2016. január 12. kedd

jan. 12
12:44
NB II: távozhat Mezőkövesdről Bajzát, az élvonalba vágyik (She)
Távozhat a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesdtől Bajzát Péter. A 34 éves támadó és a klub nem egymással képzeli el a jövőt: a mezőkövesdi vezetők örömmel válnának meg a futballistától, Bajzát Péter  szívesen távozna. De vajon hol köthet ki a rutinos labdarúgó?
jan. 12
13:00
Aranylabda: rekordnézettséget hozott a gála a FIFA-nak (She)
Rekordnézettséget hozott a hétfő esti Zürichben rendezett FIFA-Aranylabda-gála. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) információja szerint a 2015-ös rendezvényt 1.7 millióan követték világszerte a hivatalos YouTube-csatornán.
jan. 12
13:18
Vízilabda Eb - Kiütéses orosz siker a magyarok csoportjában (Infostart)
Az orosz válogatott rendkívül sima, 21-5-ös győzelmet aratott a portugál csapat felett a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság női tornájának magyar érdekeltségű csoportjában.
jan. 12
13:18
Képek: Messi? CR? Ronaldinho! Íme, az elmúlt 10 év álomcsapatai! (She)
A zürichi Aranylabda-gálán nyilvánosságra hozták a FIFA FIFPro 2015-ös álomcsapatát, melybe a Barcelonából (Daniel Alves, Andrés Iniesta, Lionel Messi, Neymar) és a Real Madridból egyaránt négy (Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modric, Cristiano Ronaldo) játékost került be. Voltak azonban idők, mikor az álomcsapatok még nem Messivel és CR-rel kezdődtek, íme, az év FIFA-csapatai 2005 óta!
jan. 12
13:20
Széles Sándor ismét együtt a Gyurta-csapattal (Infostart)
Az éppen kedden hatvanéves Széles Sándor munkába állt, s arra készül, hogy tevékenységével hozzásegítse leghíresebb tanítványát, Gyurta Dánielt a 200 méteres mellúszás olimpiai bajnoki címének megvédéséhez.
jan. 12
13:36
Aranylabda 2015: Mifsud, Lewa, Godín, Pizarro – voksok CR és Messi nélkül (She)
A Times of Malta az általunk jól ismert Michael Mifsud voksaiból kiindulva megvizsgálta a csapatkapitányok Aranylabda-szavazait.
jan. 12
13:54
Férfi kézilabda Eb - Cél az olimpia vagy az olimpiai selejtező (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatottnak az a célja a pénteken rajtoló lengyelországi Európa-bajnokságon, hogy kiharcolja a riói olimpiai szereplés jogát vagy áprilisban indulhasson az olimpiai kvalifikációs tornán - hangzott el az eseményt felvezető keddi sajtótájékoztatón.
jan. 12
13:54
Vb 2018: Robben nem vonul vissza, Oroszországba vezetné övéit (She)
Arjen Robben elhallgattatta azokat a hangokat, melyek szerint visszavonulna a holland válogatottól, sőt, új célt tűzött ki maga elé.
jan. 12
13:54
Sportfogadás: Íme, a hétközi kombink (Agroinform)
Hétközi kombival jelentkezünk, ezúttal három mérkőzés szerepel szelvényünkön.
jan. 12
13:56
Buffon duzzog - Bojkottálták az Aranylabda-szavazást (Infostart)
Antonio Conte, az olasz válogatott szövetségi kapitánya és Gianluigi Buffon csapatkapitány nem szavazott az év labdarúgójára, tiltakozásul azért, mert utóbbi nem került fel a nemzetközi szövetség (FIFA) bő, 59 fős listájára sem.
jan. 12
14:00
A hatvanéves Széles Sándor ismét a Gyurta-csapattal dolgozik (Metropol)
Szeretné hozzásegíteni leghíresebb tanítványát, Gyurta Dánielt a 200 méteres mellúszás olimpiai bajnoki címének megvédéséhez.
jan. 12
14:12
Videó: sosem volt ilyen ifjú bajnok – ámulva nézték a 11 éves géniuszt (She)
Száznegyvenhárom centi, harmincegy kiló, tizenegy éves és országos bajnok. Dél-Korea teljesen elámult az országos műkorcsolya-bajnokságon hét triplát bemutató gyerekzseni, Ju Jung teljesítményétől – beleértve Vancouver olimpiai bajnokát, Kim Ju Nát is.
jan. 12
14:12
Férfi Kézilabda-Eb: Cél az olimpia vagy az olimpiai selejtező (Agroinform)
A keddi sajtótájékoztatón az MKSZ vezetősége és Talant Dujshebaev beszéltek az Eb-célokról is.
jan. 12
14:14
NB III: távozik a kétszeres válogatott csatár Mosonmagyaróvárról (She)
Távozik a labdarúgó NB III-ban szereplő Mosonmagyaróvártól Tokody Tibor, a kétszeres válogatott csatár Ausztriába igazolhat, de emellett edzői karrierjét is folytatná – értesült a Nemzeti Sport Online.
jan. 12
14:16
PAFC: Lovrencsicsékkel is játszanak felkészülési meccset (She)
A Kádár Tamást és Lovrencsics Gergőt foglalkoztató Lech Poznannal is játszik felkészülési mérkőzést a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC – számolt be programjáról a klub hivatalos honlapja.
jan. 12
14:18
Súlyosbítanák Blatter és Platini büntetését (Metropol)
Túlságosan enyhének tartja a büntetést a FIFA etikai bizottságának vizsgálati kamarája.
jan. 12
14:30
Tenisz: Stosur lelépte a második kiemeltet Sydneyben (She)
A Sydneyben zajló, 687 ezer összdíjazású WTA-torna második fordulójában a hazai közönség legnagyobb örömére honfitársuk, Samantha Stosur a második fordulóban valósággal lelépte a torna második kiemeltjét, a szlovák Daniela Hantuchovát.
jan. 12
14:32
PAFC: a felcsútiak kölcsönvették a DVSC csatárát – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC az idény végéig kölcsönvette a DVSC-Teva csatárát, Geoffrey Castilliont – jelentette be a debreceniek honlapja.
jan. 12
14:48
Súlyosbítanák Blatter és Platini büntetését (Infostart)
Az egyformán nyolc évre eltiltott Joseph Blatter és Michel Platini büntetésének súlyosbításáért fellebbez a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) etikai bizottságának vizsgálati kamarája.
jan. 12
14:48
NB II: az egyik riválisnak adhatja kölcsön támadóját a ZTE (She)
Várhatóan kölcsönadja támadóját, Horváth Pétert a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC, a 20 éves játékos a szintén a másodosztályban szereplő Szigetszentmiklóshoz kerülhet – értesült a ztefc.webnode.hu.
jan. 12
14:50
Chelsea: az edző ultimátuma, csak akkor jön, ha a sztár is? (She)
Egybehangzó angol lapértesülések szerint a Chelsea vezetősége szívesen látná a kispadon a chilei labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, Jorge Sampaolit. A chileivel állítólag már egyeztetett is, a tréner pedig ultimátumot adott.
jan. 12
14:52
Liverpool: Tőzséréktől érkezett válogatott védő Bogdánékhoz (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool a szezon végéig kölcsönvette a másodosztályú Queens Park Rangers védőjét, Steven Caulkert.
jan. 12
15:06
Vízi Eb: így vágta át a szerb csapat a szövetségi kapitányt! (She)
Egész parádés kis reklámfilmet/promóvideót forgatott az egyik szerb televízió a komplett szerb vízilabda-válogatottal. Dejan Szavics éppen arra kéri a játékosokat, hogy gyúrjanak tüdőre a víz alatt. Nem is kellett több Sztefan Mitrovicséknak, az unalmas, de kíméletlen gyakorlatot sajátos eszközökkel dobták fel. A szövetségi kapitány rá is csodálkozott játékosai tüdőkapacitására.
jan. 12
15:12
Fa Nándor ismét földkerülésre készül (Metropol)
A 2014-ben vízre tett Spirit of Hungary-nek a Barcelona World Race kétszemélyes verseny után a Vendée Globe lesz a második földkerülése.
jan. 12
15:24
Tottenham: 2021-ig hosszabbított az egyik legnagyobb tehetség (She)
A Tottenham Hotspur labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződést hosszabbított egyik legnagyobb tehetségével, Delle Allival.
jan. 12
15:42
Videó: verseny közben állt bosszút ellenfelén a motoros (She)
Elszakadt a cérna Weston Peicknél! A 2016 Monster Energy Supercross elnevezésű motokrosszverseny legutóbb viadalán az amerikai motoros megelégelte, hogy honfitársa, Vince Friese kétszer is kilökte, így a második ütközés után sajátos megoldást választott dühe levezetésére.
jan. 12
15:42
Pep Guardiola: Premier League? Lehet, hogy még két év... (Agroinform)
A spanyol szakember egyelőre még nem tudja, mikor kezdi meg a munkát Angliában.
jan. 12
15:44
Röplabda: mindkét nemnél az oroszoké a riói kvóta (She)
Berlinben és Ankarában befejeződtek az európai zóna férfi és női röplabda olimpiai selejtezői. A férfiaknál és a nőknél is Oroszország szerezte meg a riói indulás jogát, míg a házigazdák mindkét nemnél lemaradtak még a világkvalifikációs-versenyen való részvételről is – írta a hunvolley.hu.
jan. 12
15:46
Haladás: még egy magyar Lengyelországban? – csábítják a szélsőt (She)
A lengyel Przeglad Sportowy információi szerint az élvonal 14. helyén álló Slask Wroclaw labdarúgócsapata szerződtetné Gosztonyi Andrást, a Szombathelyi Haladás U20-as vb-bronzérmes támadó középpályását.
jan. 12
15:48
Palermo: Balogh túl az orvosin, délután mezt húzhat – sajtóhír (She)
Az olasz mediagol.it értesülései szerint Balogh Norbert, az NB I-ben szereplő Debreceni VSC támadója már Palermóban van, kedden átesett az orvosin, és délután együtt edz új csapatával.
jan. 12
15:50
Barcelona: Luis Enrique ezen a poszton erősítené meg keretét (She)
Az Év edzőjének megválasztott Luis Enrique a Barcelona támadószekcióját erősítené meg a téli átigazolási időszakban.
jan. 12
15:52
Vízi Eb: Görögország–Magyarország élőben az NSO-n! (She)
A Hollandiától 14–10-es vereséget szenvedő magyar női vízilabda válogatott Görögország ellen folytatja szereplését a belgrádi Európa-bajnokságon. Kövesse nyomon a mérkőzés alakulását a Nemzeti Sport Online percről percre frissülő, élő közvetítése segítségével!
jan. 12
16:18
Fa Nándor indul a Veendée Globe-on (Infostart)
Fa Nándor nevezését a 19. helyen fogadta el a Vendée Globe földkörüli szóló vitorlásverseny szervezőbizottsága.
jan. 12
16:18
Dortmund: Aubameyang és Gündögan sem megy sehová (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) második helyén álló Dortmund megtartja értékeit a téli átigazolási időszakban – mondta a klub vezérigazgatója, Hans-Joachim Watzke.
jan. 12
16:20
Válogatott: a lehető legerősebb ellenfelekkel játszana Storck (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a hét elejétől ismét Magyarországon van, és gőzerővel folytatja a tavaly kezdett munkát annak érdekében, hogy a nemzeti tizenegy a lehető legjobb formában szerepeljen a franciaországi kontinensviadalon.
jan. 12
16:36
Videó: letesztelték, kifog-e a WC-papír Kakán, itt az eredmény! (She)
Kaká, a jelenleg az egyesült államokbeli Orlando Cityt erősítő brazil ikon szó szerint mindennel képes dekázni. A 91-szeres brazil válogatott középpályás most bizonyította, rajta a narancs, sőt, a WC-papír sem fog ki!
jan. 12
16:36
Australian Open: Japán játékos ellen kezd Fucsovics a selejtezőben (Agroinform)
A fogadóirodáknál favoritnak számít a magyar teniszező az ausztrál nyílt teniszbajnokság első selejtezőkörében.
jan. 12
16:54
Aranylabda: Casillas bosszantó hiba miatt nem szavazott? (She)
Mint ismert, hétfő este Lionel Messi nyerte el a 2015-ös év legjobb labdarúgójának járó Aranylabdát. Szavazásra a nemzeti válogatottak szövetségi kapitányai, csapatkapitányai és az összes FIFA-tagállam egy-egy újságírója volt jogosult.
jan. 12
17:00
Storck erős ellenfelekkel készülne az Európa-bajnokságra (Metropol)
Február 20-án kezdődik az első válogatott összetartás, a játékosok ekkor kapnak pontos visszajelzést a fizikai mutatókról.
jan. 12
17:12
Vízilabda Eb - Magyarország-Görögország 9-6 (Infostart)
A magyar női válogatott keddi mérkőzésén 9-6-ra legyőzte a görög csapatot a belgrádi olimpiai kvalifikációs vízilabda Európa-bajnokságon.
jan. 12
17:12
Vízi Eb: három góllal legyőztük a görögöket a második meccsen (She)
A Hollandiától 14–10-es vereséget szenvedő magyar női vízilabda-válogatott Görögország ellen 9–6-ra nyert a második csoportmérkőzésén a belgrádi Európa-bajnokságon.
jan. 12
17:14
FIFA: Blatterék büntetésének súlyosbításáért fellebbeznek (She)
Az egyformán nyolc évre eltiltott Joseph Blatter és Michel Platini büntetésének súlyosbításáért fellebbez a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) etikai bizottságának vizsgálati kamarája.
jan. 12
17:18
Három góllal győztek a női pólósok a görögök ellen (Metropol)
A magyar női válogatott keddi mérkőzésén 9-6-ra legyőzte a görög csapatot a belgrádi olimpiai kvalifikációs vízilabda Európa-bajnokságon.
jan. 12
17:30
Videó: így örült a Puskás-díjat megnyerő brazil családja! (She)
Mint beszámoltunk róla, Wendell Lira nyerte meg a legszebb gólért járó 2015-ös Puskás-díjat. Az előző év második felében a brazil harmadosztályban (a Tombensében) futballozó Lima 2015 márciusában, még a Goianésia Esporte Clube játékosaként szerezte azt a találatot, amely a voksok 46.7 százalékát kapta meg, ezzel hatalmas fölénnyel hódította el a díjat. A brazil a trófea átvételekor alig akarta…
jan. 12
17:30
Sportfogadás: Semmi esélye Ronaldónak a következő Aranylabdára? (Agroinform)
Egészen meglepő oddsokkal nyitott az egyik külföldi bukméker a 2016-os Aranylabdát illetően.
jan. 12
17:32
Kerékpár: Froome és a Team Sky szerződést hosszabbított (She)
Szerződést hosszabbított kétszeres Tour de France-győztes kerékpározójával, Chris Froome-mal a Team Sky. Dave Brailsford csapatfőnök keddi bejelentése szerint a kenyai születésű brit versenyzővel kötött új megállapodás 2018-ig érvényes.
jan. 12
17:34
Roma: Rudi Garciát kirúgják, már megvan az utód is – sajtóhír (She)
Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint a Serie A-ban szereplő AS Roma hamarosan meneszti vezetőedzőjét, Rudi Garciát.
jan. 12
17:36
Rio 2016: a kluboknak nem kell elengedniük labdarúgóikat (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) megerősítette, hogy a klubok nem kötelesek elengedni játékosaikat a riói olimpiára.
jan. 12
17:48
Storck programja az Eb-felkészülésre (Infostart)
Bernd Storck szövetségi kapitány azt szeretné, hogy a magyar labdarúgó-válogatott erős ellenfelekkel készüljön fel a franciaországi Európa-bajnokságra.
jan. 12
17:48
Vízi Eb: Bíró elárulta, mi volt a görögök elleni siker kulcsa (She)
A magyar női vízilabda-válogatott a Hollandiától elszenvedett 14–10-es vereség után 9–6-ra legyőzte Görögországot a belgrádi Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában. Bíró Attila szövetségi kapitány a meccset közvetítő M4 Sportnak adott értékelésében elárulta a siker kulcsát.

Keresés