2012. január 1. vasárnap

jan. 1
0:00
GameStar Évértékelő 2011: ahogy Mazur látta (GameStar)
Utolsóként maradt a sorban mindannyiunk fényesen ragyogó vezércsillaga, Mazur! (slurpfh)
jan. 1
0:09
13+1 tipp elhízás ellen (HáziPatika)
A fogyásnál már csak egy nehezebb dolog van: megelőzni az elhízást. Vajon mi lehet az egészséges súly megőrzésének titka? Cikkünk segítségével hasznos tippeket kap, hogy ne kelljen szégyenkezve állnia a mérlegre!
jan. 1
0:18
Videó: Sporttal teli évet kívánok! - Buzgó József újévi köszöntője (She)
Hallgassa meg Buzgó Józsefnek, a Nemzeti Sport főszerkesztőjének újévi köszöntőjét!
jan. 1
0:42
Napi kínai mantra január 1-re (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész éledet megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
jan. 1
1:27
Hatályba lépett az új alaptörvény (ProfitLine)
Az új alkotmány Nemzeti hitvallás elnevezéssel tartalmaz preambulumot, amely a Himnusz "Isten, áldd meg a magyart!" sorával kezdődik. "Büszkék vagyunk az országunk megmaradásáért, szabadságáért és függetlenségéért küzdő őseinkre. Büszkék vagyunk a magyar emberek nagyszerű szellemi alkotásaira. Büszkék vagyunk arra, hogy népünk évszázadokon át harcokban védte Európát, s tehetségével, szorgalmával…
jan. 1
3:21
Megalakították a Tiszta Kezek Mozgalmát a tüntetők (Alternatív Energia)
A Tiszta Kezek Mozgalmának megalapítását jelentette be a Televíziós és Filmkészítők Független Szakszervezetének (TFSZ) alelnöke szombaton a Kossuth Lajos téren tartott demonstráción. Nagy Navarro Balázs közölte: abbahagyja a Szávuly Aranka újságíróval együtt folytatott éhségsztrájkját; helyüket mások veszik át.
jan. 1
3:25
Schmitt: kötelességünk a saját utunkon járni (Alternatív Energia)
Schmitt Pál szerint minden embernek és nemzetnek nemcsak joga, hanem kötelessége is, hogy saját útján járjon, amennyiben az a közösség javát szolgálja. A köztársasági elnök újévi köszöntőjében szólt a január 1-jén hatályba lépő új alaptörvényről is, amelyből - mint mondta - erős Magyarország és olyan élet sarjadhat, amelyre mindig vártunk és vágytunk.
jan. 1
3:39
Mégsem kordonozzák a Kossuth teret? (Alternatív Energia)
Szombat este elterjedt a híre, hogy újra kordon épül a Kossuth téren, a Köztársasági Őrezred szerint azonban ez nem igaz. A hírek egy olyan közleményre alapozva jelentek meg, amelyek egy eddig is hatályban lévő intézkedést hosszabbítottak meg.
jan. 1
4:48
Űrlények a Sixtusi-kápolnában (Blikk)
jan. 1
4:51
Év végén jelentették be: válik a sztárpár (hirado.hu)
Alig több mint egy évet élt meg a kapcsolat.
jan. 1
5:12
Vera lebukott: hatalmas botrány várható a VV párbajon (NLC)
VV Vera és Gergő párbajára kerül sor ma este. A fiú elszánt rajongói természetesen Vera pornós múltját használják ki arra, hogy a lány ellen fordítsák a szavazókat. Ráadásul még botrányos meglepetéssel is készülnek az idei első párbajra.
jan. 1
5:45
Ha ennyit érek Magyarországnak – szíven szúrta magát (168 Óra Online)
A veszprémi kórházban szombaton meghalt az a zirci férfi, aki a december közepén a veszprémi nyugdíjbiztosítási igazgatóság ügyfélszolgálatán szíven szúrta magát – erősítette meg a Veszprém megyei Csolnoky Ferenc Kórház főigazgatója.
jan. 1
6:03
Fidesz-köszöntőt mondott újévkor Schmitt Pál (168 Óra Online)
Schmitt Pál szerint minden embernek és nemzetnek nemcsak joga, hanem kötelessége is, hogy saját útján járjon, amennyiben az a közösség javát szolgálja. A köztársasági elnök újévi köszöntőjében szólt a január 1-jén hatályba lépő új alaptörvényről is, amelyből - mint mondta - erős Magyarország és olyan élet sarjadhat, amelyre mindig vártunk és vágytunk.
jan. 1
6:18
Pocaknak csúfolják Istenes Bencét (BorsOnline)
A NekedValó műsorvezetője nehezen tud megküzdeni felesleges kilóival. Zavaró, gömbölyödő pocakjától sem tudott megszabadulni hat hónap alatt. Két hete azonban újra intenzívebben küzd kitűzött céljáért.
jan. 1
6:24
Agyrém: 321,6 forintért lehet eurót venni (168 Óra Online)
Az év vége miatt lényegében leállt a kereskedés a nemzetközi devizapiacokon, bár az online felületeken elvileg most is lenne lehetőség kereskedni. Mivel azonban lényegében nincs vevő, sem eladó, az eladási és vételi pozíciók között hatalmasra nyílt az olló.
jan. 1
6:24
Gázai diákok zöld iskolamodellje (168 Óra Online)
A durbani klímakonferencián mutatták be az UNRWA (United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East) ENSz-szervezet megrendelésére készült „Green School” programot. A szervezet már jó ideje foglalkozik alacsony áru és technológiájú iskolaépületek megvalósításának segítésével.
jan. 1
6:36
Megszületett Beyoncé kislánya? (BorsOnline)
Internetes közösségi oldalon megjelent posztok szerint megszülte kislányát Beyoncé. A sztár egyelőre hivatalosan nem erősítette meg a hírt.
jan. 1
6:39
Barroso válasza Orbánnak: Brüsszel megerősítette aggodalmait (168 Óra Online)
Az Európai Bizottság elnöke választ adott az Orbán Viktor magyar miniszterelnöktől kapott levélre, és abban úgy vélekedett, hogy a felmerült kérdésekben itt az ideje az építő szellemű hozzáállásnak. Brüsszel megerősítette aggodalmait a magyar hatóságoknak.
jan. 1
6:54
Elgázolt fiú leszakadt végtagja terítette le (BorsOnline)
Beperelte egy amerikai nő annak a fiatalembernek a családját, akit egy vonatgázolt halálra, mert a fiú egy leszakadt testrésze megsebesítette.
jan. 1
6:56
Névazonosság miatt gyilkolták meg a 14 éves fiút (BorsOnline)
Neeraj Kumar története inkább szomorú, mint érdekes. A 14 éves Utter Pradesh-i fiút azért gyilkolták meg, mert ugyanazt a nevet viselte, mint magasabb kasztbeli névrokona.
jan. 1
6:57
Az EU legzsarnokibb vezetője - Keményen beszóltak Orbánnak (168 Óra Online)
Orbán Viktorról és a Fidesz-frakcióról közöl értékelő írásokat a londoni The Times, illetve a The Economist. Német és olasz lapok szintén foglalkoztak Magyarországgal.
jan. 1
6:57
Hatályba lépett Magyarország új alaptörvénye (hirado.hu)
Az új alkotmány Nemzeti hitvallás elnevezéssel tartalmaz preambulumot, amely a Himnusz "Isten, áldd meg a magyart!" sorával kezdődik.
jan. 1
7:00
Boldog Új Évet kívánunk olvasóinknak ! (Agroinform)
A hatharom.hu szerkesztősége minden kedves olvasójának sikerekben gazdag új esztendőt kíván.
jan. 1
7:12
Bugyi nélkül düllesztett az énekesnő - fotó (BorsOnline)
Natasa Bekvalac, a győri futballcsapat egykori edzőjének, Dragoljubnak a lánya megint nagyot alakított az egyik fellépésén.
jan. 1
7:12
Itt az év első másnapja (Vezess)
Mivel felelős autóvezetők vagyunk, ma úgysem ülünk autóba, inkább nézzük, milyen trükkökkel küzdhetjük vissza magunkat egy háton fekvő, jajveszékelő puhatestűből az emberszabásúak közé. Ha Ön sosem iszik, akkor pedig derüljön a sok iszákos baján.
jan. 1
7:14
Nem csoda, hogy izgatott lett a mama, amikor meglátogatta a fiát (BorsOnline)
Diane Franklin élete majdnem 20 éve szomorúsággal teli. Fia ugyanis egy baleset következtében súlyos agykárosodást szenvedett. Senki, még az orvosok sem számítottak arra, hogy Simon valaha is képes lesz beszélni.
jan. 1
7:15
Halálos közúti baleset Kerepes belterületén (hirado.hu)
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletesének a tájékoztatása szerint egy 36 éves budapesti férfi gépkocsijával eddig ismeretlen okból a HÉV-megállónál egy villanyoszlopnak ütközött.
jan. 1
7:17
50 halott - véres összecsapás két falu lakói között (hirado.hu)
Legkevesebb 50 ember vesztette életét két délkelet-nigériai falu lakóinak az összecsapásában.
jan. 1
7:18
Négy nyúl is legyőzte Overdose-t egy versenyen (ATV)
A hagyományokhoz hűen 2011-ben is volt nyúlvágta a somogysárdi focipályán. Ifjúsági és felnőtt kategóriában mérkőztek a versenyzők, olyan legendákkal a mezőnyben, mint Szélhámos, vagy maga Tapsi Hapsi. De elindult a hajdan szebb napokat látott belügyminisztériumi lovardának is helyt adó faluban Overdose is. Ő első alkalommal, beugróként vett részt az ifjúsági futamban, ahol ötödik lett.
jan. 1
7:18
Neymar lett az év labdarúgója Dél-Amerikában (Agroinform)
A dél-amerikai újságírók szerint a Santos brazil csillaga lett az év legjobbja 2011-ben.
jan. 1
7:33
Nem lehet kikapcsolni egyes közintézményeket az energiaellátásból (hirado.hu)
A törvénymódosítás szerint a moratórium nem érinti a szolgáltatónak azt a jogát, hogy követelését bírósági vagy egyéb törvényes úton érvényesítse.
jan. 1
7:36
Ivan Lendl lesz Andy Murray edzője (Agroinform)
A nyolcszoros tenisz Grand Slam-győztes Ivan Lendl lesz a brit Andy Murray edzője.
jan. 1
7:38
Morgenstern sérült könyökkel ugrik (Agroinform)
A címvédő Thomas Morgenstern kisebb sérüléssel ugrott az oberstdorfi versenyen, fájó könyöke ellenére is harmadik lett.
jan. 1
7:48
Milyen bemutatók lesznek a Nemzeti Színházban? (Infostart)
A Nemzeti Színház és a Danubia Zenekar közös hangversenysorozata januárban, február elején pedig két bemutató, A tanítónő és a Náthán gyermekei várja a budapesti Nemzeti Színház közönségét.
jan. 1
7:54
Megint félreértették José Mourinhot (Agroinform)
A sajtó hajlamos többet belelátni José Mourinho nyilatkozataiba, mint ami valójában benne szerepel.
jan. 1
7:56
Bővített feladatkörrel működik januártól a MOB (Agroinform)
Új feladatokkal bővül 2012. január elsejétől kezdve a Magyar Olimpiai Bizottság hatásköre.
jan. 1
8:06
Fejjel állt bele a hóba a síugró - videó (BorsOnline)
Hatalmasat bukott egy síugró a norvég stöckla Négysáncverseny első napján. Tom Hilde gerinctörést szenvedett és ezzel véget vetett idei szezonjának.
jan. 1
8:06
Kivágják az energiaültetvényt (Blikk)
jan. 1
8:06
Kaviárraktár hullaházban (Infostart)
Hullaházban bukkantak titkos kaviárraktárra Szentpétervárott.
jan. 1
8:12
Ez lehet az egérút a korhatár alatti nyugdíjas vállalkozóknak (Pénzcentrum)
Január 1-től már nem vehetik igénybe az öregségi korhatár alatti nyugdíjasok a kiegészítő tevékenységet folytató vállalkozókra vonatkozó járulékkedvezményeket. Ez óriási tehernövekedést jelent a számukra. Az egyéni vállalkozók számára a legjobb, ha visszaadják a vállalkozói igazolványukat, és társas vállalkozásban próbálnak meg részmunkaidős munkaviszonyt létesíteni....
jan. 1
8:12
Sir Alex még három évig maradna a Unitednél (Agroinform)
Szilveszter napján ünnepelte 70. születésnapját, de még nem gondolkozik a búcsún Sir Alex Ferguson.
jan. 1
8:14
Már a halaktól sem tart az év dzsúdósa (Agroinform)
Rendkívül sikeres évet tudhat a háta mögött Csernoviczki Éva, a londoni olimpián is éremesélyes cselgáncsozónk.
jan. 1
8:27
Borzalmas év vár a dohányosokra (Alternatív Energia)
Jövőre számos jogszabályváltozás érinti a dohányzókat. Január elsejétől lényegében minden zárt légterű helyen tilos lesz a dohányzás, így munkahelyen, éttermekben és kocsmákban csak szabad levegőn, illetve a bejárat előtt lehet rágyújtani; februárban és júliusban emelkedik a dohánytermékek jövedéki adója; szeptembertől pedig a dohánytermékek dobozán megjelennek a képes egészségvédelmi…
jan. 1
8:30
Látványos tűzijátékkal köszöntötte London az olimpia évét – videó (Agroinform)
Hatalmas tűzijátékkal köszöntötte London városa a 2012-es esztendőt, amelynek nyarán újra olimpiát rendezhet.
jan. 1
8:42
Schirilla mágnesként vonzotta a téli úszókat (BorsOnline)
Ha tél, akkor jeges Duna-átúszás, ám előtte nem árt egy kis bemelegítés. Idén is így tette a népszerű úszás-népszerűsítő Schirilla György, aki ezúttal a tapolcai Malom-tó vízébe hívta a hidegfürdőzés kedvelőit.
jan. 1
8:42
Ijesztő űrbéli lények védik a Sixtusi-kápolnát (Infostart)
A Vatikáni Múzeum a legmodernebb technológiával védi a Sixtusi-kápolna freskóit. Szenzorok segítségével ellenőrzik a reneszánsz freskók állapotát.
jan. 1
8:45
Orbán Viktor újévi köszöntője (Alternatív Energia)
Azt kívánom, hogy a 2012-es év mindannyiunk számára a remény éve legyen - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a facebook közösségi oldalon szombaton este közzétett újévi köszöntőjében.
jan. 1
8:45
7-es fokozatú földrengés Japánban (hirado.hu)
Nagy erejű földrengés rázta meg Japán délkeleti partvidékét az új év első napján, de szökőár nem volt. Sérültekről vagy károkról nem érkezett jelentés.
jan. 1
8:47
Hatályba lépett az új alaptörvény (Alternatív Energia)
Az új alkotmány Nemzeti hitvallás elnevezéssel tartalmaz preambulumot, amely a Himnusz "Isten, áldd meg a magyart!" sorával kezdődik.
jan. 1
8:47
Rengeteg változás január 1-től: íme, a lista (hirado.hu)
Jogszabályváltozások, új törvények.

Keresés