2012. január 14. szombat

jan. 14
0:18
Futsal NB I: tovább robog a DEAC, újabb győzelmével beérte az Aramist (She)
A futsal NB I alapszakaszának 13. fordulójában a DEAC ugyan korán hátrányba került a Vasas otthonában, de végül 5–3-ra nyerni tudott, és pontszámban beérte a harmadik Colospectrum Aramist. A DEAC ezzel már a hetediket nyerte meg a legutóbbi nyolc meccséből.
jan. 14
0:22
Primera División: az Espanyol kameruni kapusa a Málagába igazolt (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Espanyol hivatalos honlapján tette közzé, hogy kameruni kapusa, Carlos Kameni a Málagába igazolt. Kameni a 2013–14-es szezon végéig kötelezte el magát a katari tulajdonossal rendelkező együtteshez.
jan. 14
0:36
NS: magyar akna robbant az olaszoknál, fókuszban a Videoton (She)
Válogatás a Nemzeti Sport szombati számából:
jan. 14
6:57
Előzésre felkészülve (Behaviour)
Hat világbajnok, összesen 14 világbajnoki cím, 20 helyszín, és egy televízió - 10 év után ismét az m1-en látható a Formula-1 autós versenysorozat. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) és a Hungaroring Sport Zrt. tavaly decemberben aláírt megállapodásának köszönhetően négy éven keresztül, 2012-től 2016-ig ismét a közmédia közvetíti az F1-es futamokat.
jan. 14
6:59
Kézilabda Eb: nekünk nyolc? (Behaviour)
A legjobb nyolc közé jutás a célja a magyar férfi kézilabda-válogatottnak a Szerbiában vasárnap kezdődő Európa-bajnokságon. A nemzeti együttes erejét ismerve az elvárás reálisnak tűnik, a csoportellenfelek ismeretében azonban bravúr lenne, ha sikerülne teljesíteni.
jan. 14
7:12
AC Milan: Gennaro Gattusónak továbbra is gondja van a látásával (She)
Egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza Gennaro Gattuso, az AC Milan világbajnok labdarúgója, aki kettős látása miatt gyakorlatilag az egész őszi idényt kihagyta.
jan. 14
7:30
Jégkorong: Primeau szerint csökkenteni kell a Volán hibáinak számát (She)
Mint ismeretes, a Sapa Fehérvár AV 19 tegnap hazai pályán 7–6-os vereséget szenvedett az osztrák jégkorongligában (EBEL) az Olimpija Ljubljanától. A fehérváriak mestere, Kevin Primeau szerint nem sikerült elég hatékonyan játszaniuk túl sok hibát követtek el.
jan. 14
7:32
Jégkorong: Szuper a kazah Arisztan Temirtaunál folytatja (She)
Tegnap késő este beszámoltunk róla, hogy a Central Hockey League-ben szereplő Missouri Mavericks bejelentése szerint távozott a csapat magyar kapusa, Szuper Levente. A Nemzeti Sport megtudta, hogy Szuper a kazah Arisztan Temirtauban folytatja a pályafutását.
jan. 14
7:48
Jégkorong: Primeau szerint csökkenteni kell a Volánnál a hibákat (She)
Mint ismeretes, a Sapa Fehérvár AV 19 tegnap hazai pályán 7–6-os vereséget szenvedett az osztrák jégkorongligában (EBEL) az Olimpija Ljubljanától. A fehérváriak mestere, Kevin Primeau szerint nem sikerült elég hatékonyan játszaniuk, túl sok hibát követtek el.
jan. 14
8:24
Tenisz: az első kiemelt Ferrer megnyerte az aucklandi férfitornát (She)
Az első helyen kiemelt spanyol David Ferrer nyerte meg az ausztráliai Aucklandben rendezett, 398 250 dollár összdíjazású ATP-tornát, miután a fináléban két szettben győzött a belga Olivier Rochus ellen.
jan. 14
9:54
Chelsea: Gary Cahill ma orvosin vesz részt Londonban - sajtóhír (She)
A BBC értesülései szerint a Bolton védője, Gary Cahill ma Londonban vesz részt orvosi vizsgálaton, s hamarosan aláír a Chelsea-hez.
jan. 14
9:56
Vasas: Nem visszük vágóhídra a csapatot - Kovács Ágnes (She)
Hétfőn kezdi a felkészülést a Vasas, ám a labdarúgócsapatot már megelőzte a híre. Különböző fórumokon lehet olvasni az angyalföldiekkel kapcsolatos információkat, és a szurkolók csak kapkodják a fejüket. Ezért is lehet érdekes, hogyan látja a piros-kék klub jelenét és jövőjét Kovács Ágnes ügyvezető.
jan. 14
10:30
Ferencváros: Amerika előtt Törökországba is elutazik a csapat (She)
Kelet–nyugat, de véletlenül sem gála, sokkal inkább kőkemény felkészülés, még ha a program ki is egészül néhány emberpróbáló tesztmérkőzéssel. A Fradi előbb kelet, majd nyugat felé veszi az irányt a tavaszi pontgyűjtögetés reményében.
jan. 14
11:06
Videó: Derrick Rose makacs kosara az NBA-játéknap legszebb jelenete (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-liga (NBA) újabb mozgalmas játéknapon van túl. A Boston Celtics már harmadszor bukott egymás után hazai pályán rangadót, az éppen ellenük diadalmaskodó Chicago Bulls pedig tovább robog a Keleti Főcsoport élén, immáron jelentős előnnyel a Miamival szemben. Tekintse meg a játéknap legszebb jeleneteinek összefoglalóját!
jan. 14
11:42
Tenisz: a selejtezőből induló Barthel nyerte a hobarti tornát (She)
Meglepetésre a német Mona Barthel nyerte meg a 220 ezer dollár összdíjazású hobarti kemény pályás WTA-tenisztornát, miután a szombati fináléban 6:1, 6:2-re megverte az első helyen rangsorolt belga Yanina Wickmayert.
jan. 14
12:18
Lombard FC: César Quintero is csatlakozott a csapathoz (She)
A pénteki nap a felmérések jegyében telt a Lombard FC-nél. A labdarúgók először testzsírindex-mérésen vettek részt, majd ingafutás következett – írja a lombardfcpapa.hu.
jan. 14
12:20
KTE: „jó formában“ vannak a kecskeméti játékosok (She)
Az első héten különböző vizsgálatokon és felméréseken estek át a KTE-Ereco labdarúgócsapatának játékosai Budapesten a  Sportkórházban – erről és a kondicionális felkészítés fontosságáról számolt be Vass Szilvia fizikoterapeuta az együttes hivatalos honlapján, a kecskemetite.hu-n.
jan. 14
12:21
Szuper Levente Kazahsztánba szerződött (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott kapusa a kazah Arisztan Temirtau csapatához szerződött.
jan. 14
12:22
Alpesi sí: Vonnt legyőzték, Merighetti először nyert vk-versenyt (She)
Daniela Merighetti elsőségével ért véget Cortina d'Ampezzóban a női alpesi síelők lesikló-világkupaviadala. A hazai pályán szereplő olasz 21 századdal nyert a nagy esélyes, az amerikai Lindsey Vonn előtt. A betegségéből felépülő német Maria Höfl-Riesch elégedett lehet a harmadik pozíciójával.
jan. 14
12:54
Újpest: ma döntenek a finn próbajátékos sorsáról (She)
Az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője, Zoran Szpisljak szerint ma döntenek a próbajátékon lévő Aleksandr Kokko sorsáról.
jan. 14
12:56
Újpest: Vermes Krisztián a tavaszi nyitányon már játszana (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest labdarúgója, a sérüléséből lassan felépülő Vermes Krisztián szerint elképzelhető, hogy a tavaszi nyitányon már csapata rendelkezésére áll.
jan. 14
13:12
Férfi kézilabda: március elsején vonul börtönbe Pásztor István (She)
Március elsején vonul börtönbe Pásztor István, a Balatonfüred kézilabdázója, akit halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt jogerősen nyolc hónap szabadságvesztésre ítélt tavaly novemberben a bíróság.
jan. 14
13:48
Australian Open: Djokovicsnak az olimpia a fő célja, de azért megvédené a címét (She)
Címvédőként egyértelműen a győzelem a célja Novak Djokovicnak a hétfőn kezdődő ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon, de legalább ennyire fontos számára az is, hogy aranyérmet szerezzen a londoni olimpián.
jan. 14
13:50
Férfi kézilabda Eb: szombat este már Újvidéken a magyar válogatott (She)
Szombat délután kel útra, és este már Újvidéken, a férfi kézilabda Európa-bajnokság C-csoportjának helyszínén tréningezik a magyar válogatott.
jan. 14
13:52
Tenisz: csak vasárnap játsszák a férfidöntőt a sydneyi tornán (She)
A rossz időjárási körülmények miatt szombaton nem tudták megrendezni a kemény pályás sydneyi tenisztorna férfiversenyének fináléját, amelyre így vasárnap kerül sor.
jan. 14
14:06
Videó: Dzsudzsák aláír, majd a Dinamo mezében pózol a fotósoknak (She)
A héten – saját rekordját megdöntve – minden idők legdrágább magyar labdarúgójaként, 19 millió euróért szerződött az Anzsi Mahacskalától a Dinamo Moszkvához Dzsudzsák Balázs. Néhány nappal a megállapodás után összefoglaljuk az elmúlt hét fejleményeit, a honi futballhistória legdrágább átigazolásának történetét.
jan. 14
14:08
Santos: hivatalossá vált Neymer új, rövidebb időre szóló szerződése (She)
Bár már novemberben beszámoltunk róla, hogy Neymar új, 2014-ig szóló szerződést kötött a Santos labdarúgócsapatával, a klub csak pénteken juttatta el azt a brazil szövetségnek, így most vált hivatalossá.
jan. 14
14:24
Santos: hivatalossá vált Neymar új, rövidebb időre szóló szerződése (She)
Bár már novemberben beszámoltunk róla, hogy Neymar új, 2014-ig szóló szerződést kötött a Santos labdarúgócsapatával, a klub csak pénteken juttatta el azt a brazil szövetségnek, így most vált hivatalossá.
jan. 14
14:42
Alpesi sí: Beat Feuz verhetetlen volt a wengeni lesiklásban (She)
Beat Feuz győzelmével ért véget Wengenben a férfiak lesikló-világkupaversenye. A második helyen az osztrák Hannes Reichelt, a harmadikon az olasz Christof Innerhofer végzett.
jan. 14
14:44
Ligue 1: a PSG magas fizetéssel próbálja magához csábítani Tévezt (She)
Francia lapértesülés szerint a Paris Saint-Germain kész évi 10 milliós fizetést adni a Manchester City labdarúgócsapatától elvágyódó Carlos Téveznek.
jan. 14
15:00
Videó: Pierre-Paul és a Giants még a Green Bayt is megszorítja? (She)
Az NFL rájátszásában a főcsoport-elődöntők hétvégéje az előzetesen legizgalmasabbnak sejtett San Francisco 49ers–New Orleans Saints összecsapással rajtol. A Szentek a múlt heti dobópárbajban a Detroit Lionst győzték le egy 73 pontos meccsen, és a két csapat támadóegysége vélhetően most sem fogja kímélni a tátott szájú szurkolókat.
jan. 14
15:18
Labdarúgás: Pires és Cannavaro is részt vesz az Indiai Premier League-ben (She)
Az Indiai Labdarúgó-szövetség bejelentése szerint február 25-én rajtolhat el hat franchise részvételével, és várhatóan hét hétig tart majd az Indiai Premier League elnevezésű sorozat. A csapatok majd igazi sztárjátékosokra licitálhatnak, a listán szerepel Fabio Cannavaro, Juan Pablo Sorín, Hernán Crespo, Jay-Jay Okocha, Robert Pires, Robbie Fowler és Fernando Morientes is.
jan. 14
15:36
Ifjúsági téli olimpia: Szilágyi a 20. síugrásban, Úry 29., Kékesi 34. szuper G-ben (She)
A síugró Szilágyi Ákos a 20. lett normálsáncon, míg az alpesi síző Úry Zsuzsanna 29.-ként végzett a lányok szuper-óriásműlesikló számában, Kékesi Márton pedig a 34. helyet szerezte meg a fiúk hasonló küzdelmében Innsbruckban, az első téli ifjúsági játékok szombati versenynapján.
jan. 14
15:54
Felkészülés: a Szolnok nyerte a másodosztályú csapatok csatáját (She)
A Szolnoki MÁV labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte hazai pályán az Orosházát.
jan. 14
15:56
Síugrás: az erős szél miatt senki sem repülhetett Tauplitzban (She)
A rossz időjárás miatt nem rendezik meg a szezon első sírepülő-világkupaviadalát Tauplitzban. Az ausztriai városban túl erősen fúj a szél, így a versenyzők nem tudnának biztonságosan ugrani.
jan. 14
15:58
Sílövészet: Svendsen nyerte a sprintet a Fourcade testvérek előtt (She)
A férfiak 10 km-es sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a csehországi Nové Mestóban. A győzelmet a norvég Emil Hegle Svendsen szerezte meg a francia Fourcade testvérpár, Simon és Martin előtt.
jan. 14
16:00
Alba Volán: a rendőrség vitte el a biztonsági emberre támadó „szurkolókat” (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 szakosztályvezetése az alábbiakban reagál az Olimpija Ljubljana elleni mérkőzésen a nézőtéren történt eseményekre. A fehérvári klub közleményét változtatás nélkül, teljes egészében közöljük:
jan. 14
16:02
Skócia: két gól ide, egy oda, nehézkes sikert aratott a Rangers (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a Rangers 2–1-re nyert a St. Johnstone otthonában, így átmenetileg élre állt a tabellán. A glasgow-i csapat a góllövőlistát vezető Nikica Jelavic duplájával győzött , a vendégek hátvédje, Carlos Bocanegra pedig a saját kapujába talált.
jan. 14
16:04
Játékossors: a korábbi Barcelona- és Celtic-középpályás Mexikóba igazolt (She)
A korábban a Barcelonában és a Celticben is megforduló középpályás, Marc Crosas a mexikói Santos Laguna labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását.
jan. 14
16:12
QPR: a klub megegyezett a Chelsea brazil hátvédjével - sajtóhír (She)
A BBC értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő QPR megegyezett a Chelsea-vel Alex átigazolási díjáról, s a brazil védő is megállapodott leendő klubjával a személyes feltételekről, így már csak az orvosi vizsgálatokon kell átesnie szerződése aláírása előtt.
jan. 14
16:30
Barcelona: Nem érkezik senki, a fiatalokra támaszkodunk - Guardiola (She)
A Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője, Pep Guardiola a vasárnapi, Real Betis elleni bajnoki mérkőzés előtt leszögezte: a téli átigazolási időszakban a klub nem vásárol új játékost.
jan. 14
16:48
Cselgáncs vk: Karakas Hedvig ötödik a Mesterek Tornáján (She)
Karakas Hedvig ötödik helyen végzett szombaton a cselgáncs Világkupa-sorozat egyik legfontosabb állomásán, az Almatiban zajló Mesterek Tornáján.
jan. 14
16:50
Sífutás: norvég és svéd siker született a milánói sprintversenyen (She)
Férfi és női szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata az olaszországi Milánóban. Előbbieknél a győzelmet a norvég Eirik Brandsdal, utóbbiaknál pedig a svéd Ida Ingemarsdotter szerezte meg.
jan. 14
17:06
NB II, Kelet: egy év után visszatér Vácra a korábbi Fradi-csatár (She)
Kedden szerződést bontott a Mezőkövesddel, szombaton pedig már meg is egyezett az NB II Keleti csoportjában szereplő Dunakanyar-Vác vezetőségével Palásthy Norbert.
jan. 14
17:08
Videó: Megadja az alaphangot a világbajnok elleni meccs - Madaras (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott bizakodva várja a szerbiai Európa-bajnokság csoportmérkőzéseit. Rögtön az első találkozón a világbajnok Olaszországgal meccselnek Kemény Dénes tanítványai. Az NSO Tv-nek Madaras Norbert, Kiss Gergely és Kásás Tamás nyilatkozott.
jan. 14
17:24
Úszás: legjobbjaink megkezdik külföldi edzőtáborozásaikat (She)
Hétfőtől, de akad, aki már vasárnaptól edzőtáborozással kezdi meg felkészülését a legjobb magyar úszók közül az esztendő nagy feladataira, így a legfontosabbra: a londoni nyári olimpiára.
jan. 14
17:26
Bundesliga: a Mainz edzője szerint Szalai Ádám a legjobb csatáruk (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, ismét a pályán volt a Mainz labdarúgócsapatában a hosszú sérülése után visszatérő Szalai Ádám. A válogatott támadó a 60. percben állt be csereként a Kickers Offenbach ellen 1–1-re végződő mérkőzésen. Thomas Tuchel, a Mainz vezetőedzője meccs utáni értékelésében elmondta, ismét bebizonyosodott, hogy Szalai a legjobb csatáruk.
jan. 14
17:42
Északi összetett: ritka hajrá - hárman egy tizeden belül Chaux-Neuve-ben (She)
Csak a célfotó döntött Alessandro Pittin javára Chaux-Neuve-ben északi összetettben Jason Lamy Chappuis-val szemben. Az olasz és a francia versenyző tizedre azonos eredményt ért el, de a felvételek alapján hivatalosan Pittin lett a győztes.
jan. 14
17:44
Férfi kosárlabda NB I: öt vesztes meccs után nyert a Kecskemét (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 15. fordulójában a Kecskemét öt elveszített mérkőzés után nyert újra, méghozzá hazai környezetben a Pécs ellen hét ponttal.
jan. 14
17:46
NB I: két házi meccset játszott a Loki, Dombi és Simac megsérült (She)
Két házi meccsel folytatta a felkészülést a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva, a délelőtti alatt megsérült Dombi Tibor és Dajan Simac is, de egyikük esetében sincs súlyos baj, és hétfőn folytathatják a munkát.

Keresés