2017. február 14. kedd

febr. 14
0:00
Egyre nehezebben találnak külföldi EU-munkavállalót a britek (ProfitLine)
Egyre nagyobb a munkaerőhiány a brit gazdaság azon szektoraiban, amelyek jelentős részben függnek a külföldi EU-munkavállalóktól, és ennek elsődleges oka valószínűleg az, hogy a Brexit-népszavazás óta folyamatosan csökken az uniós társállamokból munkavállalási céllal érkezők száma - áll a brit emberierőforrás-menedzserek legnagyobb szakmai szövetségének hétfőn Londonban ismertetett tanulmányában.
febr. 14
0:09
Napi horoszkóp 2017. 02. 14.: Mennyi szerelem vár rád Valentin-napon? (NLC)
Valentin-napon mindannyiunk életében előtérbe kerül a szerelem: Akkor is, ha tartod ezt a napot, és akkor is, ha szerinted csak a virágárusok és bonbonkészítők összeesküvése áll az mai felhajtás mögött. Akárhogy is, ma a szerelem és a szeretet fontosabb lesz a számodra, horoszkópunkból pedig az is kiderül, hogy mennyi valósul meg szerelmes vágyaidból. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp 2017.…
febr. 14
0:13
Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 02. 14. (NLC)
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 02. 14.
febr. 14
0:27
Európába is eljön a nagyobb akkuval frissített Ford Focus Electric (Auto Pult)
Hazánkban sosem volt elérhető, így nem csoda, hogy sokan még nem is hallottak a Ford Focus teljesen elektromos változatáról. A kék oválosok azonban nemrég frissítették a villanyos kompaktjukat az Egyesült Államokban, és az új akkumulátorral szerelt változatot az öreg kontinensre is elhozzák – noha itthon valószínűleg a megújult kivitel sem lesz elérhető.
febr. 14
0:27
Újra lesznek meztelen nők a Playboyban (444.hu)
Egy év elég volt ahhoz, hogy belássák: a Playboyt a meztelen nőkért veszik az emberek.
febr. 14
0:31
Az egyetlen - eladó az utcán is használható Ferrari Enzo FXX (Auto Pult)
Ha valamiből csak egyetlen darab van a világon, az bizonyára nagyon sokat ér, és kiváltképp igaz ez akkor, ha egy Ferrariról van szó. Már maga az Enzo is rendkívül ritka, de a versenypályás körülményekre kifejlesztett, utcai használatra nem is alkalmas FXX verzióból még kevesebb készült. Van azonban egy példány, amiből csupán egyetlen darab létezik: egy utcán is használható Enzo FXX. Ez vált most…
febr. 14
0:31
Elköszönök (444.hu)
(De csak bejelentem, valójában nem.)
febr. 14
0:33
Küldj egy képeslapot ingyen a szerelmednek! (ProfitLine)
Február 14-e Valentin nap, a szerelmesek ünnepe. Gondolj Te is a szerelmedre és küldj neki egy általad készített szerelmes üzenetet!
febr. 14
0:35
Íme, a világ első megvásárolható repülő autója (Auto Pult)
A neve PAL-V Liberty, hollandok gyártják, és egyáltalán nem olyan, mint ahogyan azt a sci-fikben láthattuk. Azonban tény, hogy már megvásárolható a világ első repülő autója, amely tulajdonképpen egy összecsukható helikopter kerekekkel.
febr. 14
0:37
Az építőipari termelés alakulása - egy ábrán (ProfitLine)
volumenindex, előző év azonos időszaka egyenlő 100
febr. 14
0:39
Kiszivárgott katalógusból ismerhetjük meg a Toyota Suprát (Auto Pult)
Visszatér a Toyota Supra, ezt már tényként közölhetjük, azonban a mindeddig csupán csak sejtett tényeket immáron hivatalos gyári katalógusból származó információk is alátámasztják. Noha idén még csak tanulmányautó formában érkezik meg a japán sportmodell, a kiszivárgott brossúra újabb információ morzsákkal tartja izgalomban a rajongókat.
febr. 14
0:43
Szerdától enyhe drágulás lesz a benzinkutakon (Auto Pult)
Az elmúlt hetekben szerencsére nem drágultak, pontosabban nem is változtak az üzemanyagárak hazánkban: a múlt héten tapasztalhattunk egy kismértékű, bruttó 2 forintos drágulást a gázolaj esetében, de előtte hosszú hetekig nem volt változás.
febr. 14
0:51
Női kézi: a Győrrel hírbee hozott tartó Hansen felbontja a szerződését (She)
Mint arról beszámoltunk, helyi sajtóhírek szerint Anne Mette Hansen, a dán női kézilabda-válogatott 22 éves balátlövője idén nyáron a Köbenhavn Handboldtól a Győri Audi ETO-hoz igazolhat. Azóta fejlemény, hogy biztossá vált, Hansen nyáron elhagyja jelenlegi csapatát, tehát egy évvel a lejárta előtt felbontja érvényes szerződését.
febr. 14
1:06
Vajon tényleg korszakváltást ozhat Trump elnöksége? (ProfitLine)
A jövő dönti el, valóban hoz-e korszakváltást Donald Trump amerikai elnök hivatalba lépése, mert bár az új elnök szándéka ez, nem zárható ki a folyamatosság sem a régi és az új adminisztráció között - állapították meg szakértők a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nemzetközi és európai tanulmányok karának Amerika Tanulmányok Kutató Központja által szervezett hétfői kerekasztal-beszélgetésen Budapesten.
febr. 14
1:39
Mi növelheti még a szívbaj kockázatát? (ProfitLine)
A zsírokban bővelkedő étrend és az elhízás olyan veszélyes immunválaszt válthat ki, amely növeli a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát - állapította meg a londoni Queen Mary Egyetem kutatása.
febr. 14
2:12
3000 milliárd forint jut útépítésre és útkorszerűsítésre (ProfitLine)
Mintegy 3000 milliárd forint jut útépítésre és útkorszerűsítésre a következő években, az idén több mint 1200 kilométer út újulhat meg, a beruházásokat túlnyomórészt költségvetési forrásból fedezik - mondta Homolya Róbert, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
febr. 14
2:45
Az USA fenyegetőnek minősítette a hét végén végrehajtott észak-koreai rakétakísérletet (ProfitLine)
Az amerikai védelmi minisztérium a nemzetbiztonságra fenyegetőnek minősítette a hét végén végrehajtott észak-koreai rakétakísérletet.
febr. 14
3:03
Bocsánatot kellett kérnie Poltéknak a tescós rablótól (Blikk)
Budapest — A legfőbb ügyésznek kellett bocsánatot kérnie a tescós rablótól. A Blikk értesülései szerint Süveges Péternek ezúttal a vallásgyakorlását korlátozták, ezért kapott kártérítést és „bocsi levelet”. Lassan több pénzt elvisz az államtól a tescós rabló néven elhíresült, jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő férfi, mint amennyit zsákmányolhatott a hatóság szerint a rablásokkal. Az elmúlt…
febr. 14
3:21
860 millióval gyarapodtak a képviselők (Blikk)
Budapest — Nem volt túl jó évük a képviselőknek: a többségük nem, vagy csak alig tudta gyarapítani a vagyonát, ha hihetünk a bevallá­saiknak. Bár a megtakarításaik 860 millióval növekedtek a Blikk számításai szerint, ennek túlnyomó többsége Gyurcsány Ferenc DK-elnöknek köszönhető.
febr. 14
3:27
Nevelőanyja vitte halálba a kislányt (Blikk)
Szob — Gyönyörű, mindig vidám kislány volt a Dunakeszin élő Eszterke. A gyermek szülei elváltak, a lány az édesanyjánál maradt, minden második hétvégét azonban apjával és annak új barátnőjével töltötte Perőcsényben. Úgy tudjuk, Eszter tizedik születésnapját akarták megünnepelni szombaton, ezért kora délután az édesapa és élettársa elmentek a gyermekért Dunakeszire, Szobnál azonban tragédia történt…
febr. 14
3:39
Bujkál a sztárok zaklatója (Blikk)
Budapest — Fő a feje Peller Károlynak: hiába citálta bíróság elé azt a fiatal nőt, aki az elmúlt években több színművész – köztük Rékasi Károly – életét is megkeserítette, a sztárok zaklatója bujkál, nem jár el a tárgyalásokra. A nő kezdetben a Facebookon bombázta üzenetekkel választottjait, de pél­dául Peller házánál is feltűnt, ezzel a Budapesti Operettszínház sztárjára rendesen ráijesztett.…
febr. 14
3:51
Németország 500 milliós hitelt ad Irak újjáépítésére (ProfitLine)
Németország egy 500 millió eurós kölcsönről szóló megállapodást írt alá hétfőn Irakkal; a hitelből az arab ország az Iszlám Állam elleni harcban megrongálódott infrastruktúrát építheti újjá.
febr. 14
3:57
Félmilliót bukott a divattervező Medveczkyn (Blikk)
Budapest — Kifakadt egy fiatal divattervező Medveczky Ilonára (76). A díva még januárban lépett kapcsolatba Pomozi Péterrel (22), ám a 18. Story-gálán mégis egy saját maga által választott, alig takaró ruhában jelent meg. Pomozi végső elkeseredésében a közösségi oldalán írta ki magából, mi vezetett ahhoz, hogy Ilona végül nem az ingyen elkészített, de közel félmillióba kerülő kék költeményben…
febr. 14
4:01
Blikk szavazás: Ön szerint, melyik ruha áll jobban Medveczky Ilonának? (Blikk)
Budapest — Kifakadt egy fiatal divattervező Medveczky Ilonára (76). A díva még januárban lépett kapcsolatba Pomozi Péterrel (22), ám a 18. Story-gálán mégis egy saját maga által választott, alig takaró ruhában jelent meg.
febr. 14
4:03
Mégsem kerül utcára a volt válogatott focikapus (Blikk)
Budapest — Mégis vannak csodák: a Blikk decemberben írt arról, hogy a korábbi válogatott futballkapus, Kovács Attila (60) az utcára kerülhet, kilakoltatás vár rá. Kilátástalan volt a helyzete, de szerencsére hatalmasat fordult vele a világ. Szombaton kapott egy új esélyt az élettől, ugyanis beköltözhetett egy csepeli önkormányzati bérlakásba.
febr. 14
4:05
II.Erzsébet királynő: apja gyűlölte szíve választottját (Blikk)
London — A 65 éve a brit trónon ülő II. Erzsébet még nyolcéves hercegnőként, egy esküvőn ismerte meg Görögország és Dánia hercegét, a nála öt évvel idősebb Fülöpöt. Állítólag szerelem volt első látásra, nevelőnője, Marion Crawford emlékei szerint a kis hercegnő le sem tudta venni a szemét a nyalka fiatalemberről, aki viszont semmilyen érdeklődést nem tanúsított irányába.
febr. 14
4:24
Gondolta volna? A magzat neme befolyásolja a kismama immunválaszát (ProfitLine)
A magzat neme befolyásolja a kismama szervezetének immunválaszát - állapította meg az Ohiói Állami Egyetemen orvosainak tanulmánya.
febr. 14
4:45
Apró bőrproblémák, amik nagy bajt jelezhetnek (HáziPatika)
A bőrünkön gyakran alakulnak ki apróbb elváltozások, amik általában szinte olyan gyorsan el is tűnnek, mint ahogyan megjelentek. Fontos viszont tudni, hogy némelyikük akár komolyabb problémára is utalhat. ...
febr. 14
4:57
Óriási botrány Medveczky Ilona félmilliós ruhája körül (NLC)
Medveczky Ilona ruhája igazán extravagáns volt a 18. Story-gálán pedig eredetileg nem is ezt viselte volna, hanem egy másikat, de összebalhézott a tervezővel. Forrás: Nők Lapja Café: Óriási botrány Medveczky Ilona félmilliós ruhája körül
febr. 14
4:57
Tartós, sűrű köd miatt adtak ki figyelmeztetést (ProfitLine)
A tartós, sűrű köd miatt Budapestre és tizennégy megyére figyelmeztetést adott ki keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat.
febr. 14
5:01
Bujkál a sztárok zaklatója (NLC)
Egy fiatal nő több hazai sztárt is zaklatott, köztük Rékasi Károlyt és Peller Károlyt is. Miután végleg elvetette a sulykot, feljelentették, de nem jár el a tárgyalásokra. Forrás: Nők Lapja Café: Bujkál a sztárok zaklatója
febr. 14
5:15
OLAF - Politikai színjáték a metrópénzek körüli nyilatkozatáradat (Alternatív Energia)
Évek óta tudhattak a korrupciógyanúról, ám eddig katonásan fizették a metrószámlákat.
febr. 14
5:15
Ennyire szívdöglesztő Jennifer Aniston lila bikinijében - Mexikóban borzolja a kedélyeket (hirado.hu)
A színésznő születésnapja alakalmából ruccant ki férje és legjobb barátnője társaságában.
febr. 14
5:15
Hét éve egyedül él a Barátok közt sztárja, Mezei Léda (NLC)
Mezei Léda igazi nagy szerelemre vágyik, és nem alkuszik. A barátok közt színésznője elmondta, harmincéves korára már kinőtt a kalandokból, az igazit várja. Forrás: Nők Lapja Café: Hét éve egyedül él a Barátok közt sztárja, Mezei Léda
febr. 14
5:15
Ismerd meg a világ legnagyobb pénzgyárát (Portfolio)
Nincs még egy akkora pénzgyár a világon, mint az Apple. Hiába költ osztalékra és veszi a saját részvényeket a vállalat, évről évre egyre több készpénzt termel, látszólag már nem is igazán tud mit...
febr. 14
5:15
Megtippelni sem lehet a tanár-diák szerelmek számát (ATV)
Az iskolák a legtöbb esetben megpróbálják elsikálni az ilyen ügyeket, hogy ne essen csorba a jó hírnevükön. A társadalom sokszor toleráns a tanár-diák szerelemmel, és nem nevezi nevén az érintetteket. Bármit is tesz a gyerek egy kapcsolatban, mindig a felnőtt a felelős.
febr. 14
5:17
Az út széle - Egyházaknak passzolnák le a szociális otthonokat (Alternatív Energia)
Erdő Péter bíboros szerint ez ellenkezik az állam világnézeti semlegességével.
febr. 14
5:18
Mikor van szükség gyökérkezelésre? (HáziPatika)
Fogorvoshoz járni senki sem szeret, a gyökérkezelésektől azonban a legtöbben különösen tartanak. Hogyan zajlik egy ilyen kezelés, és miért van rá szükség? ...
febr. 14
5:19
Majtényival nyitja az ülésszakot az MSZP (Alternatív Energia)
febr. 14
5:21
Megvédjük Európát, de pénzért bárkit beengedünk (Alternatív Energia)
Orbán Viktor ötpontos küzdelme Brüsszellel és a valóság - 1. Menekültek.
febr. 14
5:23
Volt Fidelitas-vezetőt is bőkezűen támogatnak (Alternatív Energia)
"Gyermekálmok megvalósítására" is adtak.
febr. 14
5:25
Péterfalvi bírálta a főügyészséget (Alternatív Energia)
Márpedig "ha minden úgy történt, ahogy a sajtóban megjelent, akkor jogsértésről lehet szó."
febr. 14
5:30
Ennyi nyereséget ér el a K&H; Biztosító (ProfitLine)
A K&H Biztosító 2,8 milliárd forint adózás utáni nyereséget ért el 2016-ban, ami 46 százalékkal, azaz 881 millió forinttal magasabb az előző év azonos időszakához képest - mondta Kaszab Attila, a K&H Biztosító vezérigazgató-helyettese a K&H Bank és a biztosító közös sajtótájékoztatóján hétfőn Budapesten.
febr. 14
5:33
Pénzbüntetés Gergényinek (Alternatív Energia)
Bárándy Péter korrektnek tartja a bíróságok eljárását.
febr. 14
5:33
7 kihagyhatatlan lépés a mobil – és saját magunk - védelmére (hirado.hu)
Át kell gondolni, mi történne, ha az óvatlanul elől hagyott készülékbe illetéktelen kolléga, netán családtag pillantana. Vagy egy tolvaj.
febr. 14
5:33
Tovább folytatódik a háború Pártos Csilla és Pécsi Ildikóék között (NLC)
A vagyonelosztási perben a bíróságig sem jutnak el Pártos Csilláék keresetlevelei, hiszen a volt férjnek Csabának papíron semmije sincs. Minden vagyonát a szüleinek köszönheti. Vajon meddig tart még a háború Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között? Forrás: Nők Lapja Café: Tovább folytatódik a háború Pártos Csilla és Pécsi Ildikóék között
febr. 14
5:35
A fiatalok többsége liberális, és fél a jövőtől (Alternatív Energia)
A sikerpropagandának a kormány saját kutatása is ellentmond.
febr. 14
5:37
Az igazgató helyett a tankerület a főnök (Alternatív Energia)
Továbbra is csak tervezet formájában létezik a szervezeti és működési szabályzat.
febr. 14
5:39
Őrültek beszéde Washingtonból (Alternatív Energia)
Trump elnök amerikai gazdaságról vallott elvei és tettei felforgatják az egész világ kereskedelemét.
febr. 14
5:41
Nagyobb növekedést vár Brüsszel Magyarországtól (Alternatív Energia)
Az uniós intézmény becslései szerint az infláció fokozatosan emelkedni fog.

Keresés