2012. január 1. vasárnap

jan. 1
8:06
Kivágják az energiaültetvényt (Blikk)
jan. 1
10:36
Dzsudzsák elhagyja Lindát! (NLC)
Több hónapos edzőtábor teheti próbára Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs békülési folyamatát. A pár az ünnepek alatt egyre inkább összemelegedett, a fiút azonban újra külföldre szólítja a kötelesség.
jan. 1
11:24
Gyász: Elhunyt Garas Dezső (Habostorta)
A Nemzet Színészét hosszan tartó betegség után 77 évesen érte a halál Fájdalmas hírrel zárult a 2011-es év az ország színház és filmkedvelői számára. Szeptember 30-án 77 éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt Garas Dezső Kossuth-díjas színművész, a Nemzet Színésze, a Nemzeti Színház társulatának tagja - közölte a színész családja és a Nemzeti Színház az MTI-vel. Garas Dezsőt a…
jan. 1
13:48
2012: ezresekkel drágulhat havonta az élet (Blikk)
Nagyobb áfa és növekvő adóteher várhat idén a lakosságra. Egy sor szolgáltatás ára is drágult, igaz, a jobban keresők talán meg sem érzik majd az emelkedő árakat.
jan. 1
14:30
Liptai és Stohl együtt? (NLC)
Liptai Claudia és Stohl András évek óta a konkurens csatornánál dolgoznak, idén azonban megváltozhat a helyzet. Stohl ugyanis márciusban szabadul, és a hírek szerint az RTL új, kettes csatornájánál kap munkát, ott, ahová a hírek szerint Claudiát is hívják.
jan. 1
14:42
Videó: Műcicivel köszönötte az új évet Alekosz (Blikk)
jan. 1
16:12
Futács Márkó meghálálta a bizalmat (Blikk)
A csatár augusztusban érkezett Angliába, de csak szilveszterkor volt először kezdő az angol másodosztályban szereplő Portsmouth csapatában. A bizalmat meghálálva gólt szerzett, pontot mentett a klubnak a Leicester elleni, idegenbeli 1-1-re végződő bajnokin.
jan. 1
16:30
Aczél Zoltán fellebbezett (Blikk)
Veresegyház - Az előírt negyedmillió forintos illeték befizetését sem sajnálta Aczél Zoltán (44), hogy megtámadja a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának december 13-án kelt, majd 20-án megerősített határozatát, amely felfüggesztette őt mindennemű sportszakmai tevékenység végzése alól.
jan. 1
16:32
364 milliót érő Dakar-autó (Blikk)
Buenos Aires ‒ Minden pénzt megér Nasszer al-Attijah (40) számára, hogy megvédhesse bajnoki címét a Dakar-ralin.
jan. 1
16:34
Így ünnepelte a világ 2012-t (Blikk)
Világ - Samoa nyitotta meg idén az új évet köszöntő városok sorát, hisz náluk az egész péntek elmaradt, s csütörtök után máris a szilveszter következett.
jan. 1
16:36
Férje családja kínozta a tinit (Blikk)
Öt hónapig tartotta egy vécébe zárva és kínozta kegyetlenül új családja a tinit
jan. 1
16:48
Kenuban szilveszterezett Gábor (Blikk)
Lagos - Egy üveg sörrel és zeneszóval ünnepelte a szilvesztert Rakonczay Gábor (30), aki a világon elsőként egyedül evezi át az Atlanti-óceánt egy speciális kenuval.
jan. 1
17:06
Putyin beszólós köszöntője (Blikk)
Moszkva - Újévi köszöntőjében az ellenzékén gúnyolódott Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök, aki a közelgő elnökválasztás legesélyesebb jelöltje.
jan. 1
17:06
Egy év kép - 2011. február (Metropol)
Érdekes évünk volt. Persze, milyen is lehetett volna! Minden nap, minden hónap érdekes. De az idei tényleg mozgalmas volt: sok minden történt, ami máskor is szokott, és sok más, amiről nem is álmodtunk. Egy év fotókban elbeszélve a képgalériában.
jan. 1
17:24
Januártól nincs rokkantnyugdíj (Blikk)
Budapest - Sok minden megváltozik az új esztendővel, még hazánk elnevezése is. Ezzel az ide látogató külföldiek is egyből szembesülhetnek, a határoknál is lecserélték a Magyar Köztársaság táblákat Magyarország feliratúakra. Az új alaptörvény vasárnap lépett hatályba.
jan. 1
17:24
Biztosan milliomos (Metropol)
Vannak csalhatatlan jelek, hogy valakinek van mit a tejbe aprítania. Hogy drága autó áll a garázsában, és sok nulla van a bankszámláján szereplő összeg végén.
jan. 1
17:26
Társasház lesz Kóbor villájából? (Blikk)
Budapest - Kétségek közt őrlődik Kóbor János! Az Omega énekese nyugodt körülményeket szeretne teremteni volt és jelenlegi családjának, ezért úgy döntött, áron alul, mindössze 127 millió forintért értékesíti 300 millió forintot érő, 360 négyzetméteres budai villáját.
jan. 1
18:00
Tilosban szívnak a bagósok (Blikk)
Magyarország - Szinte senki sem tartotta be vasárnap a dohányzási tilalmat a Déli pályaudvaron!
jan. 1
18:18
Így búcsúzott az óévtől a Blikk! (Blikk)
Budapest - A fagyos, nyirkos idő ellenére több ezer olvasónk döntött úgy, hogy a Blikk-kel búcsúztatja az óévet.
jan. 1
19:12
Ötös lesz az olimpia? (Blikk)
London - Csillagos ötös teljesítményt vár a magyar csapattól az olimpián az amerikai USA Today.
jan. 1
19:14
Albert nélkül szomorú a Fradi-ünnep (Blikk)
Budapest - Szinte elképzelhetetlen volt eddig a szilveszteri koccintás az FTC-nél Albert Flórián (†70) nélkül. Azonban 2011 utolsó napján a zöld-fehérek hagyományos ünnepségén a klub legendás labdarúgójának a hiánya beárnyékolta a megszokott jókedvet.
jan. 1
19:30
Lala és Zsolti ledobta a láncot (Blikk)
Budapest - A jövő kerékpárját próbálta ki az UFO és a Kozmix frontembere! A 90-es évek két sztárja egy magyar fejlesztőmérnök találmányát, a lánc nélküli biciklit, a Stringbike-ot tesztelte.
jan. 1
19:32
Feró máris a londoni koncertre készül (Blikk)
Budapest - Túl van az influenzán, teljesen meggyógyult Nagy Feró (65)! Az X-Faktor mentora csütörtök éjjel került kórházba, szívinfarktus gyanújával.
jan. 1
20:06
Díszdobozban Jimmy összes dala és élete (Blikk)
Budapest - Exkluzív kiadványt dob piacra a Blikk, mely bizonyára megdobogtatja a Zámbó Jimmy (43) rajongók szívét.
jan. 1
21:54
VV Gergőt lesöpörte Vera (Blikk)
Budapest - Jó néhány számon kérő Seri-rajongóval meg kell majd küzdenie VV Gergőnek (32), most, hogy elhagyta a ValóVilág játékát. Vasárnap ugyanis a párbajon a nézők elsöprő többséggel Verát tartották játékban. Ezzel szemben a játékosok közül csupán Fecó várta vissza a lányt.

2012. január 2. hétfő

jan. 2
4:12
Megszületett Rogán Antal kisfia (Blikk)
Budapest - Január elsején megszületett Rogán Antal kisfia. A Belváros fideszes polgármestere feleségével, Cecíliával éjfélkor még mit sem sejtve koccintott az új évre egy vendégségben, fél négykor elfolyt a magzatvíz, reggel 9 órára pedig megszületett az egészséges Rogán Áron.
jan. 2
4:18
Hoppá! VV Attila és Vera egymásra talált szilveszter éjszaka – fotó (NLC)
Hol vannak már azok az idők, amikor VV Vera Attila édesanyját szidta, vagy amikor az összeférhetetlen fiú megkeserítette a lány életét, és kirakta a hálóból... Ők ketten az év utolsó napján összemelegedtek.
jan. 2
4:48
Retteg a koronatanú a halálbrigádtól (Blikk)
MAGYARORSZÁG - Retteg a halálbrigád bosszújától Nyafi, azaz Fehérné Nyalka Éva (49), a roma sorozatgyilkossági ügy koronatanúja.
jan. 2
4:52
Milliárdos jutalom az ügyészeknek (Blikk)
Átlagos havi fizetésük 124 százalékát kapták csak karácsonyra
jan. 2
5:12
Damu megnősül (NLC)
A hat év börtönbüntetés elé néző színész eljegyezte kedvesét– írja a Blikk.
jan. 2
6:00
Mounira lett december szépe (Blikk)
Budapest – Bejött a vetkőzés Sadi Mounirának (19)! Olvasóink ugyanis őt választották a legszebbnek decemberben, így egy lépcsőfokkal közelebb került a Blikk szépe-verseny egymilliós fődíjához és a CKM fotózáshoz. Bár az egzotikus szépségre rengetegen szavaztak, ő mégis meglepődött, amikor tudattuk vele a jó hírt.
jan. 2
6:18
Garas Dezső élni akart! (Blikk)
Budapest - „Hazamegyek! Nem is tudom, miért tartanak még bent az orvosok! " – mondta bizakodva Garas Dezső (†77) a családtagjainak, mielőtt örökre lehunyta a szemét.
jan. 2
6:20
Videó: VV Gergő nem várja meg Seherezádét (Blikk)
jan. 2
7:48
VV5: Vera hazaküldte az Alfahímet (Habostorta)
Az érzékeny lelkű lány markáns győzelmet aratott a párbajon... ...a szavazatok 67%-át szerezte meg. A nézők a balhét szeretik, a Dukai család pedig örülhet, hogy visszakapták gyermeküket. Nevetés és könnyek jellemezték az év utolsó napját a villában, a lakók elengedhették felgyűlt konfliktusaikat - nemcsak képletesen, szó szerint is. Kaptak ugyanis néhány léggömböt, mindegyiken egy-egy papírral.…
jan. 2
8:06
Damu Roland eljegyezte szerelmét! (Blikk)
Őszintén bevallotta: az alkohol rabja volt, de szerelme segített neki talpra állni
jan. 2
8:30
Pánikroham a villában: Kinga nem kapott levegőt (NLC)
Magából kikelve üvöltött vasárnap éjszaka VV Kinga a párbaj után. Amikor ugyanis kinyitották a párbajozók búcsúleveleit, Vera óriási bombát robbantott odabent. Kinga pedig jó szokásához híven azt kiabálta: „Megtéplek!” A vita után Kinga rosszul lett!
jan. 2
9:06
Celebek szilveszteri privát fotói (NLC)
A Twitteren nyomon követhette bárki, hogyan töltötte a 2011-es év utolsó napját kedvenc hollywoodi híressége. Egy csokorba szedtük néhány celeb szilveszteri fotóját.
jan. 2
10:30
Válság idején népszerű az asztrológia (Blikk)
Budapest ‒ Egyre többen vélik úgy, hogy éppen válságidőszakokban jöhet kapóra az asztrológia tudománya.
jan. 2
10:36
Megdöbbentő fordulat Katy Perry válásában (NLC)
Russell Brand december 30-án beadta a válási papírokat. Így Katy Perry és az angol színész 14 hónap házasság után végleg különválnak. Az ok azonban igencsak drámai.
jan. 2
11:06
Csoda! Két különböző helyen születtek meg az ikrek (Blikk)
Seth és Preston Campbell ikerpár létére két nap eltéréssel, két különböző megyében született meg, édesanyjuk pedig majdnem belehalt a szülésbe. Az ijesztő eseményeket maguk mögött tudó brit család tagjai most ünnepelhették együtt először a karácsonyt és a szilvesztert.
jan. 2
11:06
Baricz Gergő új életet kezdett (Habostorta)
Beköltözött budapesti bérleményébe az X-Faktor két tehetsége... ...Baricz Gergő és Demes Tamás. A határon túlról érkező barátok számára még idegen a nagyvárosi élet, de élvezik a legénylakást. Baricz Gergő egyik Budapesten élő ismerőse segített abban, hogy az erdélyi fiú és barátja, Demes Tamás olyan otthont találjon, amelyben igazán jól érezheti magát. A borzonti tehetség már december 26-án…
jan. 2
11:08
Megcsalás transzexuálissal, négy nővel (Blikk)
Botrányos megcsalások, szakítások, kibékülések – a legdurvábbakat szedtük csokorba.
jan. 2
11:30
Sokkoló videó Várkonyi Andreáról (NLC)
Sokkolták Várkonyi Andreát azok a tíz évvel ezelőtti felvételek, melyeken ő szerepel. Most nézte vissza először, hogyan is kezdett a Tényekben!
jan. 2
11:42
Videó: Damu Roland eljegyezte Juditot (Blikk)
jan. 2
12:00
Újévi fürdőzés a Balatonban (Metropol)
Résztvevők jönnek ki a Balatonból a Veszprém megyei Szigliget strandján első alkalommal megrendezett újévi fürdőzésen. A 2 Celsius-fokos vízben harmincan mártóztak meg.
jan. 2
12:18
Apja helyett Pippáékkal bulizott Vilmos (Habostorta)
Sátorban szilveszterezett a hercegi pár Middletonéknál Igaz, ez a sátor nem közönséges túrasátor volt... Anglia kedvencei, Vilmos herceg és Katalin hercegnő az előzetes hírek szerint a brit trónörökös, Károly herceg skóciai birtokán tervezték köszönteni az új évet, ám az ifjú házasok végül nem Vilmos apjánál, hanem Kate családjánál kötöttek ki. Bár a hely a hercegi elegancia helyett így némileg…
jan. 2
12:54
Seri megkaparintotta Gergő "arany szerszámát" (Blikk)
A Való Világ 5 új kiesője válaszolt olvasóink kérdéseire, melyek között akadt néhány pikáns is, de Gergő nem hátrált meg
jan. 2
12:56
A tragédia, amiről Caramel még nem beszélt (Blikk)
A FEM3 Másképpen című műsorában Caramel hosszú ideig tartó lelki problémái okáról beszélt Joshi Bharatnak.
jan. 2
12:58
Kesha egy mosdókagylóba pisilt barátnőjével (Blikk)
Az amerikai énekesnő, Kesha, elárult ezt-azt arról, hogyan buliztak együtt a most 26 éves brit popsztárral, mielőtt megismerte volna férjét, Sam Cooper-t.
jan. 2
13:03
Inspiráló nők - Éva Díj 2012 (Joy)
Van olyan ismerősöd, aki lelkesen dolgozik egy nemes cél érdekében? Aki lendületével, tetteivel inspirál téged? Akinek eredményei folyamatosan csodálattal töltenek el?

Keresés