2016. január 1. péntek

jan. 1
0:00
A 444 újévi köszöntője (444.hu)
Üzenetünk 2016-ra.
jan. 1
0:03
Videó: „Az olimpia és a foci Eb éve lesz” – Borkai Zsolt és Buzgó József köszöntője (She)
Hallgassa meg Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, valamint Buzgó József, a Nemzeti Sport főszerkesztője újévi köszöntőjét!
jan. 1
0:03
Robert Redford nem kommentálta saját halálhírét (hirado.hu)
Futótűzként terjedt a hír, hogy a sztár meghalt.
jan. 1
0:03
Napi horoszkóp 2016. 01. 01.: Hogyan kezdesz újra? (NLC)
Ma újrakezdheted az életedet, újraindíthatod a dolgaidat. Tudod már, hogy mit változtatsz meg? Tudod már, hogy mihez akarsz kezdeni az előtted álló egy évvel? Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp 2016. 01. 01.: Hogyan kezdesz újra?
jan. 1
0:04
Terrorveszély miatt lezártak két pályaudvart Münchenben (444.hu)
Nagy erőkkel keresik a feltételezett terroristákat.
jan. 1
0:21
Áder János: legyen a szeretet az iránytűnk (hirado.hu)
A köztársasági elnök úgy fogalmazott újévi beszédében: 2016-os cselekedeteink vezérlő elve a megértés, a segítő szándék, a jóakarat és az alázat legyen.
jan. 1
0:21
Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2016. 01. 01. (NLC)
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2016. 01. 01.
jan. 1
0:27
Komoly mínuszokkal, havazással indul az új év (Infostart)
Az új év első napjaiban éjszakánként néhol akár mínusz 15 Celsius-fokig is lehűlhet a levegő, de még nappal is fagypont körül alakul a hőmérséklet, emellett havazásra is számítani kell a hétvégén - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből.
jan. 1
0:33
Ezt mondta Áder János újévi köszöntőjében (Napi)
A békéről és biztonságról beszélt Áder János köztársasági elnök televíziós újévi köszöntőjében, amely 2016 első perceiben hangzott el. Beszédét azzal zárta, hogy legyen cselekedeteink iránytűje a szeretet. ... ...
jan. 1
0:33
Összeomlottak a vidéki közszolgáltatások (ProfitLine)
Az LMP szerint az év végére a kormányzati vidékfejlesztési politika kudarca miatt teljesen összeomlottak a fővároson kívüli közszolgáltatások, ami nyolcmillió állampolgár életét nehezíti meg.
jan. 1
0:33
Tisztelt honfitársaim: 2016 van (444.hu)
Következik a köztársasági elnök beszéde.
jan. 1
0:37
Áder János az újévi köszöntőjében arról beszélt, hogy ma már retteghetünk azokért, akik külföldre látogatnak (444.hu)
Sötéten látja a világot a köztársasági elnök.
jan. 1
1:03
Újévi operett- és musicalgálával indul a 2016-os év (Infostart)
Újévi operett- és musicalgálával indul a 2016-os év péntek este a budapesti Operettszínházban - olvasható az MTI-hez csütörtökön elküldött közleményben.
jan. 1
1:21
Áder János: a szeretet legyen 2016 iránytűje! (Infostart)
A szeretet, a megértés, a segítő szándék, a jóakarat és az alázat fontosságára hívta fel a figyelmet a köztársasági elnök újévi köszöntőjében, amelyet péntek nulla óra után, 2016 első pillanataiban sugároztak a televíziók. Áder János azt javasolta, hogy ezek legyenek az új év cselekedeteinek vezérlő elvei.
jan. 1
1:36
Terrorveszély Münchenben - lezártak két pályaudvart (Infostart)
Münchenben terrortámadás veszélye miatt csütörtökön késő este lezárták a főpályaudvart és a Pasing nevű városrész pályaudvarát. A legfrissebb, meg nem erősített információk szerint két öngyilkos merénylőről szólnak a rendőrség értesülései.
jan. 1
3:09
Sarka Kata tényleg mindenét megmutatta – fotók (BorsOnline)
A rajongók legnagyobb örömére Sarka Kata egyáltalán nem szégyellős és igyekszik a lehető legközelebbről megismertetni magát a nagyvilággal.
jan. 1
3:27
Amíg Ön panaszkodott, így költötte a pénzt Vajna Timi (BorsOnline)
Igazán mozgalmas évet tudhat maga mögött a filmügyi kormánybiztos felesége, aki az elmúlt 12 hónapban nem fogta vissza magát, ha költekezésről volt szó.
jan. 1
3:27
Ezekre a változásokra ébredünk január 1-jén (Infostart)
Több jogszabály módosult január 1-jével: a személyi jövedelemadó (szja) kulcsa 15 százalékra csökkent, a nyugellátások és több más ellátás összege 1,6 százalékkal nőtt, hatályba lépett a közigazgatási bürokráciacsökkentésről elfogadott törvénycsomag, ingyenessé vált több igazgatási eljárás, valamint több ponton módosult a szabálysértési törvény.
jan. 1
3:31
Ezekért a fenekekért volt érdemes élni 2015-ben – fotók 18+ (BorsOnline)
Ha valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva egy éven keresztül nem jutott volna internethez, ne aggódjon, 2015 leggömbölyűbb látnivalóit most egy cikkben megnézheti. Szerezzen tudást a nagy magyar fenék helyzetről, vagy csak söpörje le a port emlékeiről a formás popók segítségével!
jan. 1
3:42
Az Iszlám Állam készülhetett merényletre Münchenben (Infostart)
Az Iszlám Állam nevű terrorszervezet készülhetett merényletre Münchenben szilveszter éjjel a bajor belügyminiszter péntek hajnali tájékoztatása szerint.
jan. 1
4:12
MNB: a forintban felvett új lakáshitelek összege 32,5 milliárd forint volt novemberben (ProfitLine)
A forintban felvett új lakáshitelek összege - a szezonálisan kiigazított adatok szerint - 32,5 milliárd forint volt novemberben, ez 48,4 százalékkal több az egy évvel korábbinál, viszont 15 százalékkal kevesebb az októberi értéknél - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján csütörtökön.
jan. 1
4:15
Münchenben terrortámadás veszélye miatt lezártak két pályaudvart (168 Óra Online)
Münchenben terrortámadás veszélye miatt csütörtökön késő este lezárták a főpályaudvart és a Pasing nevű városrész pályaudvarát. A legfrissebb, meg nem erősített információk szerint két öngyilkos merénylőről szólnak a rendőrség értesülései.
jan. 1
5:39
Januártól lép életbe az MNB új devizaszabályozása (Infostart)
Január elsejével lépnek életbe a Magyar Nemzeti Bank (MNB) rendeletei az új devizaegyensúly-mutató (DEM) bevezetéséről, valamint a devizafinanszírozás-megfelelési mutató (DMM) szigorításáról a bankok számára.
jan. 1
5:45
Tehenekkel szelfizni most a menő Indiában (NLC)
Nemcsak trend a tehenekkel szelfizni, hanem tiltakozás is az indiaiak szent állatának mészárlása ellen. Forrás: Nők Lapja Café: Tehenekkel szelfizni most a menő Indiában
jan. 1
5:47
Cuki videó: így ismerkedik a mopsz a kacsával (NLC)
Kevés olyan helyzet van a vadonban, ahol mopsz és kacsa természetes körülmények között találkozhat, de hál' istennek, most előállt egy ilyen csodás eset. Forrás: Nők Lapja Café: Cuki videó: így ismerkedik a mopsz a kacsával
jan. 1
6:03
Az Iszlám Állam készülhetett merényletre Münchenben (hirado.hu)
A terrorszervezet 5-7 embere öngyilkos merényletet akart elkövetni - jelentette be péntek hajnalban a bajor belügyminiszter.
jan. 1
6:03
Rubint Rékának már csak a képeitől is ledobsz pár kilót (NLC)
Te sem veszed rá magad könnyen az edzésre? Nézd meg Rubint Réka képeit, és máris megjön a kedved. Forrás: Nők Lapja Café: Rubint Rékának már csak a képeitől is ledobsz pár kilót
jan. 1
6:05
Esik a hó (hirado.hu)
Most még csak nyugaton, de később a középső országrészbe is megérkezhet.
jan. 1
6:18
Boldog Új Évet! – Így mondják minden európai nyelven (168 Óra Online)
Remek nyelvészeti térképpel indítjuk az újévet.
jan. 1
6:21
Égő roncsból húzta ki a nőt egy névtelen hős (Vezess)
Hősként ünneplik azt a kaliforniai autóst, aki megállt egy csúnya karambol mellett, és a lángoló roncsból kihúzta a bent rekedt sofőrt.
jan. 1
6:21
A napokban több tízezer okostelefon tűnhetett el Magyarországon (hirado.hu)
Ráadásul a tapasztalatok alapján semmilyen biztonsági megoldást nem használunk, a megtalálók több mint 60 százaléka így bele is néz a tárolt adatokba.
jan. 1
6:21
Kedvesség-falakat építenek Iránban (NLC)
Az iráni városokban egymás után tűnnek fel az úgynevezett „Kedvesség falai”, amelyekkel a hajléktalanokon és a rászorulókon szeretnének segíteni a lakók. A mottó: „Ha nem kell, hagyd itt, ha kell, vidd el.” Forrás: Nők Lapja Café: Kedvesség-falakat építenek Iránban
jan. 1
6:24
Itt a friss magyar államadósság-adat (ProfitLine)
Az államháztartás névértéken számításba vett bruttó (maastrichti) adóssága 25 910 milliárd forint volt az idén a harmadik negyedév végén, a GDP 78 százaléka - jelentette a pénzügyi számlák adatai alapján a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön.
jan. 1
6:39
Már 150 ezerért durrogtat! (hirado.hu)
A 3-as kategóriás tűzijátékokat péntek reggel 6 óráig lehetett büntetlenül elindítani, utána már bírságolhatnak.
jan. 1
6:39
Így adózol 2016-ban (Portfolio)
Számos változás lépett életbe 2016. január 1-jétől a magyar adórendszerben: csökkent a személyi jövedelemadó és a kamatadó kulcsa, növekedett a kétgyermekesek családi adókedvezménye, illetve a...
jan. 1
6:41
Senkire nem kíváncsi: a valóságshow sztárja kitiltotta családtagjait a házából (hirado.hu)
Bár a kórházból kiengedték, lassan az életéért kell küzdeni. Rob Kardashian döbbenetesen rossz állapotban van.
jan. 1
6:57
Leépítéssel nyitnak az európai bankok? (hirado.hu)
Így kompenzálhatják a szigorodó jogszabályi környezet, a gyenge gazdasági növekedés és a technológiai újítások miatti bevételkiesésüket 2016-ban.
jan. 1
6:57
Szilveszteri regattát rendeztek a Balatonon (ATV)
Szinte az egész hazai vitorlás-versenyző mezőny megjelent az év utolsó vitorlás-versenyény, a balatonlellei szilveszteri regattán. Egyszerre 6 hajó versenyzett futamonként, majd a legjobbak jutottak a döntőbe. A futamokat 40 percesre tervezték viszonylag jó szél volt. További részletek a videóban.
jan. 1
6:57
Szex vagy étel? Mit választ a férfi? (NLC)
Gyakran hiszünk a sztereotípiáknak a férfiakkal kapcsolatban, de vajon mi választ a férfi, ha szex vagy étel között kell döntenie? Elmondjuk! Forrás: Nők Lapja Café: Szex vagy étel? Mit választ a férfi?
jan. 1
7:00
Angela Merkel üzent a bevándorlóknak (Infostart)
Németország jelentősen hozzájárul a terrorizmus elleni harchoz, katonái életükkel és testükkel védik az ország értékeit, biztonságát és szabadságát - mondta Angela Merkel német kancellár újévi köszöntőjében, amelyet csütörtökön este sugárzott a ZDF országos közszolgálati televízió.
jan. 1
7:00
MNB: az államadósság a GDP 78 százalékát tette ki a harmadik negyedév végén (GazdaságPortál)
Az államháztartás névértéken számításba vett bruttó (maastrichti) adóssága 25 910 milliárd forint volt az idén a harmadik negyedév végén, a GDP 78 százaléka – jelentette a pénzügyi számlák adatai alapján a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön. A harmadik negyedévben mindössze 32 milliárd forinttal nőtt az adósság, mivel a forint erősödése 60 milliárd forinttal csökkentette a ...
jan. 1
7:03
Az ön okostelefonjába is belenézhetnek az idegenek! (Infostart)
Becslések szerint a magyarok több tízezer okoseszközt veszítenek el decemberben a céges és egyéb karácsonyi, év végi partikon, s mivel többségükön a tapasztalatok alapján semmilyen biztonsági megoldást nem használnak, a magyarok kíváncsiságát ismerve, a megtalálók több mint 60 százaléka bele is néz az elvesztett telefonokon tárolt adatokba - mondta az ESET szoftvercég magyarországi…
jan. 1
7:09
Kezdődjön egy igen ritka jelenséggel 2016!!4 (444.hu)
Áder János egy fényképen m o s o l y o g.
jan. 1
7:11
Az Iszlám Állam készült robbantani Münchenben (444.hu)
Titkosszolgálati információk utaltak arra, hogy az iszlamista szervezet szilveszterkor merényletet akar végrehajtani a bajor városban.
jan. 1
7:15
Megmutatta barátnőjét a Forma-1 ifjú sztárja (Vezess)
Így bulizott Max Verstappen és Mikaela Ahlin-Kottulinsky.
jan. 1
7:15
Ha vásárolni indulna... (hirado.hu)
.. legfeljebb az éjjel-nappalikban, benzinkutakban és a kiemelt idegenforgalmi helyek kis árusítóhelyeiben bízhat.
jan. 1
7:15
Megszólal az asztrológus: erre számíthatnak a magyarok 2016-ban (Pénzcentrum)
A csillagok szerint erre számíthatunk jövőre a pénzügyek terén....
jan. 1
7:15
Robert Redford halálhírét keltették (NLC)
Tegnap este tarolt a hír Twitteren: Robert Redford tragikus balesetben elhunyt. Forrás: Nők Lapja Café: Robert Redford halálhírét keltették
jan. 1
7:17
Havi horoszkóp: sikerekkel teli január áll előttünk! (NLC)
A Szaturnusz és az Uránusz között létrejövő trigon arra enged következtetni, hogy türelmesebbek, fegyelmezettebbek lehetünk, ezért olyan eredményeket érhetünk el az élet különböző területein, amelyeket talán a legszebb álmainkban láthattunk. Forrás: Nők Lapja Café: Havi horoszkóp: sikerekkel teli január áll előttünk!
jan. 1
7:18
Megzavarta az erős havazás a közlekedést Isztambulban (Infostart)
Több mint 300 repülőjáratot töröltek az isztambuli repülőtereken az erős havazás miatt csütörtökön.

Keresés