2016. január 18. hétfő

jan. 18
14:15
Rogán fontos bejelentést tett a CSOK-ról (Behaviour)
Könnyítéseket helyezett kilátásba a miniszter.
jan. 18
14:17
Sportfogadás: ötször adta fel ezt a szelvényt, 5 milliót nyert! (She)
A Tippmixpro fogadóiroda hétről hétre összeszedi azon fogadóit, akik a legkevesebb pénzzel a legnagyobb díjat veszik ki a kasszából. A második heti szelvényében valaki annyira bízott, ötször is megjátszotta. Majd’ ötmillió forint lett a jutalma!
jan. 18
14:17
Balhé az ORÖ-nál! Leváltották a kórházban fekvő Hegedüst (fotók) (Behaviour)
Obszcén üvöltözések, fenyegetőzések közepette tartották meg a közgyűlést - A rendőrséget is kihívták.
jan. 18
14:33
Eb 2016: Mutu feladta Indiát Romániáért, mindent az Eb-ért? (She)
A 77-szeres válogatott Adrian Mutu hazaigazolt Indiából, hogy legyen esélye bekerülni a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra utazó román csapatba.
jan. 18
14:39
Kleinheisler Brémába tart (Metropol)
A 21 éves támadó középpályás a múlt héten a törökországi edzőtáborban csatlakozott a német Bundesliga 16. helyén álló Werder Bremen csapatához.
jan. 18
14:39
NFL: Megismétlődik a magyar szempontból kultikus döntő? (Agroinform)
A fogadóirodák szerint a New England és a Carolina játssza az 50. Super Bowlt február 7-én.
jan. 18
14:51
Szavazás: ön szerint milyen karriert futhat be a Werdernél Kleinheisler? (She)
Kleinheisler László, a Videoton 21 esztendős labdarúgója várhatóan hamarosan a német élvonalbeli Werder Bremenhez szerződik. Ön szerint milyen karriert futhat be a Werdernél a fiatal magyar középpályás?
jan. 18
14:53
Milan: 19 vagy 28? A gambiai hazudott a koráról, beperlik (She)
A Milan labdarúgócsapata jogi útra tereli a gambiai származású Yusupha Yaffa ügyét, aki a 2013–2014-es szezonban a rossoneri U19-es csapatánál is megfordult – 27 évesen…
jan. 18
14:55
Barca: Messi nem sérült, csak szerdán nem játszik – sajtóhír (She)
Kisebb sérülése miatt elővigyázatosságból cserélték le a Barcelona–Athletic Bilbao (6–0) spanyol bajnoki szünetében Lionel Messit, a házigazdák argentin labdarúgóját, akinek a combhajlító izmával adódtak problémái a jobb lábában.
jan. 18
14:57
Videó: amíg Rooneyék a pályán ünnepeltek, a sérültek… (She)
Elhozta a három pontot a Liverpool otthonából a Manchester United az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League 22. fordulójában. Amíg Wayne Rooney társaival ünnepelt a pályán, addig a csapat sérültjei – Phil Jones, Michael Carrick és Marcos Rojo – a szurkolókkal vigadtak.
jan. 18
15:09
Németország: Hoenesst feltételesen szabadlábra helyezik – sajtóhír (She)
A német Bild információi szerint február 29-án feltételesen szabadlábra helyezik Uli Hoenesst, aki 2014. június másodikán kezdte meg három és fél éves börtönbüntetésének a letöltését.
jan. 18
15:11
Nürnberg: Stieber kölcsönbe érkezik a HSV-tól – hivatalos (She)
A német másodosztályban szereplő 1. FC Nürnberg csapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy kölcsönvette a Hamburger SV magyar válogatott támadó középpályását, Stieber Zoltánt.
jan. 18
15:33
Eltussolt bundabotrány a teniszvilágban? (Metropol)
A brit BBC és az amerikai BuzzFeed News szerint a teniszvilág élmezőnyének több tagja is aktívan részt vett a fogadási csalásokban.
jan. 18
15:45
FTC: „Böde a két ünnep közt is a visszatérése érdekében edzett!” (She)
Az NB I-ben szereplő labdarúgócsapatok már javában készülnek a tavaszi szezonra. Thomas Doll, a listavezető Ferencváros vezetőedzője a csapat törökországi táborozása előtt számolt be az az NSO Tv-nek az együttest érintő legfontosabb kérdésekről.
jan. 18
15:47
Videó: így néz ki a telefonod, ha 8 millióan követnek Instagramon (She)
Demy de Zeeuw 27-szeres holland válogatott futballista, aki jelenleg a NAC Bredában futballozik, mellette pedig a „433” elnevezésű mobilapplikációt menedzseli, és finoman szólva aktív a közösségi oldalakon. A középpályás, akinek Instagramon összesen több mint 8 millió követője van, most megmutatta, hogy mutat egy reggelen a telefonja, mikor bekapcsolja az internetet és száguldanak az értesítések…
jan. 18
15:49
Honvéd: Németh Tamara lett a csapat új technikai igazgatója (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Honvéd a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Németh Tamara lett az együttes új technikai igazgatója.
jan. 18
15:51
Légiósok: Csiki Norbert a Sisaket új 10-ese, indulhat a kaland! (She)
Mint arról a Nemzeti Sport Online vasárnap beszámolt, Csiki Norbert, az MTK volt támadója Thaiföldön, a helyi Premier League-ben szereplő Sisaket FC-ben folytatja labdarúgó-pályafutását. A Sisaket FC hétfőn hivatalos honlapján jelentette be az átigazolást.
jan. 18
15:51
La Liga: Messi lesérült, Ronaldo rugdosódott, Suárez az élre állt (Agroinform)
Történelmi eset is történt: a BBC és az MSN mindegyik tagja a kapuba talált. Össze is rázódott a góllövőlista.
jan. 18
16:03
Leigazolná Kleinheislert a Werder Bremen (Infostart)
A Werder Bremen labdarúgócsapatának menedzsere elmondta, hogy minden bizonnyal szerződtetik a Videoton FC magyar válogatott játékosát, Kleinheisler Lászlót.
jan. 18
16:03
Videó: cundercsata a spanyol–németen – de melyik a szebb? (She)
Mint megírtuk, 32–29-es győzelemmel nyitott Spanyolország Németország ellen a 2016-os férfi kézilabda Európa-bajnokságon. A találkozón Hendrik Pekeler és Víctor Tomás is remek találatot jegyzett. Szavazzon! Ön szerint melyik a szebb?
jan. 18
16:21
Mutu visszatért Romániába (Infostart)
A 77-szeres válogatott Adrian Mutu hazaigazolt Indiából, hogy legyen esélye bekerülni a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra utazó román csapatba.
jan. 18
16:21
Honvéd: „Dark” Kadima Kabangu kispesti mezt ölt (She)
A Bp. Honvéd labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette sikeres próbajátékot követően a 22 éves Kongói DK-beli csatárt, „Dark” Kadima Kabangut.
jan. 18
16:23
MU: Ferguson hajlandó visszatérni, de van egy feltétele? (She)
Angol lapértesülések szerint Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának legendás trénere is megelégelte a „vörös ördögök” szenvedését, és szívesen segítene, de van egy feltétele.
jan. 18
16:25
Újpest: Vignjevics majdnem elment, megerősítette a Diagne-ajánlatot (She)
Az Újpest FC csatára, Mbaye Diagne nem utazott el a törökországi edzőtáborba a lila-fehérekkel. A szenegáli támadó édesanyja betegsége miatt csak hétvégén érkezett vissza Magyarországra, és a Monor elleni felkészülési mérkőzésen sem lépett pályára. Hétfő reggel a Szusza Ferenc Stadionban sem volt ott.
jan. 18
16:27
Australian Open: Felhívás a bundázásra az, ami Ausztráliában zajlik (Agroinform)
Még Novak Djokovics is felemelte hangját az Australian Openen futó, sportfogadással kapcsolatos reklámok ellen.
jan. 18
16:39
FTC: két labdarúgó betonfalnak hajtott – sajtóhír (She)
Az mno.hu információi szerint vasárnap hajnalban autóbalesetet szenvedett a Ferencváros két labdarúgója, akik a szemtanúk szerint ittasak voltak.
jan. 18
16:57
Kvíz: kalandorok – az átigazolási sztoriból rájön, kiről van szó? (She)
A rendhagyó kvízben olvasóinknak ki kell találniuk, hogy ki az a labdarúgó, akinek az átigazolási történetét látják egy speciális térképen. A játék részben angol, de csak minimális nyelvi tudás kell hozzá.
jan. 18
17:15
Vízi Eb: Magyarország–Oroszország élőben az NSO-n! (She)
Két nagyon biztos győzelem után az oroszok ellen száll medencébe a magyar női vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokság A-csoportjának 5. fordulójában. A tét a csoport második helye. Ha nyerünk vagy döntetlen, mi szerezzük meg, ha kikapunk, az oroszok. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel percről percre frissülő, élő közvetítésünket, és szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!
jan. 18
17:33
Bemutatták Stiebert Nürnbergben (Infostart)
Bemutatta új labdarúgóját, a magyar válogatott Stieber Zoltánt a német másodosztályban szereplő 1. FC Nürnberg.
jan. 18
17:51
A hollandok legyőzték a görög vízilabda-csapatot (Infostart)
A holland válogatott négygólos hátrányt ledolgozva legyőzte a görög csapatot a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság női tornáján, így százszázalékos teljesítménnyel jutott tovább a magyar érdekeltségű csoportból.
jan. 18
17:51
NB II: a Fehéroroszországot is megjáró játékos távozik Ajkáról (She)
Szerződést bontott a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka az irányító középpályással, Sándor Istvánnal – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 18
17:53
Tenisz: Még most is remegek az utolsó két pont miatt – Babos (She)
Mint arról beszámoltunk, óriásit küzdve, remek színvonalú és végig kiélezett mérkőzésen Babos Tímea 6:7, 7:5, 7:5-re legyőzte a brit Heather Watsont az Australian Open női egyesének nyitó körében. A meccs után Babos Siklós Eriknek elemezte a csatát.
jan. 18
17:55
Férfi kézi Eb: Oroszország–Magyarország élőben az NSO-n! (She)
Az olimpiai kvalifikáció szempontjából is fontos újabb mérkőzést vív a magyar férfi kézilabda-válogatott a lengyelországi Európa-bajnokságon. A csoportkör második fordulójában Oroszország lesz az ellenfél, amelyet kétszer már legyőztünk a selejtezőben, de most erősebb csapattal érkezik Gdanskba. Kövesse a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
jan. 18
18:09
Videó: bedobás, szöglet, kirúgás – összeomlott a partjelző (She)
Az asszisztensek élete nem móka és kacagás, stresszes feladat a vonal mellett állni, és döntéseket hozni egy zászlóval a kézben. Az angol harmadosztályú Peterborough–Southend meccsen az asszisztens teljesen összeomlott, és egyszerre mutatott szabálytalanságot a tizenhatoson belül, továbbá bedobást, szögletet, kirúgást és cserét…
jan. 18
18:11
DVSC: a Fradi támadója jöhet, hétfőn már Debrecenben edzett (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos honlapjának beszámolója szerint hétfő délután Debrecenben edzett Holman Dávid, a Ferencváros támadója, aki legutóbb kölcsönben a lengyel élvonalbeli Lech Poznanban játszott.
jan. 18
18:33
Topfoci: Messiék barátsága a legrosszabb, ami történhetett - Sampaoli (Agroinform)
Jorge Sampaoli szerint az MSN trió egyszerűen jobb, mint a Real Madrid fantasztikus triója.
jan. 18
18:45
Csoportmásodikként jutott negyeddöntőbe a női vízilabda-válogatott (Infostart)
Csoportmásodikként jutott a negyeddöntőbe a magyar női vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokságon: Bíró Attila szövetségi kapitány együttese az A csoport hétfői zárófordulójában 11-10-re győzte le az orosz csapatot - írta az MTI.
jan. 18
18:45
Heti program: német II. osztályú tesztek az NB I dobogósainak (She)
A héten a Bundesligában elrajtol a tavaszi idény, az Olasz Kupában kialakul az elődöntő mezőnye, az NB I-es csapatok pedig itthon és külföldön folytatják a felkészülést. Az NB I dobogósai a Bundesliga 2.-ben szereplő klubokkal találkoznak, kedden a Videoton a Kaiserslauternnel, szombaton az Újpest a Nürnberggel, az FTC pedig a Paderbornnal csap össze.
jan. 18
18:47
Vízi Eb: nagy csatában megvertük az oroszokat (She)
Két nagyon biztos győzelem után az oroszok ellen szállt medencébe a magyar női vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokság A-csoportjának 5. fordulójában. A tét a csoport második helye volt. Három remek és egy gyengébb negyed után Keszthelyi parádéjával egy góllal nyertünk. Ezzel elkerültük a másik ágról az olasz és a spanyol csapatot is.
jan. 18
18:49
NB II: újabb korábbi élvonalbeli csatár a Balmaz kiszemeltje (She)
Továbbra is csatárt keres a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros, a csapat legújabb kiszemeltje a legutóbb Győrben futballozó Kovács Ádám – értesült a Nemzeti Sport Online.
jan. 18
18:51
FTC: Varga és Busai ült a betonfalba rohanó autóban (She)
A Ferencváros közleményben elismerte, hogy Varga Roland és Busai Attila volt az a két labdarúgó, aki vasárnap hajnalban Budapesten betonfalnak ütközött.
jan. 18
18:51
Negyeddöntőben a női vízilabda-válogatott (Metropol)
Csoportmásodikként jutott a negyeddöntőbe a magyar női vízilabda-válogatott.
jan. 18
18:53
Videoton: aláírt a támadó, kölcsönbe érkezett – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton a hivatalos honlapján erősítette meg a Nemzeti Sport Online korábbi értesülését, miszerint kölcsönvette a Puskás Akadémia csatárát, Tischler Patrikot. A 24 esztendős, korosztályos válogatott támadó a szezon végéig írt alá a székesfehérvári csapathoz.
jan. 18
19:21
Légiósok: Féltem attól, hogyan fogadnak Palermóban – Balogh (She)
A vasárnap az olasz élvonalban szereplő Palermóban bemutatkozó Balogh Norbert lelkesen beszélt első olaszországi élményeiről, szerinte hamar befogadták, és örül, hogy máris egy világbajnok csatár mellett játszhatott.
jan. 18
19:23
Liverpool: Mignolet szerződést hosszabbított, 2021-ig marad (She)
A Premier League-ben szereplő Liverpool a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2021-ig meghosszabbította első számú kapusa, Simon Mignolet szerződését.
jan. 18
19:25
Vízi Eb: „Keszthelyi világklasszis teljesítményt nyújtott” (She)
Bíró Attila szövetségi kapitány szerint az oroszok ellen hat gólt szerző Keszthelyi Rita világklasszis teljesítményt nyújtott az oroszok elleni megnyert csoportmérkőzésen a belgrádi vízilabda Európa-bajnokságon. A szakember nem aggódott akkor sem, amikor a meccs végén az ellenfelünk megkezdte a zárkózást. Sőt egyenlített is.
jan. 18
19:39
Női kosárlabda NB I: a Győr legyőzte a Szekszárdot (She)
A Győr 22 ponttal legyőzte a Szekszárdot a női kosárlabda NB I hétfői mérkőzésén, és a Sopronhoz hasonlóan 10 győzelemmel és két vereséggel áll a tabella élén.
jan. 18
19:41
Vízi Eb: „Fejben már az elődöntőre készülhetünk” (She)
Az oroszok ellen szállt medencébe a magyar női vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokságon. Keszthelyi parádéjával egy góllal, 11–10-re nyert a magyar csapat. A mérkőzés hőse értékelt az NSO Tv-nek.
jan. 18
19:43
Videoton: a Fradi támadójának érkezését is bejelentették (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton a hivatalos honlapján jelentette be Haraszti Zsolt szerződtetését. A Ferencvárostól távozó támadó Tischler Patrik után a székesfehérvári klub második hétfői szerzeménye, de a Puskás Akadémia csatárával ellentétben a 24 esztendős Haraszti nem kölcsönbe, hanem végleg kerül a csapathoz.
jan. 18
19:45
Férfi kézi Eb: egy gól közte maradt, kikaptunk az oroszoktól (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott ötgólos hátrányból négyet ledolgozva 27–26-os vereséget szenvedett Oroszországtól a férfi kézilabda Európa-bajnokság gdanski csoportmeccsén.

Keresés