2017. január 13. péntek

jan. 13
0:03
DIY tippek fejedelmi, baldachinos ágyakhoz (NLC)
Nem kell ahhoz kastélyban élned, hogy fejedelmi kényelmet élvezhess! Pár egyszerű trükkel megteremtheted a saját hercegnői hálód, aminek elengedhetetlen kelléke a baldachinos ágy. Forrás: Nők Lapja Café: DIY tippek fejedelmi, baldachinos ágyakhoz
jan. 13
0:06
Man bunja miatt bukott le a 36-rendbeli autórongáló (444.hu)
Újabb érv az amúgy is egyre gyorsabban kikopó hajstílus ellen.
jan. 13
0:10
Kivizsgálják, miért húzott furákat az FBI vezetője az amerikai kampány hajrájában (444.hu)
Például miért kellett teljesen szükségtelenül bedobnia Clinton emailügyét a választás előtt egy héttel.
jan. 13
0:18
Napi horoszkóp 2017. 01. 13.: Mit hoz neked péntek 13-a? (NLC)
Nincs okod arra, hogy félj ettől a naptól, de jó okod van arra, hogy félj azoktól, akik félnek ettől a naptól. A péntek jó alkalmat kínál arra, hogy megszabadulj a babonáktól és a félelemteli téves gondolatoktól. Ma érdemes megérkezned a belső béke és a végtelen nyugalom állapotába. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp 2017. 01. 13.: Mit hoz neked péntek 13-a?
jan. 13
0:22
Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 01. 13. (NLC)
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 01. 13.
jan. 13
0:24
Frontálisan ütközött két autó Budaörsnél (Spa Trend Online)
Egy fiatal nő könnyebben sérült, a másik autóban egy idősebb férfi és egy nő a roncsba szorult.
jan. 13
0:27
NS: exkluzív Makelele-interjú!; Dárdai, a szigorú barát – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
jan. 13
0:27
Az EU legjelentősebb problémája a migráció (ProfitLine)
Manapság már nem a munkanélküliség vagy a gazdasági recesszió, hanem a migrációs hullám a legjelentősebb problémája az Európai Uniónak (EU), ahol várhatóan a jövőben is folytatódni fognak a terrortámadások, amelyek célpontjai közép- és kelet-európai helyszínek is lehetnek - jelentette ki Milos Zeman cseh államfő a TASR szlovák közszolgálati hírügynökségnél csütörtökön megjelent interjújában.
jan. 13
1:00
10-20 centi hó is hullhat a hétvégén (ProfitLine)
Csapadékosan indul a hétvége, ónos esőre is készülni kell, emellett sok eső és hó várható: néhol 10-20 centi hó is hullhat. Az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzése szerint kezdetben a leghidegebb órákban is fagypont körül alakul a hőmérséklet, de átmeneti enyhülés után a hét végére ismét mínusz 10 Celsius-fok alatt alakulhatnak a…
jan. 13
1:33
Hollandia: Éberségre van szükség az esetleges orosz hackertámadások miatt (ProfitLine)
Rendkívüli éberségre van szükség az esetleges orosz hackertámadások miatt Hollandiában, két hónappal a parlamenti választások előtt - hangsúlyozta Bert Koenders holland külügyminiszter csütörtökön.
jan. 13
2:06
Törökország állampolgárságot adhat a külföldi nagybefektetőknek (ProfitLine)
Ankara állampolgárságot adhat azoknak a külföldieknek, akik legalább 2 millió dollárt fektetnek be vagy legalább 1 millió dollárért vásárolnak ingatlant Törökországban úgy, hogy azt három évig nem adják el - írta a hivatalos török kormányzati közlöny csütörtökön.
jan. 13
2:10
Szabályozná a robotokat az Európai Parlament (ProfitLine)
Az Európai Parlament jogi szakbizottsága a mindennapi életben egyre gyakrabban használt robotok uniós szintű jogi szabályozásának kidolgozását kérte az Európai Bizottságtól. A gyártóknak például fel kellene szerelniük a robotokat olyan biztonsági kapcsolóval, amely veszélyhelyzetben azonnal leállítja őket.
jan. 13
2:39
Rekordévet zárt a Kia Szlovákiában (ProfitLine)
Újabb rekordévet zárt 2016-ban a Kia Motors Slovakia, a dél koreai autógyár szlovákiai leányvállalata tavaly öt százalékkal növelte termelését - közölte a cég csütörtökön az MTI-vel.
jan. 13
3:06
20 éves és még mindig nincs érettségije Radics Giginek (Blikk)
Budapest — Radics Giginek (20) idén duplán kell teljesítenie – értesült a Blikk. Az énekesnő ugyanis benevezett az Eurovíziós Dalfesztivál idei, hazai válogatójába, A Dalba, amellyel párhuzamosan gőzerővel készül az érettségijére is. Így nappal az Euróvízióra, éjjel pedig az érettségire készül.
jan. 13
3:12
Ilyen az ipari termelés Magyarországon - ábra (ProfitLine)
termelői volumenindex, előző év azonos időszaka egyenlő 100, ipari termelés Magyarországon, 2001-2016. január-november
jan. 13
3:15
Robbanó tévék miatt besúgók figyelték Dömsödit (Blikk)
Budapest — A sajtót, ezen belül Dömsödi Gábor (59) népszerű tévériportert tette felelőssé a pártállami hatalom a Videoton kigyulladó színes tévéi, a Color Star körül kirobbanó botrányért.
jan. 13
3:24
Egyszerűbbé tennék a betegutakat (HáziPatika)
A kórházak infrastrukturális fejlesztése mellett fontos, hogy a betegutakat is egyszerűsítsék, hogy a páciensek gyorsabban juthassanak hozzá a megfelelő ellátáshoz. ...
jan. 13
3:33
Kiss László maradna az úszóelnökségben (Blikk)
Budapest — Újabb fordulat a Magyar Úszószövetségnél (MÚSZ). Miután vasárnap megválasztották elnöknek Bienerth Gusztávot (61), hétfőn az elnökség két tagja lemondott, jelezve, nem akarnak vele dolgozni. Bienerth nem hozta nyilvánosságra a nevüket, de úgy tűnik, a korábbi szövetségi kapitány, Kiss László (76) nem kíván távozni a vezetésből!
jan. 13
3:39
Rengeteg pénzt ölt Hajdú Péter egy titokzatos új üzletbe (Blikk)
Budapest — Anyagilag és érzelmileg is megterhelő éve volt Hajdú Péternek (41), aki 2017 eljövetelével új életet is kezdett. A showman Szily Nórának adott interjújában elárulta, hogy elveszített valamit, ami számára nagyon fontos volt.
jan. 13
3:51
Vádemelés Lajcsi ellen: hazatér Latin-Amerikából (Blikk)
Budapest — Alig egy hétre utazott Latin-Amerikába Galambos Lajos (55) – értesült a Blikk. Ahogy arról lapunk beszámolt, a zenész ellen a Budaörsi Járási Ügyészség vádat emelt, börtönbüntetést kérnek rá. Galambos telefonja ki volt kapcsolva, ügyvédje, Frö­lich Krisztián azonban rendelkezésünkre állt.
jan. 13
3:54
Megfejtették, miért a jobbkezesek vannak többen (HáziPatika)
A világon tízből kilenc ember jobbkezes - hogy ez pontosan miért alakult ki, az régóta foglalkoztatja a kutatókat, más főemlősök esetén ugyanis nincs domináns kéz. ...
jan. 13
3:57
46 évesen halálra ítélték az embercsempész Klapkát (Blikk)
Budapest — Vakmerőn jöttem a világra! – vázolta ars poeticáját Aranyember címmel kiadott életrajzában Klapka György (†88), aki revütáncosként először csak hiánycikkeket csempészett Magyarországra, majd 1966-ban embercsempész lett.
jan. 13
4:09
Szavazzon: Ön tudni akarja, kik írták az állampolgári jelentéseket? (Blikk)
Dömsödi Gábor riporter egyszer kijelentette, „végre bejött a Videoton a csőbe” – tudhatta meg anno a pártvezetés egy ismeretlen informátor jóvoltából.
jan. 13
4:09
Hideg idő – Másodfokú figyelmeztetések az ónos eső és a havazás miatt (GazdaságPortál)
Három megyére és a fővárosra az ónos eső, szintén három megyére a havazás veszélye miatt adott ki másodfokú figyelmeztetést péntekre a meteorológiai szolgálat. Hajnalban a tartós ónos eső jégpáncélt okozhat, a nap folyamán pedig több helyen 10, néhol akár 20 centiméternél is több hó hullhat. Emellett számos megyében eső, ónos eső, néhol a viharos szél ...
jan. 13
4:19
Jövő héten ismertetik a Brexit-terveket (ProfitLine)
Theresa May brit miniszterelnök a jövő héten ismerteti kormánya várható Brexit-tárgyalási stratégiájának egyes részleteit.
jan. 13
4:24
Az erekció biológiai oka (HáziPatika)
A szexuális együttlétek elengedhetetlen kelléke a férfiak erekciója, amelyről viszont talán sokan nem is tudják, mennyire bonyolult biológiai folyamat eredményeként jön létre. ...
jan. 13
4:48
Lagzi Lajcsit sokkolta a vádemelés, koncepciós perről beszél (NLC)
Gyorsan és hirtelen emeltek vádat Lagzi Lajcsi ellen, ami meglepte a zenészt. Ráadásul a gyanúsítottak száma is alaposan megnőtt. Már több mint 10 embert gyanúsítanak. Forrás: Nők Lapja Café: Lagzi Lajcsit sokkolta a vádemelés, koncepciós perről beszél
jan. 13
4:51
Csökkent az üzemanyagok ára (ProfitLine)
Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
jan. 13
5:06
Szertefoszlott Hajdú Péter álma (NLC)
Hajdú Péter azt szerette volna, hogy a gyerekei ne úgy nőjenek fel, mint egykor ő, de úgy tűnik, nem sikerült megvalósítania az álmát, pedig törekedett rá. Forrás: Nők Lapja Café: Szertefoszlott Hajdú Péter álma
jan. 13
5:08
Radics Gigi lemondana az érettségiről (NLC)
Nehéz évnek néz elébe Radics Gigi, rengeteg a munkája, és májusban az érettségi is vár rá. De mint kiderült, van olyan dolog, amiért cserébe egy időre még lemondana a vizsgáról. Forrás: Nők Lapja Café: Radics Gigi lemondana az érettségiről
jan. 13
5:12
Kate Upton keble újból hódít - pajkos videója az internet új kedvence (hirado.hu)
A Love magazin utolsó fülledt videójában az egykor hamburgert reklámozó manöken flörtöl a kamerával.
jan. 13
5:21
Bod Péter Ákos: még nem szól a vészcsengő a Fidesz vezérkaránál (Kripto Akadémia)
Verseny, vállalkozások, a tehetségek szabad érvényesülése nélkül nem lehet sikeres egy ország.
jan. 13
5:23
Lázár szerint nem kivételeznek a CÖF-fel (Kripto Akadémia)
jan. 13
5:24
Az állatok is érezni, szenvedni, örülni képes élőlények (Adó1százalék)
Állatvédelmi konferenciát rendeznek Szegeden - Az összefogás életeket menthet.
jan. 13
5:24
Emelkedik idén a globális munkanélküliség (ProfitLine)
Az idén globális szinten 3,4 millióval 201,1 millióra emelkedik a munkanélküliek száma és ezzel párhuzamosan 5,7 százalékról 5,8 százalékra a munkanélküliségi ráta - jelzi az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) szakosodott szervezete, a genfi központú ILO nemzetközi munkaügyi szervezet csütörtökön kiadott 2017-es prognózisa.
jan. 13
5:24
Meglepő, hogy kivel találkozott Kasza Tibi Miamiban (NLC)
Kicsi a világ. Mielőtt Amerikába utazik, az ember szinte ösztönösen végigfuttatja az agyában, hogy kikkel futhatna ott össze, de erre talán még Kasza Tibi sem számított. Forrás: Nők Lapja Café: Meglepő, hogy kivel találkozott Kasza Tibi Miamiban
jan. 13
5:25
Kilenc éve nem emelte a családi pótlékot az Orbán-kormány (Kripto Akadémia)
Tavaly év végén csökkentették a szociális kiadásokat, most azok emelését ígéri. Vajon miért?
jan. 13
5:27
Mészárosék előtt is cenzúráztak - Vallottak az újságírók (Kripto Akadémia)
"Erről a gazemberről soha nem írhattuk meg a mocskos ügyeit."
jan. 13
5:30
Tálas: nem a terrorizmus lesz a legnagyobb meglepetés (hirado.hu)
A Világgazdasági Fórum jelentésében idén először jelent meg globális problémaként a terrorizmus.
jan. 13
5:32
Új módszerekkel támadnak a hackerek (hirado.hu)
Nagy bajok lehetnek idén a kibertérben.
jan. 13
5:39
Aggódik a magyar lakosságért a Greenpeace (Alternatív Energia)
Az új nukleáris szabályozás sérti a nemzetközi egyezményeket.
jan. 13
5:41
Törvényjavaslat a Quaestor-károsultakért (Alternatív Energia)
jan. 13
5:42
Durván emelik a béreket az áruházláncok, de mennyivel nőttek a fizetések? (Pénzcentrum)
Megnéztük, mivel csábítják a dolgozókat a hazai áruházak....
jan. 13
5:43
Drasztikus változások a kötelező biztosításban (Alternatív Energia)
Ötmilliót is fizethet, aki „a vezetői képességekre hátrányosan ható szer” hatása alatt okoz kárt.
jan. 13
5:45
Tovább nő a munkanélküliek száma a világban (Alternatív Energia)
A munkaerő növekedése gyorsabb, mint a munkahelyteremtés.
jan. 13
5:47
Válaszol: Lázár János kancelláriaminiszter (Alternatív Energia)
jan. 13
5:49
Árnyék vetült Trumpra (Alternatív Energia)
Békülnének az ügynökségek a milliárdossal - Elrejtőzött a volt brit hírszerző.
jan. 13
5:51
Ahol a csokoládé is robbanthat (Alternatív Energia)
Régi indulatok és új feszültségek a Balkánon – Dodik újabb háborút robbanthat ki.
jan. 13
5:53
Javultak Merkel esélyei (Alternatív Energia)
A menekültek segítették a német gazdaságot.
jan. 13
5:55
Életfogytiglant kaphat a kurd politikus (Alternatív Energia)
Szerda este tömegverekedéssé fajult a parlamenti ülés.

Keresés