2017. február 1. szerda

febr. 1
0:03
Az első hivatalos kép az Ocean's 8-ből (SG)
Végre nem csak lesifotókat látunk az új Tripla vagy semmiből.
febr. 1
0:03
Magyar Ede építészről nevezték el a szegedi Reök-palota előtti teret (MaHu)
A szecessziós épület tervezőjéről, Magyar Edéről nevezték el a szegedi Reök-palota előtti teret.
febr. 1
0:03
3 tipp az otthoni irodád berendezéséhez (NLCafé)
Az otthonod egyben a munkahelyed is? Segítünk, hogy rendezd be, hogy a lehető leghatékonyabban működj benne! Forrás: Nők Lapja Café: 3 tipp az otthoni irodád berendezéséhez
febr. 1
0:18
Rontja a diákok teljesítményét az iskolai kegyetlenkedés (SG)
Csökkenti a tanulók tanulmányi teljesítményét és magabiztosságát, saját képességeikbe vetett hitét a hosszan tartó vagy erősödő iskolai zaklatás egy új tanulmány szerint.
febr. 1
0:18
Vadonatúj C.A.F.B.-dal Szakácsi Greggel tizenhárom év után! (Zene)
Napokon belül érkezik a várva várt EP, amit a nyáron megjelenő nagylemezük előfutáraként rögzített Szakácsi Greg és a C.A.F.B. zenekar. A korongon szereplő Bikini – feldolgozást néhány héttel ezelőtt tette közzé a banda, előzetesként pedig máris itt egy újabb nóta: hétfőn délelőtt debütált tizenhárom év után az első hivatalos Szakácsi Greg - C.A.F.B. szerzemény! [Dátum: 2017.01.31. 23:50]
febr. 1
0:18
Az ipar termelőiár-indexe Magyarországon - ábra (ProfitLine)
Az ipar termelőiár-indexe Magyarországon; előző év azonos időszaka egyenlő 100
febr. 1
0:18
Napi horoszkóp 2017. 02. 01.: Mindig van remény, de mindig csak te találhatsz rá (NLCafé)
Sokszor talán elvárnánk, hogy a remény legyen szíves, szedje össze magát, jöjjön elő, és találjon ránk. A remény azonban nem így működik. A remény megbújik valahol egy alig látható helyen, ott, ahol könnyen átsiklik felette a szemed, és csak rajtad múlik, hogy rátalálsz-e. Csak rajtad múlik, hogy bízol-e annyira a létezésében, hogy elindulj megkeresni? Szerdán ne csak keresd, de találd is meg a…
febr. 1
0:22
Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 02. 01. (NLCafé)
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 02. 01.
febr. 1
0:24
Intsen búcsút az álmatlanságnak! (HáziPatika)
Az alvási szokásainkat életkorunk, a környezetünk, egészségi állapotunk is nagymértékben befolyásolja. Az alvás elengedhetetlen a szervezet regenerációjához, ám stresszel teli életmódunk nem mindig kedvez a nyugodt pihenésnek. ...
febr. 1
0:24
Baleset a 81-es főúton (Police)
Két gépjármű ütközött össze, ezért Székesfehérvár térségében félpályán halad a forgalom. A térkép megtekintéséhez Javascript szükséges.
febr. 1
0:24
Drága olvasók, mára búcsúzom (444)
Holnap csodálatos napra ébredünk, az évi nagy mesedélutánra, amikor a képviselők a vagyonukról vallanak. Önfeledt kacagásra számítok, bár aligha lehet felülmúlni majd azt, amit akkor éreztem, amikor megtudtam, hogy Orbán Viktornak saját bevallása szerint összesen 742 ezer forint megtakarítása van, az is csak a nejével közösen. Erre pihenjenek egyet, jó éjszakát!
febr. 1
0:24
Keanu Reeves a John Wick 2-re nem gyenge kiképzéssel készült (Mozi Mánia)
John Wick 2 Keanu Reeves felkészüléséről érkezett egy látványos videó. A John Wick: 2. fejezet..
febr. 1
0:27
Lázár autót vett, Szijjártó egy vasat sem törlesztett (FigyelőNet)
Orbán szegényebb lett, Áder gazdagabb. Lázár megtartotta mocsarát, Rogán milliókkal tartozik. Képviselői vagyonnyilatkozatok a 24.hu-n.
febr. 1
0:36
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
febr. 1
0:36
A földművelésügyi miniszter csak könyvekkel gazdagodott tavaly óta (HVG)
Az utolsó kunyhóig bezárólag ugyanazzal a vagyonnal rendelkezik Fazekas Sándor földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter, mint egy évvel ezelőtt. A kultúrára azonban áldozott idén is.
febr. 1
0:36
Tüntetők százai vonultak az utcára Románia több városában (HVG)
A román államfő a kormány a jogállamiságot támadta meg, amikor sürgősségi kormányrendelettel módosította a büntető törvénykönyvet és bűnügyi perrendtartást, megváltoztatva például a hivatali visszaélés meghatározását.
febr. 1
0:40
Seszták miniszter számláján csak gyűlnek, gyűlnek a százmilliók (HVG)
A fejlesztési miniszter 2016 év végi vagyonnyilatkozata szerint saját kocsija még mindig nincs Seszták Miklósnak, bankszámlája viszont virágzik, és ügyvédi irodájából is évi hatvanmilliót szakít.
febr. 1
0:44
Rogán: "Szabadalmi jog bejegyzés alatt" (HVG)
Csak a tartozása nőtt Rogán Antal miniszternek, a háza, erdője nem.
febr. 1
0:48
A nagy ingatlanvásárlási roham után csendes évet zárt tavaly Balog (HVG)
Tavalyelőtt jelentősen megcsappantak Balog pénzügyi tartalékai: több millió forintot költött ingatlanvásárlásokra a miniszter. Aktuális vagyonnyilatkozata alapján a 2016-os év sem az eszeveszett spórolásról szólt, de most nem látszik, mibe fektette félretett pénzét Balog.
febr. 1
0:51
Sok gondot okozott az ónos eső (ProfitLine)
Több mint ötszázszor kellett segíteniük a mentőknek a fővárosban kedden 15 óráig az ónos eső, illetve a csúszós utak miatt - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel.
febr. 1
0:54
Kicsiben is kész a kínai mikrohullámú fegyver (SG)
Ez pedig lehetővé teszi annak különböző járműveken való felhasználását. Állítólag egy tank is hatástalanítható vele.
febr. 1
0:54
Palkovics: jelentős forrásbővülés az oktatásban (MaHu)
Jelentősen nőttek az oktatásra fordított források: ezek összege 2015-ben 1800 milliárd forint körül volt, tavaly már elérte a 2000 milliárdot - közölte Palkovics László oktatási államtitkár budapesti sajtótájékoztatóján.
febr. 1
0:54
Matolcsynak rengeteg pénze bánhatta a válást (HVG)
A jegybankelnök tavaly leadott vagyonnyilatkozata alapján még Matolcsy Gyöngyivel élt egy háztartásban, azóta viszont kiderült, válik, és Vajda Zitával "tartozik össze." Viszont a nyilatkozat alapján még nem élnek közös háztartásban.
febr. 1
0:55
Az Est Media Vagyonkezelő Nyrt. februárban nyújtja be a csődkérelmet (ProfitLine)
Az Est Media Vagyonkezelő Nyrt. februárban nyújtja be a csődeljárás iránti kérelmet a Fővárosi Törvényszékhez - jelentette be a társaság kedden, a BÉT honlapján.
febr. 1
0:58
Butatelefon és apadó bankbetét tanúskodik Simicskó miniszter szerény életviteléről (HVG)
A honvédelmi miniszter az elmúlt évben sem vásárolt be ingatlanokból, legalábbis a saját nevén továbbra sincs ilyen. Viszont vagyonnyilatkozatában ismét lelkesen beszámolt újnak már nem mondható családi autójáról és a képviselőként kapott 990 forint értékűre taksált telefonról is.
febr. 1
1:00
FTC: Kubatov Gábor nem szünteti meg a vénaszkennert (NSO)
Kubatov Gábor a Lokál című napilap szerdai számában kijelentette, ameddig ő a Ferencvárosi Torna Club elnöke, megmarad a vénaszkenneres beléptetés a Groupama Arénában.
febr. 1
1:02
Pintér Sándor: a Wartburg megvan, egy kert és sok értékpapír elment (HVG)
Pintér Sándor belügyminiszter valóságos krőzus, temérdek lakása, szántója van. Garázsokból is négyet mondhat a magáénak - meg is vannak mind.. Hogy mi lett az 1995-ös Wartburggal, amely a szmogriadó idején biztos nem volt használható? Megvan a mai napig. Eltűnt viszont egy 1990-es vásárlású telke a bevallásból, és kevesebb lett az értékpapírja is Pintérnek. A családnak-barátoknak újabb kölcsönt…
febr. 1
1:06
A Fidesz alelnökének lett egy iPhone-ja, de tartozása egy forintot sem csökkent (HVG)
Gulyás Gergely továbbra is több mint 120 ezer svájci frankkal tartozik egy pénzintézetnek. Viszont eltűnt 1,6 millió forint a bankszámlájáról.
febr. 1
1:10
Trócsányi Lászlótól elképesztő összeg tűnt el (HVG)
2,3 millió eurónak, közel tízmillió forintnak és egy 2,3 milliós lakáskassza-megtakarításnak is a fenekére vert egy év alatt Trócsányi László igazságügyi miniszter. Az ingatlanai vagy egyéb vagyontárgyai száma viszont nem nőtt, úgyhogy ha vett is a pénzből valamit, azt nem a saját nevére tette.
febr. 1
1:12
Varga szépen törleszti a hitelét (HVG)
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter befektetési jegyből államkötvényre váltott, és több mint 2 milliót faragott a hiteléből.
febr. 1
1:16
Révész Máriusz határozottan jobban él, mint egy éve (HVG)
Egy autót és 2 millió forintnyi adósságot eltüntetett egy év alatt Révész Máriusz - derül ki a kedden éjjel nyilvánosságra hozott képviselői vagyonnyilatkozatából. A kerékpározás fejlesztéséért felelős kormánybiztossá kinevezett politikusnak 2016 júniusától közel egymilliós államtitkári illetmény jár, egy lejáró életbiztosítással pedig közel 30 millió forint szabadult rá.
febr. 1
1:20
Semjén Zsolt: több a készpénz, és többel tartoznak neki (HVG)
Semjén Zsolt KDNP-elnök nem tartozik a vagyonnyilatkozatban módosabbak közé, mondjuk nem lennénk annak a helyében, aki tartozik neki. És egyre többel, a2015-ös 1,25 mlliós tartozás 2016-ra 1,5 millióra nőtt. Semjén egyre több készpénzzel rendelkezik.
febr. 1
1:24
Lázár Jánosnak végre van saját autója (HVG)
Lázár János friss vagyonnyilatkozata szerint a banknak úgy fizet, mint a katonatiszt, inkább a magánszemélyek felé tartozik egyre nagyobb arányban. Pedig a vagyona szépen gyarapszik, ahogy a földbirtokainak száma is. Most már a készpénztől sem fél és egy Mercedest is megengedett magának.
febr. 1
1:27
Megszűnt a forgalomkorlátozás a 81-es főúton (Police)
A forgalom újra zavartalanul halad Székesfehérvár térségében.
febr. 1
1:28
Gyanús, hogy copy/paste technikával töltötte ki idei nyilatkozatát a rezsibiztos (HVG)
Mintha csak bemásolta volna 2015-ös vagyonnyilatkozatát, mert aktuális bevallásában szinte forintra pontosan ugyanazokat a tételeket adta meg Németh Szilárd, mint azelőtt. Mindössze annyi változás állt be a Fidesz alelnökének vagyoni helyzetében, hogy számlájáról eltűnt 600 ezer forint.
febr. 1
1:30
Álmatlanul forgolódva: a krónikus álmatlanság okai (HáziPatika)
Álmatlanság bármely életkorban előfordulhat. A stressz, a fronthatások, bizonyos betegségek komoly befolyást gyakorolnak az alvás minőségére. ...
febr. 1
1:30
1 milliárd forint osztalékot vett ki Gyurcsány az Altusból (HVG)
A volt miniszterelnök tavalyi adózott jövedelméből, 641 millióért vett értékpapírt.
febr. 1
1:32
Fónagy János felélt 3 millió forintot (HVG)
A közlekedési államtitkár megtakarításai 3 millió forinttal apadtak egy év alatt. Ezt leszámítva minden változatlan egy évvel korábbi vagyonbevallásához képest: megvan a dubicsányi pince, a túrakenu és a motorcsónak is.
febr. 1
1:34
Elköltött egy kevés dollárt, mégis pluszban zárta 2016-ot Kubatov (HVG)
1000 dollárral ugyan vékonyabb lett Kubatov, de cserébe 2015-höz képest összegyűjtött majd négymillió forintot. Kubatovnak továbbra is megvannak veterán autói, ahogy a hanglemezgyűjteménye is.
febr. 1
1:36
Ez történik, ha valaki 25 km/h-val poroszkál az autópályán (HVG)
A videót rögzítő autós épp telefonált, amikor megtörtént a baj.
febr. 1
1:36
Fodor Gábor: egy biztosító kapitulált előtte (HVG)
Fodor Gábornak amije van, azt leginkább 2012-ben örökölte. Már csak egy biztosítótól követel pénzt. Tanít, de onnan nincs pénze, sőt semmilyen jövedelmet sem tüntetett fel - 2016-ra vonatkozóan sem. Megva a 2014-es routere is.
febr. 1
1:38
Kósa Lajos vett egy újabb BMW-motort (HVG)
A Fidesz frakcióvezetője 3 millió forintot törlesztett korábbi adósságaiból és vett egy újabb motort, egy BMW GT 650 C-t. Nyugi, megvan még a motorcsónakja is.
febr. 1
1:40
Októberben jön a régóta várt új Toyota Supra, így nézhet ki (HVG)
Az autót tavaly már a Nürburgringen tesztelték, mostanra pedig már azt is láthatjuk, milyen lesz a végleges változat.
febr. 1
1:40
Rétvári Bence havi egymilliót takarított meg és újranősült (HVG)
Egy év alatt tizenkét millió forinttal növelte megtakarításait az Emmi parlamenti államtitkára. A KDNP-s politikus vagyonnyilatkozatából az is kiderül, hogy ismét megházasodott: határozottan más nő neve szerepel a feleség rovatban, mint 2013-ban.
febr. 1
1:42
Szabó Tímea: autócsere és újabb forgószékek karfával (HVG)
A kamaszkorában már lakást vásároló, mégis adósságokban fuldokló politikus egyik legérdekesebb kérdése, hogy milyen változás állt be a Garzon bútorokkal és tartozékokkal teli juttatási rendszerében, jól muzsikál-e a Garzon Gina háromgörgős forgószék (karfával)? A válasz igen, Szabó megháromszorozta a forgószékei számát, és autócserére is sor került 2016-ban.
febr. 1
1:44
Videózni akarta az egyik legritkább autót, helyette belecsattant (HVG)
Nem tesz kifejezetten jót a bónusz besorolásnak megtörni egy olyan autót, amiből összesen 25 darabot csináltak.
febr. 1
1:48
Ha ezt nálunk is kitalálják – drágábban parkolhatnak a dízelek (HVG)
Azok az autósok, akik gázolajos járművel közlekednek, 50 százalékkal drágábban parkolhatnak hamarosan London belvárosában.
febr. 1
1:48
Kultúrházak éjjel-nappal - Programok országszerte több száz helyszínen (MaHu)
Országszerte több száz kultúrház csatlakozott színes programokkal a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű rendezvénysorozathoz, amely idén a Mindennapi hagyományaink tematika mentén zajlik február 10. és 12. között.
febr. 1
1:48
Megduplázta tanácsadói fizetését Palkovics (HVG)
Az oktatásért felelős államtitkárnak továbbra is megvannak a vadászfegyverei, illetve a Lamborghini márkájú traktorja is. Az MTA SZTAKI tudományos tanácsadójaként viszont kétszer annyit keres, mint 2015-ben. .
febr. 1
1:48
Digitális naplótól a virtuális fogadóóráig (Híradó)
A világháló ablakot nyit a tantermekre is. Az e-naplót bármikor megnézheti a szülő, a lecke már a közösségi oldalakon is elérhető, a tanár pedig e-mailt küld, ha valamit kér a szülőtől. Érdemes-e ezek után fogadóórákra, szülői értekezletekre járni?

Keresés