2017. január 1. vasárnap

jan. 1
0:09
Szilveszteri csattanó: meghekkelték a Bilderberg-csoportot is (Portfolio)
Ha eddig nem lett volna egyértelmű, 2016 most már kitörölhetetlenül az elitek elleni lázadás éveként fog bevonulni a történelembe. Év végi top 10 sztorink első három helyezettje is Donald Trump...
jan. 1
0:09
2016 legérdekesebb magyar Youtube-jelensége, Ilonka néni rövid története (444.hu)
Hogyan lett egy nyugdíjas nagymamának 80 ezres rajongótábora?
jan. 1
0:13
2017 első kutyás posztjával kívánok boldog új évet minden kedves 444-olvasónak! (444.hu)
Át is adnám a szót azoknak, akiknek jócskán van mondanivalójuk az új évre. Bár a videó tavalyi, idén is ugyanolyan aktuális – ha nem aktuálisabb.
jan. 1
0:27
Áder: Érdemes tanulnunk a kiegyezés korából (hirado.hu)
"Ma is érdemes volna egyet és mást ellesnünk ebből a korból, és útravalóul magunkkal vinni 2017-re” – mondta az államfő az Újév első perceiben.
jan. 1
0:36
2017 - Új év, új remények (Kripto Akadémia)
A XXI. század 17. esztendejét köszöntötték a világ, köztük Magyarország lakói.
jan. 1
0:40
Áder János: érdemes tanulnunk a kiegyezés korából (Kripto Akadémia)
Az államfő Deák Ferencnek, a haza bölcsének szavait is idézte az újévi beszédben.
jan. 1
0:42
Azt csinálod egész évben, amit az újév első napján (444.hu)
Én ezt csináltam. (Igazából nem én csináltam, hanem az egyik barátom. Ezek szerint én egész évben hazudni fogok!)
jan. 1
0:46
Jó éjszakát! (444.hu)
Dj Tiesto Magyar Himnusz remixével búcsúzom.
jan. 1
1:03
Terrortámadás Isztambulban, több mint 30 halott (hirado.hu)
Legalább 35-en meghaltak és 40-en megsebesültek.
jan. 1
1:48
Támadás egy isztambuli szórakozóhelyen (444.hu)
Egy télapónak öltözött fegyveres kezdett lövöldözni egy isztambuli nightclubban helyi idő szerint éjjel fél kettőkor. A Reina nevű szórakozóhelyen több százan voltak, legalább 35 ember meghalt és 40-en megsebesültek. Isztambulban szilveszter éjjel 17 ezer rendőr teljesített szolgálatot a terrorfenyegetés miatt, korábban 30 embert tartóztattak le, akik a hatóságok szerint terrortámadásra készültek.…
jan. 1
2:42
Vérfürdő Isztambulban: 39 halott, közel 70 sebesült (ATV)
Isztambulban legalább 39-en meghaltak és közel hetvenen megsebesültek egy neves mulatóhelyen szilveszter éjszaka végrehajtott terrortámadásban.
jan. 1
3:54
Merkel: Németország és a németek ereje okot ad a bizakodásra (ProfitLine)
Az óév a nehéz próbatételek éve volt, de Németország és a németek ereje okot ad a bizakodásra - mondta Angela Merkel német kancellár újévi köszöntőjében, amelyet szombat este sugárzott az ARD országos közszolgálati televízió.
jan. 1
3:58
A gyógyszertárak száma Magyarországon - ábra (ProfitLine)
A gyógyszertárak száma Magyarországon (1990-2015)
jan. 1
4:27
Példátlan biztonsági intézkedések közepette köszöntötte az újévet Nagy-Britannia (ProfitLine)
Példátlan biztonsági intézkedések közepette köszöntötték az újévet Nagy-Britanniában. Az időeltolódás miatt a kontinenstől egy órával lemaradva tartott nagyszabású szabadtéri rendezvényeket csak Londonban háromezer rendőr biztosította, és vasárnaptól a brit közlekedési rendőrség rendszeres fegyveres járőrözést kezdett a londoni metróhálózaton.
jan. 1
5:33
Erősíteni kell a Nébih rendőrségi attitűdjét (ProfitLine)
Jövőre erősíteni kell a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) "rendőrségi attitűdjét", fejleszteni kell a hivatal szemléletformáló szerepét társadalomban, a tudatos vásárlói magatartás kialakulását - mondta a Nébih elnöke pénteken az M1 aktuális csatornán.
jan. 1
5:42
Mi közöm az agyaghoz? Két napig sírásó voltam (ATV)
Egy meghatározás szerint a szállóige az értelmiségiek közmondása. Ebből annyi igaz, hogy a szellemes, ütős, korjellemző mondatok szájról szájra terjednek, ismételgetik őket kocsmapultnál, kávéházi asztalnál - a nyilvánosság különböző fórumain. Néhány közülük az ATV műsoraiban is elhangzott, a 2016-os termésből készült válogatás érzékelteti a tavalyi hangulatot.
jan. 1
6:06
Gyógyhellyé nyilvánították Kehidakustányt (ProfitLine)
Gyógyhellyé nyilvánította Kehidakustányt az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ). A termálfürdővel is rendelkező település a minősítéssel olyan pályázati forrásokhoz juthat, amelyből számos környezetépítő és -szépítő fejlesztés valósulhat meg - mondta el a Zala megyei település polgármestere az MTI-nek.
jan. 1
6:57
Holttesteket találtak egy leégett faházban (hirado.hu)
Két összeégett holttestet találtak a tűzoltók egy vasárnap hajnali dunaújvárosi tűzesetnél, nem sokkal éjfél után pedig két kisteherautó, egy személygépkocsi és kukák gyulladtak ki Balatonfüreden - közölte a Fejér megyei és a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel.
jan. 1
7:00
Amire mindenképp figyelned kell 2017-ben! (Portfolio)
Alapjaiban határozhatja meg a 2017-es évet, hogy Donald Trump milyen gazdaságpolitikát folytat majd. A fiskális stimulus biztosra vehető, más kérdés, hogy ez mennyire lesz sikeres és hogyan...
jan. 1
7:09
Alkalmi munkás szilveszterkor: ennyi bérpótlékot kell neki fizetni (Adózóna)
Szilveszteri rendezvényen egyszerűsített foglalkoztatottat alkalmaztak, aki 2016.12.31-én este 20 órától 2016.01.01. hajnali 4 óráig dolgozott összesen 8 órát. A NAV felé kettő napra lett bejelentve. Hogyan kell kiszámolni a bérét, milyen pótlékok illetik meg? – kérdezte olvasónk. Dr. Kéri Ádám ügyvéd szakértőnk válaszolt.
jan. 1
7:12
150 millió forintos pénzmosással gyanúsítanak két olaszt (ProfitLine)
Pénzmosással gyanúsítanak egy 25 és egy 24 éves olasz állampolgárt; akkor érték tetten őket, amikor csaknem 150 millió forintot kíséreltek meg felvenni egy fővárosi pénzintézetben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon pénteken.
jan. 1
7:15
Újévi parti, ezer változatban (hirado.hu)
Bár ugyanaz a hold és nap világít mindenkinek a földön, újévből nagyon sok van a világon, nincs kizárólagos időpont. Ami közös, az a megújulás iránti igény, a jövő miatti izgalom. Az ünneplés módjában szintén számos hasonlóság van, szinte minden kultúrában jellemző a harsányság, a vidám, reményteli hangulat. Néhány videó az összehasonlításhoz.
jan. 1
7:17
Rendőrök ezrei vigyáztak a szilveszterezőkre Londonban (hirado.hu)
Példátlan biztonsági intézkedések közepette köszöntötték az újévet Nagy-Britanniában. Az időeltolódás miatt a kontinenstől egy órával lemaradva tartott nagyszabású szabadtéri rendezvényeket csak Londonban háromezer rendőr biztosította, és vasárnaptól a brit közlekedési rendőrség rendszeres fegyveres járőrözést kezdett a londoni metróhálózaton.
jan. 1
7:17
Megszólal az asztrológus: erre számíthatnak a magyarok 2017-ben (Pénzcentrum)
A csillagok szerint erre számíthatunk idén a pénzügyek terén....
jan. 1
7:21
Ha fáj a másnap - ez történik a testeddel, ha túl sok alkohol ittál! (Mindmegette)
Itt az év vége, a szilveszter. Ilyenkor olyanok is fogyasztanak alkoholt, akik egyébként nem. Vagy azért iszunk, mert annyira jó a buli, vagy azért, mert annyira pocsék. Egy biztos: nem mindegy, hogyan ébredünk másnap, hogyan kezdődik az újév!
jan. 1
7:21
Remek 2017-et és szép reggelt mindenkinek! (444.hu)
Hideg, ködös, néhol hóesős idő van. Jelzi, hogy túléltünk még egy évet. És most jön a következő.
jan. 1
7:33
Napi horoszkóp - 2017. január 1., vasárnap (hirado.hu)
A Halaknál a mai napon könnyen kitörhet a családi vihar, a Bak az elmúlt napokban túllőtt a célon, a Rák a szerelemben mindenáron győzelemre törekszik.
jan. 1
7:35
Migránsok molesztálták a nőket Kölnben (hirado.hu)
A szigorú biztonsági intézkedések ellenére is voltak szexuális bűncselekmények Kölnben, ezen a szilveszteren is – hangzott el az M1 vasárnap reggeli Híradójában.
jan. 1
7:45
2016: A meglepetések és fordulatok éve volt (ATV)
Einstein nem tévedett. Kopaszokkal küzdött Nyakó István. Oscart nyertünk Hollywoodban. Brexit. Novák Elődöt kizárták a Jobbikból. Geráék a legjobb 16 közé jutottak. Donald Trumpot elnökké választották. Csak néhány esemény, amely meglepetést, megdöbbenést okozott a világnak. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük 2016 bel- és világpolitikai, kulturális, sport valamint a tudomány meglepő…
jan. 1
7:51
Terrortámadás Isztambulban: az áldozatok fele külföldi (hirado.hu)
A télapónak álcázott merénylő éjfél után érkezett meg egy szórakozóhely bejáratához, ahol lelőtt egy rendőrt és egy civilt, majd behatolva az épületbe sorozatlövő fegyverével vaktában tüzet nyitott az újévet ünneplőkre.
jan. 1
7:54
Több tucatnyi halálos áldozata van az isztambuli terrortámadásnak (444.hu)
Köztük 16 külföldi. A Télapónak öltözött merénylőket még mindig keresi a török rendőrség.
jan. 1
7:56
Autók és kukák gyulladtak ki az éjjel Balatonfüred központjában (444.hu)
Hogy miért égett a két kisteherautó, egy személygépkocsi és a kukák, azt egyelőre nem tudni biztosan a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szerint. A város központjának közelében lévő Köztársaság utcába nem sokkal éjfél után riasztották a tűzoltókat. A tűzben nem sérült meg senki. (MTI)
jan. 1
7:58
Kim Dzsongun újévi beszédében bejelentette, hogy országa nemsokára interkontinentális rakétát tesztel (444.hu)
Észak-Korea továbbra is kitart a nukleáris elrettentő erő fejlesztése mellett.
jan. 1
8:09
Ezek a legfontosabb idei jogszabályváltozások (hirado.hu)
Nő a kétgyermekesek adókedvezménye, a nyugdíj, a rendőrök és a katonák, a közfoglalkoztatottak bére, több közteher mértéke és a bankadó is csökken.
jan. 1
8:09
Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.01.01) (Pénzcentrum)
Itt a Pénzcentrum 2017.01.01-i időjárásjelentése....
jan. 1
8:11
Ők az új év első babái (hirado.hu)
Mindössze fél perccel éjfél után a Semmelweis Egyetem II. Női Klinikáján jött világra 2017 első újszülöttje a fővárosban. Az intézmény tájékoztatása szerint a gyermek 2850 grammal született és a Noel nevet kapta.
jan. 1
8:13
Bőven volt dolguk a tűzoltóknak (hirado.hu)
Országszerte harminc tűzeset történt pirotechnikai eszközök használata miatt szilveszter éjszaka - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője vasárnap reggel az MTI-vel.
jan. 1
8:15
Így éld túl a másnapot: 3 tipp, amitől garantáltan jobban leszel! (Mindmegette)
Pokolian hasogat a fejed, szédelegsz, émelyegsz és alig bírsz magadhoz térni a fergeteges szilveszteri parti után? Ezek bizony a másnaposság tünetei. Segítünk, hogy könnyebb legyen!
jan. 1
8:15
Brutális újévi terrortámadás: gépfegyveres mészárlás a szórakozóhelyen, - 39 halott, sok külföldi (Blikk)
Harminckilencen haltak meg a szilveszter este egy isztambuli mulató ellen elkövetett gépfegyveres terrortámadásban. Huszonegy áldozatot sikerült azonosítani, köztük 16 külföldi van - közölte Süleyman Soylu belügyminiszter vasárnap reggel.
jan. 1
8:18
Tudod, mennyibe kerül mától egy doboz cigi? (Privátbankár)
A legnagyobb változások április 1-től lépnek életbe a jövedéki szabályozásban, de már január 1-jétől is érheti majd meglepetés a trafikok vásárlóit: a zárjegyre mostantól nem írják rá, hogy mennyibe kerül a cigi, helyette a NAV honlapján teszik közzé az árakat, amelyek egy héten akár kétszer is változhatnak - pont úgy, mint az üzemanyagok. Egy darabig ugyanaz a cigi két áron is a polcokon lehet.
jan. 1
8:19
Helló kisember! - Egy kisfiú az új év első magyar állampolgára (Alternatív Energia)
Fél perccel éjfél után a Semmelweis Egyetem II. Női Klinikáján jött világra.
jan. 1
8:19
Bővíti kapacitását a győri Rekard Kft. (ProfitLine)
Nagy teljesítményű gépekkel bővíti kapacitását a győri Rekard Hajtómű- és Gépgyártó Kft., az 500 millió forintos fejlesztés több mint felét vissza nem térítendő uniós támogatásból fedezik - közölte a cég csütörtökön az MTI-vel.
jan. 1
8:27
Interkontinentális rakéta tesztjére készül Észak-Korea (hirado.hu)
"A Koreai Népi Demokratikus Köztársaság erősíteni fogja katonai potenciálját, ha az Egyesült Államok nem hagy fel agresszív politikájával" - mondta televíziós beszédében Kim Dzsong Un.
jan. 1
8:27
McCain szenátor az ukrán fronton szilveszterezett (444.hu)
És levélben kérte Trumpot, hogy elnökként ne engedjen az oroszoknak, és segítsen megvédeni Ukrajnát.
jan. 1
8:29
2017 legyen a béke éve - kéri az új ENSZ-főtitkár (444.hu)
A háború rossz, a béke jó - fejtegette António Guterres.
jan. 1
8:33
Így hívják az első újévi magyar babát, aki Budapesten született meg (Blikk)
Mindössze fél perccel éjfél után a Semmelweis Egyetem II. Női Klinikáján jött világra 2017 első újszülöttje a fővárosban.
jan. 1
8:35
Szilveszter éjjel - Tűzijáték-rakéta miatt gyulladt ki egy panelház Vácon (Blikk)
Országszerte harminc tűzeset történt pirotechnikai eszközök használata miatt szilveszter éjszaka - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
jan. 1
8:36
Sok dolguk volt a tűzoltóknak a petárdázás miatt (Alternatív Energia)
Országszerte harminc tűzeset történt szilveszter éjszaka.
jan. 1
8:36
Metró, oktatás, Erzsébet: Ezek voltak az év atv.hu-s hírei, III. rész (ATV)
Emlékszik még az év jelentős közéleti eseményeire, esetleg nagy botrányaira? Összeállításunkban segítünk visszaidézni a legemlékezetesebbeket. Cikksorozatunk harmadik részében a szeptembertől a 2016-os esztendő végéig szemléztük a híreket.
jan. 1
8:38
Két összeégett holttestre bukkantak Dunaújvárosban (Alternatív Energia)

Keresés