2016. január 25. hétfő

jan. 25
0:06
Videó: „Kussolj,...!” – De Rossi leordította Mandzukicot (She)
Durva jelenet játszódott le a Juventus–AS Roma olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A 30. percben Mario Mandzukic és Daniele De Rossi csatázott egy labdáért, amelyet a hazaiak horvát támadója kézzel ütött el. A bíró lefújta az esetet, de Mandzukic ezzel nem értett egyet. Ekkor a Roma középpályása váratlan kijelentést tett.
jan. 25
0:42
NFL: drámai végjáték, a Denver Broncos jutott a Super Bowlba! (She)
Elsőként a Denver Broncos jutott be a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) nagydöntőjébe, az 50. Super Bowlba, miután hazai pályán 20–18-ra legyőzte a New England Patriotsot.
jan. 25
1:00
Cselgáncs-vk: négy érem a mieink vasárnapi termése (She)
Joó Abigél arany-, Tóth Krisztián és Bor Barna ezüst-, Cirjenics Miklós pedig bronzérmet szerzett az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat havannai Grand Prix-jén.
jan. 25
4:18
NFL: a Cardinals sem bírt Newtonékkal, döntőben a Panthers (She)
A Denver Broncos után a Carolina Panthers is bejutott a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) nagydöntőjébe, az 50. Super Bowlba, miután hazai pályán 49–15-re győzött az Arizona Cardinals ellen.
jan. 25
5:30
Bundázás gyanúja az Australian Openen is! (Infostart)
Bundázás gyanúja merült az Australian Openen is, az egyik nagy sport szerencsejáték weboldal felfüggesztette a fogadási lehetőséget a rangos teniszversenyre - írja a The New York Times.
jan. 25
7:36
Férfi kézilabda Eb - Négygólos dán győzelem (Infostart)
A dán válogatott négy góllal felülmúlta a spanyol együttest az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének vasárnap esti mérkőzésén, a magyar érdekeltségű csoportban.
jan. 25
7:36
NBA: a Brooklyn lecsendesítette a Thundert; Harden tripla duplája (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján megszakadt az Oklahoma City Thunder hétmeccses győzelmi sorozata: Kevin Duranték (32 pont, 10 lepattanó) a Brook Lopez  (31 pont, 10 lepattanó) vezette Brooklyn Nets vendégeként kapott ki 116–106-ra. A Houston Rockets 115–104-re verte meg a Dallas Maverickset, a hazaiaknál Trevor Ariza dobta a legtöbb pontot (29), de a…
jan. 25
7:38
Légiósok: Bogdán elmondta döntését Kloppnak – sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint a Liverpool magyar labdarúgója, Bogdán Ádám arról tájékoztatta a gárda menedzserét, Jürgen Kloppot, hogy még a téli átigazolási időszakban klubot váltana.
jan. 25
7:54
NHL: hosszabbítás után a Los Angelesé a kaliforniai derbi (She)
A Los Angeles Kings hosszabbítás után 3–2-re győzött a San Jose Sharks vendégeként az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján.
jan. 25
8:18
Djokovic sem sebezhetetlen (Metropol)
A francia Gilles Simon ellen száz ki nem kényszerített hibája volt a szerbnek, de 4 óra 32 perc alatt azért nyert.
jan. 25
8:30
FTC: megjósolhatatlan, mikor tér vissza a hátvéd (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának 22 éves védője, Batik Bence a nyári felkészülés során szenvedett súlyos térdsérülést, és továbbra sem lehet tudni, mikor térhet vissza a pályára.
jan. 25
8:48
Rio 2016: első kvótásunk kevesebbet utazik az olimpia előtt (She)
A pisztolyos Tobai-Sike Renáta első magyarként szerzett indulási jogot a riói olimpiára, amely előtt biztosan kevesebbet fog utazni, mint tavaly.
jan. 25
8:54
15 év után újra magyar női Eb-arany (Metropol)
Összességében ez a női együttes harmadik Eb-aranya: korábban 1991-ben és 2001-ben lettünk elsők.
jan. 25
9:06
Uszonyos úszás: ismét taroltak a magyarok, éremeső a vk-n (She)
Nyolc arany-, egy ezüst- és három bronzérmet szerzett a magyar csapat a poznani uszonyosúszó-világkupán. A búvársportág legrangosabb sorozatának első állomásán a felnőtteknél Senánszky Petra triplázott, Kosina Gergő pedig kétszer állhatott fel a dobogó tetejére.
jan. 25
9:06
Australian Open - Udvardy búcsúzott (Infostart)
A juniorok között szereplő Udvardy Panna egyesben és párosban is kiesett az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 25
9:15
Heti műsor: A Manchester United lehet ismét a hét vesztese (Agroinform)
Rooneyék a Derby otthonában eshetnek ki az FA Kupából. A Barca közelebb kerülhet a bajnoki aranyhoz. Heti előzetes.
jan. 25
9:24
Atlétika: a sportszergyártó nem támogatja tovább az IAAF-et (She)
A BBC értesülései szerint az Adidas sportszergyártó megszünteti együttműködését a Nemzetközi Atlétikai Szövetséggel (IAAF).
jan. 25
9:26
Aus. Open: búcsúzott a magyar lány; kiesett Wawrinka (She)
A juniorok között szereplő Udvardy Panna egyesben és párosban is kiesett az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon (Australian Open).
jan. 25
9:28
Schalke: 15 millió a Hertha-védőért? Dárdai és Preetz is kiakadt (She)
Egy kicsit „elhidegültek a diplomáciai kapcsolatok” a német élvonalbeli Hertha BSC és Schalke 04 labdarúgócsapata között, miután a gelsenkircheniek klubvezetője, Clemens Tönnies a Hertha–Augsburg bajnoki mérkőzés előtt arra célzott, csapata tárgyalt a berliniek kulcsemberével, a 22 éves John Brooksszal.
jan. 25
9:42
A női vízilabda-válogatottal hetven felett a magyar olimpiai kvótások száma (Infostart)
Azzal, hogy a női vízilabda-válogatott megnyerte a belgrádi Európa-bajnokságot, immár 76 magyar sportoló szerzett indulási jogot az augusztusi, riói olimpiára.
jan. 25
9:42
Rio 2016: női pólósaink sikerével 70 felett a kvótások száma (She)
Azzal, hogy a női vízilabda-válogatott megnyerte a belgrádi Európa-bajnokságot, immár 76 magyar sportoló szerzett indulási jogot az augusztusi, riói olimpiára.
jan. 25
9:44
BBC: az Adidas megszünteti az IAAF támogatását (Infostart)
A BBC értesülései szerint az Adidas sportszergyártó megszünteti együttműködését a Nemzetközi Atlétikai Szövetséggel (IAAF).
jan. 25
10:00
Vasas: „Nehéz lenne nemet mondani az MU-nak” (She)
Manchesteri próbajátékának tapasztalatairól beszélt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában Hutvágner Gergely. A Vasas Akadémia fiatal labdarúgója – akinek januári lehetőségéről korábban már beszámoltunk – bizonytalan abban a kérdésben, hogy pályafutása szempontjából mi lenne a legjobb döntés, menjen-e vagy maradjon.
jan. 25
10:02
Cselgáncs-vk: további négy magyar érem Havannából (She)
A korábbi három mellé további négy érmet szerzett a magyar küldöttség az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat havannai Grand Prix-jén.
jan. 25
10:18
Hárompontos előnnyel várja a Leicester a brutális februárt (Infostart)
Nem volt jó hétvégéje az élcsapatoknak Európa legerősebb négy bajnokságából háromban. Angliában az első hatból csak a Leicester és Spurs nyert, Németországban botlott ugyan a harmadik helyezett Hertha, de a mögötte álló hatból sem nyert senki. Spanyolországból a tabella első háromnegyedéből (!) mindössze a Barcelona és az Athletic Bilbao szerezte meg mindhárom pontot. Olaszország a kivétel, ott…
jan. 25
10:18
DVSC: nincs Debrecenben, nem tudni, mi lesz a középpályással (She)
A DVSC-Teva a múlt hét elején még tesztelte az FK Metalac Gornjitól érkező középpályást, Nemanja Mladenovicsot, de már nincs Debrecenben, és egyelőre kérdéses, szerződtetik-e.
jan. 25
10:36
FTC: német 4. ligás szélső jön? – Schneider szerint vinnék (She)
A német RevierSport információi szerint a Ferencváros labdarúgócsapata a német negyedik ligás SC Wiedenbrück német-lengyel szélsőjét, Kamil Bednarskit szeretné szerződtetni. A 30 éves középpályás csapata és Regionalliga-csoportja egyik legjobbja volt az ősszel, 19 bajnoki mérkőzésen 9 gólt szerzett.
jan. 25
10:54
Kézi Eb: Mikler szerint nincs értelme a siralomházi hangulatnak (She)
Nehéz helyzetben van a magyar férfi kézilabda-válogatott a lengyelországi Európa-bajnokságon megcélzott olimpiai selejtezős szereplést illetően, azonban Mikler Roland szerint semmi értelme annak, hogy siralomházi hangulatban legyenek.
jan. 25
10:56
Arsenal: kiszivárgott Özil szerződése – egy eltitkolt bekezdéssel! (She)
Nem tudni, honnan, nem tudni, miért, de egyre több profi futballista átigazolási szerződése szivárog ki a közösségi az utóbbi hetekben. Most az Arsenal német klasszisáról, Mesut Özilről hullott le a lepel, és derült ki egy titok, amit a Real Madrid nem akart megosztani mindenkivel…
jan. 25
10:58
Aranycipő: ketten megelőzték Nikolicsot; hopp, egy új név! (She)
Az első tíz helyen álló labdarúgók közül továbbra is (holtversenyben) Nikolics Nemanjáé a legtöbb gól (22), a Legia Warszawa magyar válogatott légiósa – a számításban érvényesülő súlyozás miatt – két helyet mégis visszaesett az Aranycipő-rangsorban. Az európai bajnokságok gólvágóinak versengésében továbbra is Gonzalo Higuaín, a Napoli argentin csatára áll az élen, aki a mögöttünk hagyott…
jan. 25
11:00
Vízi Eb: olvasóinknál Nagy Viktor volt csapatunk legjobbja (She)
A Nemzeti Sport Online olvasói szerint Nagy Viktor volt a belgrádi Európa-bajnokságon bronzérmet szerző magyar férfiválogatott legjobb teljesítményét nyújtó játékosa. A képzeletbeli dobogón Bátori Bencét, valamint az első felnőtt világversenyén résztvevő Manhercz Krisztiánt találjuk.
jan. 25
11:02
Játékossors: „Hosszú Katinkának érezném magam” – a futballista keserű vallomása (She)
A 2008-ban U19-es Eb bronzérmes Nagy Olivér őszi sérülése után újra egészséges, és arra készül, hogy tavasszal jó játékkal segítse a Szigetszentmiklóst az NB II-ben. Pályafutása eddigi alakulásáról a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt.
jan. 25
11:21
Australian Open: Már a negyeddöntőben megismétlődik a tavalyi finálé (Agroinform)
Fantasztikus meccsekkel veszi kezdetét az ausztrál nyílt teniszbajnokság második játékhete.
jan. 25
11:30
Birkózás: Módos arannyal tért vissza Zágrábban (She)
A sérülésből visszatérő Módos Péter, illetve Lőrincz Tamás és Lám Bálint is győzött a hétvégén Zágrábban rendezett nemzetközi kötöttfogású birkózóversenyen.
jan. 25
11:32
Videó: Dele Allinak a gólszerzés jól megy, az éneklés kevésbé… (She)
Dele Alli a Crystal Palace elleni parádés gólja után reflektorfénybe került a közösségi média felületein. A Tottenham középpályásáról egy korábbi felvétel kapott nyilvánosságot csapattársának, Eric Diernek köszönhetően, amelyen önfeledten és vidáman, hajszálvékony hangon énekel a tizenkilenc éves tehetség.
jan. 25
11:34
Karate: két magyar ötödik hely a Premier League-ben (She)
Tamás Ferdinánd és Molnár Réka ötödik lett a Karate1 Premier League-sorozat idei első versenyén, Párizsban.
jan. 25
11:36
NB III: Szalai Ádám testvére a harmadosztályban folytatja (She)
A hétvégi törökországi tesztmérkőzésen már pályára lépő Szalai Vilmos aláírta szerződését a Nyíregyháza Spartacushoz – tudtuk meg az NB III Keleti csoportjában listavezető klub honlapjáról.
jan. 25
11:38
Sportlövő Eb: remekeltek a férfi pisztolyosok a válogatón (She)
Rég nem látott jó eredmények születtek a férfi pisztolyosok versenyében a hétvégén rendezett légfegyveres Budapest bajnokságon, amely a második Európa-bajnoki válogatója volt a sportlövőknek.
jan. 25
11:48
Újpest: Diagne két lehetősége – Sporting vagy Németország (She)
A Nemzeti Sport Online érteülései szerint célegyenesbe érkeztek az újpesti Mbaye Diagne jövőjéről folyó tárgyalások, jelen állás szerint két csapat fut versenyt az NB I-ben ősszel 11 gólt szerző szenegáli csatárért.
jan. 25
12:06
Real Madrid: csak egyvalami hiányzik Zidane-nak az 1–1 után (She)
Természetesen az elveszített két pont – legalábbis ez derült ki abból a nyilatkozatból, amit a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője adott a Betis elleni vasárnapi 1–1 után.
jan. 25
12:08
Felkészülés: a Vidi Ausztriába tart, meccs a Mariborral (She)
A Videoton FC hivatalos honlapján bejelentette, hogy a spanyolországi edzőtáborozás után következő mérkőzését a szlovén bajnoki címvédő NK Mariborral játssza Ausztriában.
jan. 25
12:24
Werder Bremen: ilyen lesz Kleinheisler autogramkártyája (She)
Hétfőn hivatalos fotózáson vettek részt a Werder Bremen télen szerződtetett labdarúgói, köztük Kleinheisler László.
jan. 25
12:42
Bukókeretért lobbiznak a Formula-1-es pilóták (Infostart)
A Formula-1-es pilóták egyöntetűen kiállnak a pilótafülkékbe tervezett fejvédő merevítés mellett.
jan. 25
12:42
Chelsea: 93 millió euróért jöhet francia támadó Madridból? (She)
Angol sajtóhírek szerint a Chelsea-nél gondolkodnak Antoine Griezmann 75 millió fontos (kb. 93 millió euró) kivásárlási árának a megadásán. A PL-klubnál Eden Hazard utódját látják benne.
jan. 25
12:44
F1: Bianchi balesete óta téma, itt a fejvédelem megoldása! (She)
A Formula–1-es pilóták egyöntetűen kiállnak a pilótafülkékbe tervezett fejvédő merevítés mellett.
jan. 25
12:46
Aus. Open: továbbra sem veszített szettet, Murray vár rá (She)
A második helyen kiemelt Andy Murray és a nyolcadik helyen rangsorolt David Ferrer is három sima szettben jutott be a legjobb nyolc közé az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon (Australian Open). A spanyol továbbra sem veszített játszmát Melbourne-ben, a következő fordulóban pedig egymással csap össze a két játékos.
jan. 25
12:51
NFL: Egyértelmű favoritja van a Super Bowlnak (Agroinform)
A bukmékerek szerint a Carolina Panthers az esélyese az 50. Super Bowlnak.
jan. 25
13:18
Eb 2016: megkezdték a felkészülést a románok, áll a bál (She)
A Steaua Bucuresti labdarúgócsapata nem engedi el játékosait a nyári Európa-bajnokságra készülő román válogatott téli edzőtáborába, mely hétfőn kezdődött Törökországban.
jan. 25
13:20
Légiósok: Otigba csereként a forduló válogatottjában (She)
A voetbalprimeur.nl oldalnál a forduló válogatottjába került Otigba Kenneth. A Heerenveen nigériai-magyar labdarúgója szombaton – mint videós hírünkben már szombaton beszámoltunk róla – csereként beállva fontos gólt szerzett a Willem II ellen hazai pályán megfordított holland élvonalbeli (Eredivisie) bajnokin.
jan. 25
13:36
Paralimpia 2016: nyolc magyar kvótát gyűjtöttek úszóink (She)
A magyar versenyzők a már meglévő 11 mellé újabb nyolc kvótát gyűjtöttek a szeptemberi, riói paralimpiára.

Keresés