2012. január 23. hétfő

jan. 23
1:12
Ezt ígérik a csillagok a hétre (Blikk)
A Merkúr 23-án és a hét elején trigon fényszöget zár be a Marssal: megfelelő érvekkel és stratégiával kedvező benyomást tehetünk hallgatóságunkra. Szellemileg nagy teherbírással rendelkezünk, képesek leszünk megvédeni álláspontunkat, tárgyalásainkon is sikerre számíthatunk.
jan. 23
5:09
Vége az álomházasságnak, az irigyelt aranypár már nem remél (hirado.hu)
Derült égből a villámcsapás: az aranypárként emlegetett sztárpár - a hírek szerint – már a válókeresetet is beadta. Úgy tűnik, nincs visszaút.
jan. 23
5:27
Újrakódolják az egészségügyet (hirado.hu)
Februártól változik a szakmai kódrendszer és a minimumfeltételek, az ország összes kórházának automatikusan lejár az addigi ÁNTSZ-engedélye.
jan. 23
5:45
Jön az új Jeremie-program (hirado.hu)
28,5 milliárd forint tőketámogatáshoz juthatnak a korai és növekedési létszakaszban lévő innovatív mikro-, kis- és középvállalkozások.
jan. 23
6:03
Horvát igen az unióra (hirado.hu)
A szavazók kétharmada támogatta az európai uniós csatlakozást a vasárnap tartott népszavazáson. A részvétel alacsony, 43,67 százalék volt.
jan. 23
6:05
Egyedülálló berendezés az infarktus megállapítására (hirado.hu)
Egy egyszerű berendezés segítségével még a mentőautóban eldönthető, hogy egy infarktus-gyanú valóban komoly eset-e. Nem mindegy ugyanis, melyik kórház felé fordul a mentő.
jan. 23
6:07
Ingatlant nem, autót már veszünk (hirado.hu)
Tavaly 79,8 milliárd forint illetéket fizettek be a magánszemélyek, autók után többet, ingatlanokért kevesebbet, mint a megelőző évben.
jan. 23
6:18
Majka magára hagyja éjszakánként családját (BorsOnline)
Két hónapos kisfia nem változtatta meg Majka életét, szerinte az emberek túllihegik az apaság kérdését. Úgy gondolja, ráér nyugdíjas korában ücsörögni az asszony szoknyája mellett.
jan. 23
6:18
Bálint gazda fél az utcán! (Blikk)
Budapest - Szorongva lép az utcára tavaly februári balesete óta Bálint György (93), de kénytelen gyalog közlekedni, hiszen vannak olyan ügyek, amelyeket személyesen, a helyszínen tud csak elintézni.
jan. 23
6:20
Festménnyel verték át Klapkáékat? (Blikk)
Budapest - Hamis festményt loptak el Klapka Györgytől (83) és párjától, Kiss Maritól - legalábbis a festő, Klimó Károly szerint.
jan. 23
6:21
Ha fölberreg a moszat hajtású autó... (hirado.hu)
Az alga igazi szénhidrátbomba, egyszerűbb bánni vele, sok van belőle, és most már azt is tudni, hogy alakítható ipari mértékben etanollá.
jan. 23
6:23
Guinness- zarándokhely? (hirado.hu)
Az arbain ünnep alkalmából évi több millió síita zarándokot fogadó Kerbela iraki tartomány be akar kerülni a rekordok könyvébe.
jan. 23
6:36
Fehér Róbert: félek, hogy megölték a bátyámat (BorsOnline)
Döbbenetes gyanú kínozza az olasz luxushajó-tragédia magyar áldozatának családját: Fehér Sándort halála előtt leütötték? Sérülései ugyanis erre utalnak. A boncolás eredményét valószínűleg ma kapja meg a család.
jan. 23
6:39
Szíriai nem az új rendezési tervre (hirado.hu)
Damaszkusz hétfőn elutasította az Arab Liga új rendezési tervét, amelyet a belügyeibe való nyilvánvaló beavatkozásnak minősített.
jan. 23
6:41
Oroszlán, ideje a romantikának! - napi horoszkóp (hirado.hu)
Az Ikreket furcsán kísérti sorsuk, a Szűznek el kell halasztania néhány dolgot, a Mérleg szerelmi élete kényes fordulatot vesz.
jan. 23
6:54
Kaszás és Selmeczi özvegye összetart (BorsOnline)
Kaszás Attila és Selmeczi Roland özvegye egymást támogatja. Ildikó és Melinda férjük halála óta először a Borsnak nyilatkozott arról, hogyan dolgozták fel a gyászt, és miként élnek gyermekeik apa nélkül.
jan. 23
6:56
Valkó Eszter kerítőnek állt (BorsOnline)
Az a terve, hogy egy szállodába elviszi az egyedülállókat, akik meg akarnak ismerkedni valakivel, aztán vetélkedőket szervez nekik, ahol aztán jól összejöhetnek.
jan. 23
6:57
Mészárlás Guatemalában (hirado.hu)
A géppisztolyos férfiak válogatás nélkül lövöldöztek a diszkóban, nyolc embert megöltek, mintegy húszat megsebesítettek.
jan. 23
6:59
Támadnak a képregénykalózok (hirado.hu)
A képregény-másolással szervezett csapatok százai foglalkoznak, az ágazat a jó minőségű fájlokat előállító csoportok fő célpontja.
jan. 23
7:12
Karsai Zita szabadulna Dubajtól (BorsOnline)
A Megatáncban robbant be a köztudatba, de nem sokáig élvezte az ismertséget. Egy időre eltűnt, kiderült, férjhez ment és Dubajba költözött. Most újra itthon építi karrierjét.
jan. 23
7:14
Munkáslánnyal szexelt Putyin (BorsOnline)
Megdöbbentő őszinteséggel beszélt fiatalkori élményeiről Vlagyimir Putyin. Az orosz miniszterelnök azt is bevallotta: egy építőtáborban szexelt is kolléganőjével.
jan. 23
7:15
Közel 200 millió az államadósság ellen (hirado.hu)
A Szeged-csanádi Egyházmegye újabb 30 millió forintot fizetett be az alapba, annyit, mint tavaly, így az alap legnagyobb támogatója.
jan. 23
7:17
Kínaiak méricskélnek Ferihegyen (hirado.hu)
A Budapest Airport szerényebb növekedést vár 2012-re, idén 70 millió eurót költenek fejlesztésre, ezekbe kínaiak is beszállhatnak.
jan. 23
7:30
Halálba menekültek a magyar sztárok (Blikk)
Budapest - Baleset, betegség, alkohol, öngyilkosság - megannyi sztáréletet törtek már derékba ezek.
jan. 23
7:30
Milliókat bukik a Real a brutális Pepe miatt (BorsOnline)
Éves szinten sok millió eurós értékcsökkenéssel kell számolnia a Real Madridnak néhány futballistája ámokfutása miatt. A sportközgazdász szerint rossz úton jár José Mourinho csapata.
jan. 23
7:33
Újjászülető vándorkereskedések (hirado.hu)
A guruló boltok mostanra az egyedi, minőségi és különleges termékekre éhes vásárlók célpontjaivá váltak Csehországban.
jan. 23
7:48
A Barátok köztben színészkedik az x-faktoros (BorsOnline)
Kőrös Mimi megjelent hárommillió magyar kedvenc sorozatában, hogy Balázsra hajtson.
jan. 23
7:48
Bajor: El kell adnom a házam! (Blikk)
Dunakeszi - Komoly megszorításokra kényszerül Bajor Imre (55). A Heti hetes szüneteltetésével - ahogy a többi szereplőnek - a színésznek is jelentősen csökkent a bevétele, ezért a tervezettnél hamarabb kényszerült áruba bocsátani gyönyörű, úszómedencés házát.
jan. 23
7:51
Fölmentést kérnek a béremelés alól a civilek (hirado.hu)
Bár az állam pályázattal segíti az idei ötszázalékos elvárt béremelést, ezt nem minden szervezet érzi teljes körű megoldásnak.
jan. 23
8:06
Rosszul áll az állam a részvénypiacon (BorsOnline)
Bár januárban javított tavaly őszi eredményén, még mindig nem talált magára a hazai értéktőzsdén a Mol. Így a kormány tavaly nyári befektetése továbbra is veszteséges.
jan. 23
8:09
Szűk sávban jár a forint (hirado.hu)
A dollárral és a jennel szemben gyengült, az euróhoz és a frankhoz képest stagnált az árfolyam hétfő reggel.
jan. 23
8:24
Majka magára hagyja éjszakánként családját (Habostorta)
Két hónapos kisfia nem változtatta meg Majka életét... ...szerinte az emberek túllihegik az apaság kérdését. Úgy gondolja, ráér nyugdíjas korában ücsörögni az asszony szoknyája mellett.Öntörvényű volt és állítása szerint mindig is az marad Majoros Péter, az ózdi fenegyerek, akinek az élettempóján nem sokat változtatott kisfia érkezése. Majka ugyanúgy eljár éjjelente, fellép, kártyázik és…
jan. 23
8:27
Fölborult egy csirkékkel teli kamion (hirado.hu)
A baleset Vál és Tabajd között történt éjjel, személyi sérülés nincs, az állatok egy része elpusztult.
jan. 23
8:42
Kamera óvta meg a cápától (BorsOnline)
A tigriscápa meg akarta kóstolni, de csak a kamerát tudta elkapni.
jan. 23
8:45
Giró-Szász: jobb lehet az árfolyamrögzítés, mint a végtörlesztés (hirado.hu)
A kormányszóvivő a devizahiteles közalkalmazottak megsegítésére tervezett intézkedésről és a szombati Békemenetről is beszélt a közmédia reggeli műsoraiban.
jan. 23
8:47
A cambridge-i hercegné egy napfényes szigetre szökött (hirado.hu)
Hamisítatlan családi nyaralásra utazott Katalin hercegné - egyelőre férje, a brit trónörökös nélkül. A British Airways St. Lucia szigetére tartó utasai igencsak meglepődtek, amikor a hercegné feltűnt az első osztályon.
jan. 23
9:03
Felpattant az E-star vezére (hirado.hu)
A fűtési rendszerek felújítását és működtetését végző tőzsdei cég első embere közös megegyezéssel, azonnali hatállyal távozott.
jan. 23
9:05
Kiszáll a fejbelőtt képviselőnő (hirado.hu)
Gabrielle Giffordsra egy éve egy lőtt rá egy merénylő Tucsonban, felépülésére összpontosít, ezért lemond kongresszusi mandátumáról.
jan. 23
9:18
Védik Schwarzenegger férfiasságát (BorsOnline)
A szomszédos Ausztriába látogatott Arnold Schwarzenegger. Ezernyi osztrák rajongó várta, ő mégis két magyar kisfiút tüntetett ki figyelmével. A helyiektől férfierőt növelő olajat kapott.
jan. 23
9:18
Johnny Depp 14 év után szakított (Habostorta)
A pletykák igazak: Johnny Depp újra facér A világsztár sármőr és kedvese, Vanessa Paradis 14 év után szakítottak hivatalosan. Állítólag régóta baj volt a kapcsolatukkal. A múlt heti Golden Globe gálára már egyedül érkezett Johnny Depp, aki immáron hivatalosan is különvált párjától. Sosem házasodtak össze, de Vanessa Paradise 14 évig volt a színésszel, ám többen úgy tudják: az utóbbi időben nem…
jan. 23
9:20
Buzsáky: megérte pluszban gyakorolni (BorsOnline)
Buzsáky Ákos élete első Premier League-találata nem akármilyenre sikerült, egy szép szabadrúgásgóllal hálálta meg edzője bizalmát. A 29 éves focista újra magára talált csapatában, a QPR-ben.
jan. 23
9:21
Módosítanák a 140 éves törvényt (hirado.hu)
Az amerikai jogszabály az ércbányászatnak biztosít előnyt a föld más célú használatával szemben,a tudósok a környezetet féltik.
jan. 23
9:23
Újabb kormányellenes tüntetésekre készülnek (hirado.hu)
Több kisebb és egy nagyobb demostrációt is terveznek februárra - mondta a párt szóvivője.
jan. 23
9:25
Vegyes nyitás Nyugat-Európában (hirado.hu)
Vegyesen kezdték a hétfői kereskedést az irányadó nyugat-európai tőzsdeindexek.
jan. 23
9:39
Vigyázat, csalás: megtévesztő számlák a postaládában (hirado.hu)
Hamis számlákat postázott egy cég országszerte, családoknak és cégeknek egyaránt. A számla kísértetiesen hasonlít az egyik szolgáltató telefonszámláira.
jan. 23
9:41
Zebrán gázoltak el egy kislányt (hirado.hu)
Elsődleges információik szerint a 14 éves hódmezővásárhelyi lány súlyosan megsérült, a gyereket mentő szállította kórházba.
jan. 23
9:54
Bálban csábítanak Fábián Anitáék (BorsOnline)
Kicicomázták magukat a Jóban Rosszban lányai a Story-gálára készülve. Fábián Anita és Bálizs Anett kiválasztotta a leg­inkább hozzá illő estélyit, amiben igazán megmutathatja nőiességét.
jan. 23
9:54
Elképesztő visszaélések a munkaügyi főfelügyelőségen! (Blikk)
A botrány még 2008-ban robbant ki, mikor a Nemzeti Nyomozó Iroda őrizetbe vette P. Istvánt, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség elnökét és Cs. Zoltánt, a törvényességi és ellenőrzési főosztály vezetőjét. A vádirat szerint nem éppen a törvényességet ellenőrizték, sőt, mindent megtettek, nehogy véletlenül törvényesen működjenek a dolgok a rájuk bízott hivatalban.
jan. 23
9:57
Lejjebb megy a Mol Kurdisztánban (hirado.hu)
Mélyíti az Aqra-1 lehatároló fúrást a Mol a kurdisztáni régió egyik blokkjában. Egy másikban is sikeres volt lehatároló fúrás.
jan. 23
9:59
Április 1-jén adják az anti-Oscart (hirado.hu)
A szervezők szerették volna, ha az Arany Málna-díjakat a bolondok napján adhatják át, bár a díjazottak ritkán jelennek meg a gálán.

Keresés