2017. február 22. szerda

febr. 22
0:03
BL: Simeone nagy mosollyal, Griezmann rekorderként tér vissza Madridba (She)
Az Atlético Madrid megérdemelt, 4–2-es győzelmet aratott a kicsit naiv és szertelen futballt bemutató Bayer Leverkusen otthonában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén – a párharc sorsa alighanem eldőlt.
febr. 22
0:09
Napi horoszkóp 2017. 01. 22.: Szerdán mi lesz a legfontosabb a számodra? (NLC)
A szerda a rangsorolásról szól. Szerdán egész nap azon gondolkozol, hogy mik a fontos és mik a kevésbé lényeges dolgok a számodra. A legfontosabb azonban annak a felismerése lesz, hogy eddig talán nem is az igazán lényeges dolgokkal törődtél. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp 2017. 01. 22.: Szerdán mi lesz a legfontosabb a számodra?
febr. 22
0:13
Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 02. 22. (NLC)
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 02. 22.
febr. 22
0:21
Trudeau: Kanada nem zárja le határait, befogadja a menekülteket (444.hu)
De kormány megfelelő intézkedésekkel szavatolni fogja a kanadaiak biztonságát.
febr. 22
0:36
A BOM elnöke szerint ha nincs olimpia, akkor a hármas metró kocsik továbbra is kigyulladhatnak (24.hu)
Megvolt az első nyilvános vita a budapesti olimpiai pályázatról. Szalay-Berzeviczy Attila szerint sosincs megfelelő alkalom az olimpiára.
febr. 22
0:39
Szerdai sportműsor: pályán a Juve, az MU, a Real Madrid (She)
Szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligájában két mérkőzést rendeznek, de láthatunk három Európa-liga-találkozót is, valamint a Valencia–Real Madrid spanyol bajnokit. A tenisz és a csapatsportágak szerelmesei sem maradnak program nélkül. Íme, a mai sportműsor.
febr. 22
0:51
Vigyázat - Hamis értesítések a NAV-tól, csalók által! (ProfitLine)
Hamis értesítéseket küldenek csalók a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nevében, abban a reményben, hogy bizalmas ügyféladatokat szerezhetnek meg - hívja fel a figyelmet az adóhatóság.
febr. 22
1:24
Az államháztartási egyenlegünk - egy ábrán (ProfitLine)
az államháztartás egyenlege; a központi költségvetés egyenlege; milliárd forint
febr. 22
1:27
Csoda az RTL-en: megtörtént az első olimpiai vita (444.hu)
A kormánypárti politikusok továbbra sem ülnek egy asztalhoz a Momentummal, de most legalább a Budapesti Olimpia Mozgalom bátor volt. Szerintük ha nincs olimpia, akkor a hármas metrókocsik továbbra is kigyulladhatnak.
febr. 22
1:57
6 millió menekült akar bejutni Európába (ProfitLine)
A német biztonsági szervek szerint csaknem hatmillió menekült áll készenlétben arra, hogy a Földközi-tengeren keresztül bejusson az Európai Unióba - írta kedden a Bild című német lap.
febr. 22
2:15
Vitaminok, amikre nagy szükségünk van (HáziPatika)
Ásványi anyag és vitaminszükségletünket, számos tényező befolyásolja, korunk, nemünk, fizikai aktivitásunk, táplálkozási szokásaink, de a táplálékok egyéni felhasználásán is múlik, mennyi vitamint igénylünk. ...
febr. 22
2:30
Zárul a Növekedési Hitelprogram (ProfitLine)
Alig több mint 1 hónapjuk van a cégeknek, hogy még igénybe vegyék a Növekedési Hitelprogram kínálta kedvező forrást beruházásaik finanszírozására.
febr. 22
3:03
Hamis okmányok: egymillióért bárki vehet magyar személyazonosságot (Blikk)
Magyarország — Ezrével készülnek hamis magyar útlevelek a megyei okmányirodákban ukrán csalók irányításával, ukrajnai magyarok asszisztálásával.
febr. 22
3:03
Nincs megoldva a generációváltás (ProfitLine)
Az elmúlt év sem hozott trendfordulót a fiatal generáció cégalapítási kedvében. Noha közel 10 ezer új vállalkozást jegyeztek be a 18-40 év közöttiek, de az idősebb korosztály továbbra is magasan felülreprezentált az üzleti életben. Kovács Patrik, a FIVOSZ elnöke arra figyelmeztet, hogy a generációváltás a hazai kis és közepes vállalatok harmadánál a legégetőbb probléma lesz öt éven belül.
febr. 22
3:21
Micsoda? Arcplasztikára készül Till Attila (Blikk)
Budapest — Úgy tűnik, hogy a kereskedelmi televíziók férfi sztárjai nem viselik jól az öregedést.
febr. 22
3:25
Tragédia: házimunka közben halt szörnyet Kati néni (Blikk)
Szekszárd — Egy egész ház gyászolja azt az idős asszonyt, aki tragikus körülmények között vesztette életét Szekszárdon a minap.
febr. 22
3:36
Gondoskodó munkáltató, nagyobb lojalitás (ProfitLine)
A magyar munkavállalók 82 százalékának kiemelkedően fontosak a juttatások, ha a céghez való lojalitásról van szó, 43 százalékuknál a fizetés a legfontosabb szempont a munkahely kiválasztásakor – derül ki egy friss felmérésből. Az OTP Bank cafeteria üzletágának vezetője szerint azok a munkáltatók vannak előnyben, akik béren kívüli juttatások révén igyekeznek többet nyújtani a munkaerőpiacon.
febr. 22
3:39
Őszinte vallomás: Pápai Joci megjárta a poklot A Dal előtt - videó (Blikk)
Budapest — Pápai Joci A Dalban aratott győzelmétől és a Tóth lányok kiborulásától volt hangos a napokban a sajtó.
febr. 22
3:45
Kalandos út: így kobozták el a magyar Oscar-díjas szobrocskáját (Blikk)
Budapest — Az első magyarországi Oscar-díjas, Rófusz Ferenc (71) A légy című 3 perces animációs produkciójáért 1981-ben kapta a kiemelkedő elismerést.
febr. 22
3:54
Lenyelhető kamerákat kaptak Zalában (HáziPatika)
Egy új eljárásnak köszönhetően kapszulában lenyelhető kameraendoszkóppal tudják diagnosztizálni a vékonybélben keletkezett vérzéseket a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban. ...
febr. 22
3:57
Fél évig tartott a keserű gyász: a színpadon énekelte ki fájdalmát Görbe Nóra (Blikk)
Budapest — Hat éven át küzdött férje életéért Görbe Nóra (60) és közel fél éven át tartott a keserű gyászidőszak, amely a végső búcsút követte.
febr. 22
4:03
Kudarcai íratták a győztes dalt Pápai Jocival - videó (Blikk)
Pápai Joci A Dalban aratott győzelmétől és a Tóth lányok kiborulásától volt hangos a napokban a sajtó.
febr. 22
4:06
Külföldi sajtó Magyarországról – Német lap a menedékkérők őrizetbe vételéről, cseh írás az olimpiáról (GazdaságPortál)
A menedékkérők őrizetbe vételéről szóló magyar törvényjavaslat parlamenti vitájának kezdetével kapcsolatban közölt írást keddi számában a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német konzervatív lap, a szintén konzervatív Die Welt pedig Lukács György budapesti szobrának lebontásáról írt. A Hospodárské Noviny című cseh gazdasági és politikai napilap a budapesti olimpiával kapcsolatban közölt…
febr. 22
4:09
Idén először szerb egyetemisták nyerték a nemzetközi részvényelemzési verseny budapesti fordulóját (ProfitLine)
A szerb Finalysis csapat nyerte a CFA Institute Research Challenge 2017 elnevezésű nemzetközi verseny idei fordulóját. A CFA Institute és a Befektetési Szakértők Magyarországi Egyesülete, a CFA Society Hungary által szervezett forduló döntőjét a Budapesti Értéktőzsde és a Morgan Stanley budapesti irodája támogatásával rendezték meg.
febr. 22
4:15
Szavazás: Ön szerint megérdemelten győzött Pápai Joci A Dalon? (Blikk)
Pápai Joci nyerte A Dalt, így ő fogja képviselni Magyarországot májusban az Eurovíziós Dalfesztiválon, Kijevben. Arra vagyunk kíváncsiak, olvasóink szerint megérdemelt volt-e az énekes győzelme.
febr. 22
4:24
Több száz migráns várakozik Szabadkán, hogy megpróbáljon átjutni Magyarországra a zöldhatáron keresztül (GazdaságPortál)
Több száz migráns várakozik Szabadka külterületén, az újvidéki vasútvonal közelében arra, hogy megpróbáljon átjutni Magyarországra a zöldhatáron keresztül – tapasztalta a helyszínen kedden az MTI tudósítója. A magukat sátrakban, fóliával fedett kalyibákban, illetve a bontás alatt lévő egykori téglagyár melléképületeiben meghúzó migránsok között sokan voltak, akik már megpróbáltak átjutni a szerb-…
febr. 22
4:39
Jó hír! Egyre kevesebbet fizetünk a bankoknak (ProfitLine)
Egy év alatt 4,2%-kal csökkentek a lakosság banki kiadásai, főként azért, mert a hozamcsökkenés jóvoltából a lakáshitelek havi törlesztő-részletei elmaradtak 2016 első negyedévéhez képest. Jelenleg egy közel 8 millió forintos hitelt már 60 ezer forintos részlet mellett felvehetünk, miközben néhány éve még 100 ezer forint felett kellett volna fizetnünk. További kedvező hír, hogy a…
febr. 22
4:39
Till Attila a plasztikájáról beszélt (NLC)
Ha nem tetszene neki, amit a tükörben lát, még kés alá is feküdne Till Attila, árulta el. Forrás: Nők Lapja Café: Till Attila a plasztikájáról beszélt
febr. 22
4:48
Magyar találmánnyal jelentősen mérsékelhetőek a dohányzás káros hatásai (GazdaságPortál)
Egy magyar kutatócsoport Optimum Filter néven újfajta füstszűrőt fejlesztett ki, amely jelentős mértékben csökkenti a szervezetbe jutó dohányfüst káros és rákkeltő hatásait. A filterben szereplő szűrőanyagok nemzetközi szabadalmaztatása folyik, az egyik kombináció szabadalmát most fogadták el a hetvenedik országban.   A WHO jelentése szerint 2030-ra világszerte a mostani hatmillióról nyolcmillióra…
febr. 22
4:57
Pápai Joci: nagyon mélyen voltam (NLC)
Karrierje tele volt buktatókkal, családja segítségével tudott csak egyről a kettőre lépni Pápai Joci, A Dal 2017 győztese. Forrás: Nők Lapja Café: Pápai Joci: nagyon mélyen voltam
febr. 22
5:00
Megszűnik több illeték és díj (HáziPatika)
Több közigazgatási illeték és igazgatási szolgáltatási díj megszüntetéséről döntött kedden a parlament a kormány javaslatára. ...
febr. 22
5:12
Így megy a biznisz a Wal-Mart-nak (ProfitLine)
Megfelelt a várakozásoknak a Wal-Mart a negyedik negyedéves gyorsjelentésében, így megkönnyebbülhetnek a cég azon részvényesei, akik egy átlagosnál gyengébb ünnepi vásárlási szezontól tartottak.
febr. 22
5:15
Range Rover Velar: feljebb lép a Land Rover (Vezess)
Új, előzmények nélküli modellt vezet be a Land Rover. Egyelőre alig mutatnak meg belőle valamit
febr. 22
5:15
Olimpia - Teljes a zűrzavar (Alternatív Energia)
Kósa, Bánki és Deutsch is másról beszél - Az Orbán–Tarlós találkozó után kiderülhet, meghátrál-e a kormány.
febr. 22
5:15
Észre sem vette, hogy kikacsintó báját fotózzák - Bella Hadidot előrehajolás közben érte ruhabaki (hirado.hu)
Egy ilyen ruhában bizony minden mozdulatra érdemes odafigyelni, különben így járhatunk...
febr. 22
5:15
Megdöbbentő reklámban tűnik fel Kelemen Anna oldalán Koncz Gábor (NLC)
Közösen forgat reklámfilmet a korábban felnőttfilmben szereplő Kelemen Anna és Koncz Gábor Kossuth-díjas színművész. Forrás: Nők Lapja Café: Megdöbbentő reklámban tűnik fel Kelemen Anna oldalán Koncz Gábor
febr. 22
5:15
„Orbán környezete Simicskánál is rosszabb” - Beszólt a Gój Motorosok főnöke (ATV)
Mészáros Imrének elege van az urizálókból és a titokzatos tanácsadókból, akik szerinte tönkretehetik a Fideszt. Orbánnál továbbra sem lát jobb vezetőt, de felelősnek tartja a kialakult helyzetért, és aggódik, hogy a baloldal a Jobbikkal összefogva elzavarja a jelenlegi hatalmat.
febr. 22
5:17
Kis vita a nagypéntekről (Alternatív Energia)
Balog Zoltán a nemzet keresztény önazonossága jegyében adna szabadnapot az embereknek.
febr. 22
5:19
Kétharmad nélkül nem lett saját bírósága a Fidesznek (Alternatív Energia)
Úgy kellett elfogadniuk a perrendtartási törvényt, hogy abban már nem szerepeltek a "szuperbíróságok".
febr. 22
5:21
Wass Albertet csak nyomokban szerepelteti a Fidesz (Alternatív Energia)
Elcsendesültek az író kultusza körüli viták a nyilvánosságban, de maradt a megosztottság.
febr. 22
5:23
Olimpia - Így látja a vidék (Alternatív Energia)
Uszkáról nézve Budapest csak egy távoli bolygó, az olimpia ügye meg egy elvont küzdelem.
febr. 22
5:25
Paks 2 - Lázár brüsszeli útja után is uniós várólistán (Alternatív Energia)
A miniszterelnökség vezetője nem találkozott az energiaügyért felelős uniós biztosokkal.
febr. 22
5:33
Okok, amiért a csók egészséges (HáziPatika)
Aligha jutna eszünkbe, de kutatások is igazolják, hogy a csókolózásnak bőven akadnak előnyös hatásai az egészségünkre nézve. Azontúl például, hogy erősíti a párkapcsolatunkat, az immunrendszerünket támogatja. ...
febr. 22
5:33
Erdő Péter húga sportot űz a törvényszegésből (Alternatív Energia)
Fél évre szabadságra ment. A gond az, hogy a Munka Törvénykönyve ezt nem teszi lehetővé.
febr. 22
5:33
Ezzel védjük a mikrofont és a kamerát a betolakodóktól (hirado.hu)
Nem csupán holmi üldözési mánia: az asztali számítógép és a laptop kamerájához és mikrofonjához túl könnyen hozzáférhetnek a hackerek.
febr. 22
5:33
Molnár Anikó négy ruhaméretet fogyott (NLC)
Eddig négy ruhaméretet sikerült fogynia Molnár Anikónak, akit a leadott kilók számáról hiába is kérdeznek, mert ő a ruháin figyeli a változást. Azt mondja, még nem elégedett, a kitűzött célt még nem érte el. Forrás: Nők Lapja Café: Molnár Anikó négy ruhaméretet fogyott
febr. 22
5:35
Betegség, amelybe belahalt Burger Barna (HáziPatika)
Súlyos betegségben meghalt Burger Barna keddre virradóra. A közismert fotós az ALS nevű, izomsorvadással járó betegségben szenvedett. ...
febr. 22
5:35
Még az e-mail is szennyezi a környezetet (Alternatív Energia)
Alternatív megoldás lehet az adattárolók külső hideg levegő vagy a földalatti víz általi hűtése.
febr. 22
5:37
E-bérlet - Hamarosan csicsereg a RIGO (Alternatív Energia)
Több mint 12 éves csúszásban vannak - Egymásra mutogat a BKK régi és új vezetése.
febr. 22
5:39
Saját határozatát támadta meg a kormányhivatal (Alternatív Energia)
Elkezdődhet a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum építése.

Keresés