2012. január 13. péntek

jan. 13
0:18
Soha nem ült, mégis négy évente börtönbe vonul (BorsOnline)
Sohasem volt büntetve Dinnyés József daltulajdonos, időnként mégis börtönbe vonul. Megzenésített versekkel, zsoltárokkal igyekszik megtisztítani a nehézfiúk lelkét.
jan. 13
1:30
Elveszítheti doktori címét Schmitt Pál (BorsOnline)
Akár el is vesztheti doktori címét Schmitt Pál, amennyiben igaznak bizonyul a gyanú, hogy 1992-ben írott értekezését egy bolgár sportkutató öt évvel korábbi munkájából ollózta össze. Az elnök közleményben tagad, kérdésekre azonban nem válaszol.
jan. 13
2:42
30 millió egy F1-es futam közvetítése? (Blikk)
Budapest - A következő öt esztendőben az m1-en száguld majd a Forma–1.
jan. 13
4:12
Videó: Így készül Az Év Embere Díj (Blikk)
jan. 13
4:48
Döntöttek az Év embere idei jelöltjeiről (Blikk)
Budapest — Idén sem kávézgatni és a szendvicseket pusztítani ült össze Az év embere-választás jelöltállító testülete. Olyannyira nem, hogy a többórás tanácskozás végén érintetlen volt az asztalra odakészített kis harapnivaló jó része.
jan. 13
5:06
Rendőr volt a sikkasztó bűntársa (Blikk)
Magyarország — Rablóból lesz a legjobb pandúr, tartja a mondás, de úgy tűnik, ez visszafelé már nem igaz. A Blikk információi szerint a magyar kriminalisztika legnagyobb zsákmányát, 1,2 milliárdot hozó pénzszállító kifosztásában egy volt rendőr is közreműködött.
jan. 13
5:08
Mégsincs bizonyíték Balla-ügyben (Blikk)
Debrecen — Összedőlhet a vád a Balla-ügyben! Úgy tudjuk: a frissen elkészült szakértői vélemény szerint nincs a gyilkossággal vádolt Schönstein Sándor DNS-e édesanyja ruháján.
jan. 13
5:09
Felismerhetetlenné csúnyították a szépséget (hirado.hu)
A színésznő új külseje fényévekre van attól az elegáns dívától, akit a vörös szőnyegen megszoktunk.
jan. 13
5:27
Egy szomszéd miatt csúszik az új pécsi tűzoltólaktanya építése (hirado.hu)
Bár a jelenlegi épület szinte már életveszélyes, mégsem költözhetnek a tűzoltók.
jan. 13
5:29
Lagarde: az IMF-nek feltételei vannak (hirado.hu)
A valutaalap a készenléti megállapodásról szóló tárgyalások előtt a gazdasági stabilitást erősítő politikai lépéseket vár Budapesttől. Az IMF vezetője Fellegi Tamással tárgyalt Washingtonban.
jan. 13
5:42
Vágó a bíróságon csatázik a TV2-vel (Blikk)
Budapest — Jókedvűen, mosolyogva érkezett tegnap délután a nyugdíjaséveit töltő Vágó István a Markó utcai bíróságra, hogy szembeszálljon a TV2 ügyvédjével. A csatorna ugyanis beperelte őt, amiért a menesztésének okáról szőtt politikai összeesküvés-elméleteket a médiában is hangoztatta.
jan. 13
5:45
Cseh cég vinné a Malévot (hirado.hu)
A cseh Unimex érdekeltségébe tartozó Travel Service már kidolgozta és elküldte a Budapestre üzleti tervét a Malév átvételére.
jan. 13
6:03
Itt a világ legkisebb adathordozója (hirado.hu)
Egy bitnyi adat 12 vasatomnyi helyen fér el, a tárolási képesség százszorosa az eddig használt merevlemezekének, és eléri az emberi DNS-ét.
jan. 13
6:05
Takarékosan bánunk a gázzal (hirado.hu)
Több mint tizedével csökkent a gázfogyasztás, nemcsak a meleg miatt, hanem mert tudatosabbak is lettünk.
jan. 13
6:18
Nővé operáltatná magát Szecsődi Karcsi (BorsOnline)
Nemváltó műtéten tépelődik a Megasztár korábbi szériájában feltűnt énekes, aki jelenleg úgy határozza meg magát, hogy se nem fiú, se nem lány. Ha meghozza döntését, hetek alatt átalakítják.
jan. 13
6:21
Kiderült, hova esik az űrszonda (hirado.hu)
Pontosították Phobos becsapódási helyét és idejét: Madagaszkár a "célpont", és magyar idő szerint vasárnap 14 óra 12 perc az időpont.
jan. 13
6:36
Elítélt rendőr oktat a villában (BorsOnline)
Felfüggesztett börtönt kapott az a hadnagy, aki a rendőrszakmát okítja a villa lakóknak. A fiatal exzsaru egy vesztegetési ügy miatt állt bíróság előtt.
jan. 13
6:39
Vona: a demokrácia megvédése most másodlagos (hirado.hu)
A Jobbik elnöke szerint 2012 nem a parlamenti munka éve lesz, hanem Magyarország megmentéséről szól majd.
jan. 13
6:54
Hárommilliót követel a TV2 Vágótól (BorsOnline)
Jó hírnév megsértése miatt perelte be egykori csatornája Vágó Istvánt. A kvízmester arra számít, hogy a TV2 visszalép a következő tárgyalás előtt.
jan. 13
6:57
A Bika szerencsenapja lehet - napi horoszkóp (hirado.hu)
Ma péntek van és pont 13-a. Ez a nap minden csillagjegy számára tartogat valamilyen meglepetést!
jan. 13
7:12
Apja mentette meg Dávidka életét (BorsOnline)
Alig 48 órán múlt Koncsek Dávid élete. A kisfiúszervezete kilökte az előzőleg beültetett donormájat. Vészhelyzetben túlsúlyos apukája máját kezdték beültetni, miközben megkérdezték az anyját: férjét vagy fiát akarja élve visszakapni.
jan. 13
7:14
Ügyvédet fogadott a Malév vezére (BorsOnline)
Jogi képviseletéről gondoskodott Limburger Lóránt,a Malév vezérigazgatója. Mint a Bors megtudta, a vállalatvezető jogi képviseletét dr. Ruttner György látja majd el.
jan. 13
7:30
Kamu lehet Dzsudzsák ára (BorsOnline)
Sokakban megfogalmazódik a kétség, hogy Dzsudzsák Balázsért valóban adott-e hatmilliárd forintot a Dinamo Moszkva az Anzsinak azután, hogy az elmúlt fél évben – sérülés miatt is – alig játszott.
jan. 13
7:33
Járai: új gazdaságpolitika kell (hirado.hu)
Mára bebizonyosodott: a piacok nem tolerálják tovább az úgynevezett unortodox gazdaságpolitikát, békülékenyebb hangnem kell.
jan. 13
7:48
Belső hang utasította, hogy gyilkoljon (BorsOnline)
„Ölj, ölj, ölj!” – ezt mondogatta egy hang P. Tibornak. A fóti férfi ezért franciakulcsot ragadott, majd halálra verte élettársát és annak édesanyját. A férfi zöld fényt hallucinál cellájában.
jan. 13
7:50
Pornós lányt adoptál Gábor Zsazsa férje (BorsOnline)
Gábor Zsazsa férje, Frédéric von Anhalt gyermeket fogad örökbe. A gyámolításra szoruló lány nem kisded, huszonéves bomba nő. Demi Moore is szeret fiatalokat felkarolni, új fiúja huszonhat éves.
jan. 13
8:06
Félelmében égette el szomszédját Csaba (BorsOnline)
Nem én gyilkoltam, de segítettem István holttestének eltüntetésében – mondta az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy társával Cserdiben megölte, feldarabolta,majd elégette szomszédját, B. Istvánt.
jan. 13
8:09
Orbán: beetetnek bennünket az államcsőd veszélyével - teljes interjú (hirado.hu)
Az ország legnagyobb kihívása most a gazdasági növekedés, emiatt kell az IMF hitel, amihez, ha megvan, lehet, hogy hozzá se kell nyúlnunk.
jan. 13
8:11
Tartotta magát éjjel a forint (hirado.hu)
Stabilan, szűk sávban tartotta magát péntekre virradóan a forint a legfontosabb nemzetközi devizákhoz képest a bankközi piacon.
jan. 13
8:24
Milliárdok folynak el Felcsúton (BorsOnline)
A Videoton téli átigazolási mérlege igencsak elgondolkodtató: a Közép-Európa legjobban felszerelt akadémiájára támaszkodó klub vett egy öregedő csatárt, egy rutintalan fiatalt és egy neve nincs brazilt. Minek akkor akadémia?
jan. 13
8:24
Klapka: "Nyerészkednek Mary Zsuzsi halálán!" (Blikk)
Kiverte a biztosítékot Klapka Györgynél, hogy máris koncertet szerveznek Mary Zsuzsi (†64) emlékére.
jan. 13
8:24
Hárommilliót követel a TV2 Vágótól (Habostorta)
A kvízmester szerint a csatorna jobban teszi, ha eláll a pertől Jó hírnév megsértése miatt perelte be egykori csatornája Vágó Istvánt. A kvízmester arra számít, hogy a TV2 még a következő tárgyalás előtt visszalép. A Fővárosi Bíróságon megkezdődött Vágó István és a TV2 pere, amelyben egykori csatornája hárommillió forintra tart igényt Vágó - szerintük - jó hírnevet sértő mondatai miatt - írja a…
jan. 13
8:27
Botrány Pekingben: hiába várt a tömeg az iPhone 4S-re - képgaléria (hirado.hu)
Atrocitás, tojásdobálás volt az első pekingi Apple nagyáruháznál, mert a nyitás elmaradt, az új modellre várók pedig dühbe gurultak.
jan. 13
8:42
Meztelen kapány a soványság ellen (BorsOnline)
Bevállalós, meztelen kampánnyal igyekszik felhívnia figyelmet az anorexiás modellekre egy természetes hölgyeket előnyben részesítő divatlap.
jan. 13
8:45
Akár 16 év börtönt is kaphat Hagyó (hirado.hu)
Bűnszervezeti elkövetés esetén a büntetési tételkeret felső határa megduplázódik, így 8 év helyett akár 16 évre is ítélhetik a volt főpolgármester-helyettest - mondta az ügyészség szóvivjője.
jan. 13
9:00
Jó célért szexel Pokorni Lia (BorsOnline)
Pokorny Lia bemutatóra készül. A Csónak című darabban megverik, és erotikus jelenete is van. A színésznő a megfelelő erkölcsi tanulság érdekében szívesen vállal ilyen feladatot.
jan. 13
9:00
Egymásnak erőt adni (Metropol)
Tavaly novemberben adták át először a 200 ezer forinttal járó Aranyanyu díjat. Három kategóriában lehetett dolgozó nőket jelölni: orvos, pedagógus és egészségügyi szakápoló.
jan. 13
9:03
Igazi macsó lett az Alkonyat sztárja (hirado.hu)
Robert Pattinson ledobta a sármos szívtipró vámpír, Edward Cullen külsejét.
jan. 13
9:05
Segíti az albatroszok repülését a növekvő szélsebesség (hirado.hu)
A Déli-óceán szeleinek sebessége növekszik, a madarakat gyorsabb repülésre ösztönzi.
jan. 13
9:18
A prostikat is elérte a válság (BorsOnline)
A válság őket is érinti, ezért elfogadnak még Erzsébet utalványt is a rossz lányok. Egyre több kuncsaft alkudozik, és népszerű a „happy hour” akció: üzletembereknek ebédidőben fél áron.
jan. 13
9:20
Magyar focista kerülhet a Premier League-be (BorsOnline)
A Daily Mail híréből tudjuk, hogy Huszti Szabolcsot, az orosz Zenit Szentpétervár labdarúgóját az angol Premier League-ből kölcsönvennék.
jan. 13
9:21
3,9 százalék volt tavaly az infláció (hirado.hu)
Decemberben 4,1 százalékkal voltak magasabbak a fogyasztói árak, mint egy évvel korábban, és 0,2 százalékkal haladták meg a novemberit.
jan. 13
9:36
Videó: A fiatal lányok tartják egészségesen Klapkát (Blikk)
jan. 13
9:39
Politikai foglyok százait engedték szabadon Mianmarban (hirado.hu)
Számos politikai foglyot, köztük több jeles ellenzéki aktivistát és kisebbségi vezetőt engedtek szabadon pénteken mianmari börtönökből.
jan. 13
9:41
Pingvinek fogadták az ausztrál antarktiszi expedíciót (hirado.hu)
Az Aurora Australis csapatát kíváncsi Adélie-pingvinek fogadták
jan. 13
9:43
Elemző a magáncsődről: súlyos gond lehet (hirado.hu)
A magáncsődöt az az ügyfél kérhetné, akinek jelentősebb, 90 napon túli banki és közüzemi tartozása gyűlt fel, s képtelen rendszeresen fizetni.
jan. 13
9:45
Hamenei: „Ezt az aljas gyilkosságot a CIA és a Moszad szervezte” (hirado.hu)
Az amerikai és az izraeli titkosszolgálatot tette felelőssé a szerdán meggyilkolt iráni atomtudós haláláért Ali Hamenei ajatolláh.
jan. 13
9:54
Sírba vitte szakmai titkait Garas Dezső (BorsOnline)
Sohasem kerülte a konfliktusokat és nem ismert megalkuvást az év végén elhunyt Garas Dezső. A művészről szóló sorozatunk befejező részében menye, Balla Eszter emlékezik rá.
jan. 13
9:57
Napi divattippünk: ebben vágj neki az éjszakának! (hirado.hu)
A nappali visszafogottság után az esti bulin igazán megengedhetünk magunknak egy kis csillogást.
jan. 13
9:59
Vádemelés a halálos kutyatámadás ügyében (hirado.hu)
Az állatok tavaly májusban Noszlopon egy kisfiút támadtak meg, a vád szerint az apát és a kutyák tulajdonosát terheli a felelősség.

Keresés