra. Haraszti Zsolt szerint arra tavasszal kapnak választ, hogy az együttes erőn felül vagy pedig a valós tudása szerint teljesített. A klub ügyvezetője a várható változásokról beszélt a Nemzeti Sportnak.
jan. 7
8:09
Légiósok: szabadon igazolható, klubot keres a válogatott védő (She)
A 14-szeres válogatott védő, Csizmadia Csaba fél éve még a Lombard Pápa labdarúgója volt, ősszel pedig az osztrák másodosztályban, Bécsben futballozott. Jelenleg szabadon igazolható és reméli, talál magának klubot a télen.
jan. 7
8:11
NHL: lenullázott Anaheim; Malkin fölé nőtt Panarin (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a Toronto Maple Leafs idegenben nullázta le az Anaheim Ducks csapatát. A duplázó, 24 éves orosz légiós, Artemij Panarin vezérletével a Chicago Blackhawks a Pittsburgh Penguins fölé nőtt, a vendégcsapat a rutinos orosz klasszis, Jevgenyij Malkin révén csak a becsületgólig jutott.
jan. 7
8:27
Pool: Természetesen nem esett jól – Bogdán a kihagyásáról (She)
Noha a Ligakupa korábbi mérkőzésein Bogdán Ádám védte a Liverpool kapuját, sőt teljesítményével főszerepet vállalt az eddigi menetelésben, kedden, a Stoke elleni elődöntő első felvonásán mégis a kispadon ült… A csapatot irányító Jürgen Klopp ezúttal Simon Mignolet-nak szavazott bizalmat, pedig a Carlisle elleni tizenegyespárbajban hármat is hárító magyar kapus nélkül talán el sem jutott volna…
jan. 7
8:29
NBA: Miamiban nyert a Knicks; robog a Spurs és a Clippers (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a Miami Heat vendégeként nyert nyolc ponttal a New York Knicks. A San Antonio Spurs otthon nyert 25 ponttal, a LA Clippers idegenben tizeneggyel, előbbi sorozatban hatodszor, utóbbi hetedszer nyert.
jan. 7
9:03
FTC: néhány játékos hiányzott Gerának, de volt, aki nem… (She)
A Ferencvárosi Torna Club labdarúgócsapata is elkezdte a felkészülését az NB I tavaszi idényére. Gera Zoltán  hosszabb téli szünetre vágyott, de örült a visszatérésnek. A zöld-fehérek középpályása a Fradi Médiának azt is elmondta, néhány csapattársa már hiányzott neki az elmúlt időszakban, de voltak, akik nem… Thomas Doll együttesére orvosi és fizikai felmérések várnak, majd január 20-tól…
jan. 7
9:05
Légiósok: Stieber mérges, Belekbe kellett mennie (She)
Várható volt: tegnap Stieber Zoltánnal indult el a törökországi (Belek) edzőtáborba a német élvonalbeli Hamburg. A téli átigazolási időszakban távozni szándékozó, több klub által megkörnyékezett magyar labdarúgó nem örült ennek, viszont a klubvezetők addig ragaszkodnak hozzá, amíg nincs megfelelő helyettese.
jan. 7
9:21
Tenisz: Babos megverte a korábbi wimbledoni döntőst (She)
A világranglista 70. helyén álló Babos Tímea két szettben legyőzte a hatodik helyen kiemelt kanadai Eugenie Bouchard-t (49.) a sencseni kemény pályás tenisztorna negyeddöntőjében, ezzel bejutott a legjobb négy közé, ahol az amerikai Alison Riske (97.) lesz az ellenfele.
jan. 7
9:23
Man. City: elképesztő pénzszórás – ez Guardiola 3 éves terve? (She)
Irány Anglia! Az egyetlen, amit biztosan tudunk Pep Guardiola jövőjét illetően, hogy a Bayern Münchentől távozó spanyol szakember a Premier League-ben folytatja. A britek azonban ennél már jóval többet tudnak. Vagyis inkább sejtenek…
jan. 7
9:24
La Liga: Benítez távozásával a Real esélyei is csökkentek? (Agroinform)
A bukmékerek szerint jelenleg kevésbé valószínű a Real Madrid bajnoki címe, mint Benítez menesztése előtt.
jan. 7
9:33
Babos elődöntős a sencseni tornán (Metropol)
A világranglistán a 70. helyen álló, 22 éves Babos 1 óra 26 perc alatt diadalmaskodott a WTA rangsorában jelenleg 49. riválisa ellen.
jan. 7
9:57
Február elsejéig lehet javaslatokat tenni a 2015-ös Fair Play-díjakra (Infostart)
Hat kategóriában február elsejéig lehet pályázni a Magyar Olimpiai Bizottságnál a 2015-ös év Fair Play-díjaira.
jan. 7
9:57
Férfi vízi: Készen állunk az Eb-re – Benedek Tibor (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Benedek Tibor szerint készen áll a magyar csapat a hétfőn kezdődő belgrádi Európa-bajnokságra, annak ellenére, hogy a Volvo-kupán „taktikailag összeomlott minden”.
jan. 7
10:15
Légiósok: Nikolics Szerbiában van – Sheffield szóba sem került (She)
Mint már jeleztük, angol sajtóhírek szerint Nikolics Nemanja a Legia Warszawától az angol másodosztályú Sheffield Wednesdayhez szerződhet, már el is utazott Angliába. A csatár menedzsere, Filipovics Vladan azonban a Nemzeti Sport Online érdeklődésére cáfolta a hírt.
jan. 7
10:33
Kétéves eltiltást kapott Kucsera Gábor (Infostart)
Kétéves eltiltást kapott a kajakos Kucsera Gábor, aki július közepén megbukott a magyar szövetség (MKKSZ) drogtesztjén. A vizeletében kokaint találtak.
jan. 7
10:33
FIFA-világranglista: a helyzet változatlan, 20. helyen a mieink (She)
A magyar válogatott továbbra is a 20. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) világranglistáján. Az élmezőnyben nem történt változás a decemberi rangsorhoz képest.
jan. 7
10:35
Videoton: a Legia Warszawa is szerződtetné Kleinheislert (She)
A Nemzeti Sport Online Lengyelországból származó értesülései szerint a Legia Warszawával bővült a Videoton támadója iránt érdeklődő lengyel csapatok listája.
jan. 7
10:36
FIFA-világranglista: Megtartotta története legjobb helyezését a magyar válogatott (Agroinform)
A legfrissebb világranglistán nem történt érdemi változás, Magyarország továbbra is 20.
jan. 7
10:37
Síugrás: kedvét vették, befejezte a szezont az olimpiai bajnok (She)
Gyenge formája miatt nem indul több versenyen a mostani szezonban Gregor Schlierenzauer olimpiai bajnok síugró.
jan. 7
10:39
Kajak-kenu: kétéves eltiltást kapott Kucsera Gábor (She)
Kétéves eltiltást kapott a kajakos Kucsera Gábor, aki július közepén megbukott a magyar szövetség (MKKSZ) drogtesztjén. A vizeletében kokaint találtak.
jan. 7
10:51
Arsenal: Cech sportkocsiról vonatra váltott – kép (She)
Petrc Cechnek nem derogál a tömegközlekedés. Az Arsenal cseh kapusa a hétköznapi csúcsforgalomban az ingázó emberekhez hasonlóan a vonatot választotta, pedig egy élvonalbeli labdarúgótól szokatlan, hogy így közlekedik.
jan. 7
11:03
Maradt a világranglista 20. helyén a válogatott (Metropol)
A világranglista 1993-as bevezetése óta ez a helyezés csúcs a magyarok számára.
jan. 7
11:09
NB II: a 26-szoros válogatott exfradista marad a klubjánál (She)
A Nemzeti Sport Online információja szerint Gyepes Gábor marad a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksárnál.
jan. 7
11:45
PL: a gólvágó elismerte, érdekli a Manchester United ajánlata (She)
Odion Ighalo, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Watford csatára nem biztos benne, hogy nemet tudna mondani, ha a Manchester United hívná.
jan. 7
11:47
Vízi Eb: heten egy csapatból, ez lehet az erősségünk (She)
Elsőként a női válogatottunk kezdi meg szereplését a belgrádi vízilabda Európa-bajnokságon. A mieink vasárnap Hollandiával játszanak. Bíró Attila szövetségi kapitány szerint remekül sikerült a felkészülés, és előnyt jelenthet, hogy a keretből heten is egy klubcsapatban játszanak
jan. 7
11:49
Hertha: előbb a móka, aztán a munka – Dárdai sajátos edzése (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha szerdán két edzéssel folytatta a felkészülést a tavaszi szezonra. Dárdai Pál vezetőedző délelőtt a szakadó hóesésben játékos tréninget vezényelt, míg délután az állóképesség fejlesztésére fektette a hangsúlyt.
jan. 7
11:57
Drogba még nem döntött a jövőjéről (Metropol)
Korainak nevezte a visszavonulásáról szóló híreket, egyelőre marad az MLS-ben.
jan. 7
12:03
Megtartotta története legjobb helyezését a magyar labdarúgóválogatott (Infostart)
A magyar válogatott megtartotta huszadik helyét a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján.
jan. 7
12:21
MLS: Drogba még nem döntött a jövőjéről (She)
Korainak nevezte a visszavonulásáról szóló híreket Didier Drogba, az észak-amerikai profi ligában (MLS) szereplő Montreal Impact elefántcsontparti labdarúgója, aki még nem döntött a jövőjével kapcsolatban.
jan. 7
12:23
Bursaspor: Dzsudzsák „tottizott”, ez lett belőle – kép (She)
Dzsudzsák Balázs, a török Bursaspor futballistája a török szurkolókkal készített egy szelfit, csakúgy, mint Francesco Totti, az AS Roma legendája. A magyar válogatott játékos csapata szerdán felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a szintén a török első osztályban szereplő Osmanlisporral. Dzsudzsák a szünetben, 1–0-s állásnál lépett pályára.
jan. 7
12:24
EURO 2016: Lelőjük magunkat, ha nem jutunk tovább! (Agroinform)
Az Angol Labdarúgó Szövetség elnöke, Greg Dyke szerint szégyen lenne kiesniük a csoportból.
jan. 7
12:25
Futsal: Dróth tudja, klasszisokkal kell küzdenie a BL-címvédőnél (She)
Mint beszámoltunk róla, Dróth Zoltán az UEFA Futsal Cup címvédőjéhez, a kazah Kajrat Almatihoz szerződött. A játékos szerint nem lesz könnyű beverekednie magát a csapatba.
jan. 7
12:39
Drogba még nem döntött (Infostart)
Korainak nevezte a visszavonulásáról szóló híreket Didier Drogba, az észak-amerikai profi ligában (MLS) szereplő Montreal Impact elefántcsontparti labdarúgója, aki még nem döntött a jövőjével kapcsolatban.
jan. 7
12:57
Alpesisí-vk: túl meleg van, két németországi futamot töröltek (She)
A Nemzetközi Síszövetség (FIS) csütörtökön törölte a női alpesi sízők jövő hét végén esedékes két – németországi – világkupa-viadalát.
jan. 7
13:15
Németország: a Bayern korábbi játékosa lehet Stieber edzője (She)
Német sajtóértesülések szerint a Bundesliga 2.-ben a kiesés ellen küzdő Paderborn januárban Stieber Zoltánnal erősítené meg a keretét.
jan. 7
13:18
Barcelona: Balhé az öltözőfolyosón, Suárez volt a legerősebb (Agroinform)
Feszült meccset hozott a szerda esti Barcelona-Espanyol, az indulatok a lefújás után sem csillapodtak.
jan. 7
13:33
Tenisz: Federer három játékot veszített első idei meccsén (She)
A címvédő Roger Federer két sima szettben legyőzte a német Tobias Kamkét az ausztráliai Brisbane-ben zajló kemény pályás tenisztorna második fordulójában, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé, ahol a bolgár Grigor Dimitrovval találkozik.
jan. 7
13:35
Barca-Espanyol: „Szétszedünk titeket, a k… anyátokat!” – balhé balhé hátán a derbin (She)
Mint arról beszámoltunk, a spanyol labdarúgó Király-kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán a Barcelona hazai pályán 4–1-re kiütötte városi riválisát, a meccset kilenc emberrel befejező Espanyolt. A meccsről – mint az a lapok számából is sejthető – nem hiányozhatott a balhé sem.
jan. 7
13:37
Honvéd: Soroksáron köthet ki a Kispestről távozó védő (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Soroksáron köthet ki Fejes János, a Budapest Honvédtól távozó védő.
jan. 7
13:51
Újabb négy évre kapott megbízást a Magyar Antidopping Csoport (Infostart)
Lezárták a Magyar Olimpiai Bizottság által a nemzeti doppingellenes szervezet feladatainak ellátására kiírt közbeszerzési eljárást. A nyertes ajánlattevő a Magyar Antidopping Csoport (MACS) lett, így 2016-tól újabb 4 éves időtartamra kapott megbízást a doppingellenőrzések végrehajtására, valamint a felvilágosító tevékenység és az egyéb doppingellenes feladatok ellátására. Ezzel a MACS már 2007 óta…
jan. 7
13:51
Férfi kézi Eb: a Rióba vágyó horvátok Alilovicra alapoznak (She)
A Veszprém légiósának, Mirko Alilovicnak a rutinjára és formájára alapoz a horvát kézilabda-válogatott, amely megfiatalított kerettel is megpályázza az automatikus olimpiai kvalifikációt a lengyelországi Eb-n.
jan. 7
14:09
Man. United: Januzaj visszatért a Dortmundtól – hivatalos (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester United a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Borussia Dortmundnak kölcsönadott Adnan Januzaj visszatér az angol klubhoz.
jan. 7
14:45
Januzaj visszatér a Manchester Unitedhez (Infostart)
Adnan Januzaj a Borussia Dortmundból visszatér a Manchester United labdarúgócsapatához.

Keresés