2012. január 15. vasárnap

jan. 15
4:15
Britney Spears levideózta verekedő fiait (NLC)
Britney Spears büszke anyukaként levideózta, hogyan tanul táncolni nagyobbik fia. Máris sokan támadják az énekesnőt, mert a családi „moziban” két fia összeverekedett.
jan. 15
5:06
Solya az ország legtökéletesebb kutyája (Blikk)
Kakucs — Legalábbis így  döntött pár hete a a Next Top Dog Modell verseny zsűrije, amely országunk legtökéletesebb ebének választotta Solyát (3).
jan. 15
5:08
Így spórolhatsz az üzemanyaggal (Blikk)
Budapest — Mindjárt itt az 500 forintos  benzinár, úgyhogy itt az ideje, hogy megkeressük azokat a módszereket, amelyekről eddig még csak kevesen hallottak. Garanciát – ellentétben a forgalmazókkal – nem vállalunk.
jan. 15
5:09
Tordai Teri: a sárdobálásnak nem volt alapja (hirado.hu)
Tordai Teri alighogy elvégezte a színművészetit, belecsöppent a német filmiparba.
jan. 15
5:24
Claudiát nem fogadják be a színházak (Blikk)
Budapest — A Megasztárral hamarosan a képernyőre visszatérő színésznő a Vasárnapi Blikknek elárulta: a pesti teátrumok világa nehezen fogadja be őt. Claudia (38) és Tilla (40) a Megasztár 6 indulása előtt adott páros interjút lapunknak.
jan. 15
5:45
Feszült a helyzet Koszovóban - vízágyút is bevetettek (hirado.hu)
Súlyos összecsapások robbantak ki a koszovói rendőrség különleges egységei és a magát Önrendelkezés mozgalmának nevező koszovói albán tömörülés tagjai között az észak-kelet koszovói Merdare átkelő közelében szombaton délután.
jan. 15
6:00
Busszal követik rajongói Vastag Csabát (Blikk)
Budapest — Legodaadóbb rajongói mostantól éjjel-nappal Vastag Csaba (30), az X-Faktor 2010es szériájának győztese nyomában lehetnek. Jövő héten ugyanis útjára indul a fanatikusok által csak Tour de Csabnak nevezett buszos járat, amelynek segítségével a főként lányokból álló csapat mindenhová követheti kedvenc énekesét.
jan. 15
6:03
Ericsson: a nők kezében van az okostelefonok jövője (hirado.hu)
A világ vezető távközlési hálózati szállítója szerint nők diktálják majd az okostelefonok piaci térhódításának ütemét.
jan. 15
6:18
Pszichiáter figyeli VV Attilát (BorsOnline)
Kikészíti a többi játékost a villa erős embere, akinek ijesztő magabiztossága a nézőknek is feltűnt. A fiú orvosilag rendben van, de ember legyen a talpán, aki együtt tud élni vele.
jan. 15
6:36
Egymást taposták a halálhajó utasai (BorsOnline)
4200 emberrel a fedélzetén borult fel egy tizenhárom emeletes tengerjáró Olaszországnál. Hárman biztosan meghaltak. A tizenegy magyar utasból kettőről lapzártánkig semmi hír.
jan. 15
6:39
A múlt év időjárása próbára tette a gazdálkodókat (hirado.hu)
Az EU csatlakozás óta mégis a legeredményesebb évét zárta a magyar mezőgazdaság - mondta Fazekas Sándor.
jan. 15
6:54
Ami egy kézben elfér, azt feldugják (BorsOnline)
Csöndes-, és kínhalál, születés és csodás gyógyulás mind az orvosok napi élménye. De a butaság bizarr következményeivel is szembesülnek, például hogy miféle tárgyakkal tömik ki testnyílásaikat.
jan. 15
6:56
Milliárdos villa épült a budai kincsekre (BorsOnline)
Budapest bizonyos területein egész barlang-rendszerek húzódnak a város alatt. Száztíz évvel a felfedezése után immár Magyarország leghosszabb járatrendszereként jegyezhetjük a Pál-völgyi-Mátyás-hegyi és a Harcsaszájú-Hideg-lyuk barlangok összekapcsolásával létrejött közel 29 km-es szakaszt. Történelmi áttörés.
jan. 15
6:57
A Vízöntő bal lábbal kel fel - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Kos most döntéshelyzetbe kerül, az Ikrek szekrényéből csontvázak gurulnak ki, a Rák otthonában nagy a feszültség, a Szűz szerelmi perpatvarokba keveredik.
jan. 15
6:59
Openhouse: fekete folt van a végtörlesztés szabályozásában (hirado.hu)
Az Openhouse Országos Ingatlanközvetítő Hálózat szerint a bankok nem fogadhatják el az önerő igazolására a megkötött adásvételi szerződést.
jan. 15
7:12
Novák Előd megbünteti az EU-t (BorsOnline)
Leminősítették az Unió kilenc, euróval fizető tagállamát, az osztrákok a magyar kormányt hibáztatják. A Jobbik politikusai a párt budapesti tüntetésén az EU-zászlót égettek.
jan. 15
7:14
Gyermeket marcangoltak a kutyák Kőbányán (BorsOnline)
Egy kislányt támadott meg három kutya. A rendőrség nyomoz.
jan. 15
7:15
Hajókatasztrófa Dél-Koreában is - többen meghaltak a robbanásban (hirado.hu)
Felrobbant, majd elsüllyedt egy teherhajó vasárnap reggel Dél-Korea nyugati partjainál; hárman meghaltak.
jan. 15
7:17
EKF: bekiabáló próbálta megzavarni a szlovén államelnök beszédét (hirado.hu)
Lézershow-val és fényekkel "újjáépített" történelmi városfalakkal köszöntötte a szlovéniai Maribor az Európa Kulturális Fővárosa évad nyitányát.
jan. 15
7:30
A magyar kapus kivédte Rooney büntetőjét (BorsOnline)
Szenzációs mérkőzésen van túl Bogdán Ádám, a Bolton kapusa, aki tegnap a Manchester United ellen harmadik angol élvonalbeli találkozóját játszotta az idényben.
jan. 15
7:33
"Ez szándékos volt" - őrizetbe vették az óceánjáró kapitányát (hirado.hu)
A balesetet szenvedett olasz óceánjáró kapitánya túl közel vitte a hajóját Giglio szigetéhez.
jan. 15
7:48
Észbontóan néz ki Liptai Claudia (BorsOnline)
Liptai Claudiával kapcsolatban jelenleg a „csúcsformában” jelzőt kell használni, mert hogy ő most a nyilvánvalóan meglévő belső értékein felül észvesztően jól is néz ki, ami a női magazinok hivatásos irigykedői szerint is így van, és ez az alapállás – más irányú intézkedésig – érvényben is marad.
jan. 15
7:51
Ma kezdődik az ökumenikus imahét (hirado.hu)
Ünnepi istentisztelettel ma kezdődik az ökumenikus imahét Budapesten, a Szent István-bazilikában.
jan. 15
7:53
Négy helyen tartanak ma időközi önkormányzati választást (hirado.hu)
Nyírmihálydiban és Somogyacsán polgármestert, míg Fertődön és Újudvaron képviselőket is választanak.
jan. 15
8:06
Bakácsot visszaengedték a Klubrádióba (BorsOnline)
Nagy port kavart szalámilopási ügye óta először lépte át egykori munkahelyének küszöbét Bakács Tibor. Igaz, csak riportalanyként ült mikrofon elé, mert mint mondja, az élete szalámiügy előtti és utáni korszakra osztható.
jan. 15
8:09
KSH: javult a munkaerő-piaci helyzet az első három negyedévben (hirado.hu)
A kedvezőtlen külgazdasági környezet ellenére javult a munkaerő-piaci helyzet Magyarországon 2011 első három negyedévében.
jan. 15
8:24
Már biztos; Snejder pályára lép a Milan ellen (BorsOnline)
Remek formában várja a milánói derbit a Milan és az Inter. Utóbbinak a rangadó megnyerése szinte az utolsó esélye, hogy versenyben maradjon a bajnoki címért, de sokat veszíthet a Milan is.
jan. 15
8:24
Nagyapa lesz Vili bácsi (Blikk)
Budapest — A Barátok közt Vili bácsijának fia, Kertész Géza szeret házasodni. Várkonyi András gyermeke azonban nehezebben szánta el magát a nősülésre, de végre megtörtént a nagy esemény.
jan. 15
8:27
Két vadászgép ütközött Szaúd-Arábiában (hirado.hu)
Egy szaúdi és egy francia vadászgép ütközött össze gyakorlórepülés közben szombaton Szaúd-Arábia északnyugati részén.
jan. 15
8:29
"Kövér" galaxishalmazt fedeztek fel (hirado.hu)
A galaxishalmazok a galaxisok csoportosulásai, a csillagászatban a legnagyobb, gravitációsan kötött objektumok, amelyek akár több mint ezer csillagvárost is tartalmazhatnak.
jan. 15
8:42
A diktátornak soha nem volt széklete (BorsOnline)
Bár Kim Dzsong Il lassan egy hónapja halott, az észak-koreai Kedves Vezető dicsőítése azóta is megállás nélkül zajlik hazája államilag irányított tévéiben, rádióiban és újságjaiban.
jan. 15
8:45
Lukács Tamás: az egyházi státusznak méltósága lett (hirado.hu)
A nemrég hatályba lépett egyházügyi törvénnyel az egyházi státusznak méltósága és társadalmi, történelmi súlya lett, mondta Lukács Tamás.
jan. 15
8:47
Nézze meg a Golden Globe legemlékezetesebb pillanatait (hirado.hu)
Meghatott könnyek, mosoly, csillogás és természetesen a ruhaköltemények versengése. Ma már izgatottan készülnek az esti Golden Globe gálára a világsztárok.
jan. 15
9:03
Vonattal ütközött egy autó - kórházba vitték a sofőrt (hirado.hu)
Autó és vonat ütközött vasárnap reggel Kisszállás közelében, a gépkocsit vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba - közölte a rendőrség az MTI-vel.
jan. 15
9:18
Mindenki imádja Adolfot (BorsOnline)
Jávailangur-bébi az Állatkert első idei szülöttje. A nemzetközi állatvédők vörös listáján szerepelő langurok Budapesten folyamatosan szaporodnak.
jan. 15
9:18
Bakács visszament a Klubrádióba (Habostorta)
Lopási ügye óta először lépte át egykori munkahelyének küszöbét.. Visszatérése alkalmából kerestük meg Settenkedőt, s arról kérdeztük, hogy mostantól újra porondon lesz-e? Kiderült, hogy csak villámlátogatást tett a rádióban, és furcsa érzéssel töltötte el, mikor belépett az épületbe. A szalámi ügy óta ugyanis nem járt ott. Az ellopott húsárú egyébként nem csak az élete ezen részében okozott…
jan. 15
9:21
Változatos módszerekkel támadják az országot (hirado.hu)
A módszerek a ki nem mondott fenyegetéstől a féligazságokon át durva sajtóhadjáratig terjednek – állítják a tanácskozás résztvevői.
jan. 15
9:39
Éjfél előtt biztosan földet ér az űrszonda (hirado.hu)
A korábban jelzettnél lassabban érkezik az orosz Phobos-Grunt űrszonda, várhatóan vasárnap délután és éjfél között éri el a Földet.
jan. 15
9:54
Nem költözik Zsazsához a Playboy nyuszi (BorsOnline)
Von Anhalt állítja: azért fogadja örökbe Gina-Lisa Lohfink egykori playmate-et, mert Gábor Zsazsa kezelése, s házuk fenntartása minden tartalékukat fölemészti.
jan. 15
9:57
Különleges koncertet adott a Coldplay előzenekara (hirado.hu)
Teljes sötétségben hallgathatták végig a rajongók az Amadou és Miriam duó által adott koncertet a francia Lavalban.
jan. 15
9:59
Franciaország kitünteti a minamari ellenzéki vezetőt (hirado.hu)
Alain Juppé francia külügyminiszter vasárnap Rangunban találkozott Aung Szan Szú Kji mianmari ellenzéki vezetővel, akinek átadja majd a Becsületrendet.
jan. 15
10:12
VV5: Pszichiáter figyeli Attilát (Habostorta)
Kikészíti a többi játékost a villa erős embere... ...akinek ijesztő magabiztossága a nézőknek is feltűnt. Annak ellenére, hogy a ValóVilág című műsor csak egy játék, ahogy telik az idő, egyre nagyobb veszélyeket rejt a játékosok számára. Egymásra és akár önmagukra is veszélyesek lehetnek a bezárt fiatalok, akik hónapokon keresztül vadidegenek társaságában élnek, szex nélkül. Az egyre élesedő…
jan. 15
10:15
Egy éve történt a West Balkán-tragédia (hirado.hu)
Egy éve ezen napon történt tragédia a Nyugati téri West Balkán nevű szórakozóhelyen, ahol három fiatal lány vesztette életét.
jan. 15
10:30
A Spurs menedzsere büszke rá, hogy ők nem veszik a sikert (BorsOnline)
Bár a Tottenham csak 1-1-et játszott a Wolves-szal, tartja a lépést a manchesteri csapatokkal a bajnoki címért folytatott versengésben. A londoniak szerényebb lehetőségeik ellenére aranyérmesek lehetnek.
jan. 15
10:48
Vége a nepáli vérengzésnek (BorsOnline)
A tavaly rekordmennyiségű orrszarvút ejtettek el a világ orvvadászai, Nepálban azonban – huszonkilenc év után először – egyetlenegyet sem öltek meg.
jan. 15
10:51
Rendíthetetlen amisok: inkább a börtön, mint a macskaszem (hirado.hu)
Az amis vallás tiltja az élénk színek használatát, épp ezért nem tesznek fényvisszaverő háromszöget lovas bricskájukra. De még a börtönben sem hajlandók narancssárga formaruhát viselni.
jan. 15
10:53
S&P;: rendszerszintű kockázatnak van kitéve a valutaunió (hirado.hu)
A hitelminősítő hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a valutauniós országok jelenlegi adósbesorolásaiban nem szerepel tényezőként az eurózóna szétesése.
jan. 15
11:06
Bajban van az autópiac (BorsOnline)
Nagyon nehéz évet zárt a hazai autókereskedelem és elmondható, hogy néhány pozitív változás ellenére a következő időszak sem lesz könnyebb.
jan. 15
11:09
Gyurcsány: "Ez bizony fájni fog" (hirado.hu)
Gyurcsány Ferenc szerint az ország problémáit a magyaroknak kell megoldaniuk.
jan. 15
11:24
Az orális szex mentheti meg Damu Rolandot? (Habostorta)
Megdöbbentő dolgokról számolt be egy bennfentes a Damu ügy kapcsán... Meglepő, de az iratokból nyilvánvalóan kiderül, hogy Damu Roland és Palácsik Tímea kölcsönösen szerették volna, akkor már négy hónapja szünetelő kapcsolatukat felmelegíteni. Mint azt a StoryOnline egy bennfentestől megtudta, hogy mindez létre is jöjjön, az állítólagos erőszak napján a pár egy közös vacsorát beszélt meg.…

Keresés