2012. január 13. péntek

jan. 13
6:00
A disznócsülök struktúrája - extravagáns kiállítás a Neon Galériában (Infostart)
Disznócsülkök, halfejek és nagy darab, véres húsok fotórealista ábrázolását tekinthetik meg az érdeklődők csütörtöktől február 6-ig Horog Sára Hússtruktúra című tárlatán a Neon Galériában.
jan. 13
6:39
A nézők dühét is megjeleníti (Spa Trend Online)
Szandtner Anna hat darabban játszik az Örkény Színházban, de a napokban nemcsak a Madách téren, hanem a MU Színházban is volt premierje. A színésznő ennek ellenére azt mondja, ha valaki úgy érzi, hogy tarthatatlanná válik a helyzet és nincs kedve már itt élni, akkor el kell menni az országból.
jan. 13
6:41
A harmadik ember (Spa Trend Online)
Sosem szerettem szalon baloldalisága miatt az egyébként zseniális Graham Greent. A remek részletekkel büszkélkedő Csendes Amerikai - sokunk számára - az USA-ellenesség mintapéldánya volt.
jan. 13
6:57
Európa legjobb fesztiválja lett a Sziget (Spa Trend Online)
A Sziget lett Európa huszonöt legnagyobb fesztiválja közül a legjobb, a rendezvény kapta ugyanis az European Festival Awards-on a fődíjat. Az elismerést szerda éjjel adták át a hollandiai Groningenben.
jan. 13
8:27
Breki: a show business nagy évei voltak (Metropol)
Breki béka és társai, a Muppet-figurák 1999 óta nem jelentek meg a mozivásznon. Hogy hol rejtő­zött a zöldben pompázó sztár?
jan. 13
13:48
Elhunyt Bernáth (Bernáthy) Sándor Munkácsy-díjas művész (Infostart)
Elhunyt Bernáth (Bernáthy) Sándor Munkácsy-díjas képzőművész, zenész - erősítette meg egykori művésztársa, Wahorn András.
jan. 13
14:09
Elhunyt Bernáth(y) Sándor Munkácsy-díjas művész (Metropol)
Elhunyt Bernáth (Bernáthy) Sándor Munkácsy-díjas képzőművész, zenész - erősítette meg egykori művésztársa, Wahorn András a sajtóban megjelent hírt.
jan. 13
14:45
Elhunyt Bernáth(y) Sándor Munkácsy-díjas művész (Metropol)
A.E. Bizottság, Vajda Lajos Stúdió, lemezborítók, Vörös Yuk & Kék Yuk klub, kiállítások és millió más dolog kötődik a nevéhez.
jan. 13
16:15
Mario és a varázsló – Gershwinnel (Metropol)
Vajda János egyfelvonásosát, a Mario és a varázslót egy különleges Gershwin-összeállítással együtt játsszák a hétvégén. Cikk és képgaléria!
jan. 13
17:27
Golden Globe-díj: vasárnap eldőlhet, hallgatni arany-e (Metropol)
Hallgatni arany? A vasárnapi Golden Globe-díjátadón kiderül, mennyit vált díjra hat jelöléséből a The Artist – A némafilmes című francia fekete-fehér némafilm.
jan. 13
20:45
Bögölyt neveztek el Beyoncéról (Metropol)
Az 1981-ben az északkeleti Queensland államban talált bögöly aranyszínű szőrökkel borított hátsó része a Destiny's Child volt énekesnőjének csábos görbületeit juttatta a felfedező, Bryan Lessard rovarszakértő, az Ausztrál Nemzeti Rovargyűjtemény kutatójának eszébe.

Keresés