2012. január 14. szombat

jan. 14
6:39
Tarr Béláék megcsinálták (Spa Trend Online)
Az összes közreműködő ingyen segít Tarr Bélának, hogy a magyar filmes mustra idén is megtartható legyen: a 43. Magyar Filmszemlét, "fapadosan" ugyan, de immár hivatalosan február 2. és 5. között rendezik meg két helyszínen, a fővárosi Uránia Nemzeti Filmszínházban és a Toldi moziban. A díjazást és "a protokollt nélkülöző" esemény egyértelmű célja a szervezők szerint: annak bizonyítása, hogy a…
jan. 14
6:57
Elhunyt Bernáth (Bernáthy) Sándor (Spa Trend Online)
Meghalt Bernáth (Bernáthy) Sándor Munkácsy-díjas képzőművész, zenész. Az autodidakta alkotót, az avantgárd művészet és zene kiemelkedő alakját, a Bizottság zenekar alapító tagját hosszan tartó betegség után 62 éves korában pénteken érte a halál.
jan. 14
6:59
A CIA Hollywoodban (Spa Trend Online)
Kémek hete az amerikai filmiparban, mondhatjuk így is a Hollywoodból érkező friss hírek nyomán. Nyugat-Európa mozijai most mutatják be Clint Eastwoodnak, akiről a lapok érthetően felsőfokban írnak ("az aranykor egyik utolsó reprezentánsa"), J. Edgar című új alkotását.
jan. 14
11:09
Bornai Tibor könyve a KFT 30 évéről (Metropol)
Korlátolt felelősséggel címmel Bornai Tibor, a KFT billentyűs-énekese, dalszerzője megírta a zenekar 30 évének történetét - a zenész a könyv mellett idei terveiről is beszélt, meg arról, hogy az ufóshow utolsót jelent-e.
jan. 14
15:03
Emlékművet kap Knut (Metropol)
A berlini állatkert tavaly váratlanul elpusztult világhírű jegesmedvéje emlékművére a kezdeményezők már ki is választották a győztest a benyújtott 40 tervpályázat közül.

Keresés