2012. február 4. szombat

febr. 4
0:03
Videó: A vereség bosszantó, de a Volán játéka biztató - Énekes (She)
Mint arról beszámoltunk, a Sapa Fehérvár AV 19 2–1-re kikapott a Klagenfurt otthonában az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) középszakaszának pénteki játéknapján. A KAC négy vereség után tudott újra győzni, míg a magyar csapat egymás után harmadszor vonult le vesztesként a jégről. Az NSO Tv-nek Énekes Lajos másodedző értékelt.
febr. 4
0:21
Futsal MK: a Berettyóújfalu és az ETO elkerülte egymást az elődöntőben (She)
A tavalyi döntő két résztvevője, a Rába ETO és a Berettyóújfalu elkerülte egymást a futsal Magyar Kupa elődöntőjének sorsolásán.
febr. 4
1:15
Hollandia: Németh sérülés miatt kihagyhatja a vasárnapi bajnokit (She)
Németh Krisztián lábujjsérülés miatt kihagyhatja a holland labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Waalwijk vasárnapi, Groningen elleni mérkőzését.
febr. 4
1:19
Tenisz: Chela kilencedjére már bejutott az elődöntőbe a chilei tornán (She)
Egy argentin döntős biztosan lesz a chilei Vina del Marban zajló férfi tenisztornán, mivel a négy között Juan Ignacio Chela és Carlos Berlocq egymással találkozik majd.
febr. 4
6:42
Balkán Liga: kiváró magyarok (Behaviour)
Szeptember óta zajlik a Balkán Liga (a névadó főszponzor után Sparkassen League) elnevezésű sorozat, amelyben 14 férfi kézilabdacsapat - 3 bosnyák, 2-2 macedón, montenegrói, szerb, horvát és 1 szlovák - méri össze tudását. Magyarország még nem döntött a csatlakozásról, a két magyar élklub, a Veszprém és a Szeged megfelelő garanciák esetén elindulna, a magyar szövetség azonban inkább a honi…
febr. 4
6:44
Szepesi: 90 (Behaviour)
Az élő legenda, a sport riportázs utolérhetetlen nagymestere, a Prima Primissima-díjas Szepesi György február 5-én, holnap ünnepi 90. születésnapját.
febr. 4
6:46
Erős meccsek a gyengébb nemnek (Behaviour)
Az elmúlt szezon spanyol kupadöntősei is megtalálhatók a magyar női kézilabdacsapatok hétvégi ellenfelei között. A Bajnokok Ligája középdöntőjében a győriek azzal az Itxako Navarróval találkoznak, amellyel szemben az előző kiírásban elbuktak a legjobb négy között, a Békéscsaba az EHF Kupa nyolcaddöntőjében pedig a KEK-finalista Alicantéval csap össze - mindkétszer hazai pályán.
febr. 4
6:48
Óriások a hatalmas Patrióták ellen (Behaviour)
Vasárnap este - magyar idő szerint 0 óra 30 perctől - rendezik a világ egyik legjelentősebb sporteseményét, az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnokságának (NFL) nagydöntőjét, a Super Bowlt! A finálé rendre nézettségi rekordokat döntöget, vélhetően a New England Patriots és a New York Giants indianapolisi ütközetére is rengetegen lesznek kíváncsiak, jóllehet megtörtént az a csúfság, hogy két…
febr. 4
6:57
Újpest: Takács Zoltán a Vasas és Ciprus között választhat (She)
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, az Újpest második csapatával készült az elmúlt hetekben Takács Zoltán. A futballista nem ment el a gárdával edzőtáborozni Telkibe és a lila-fehéreket Törökországba szállító repülőgépre sem száll fel vasárnap. A tavaszt viszont vélhetően nem a Megyeri úti második együttesnél tölti, nem szerepel majd az NB II-ben, hanem egy kerülettel odébb áll, kölcsönben…
febr. 4
7:15
NHL: nyert a Florida a Winnipeg ellen, Chicago-vereség Calgaryban (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján öt mérkőzést rendeztek, melyek közül kettő is hosszabbításban dőlt el a vendégek javára – az Islanders Ottawában, a Columbus Anaheimben győzött. A Florida egymás után a második sikerét, a Chicago viszont a második vereségét könyvelhette el. A játéknap leggólszegényebb találkozóján 1–0-ra nyert a St. Louis a Los Angeles ellen.
febr. 4
7:33
London 2012: Neymar és Ganso mutatta be az új brazil mezt (She)
Neymar, a Santos csatárcsillaga és csapattársa, Henrique Ganso mutatta be a brazil labdarúgó-válogatott új fejlesztésű mezét, amelyben a dél-amerikai ország nemzeti együttesének játékosai az idei olimpián pályára lépnek.
febr. 4
8:03
A Miami belecsúfított a Philadelphia otthoni mérlegébe (Agroinform)
Csupán harmadszor kapott ki a szezonban a Philadelphia 76ers hazai pályán.
febr. 4
8:39
Íme, Neymarék olimpiai meze! - fotó (Agroinform)
A Santos csatárcsillaga és csapattársa, Ganso mutatta be a brazil labdarúgó-válogatott új fejlesztésű mezét.
febr. 4
8:45
Labdarúgás: 11 ország válogatottja érkezik a katolikus papok Eb-jére (She)
Jövő héten Gyulán rendezik meg a katolikus papok teremlabdarúgó Európa-bajnokságát, amelyen 11 ország válogatottja szerepel.
febr. 4
8:47
Videó: Carles Puyol is tudja a pályán azt, amit Zinedine Zidane (She)
Szerdán játszották a Valencia–Barcelona Király-kupa-mérkőzést, amelyen Carles Puyol, a katalánok védője csatároknak is a becsületére váló mozdulatokkal örvendeztette meg a rajongókat. Mintha Zinedine Zidane lett volna a pályán...
febr. 4
8:57
A Manchester City a Fulham, az Arsenal a Blackburn ellen javíthat (Agroinform)
Mancini tanítványai hazai pályán még hibátlanok a bajnokságban, ezt a mérleget és az első helyet szeretnék megtartani.
febr. 4
8:59
Jaroslav Halak ismét lehúzta a rolót - videó (Agroinform)
A St. Louis Blues kapusa negyedik shutoutját érte el az utóbbi 7 meccséből, ezúttal a Los Angelest semlegesítette.
febr. 4
9:03
NB I: több mint 10 edzőmeccs, ha a hó nem szól közbe, Detroitban a Vasas és a Fradi - program (She)
A tervek szerint ma 11 magyar NB I-es csapat is felkészülési mérkőzést játszik, de az időjárási helyzet miatt kérdéses, hogy az összes meccset megrendezik-e. A fővárosban komolyabb havazás ma reggelig nem volt, így a budapesti találkozók lejátszására jó esély van, több gárda pedig külföldön, az edzőtáborozás részeként léphet pályára. Így például a Vasas és a Ferencváros is – a két együttes ma…
febr. 4
9:21
London 2012: Oroszországban 100 ezer eurót ér egy olimpiai arany (She)
Négymillió rubelt, azaz nagyjából 100 ezer eurót (körülbelül 29 millió forint) kap a kormánytól minden olyan orosz sportoló, aki aranyérmet nyer az idei londoni olimpián.
febr. 4
9:33
Készülnek a Super Bowlra, minden sarkon áll egy rendőr (Agroinform)
Az amerikai biztonsági szervek közös erőfeszítéssel készülnek az NFL nagydöntője, a 46. Super Bowl biztosítására.
febr. 4
9:35
Putyinék jó áron vennének aranyat Londonból (Agroinform)
Körülbelül 29 millió forintot kap a kormánytól minden orosz sportoló, aki aranyérmet nyer az idei londoni olimpián.
febr. 4
9:39
NB I: Kezsman érkezése ezúttal valóban felvetődött, de kevés rá az esély (She)
A Nemzeti Sport Online Szerbiából származó információi szerint magyar NB I-es csapatoknál is szóba került a jelenleg szabadon igazolható, korábban a Chelsea-ben is megforduló szerb Mateja Kezsman szerződtetése.
febr. 4
9:57
Vízilabda: az idő miatt csak két meccset rendeznek meg a mai programból (She)
A rendkívüli hideg és a nagy havazás miatt csupán két mérkőzést játszanak le szombaton a 2011–2012-es Vodafone ob I-es férfi vízilabda-bajnokságban.
febr. 4
10:09
A hideg miatt csak két meccset játszanak le a hazai bajnokságban (Agroinform)
A rendkívüli hideg és a nagy havazás miatt csupán két mérkőzést játszanak le szombaton a Vodafone ob I-es bajnokságban.
febr. 4
10:15
NB II: a Nyíregyháza már készül, több volt játékos visszatérhet (She)
A héten hivatalosan is bejelentették a Nyíregyháza labdarúgócsapatának új tulajdonosait, tegnap pedig megtartotta az idei első gyakorlást az új vezetőedző, Németh Károly.
febr. 4
10:33
Vízilabda: az idő miatt csak két meccset rendeznek meg ma (She)
A rendkívüli hideg és a nagy havazás miatt csupán két mérkőzést játszanak le szombaton a 2011–2012-es Vodafone ob I-es férfi vízilabda-bajnokságban.
febr. 4
10:35
Ajánló: eddig csak az olasz menetrendet érinti a havazás - a program (She)
A magyar klubok felkészülési mérkőzései mellett számos tétmérkőzést játszanak Európában – már ha engedik a kontinensen tapasztalható időjárási viszonyok. A Serie A egyetlen mai találkozóját elhalasztották, és a nagy hó miatt az olasz másodosztályban is töröltek több meccset. A havazás miatt további változások várhatók a programban. Az Afrika-kupán a negyeddöntő programját legfeljebb az egyenlítői…
febr. 4
10:37
NB II: Dárdai a magyar és a német gondolkodás különbségét mutatta meg (She)
A Dárdai Pál vezette NB II-es válogatott január második felében Törökországban edzőtáborozott, ahol három nemzetközi mérkőzést játszott le. Azerbajdzsán B-válogatottja ellen döntetlent ért el a másodosztályú fiatalokból álló gárda, a Rubin Kazany második csapatát, valamint az amerikai ligaválogatottat pedig sikerült legyőznie. A törökországi másfél hét tapasztalatairól Dárdai Pál nyilatkozott…
febr. 4
10:45
Bagdatisz is csatlakozott az elődöntős mezőnyhöz (Agroinform)
Utolsóként a hatodikként kiemelt ciprusi jutott be a legjobb négy közé a zágrábi fedettpályás férfi tenisztornán.
febr. 4
10:47
Görbiczék megbosszulhatják a tavalyi elődöntőt (Agroinform)
Szombaton három magyar csapat lép pályára a női kézilabda európai kupákban, köztük a BL-ben a Győr az Itxakóhoz látogat.
febr. 4
10:51
Próbajáték: Böde Dánielre már nem számítanak a Zorja Luhanszknál (She)
Mint ismeretes, a Paks labdarúgója, Böde Dániel az elmúlt napokban az ukrán élvonalbeli Zorja Luhanszk törökországi edzőtáborában készült, de a jelek szerint nem szerződteti a klub.
febr. 4
11:21
Győzelmi kényszerben a Bayern München (Agroinform)
A Dortmund pénteki győzelme után nyernie kell a Bayernnek is, ha nem szeretné elveszíteni a listavezető pozícióját.
febr. 4
11:27
Haladás: Kenesei és Korolovszky játszhat, Vujovics és Kulcsár nem (She)
A Haladás két labdarúgója, Kenesei Krisztián és Korolovszky Gábor is felépült, mindketten pályára léphetnek a szombathelyiek mai, Admira elleni felkészülési meccsén, szemben Kulcsár Kornéllal és Goran Vujoviccsal.
febr. 4
11:39
Grebenár hét góllal vezette csapatát Spanyolországban (Agroinform)
Az ötödik helyezett Aragón fölényesen nyert a 15. Antequera ellen a spanyol férfi kézilabda-bajnokság 16. fordulójában.
febr. 4
11:45
Felkészülés: a Pumas és a River tartalékjaival meccsel a Vasas és a Fradi (She)
A Vasas és a Ferencváros ma kezdi meg szereplését a két négycsapatos tornából álló amerikai túrán. A torna hivatalos honlapjából kiderül, hogy a magyar résztvevők ellenfelei, a mexikói Pumas és az argentin River Plate a tartalékcsapatával áll ki.
febr. 4
11:57
Taroltak az argentinok, hárman az elődöntőben (Agroinform)
Az elsőként rangsorolt Juan Monaco és a második kiemelt Juan Ignacio Chela bejutott az elődöntőbe a chilei tenisztornán.
febr. 4
12:03
Felkészülés: sem a Paks, sem a Pécs nem játszik a havazás miatt (She)
Az NB I-es Paks labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a havazás miatt elmaradt az együttes mai, Baja ellen tervezett felkészülési mérkőzése. Ugyancsak elhalasztották a Kozármisleny–PMFC találkozót.
febr. 4
12:05
Sífutás: a kanadai Devon Kershaw hajrája aranyat ért Ribinszkben (She)
A férfiak 15 km-es szabad stílusú, tömegrajtos versenyével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata az oroszországi Ribinszkben. A győzelmet a kanadai Devon Kershaw szerezte meg az orosz Ilja Csernusov és a német Tobias Angerer előtt.
febr. 4
12:15
Feczesinék biztosan nem játszanak vasárnap (Agroinform)
A Brescia sem tud mérkőzést rendezni a havazás miatt, így a Torino elleni mérkőzését elhalasztották.
febr. 4
12:21
DVTK: korábbi Real Madrid-játékost igazolt a Diósgyőr (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Fernando Fernández Escribano személyében korábbi Real Madrid-játékost igazolt a Diósgyőr labdarúgócsapata.
febr. 4
12:23
Gyász: meghalt a női diszkoszvetés országos csúcstartója (She)
A család tájékoztatása szerint lábműtétre való előkészítés közben 52 éves korában meghalt Bácskai Márta, aki 25 esztendeje tartja a diszkoszvetés országos csúcsát (66.48). A veszprémi dobóatléta halálát vélhetően tüdőembólia okozta.
febr. 4
12:25
Alpesi sí: Vonn ötvenedik vk-sikere Garmischban, Miklós a 42. (She)
A németországi Garmisch-Partenkirchenben folytatódott a női alpesi sízők világkupa-sorozata, ezúttal lesiklófutamot rendeztek. A győzelmet az amerikai Lindsey Vonn szerezte meg, akinek ez volt az ötvenedik vk-sikere. A második a svájci Nadia Kamer, a harmadik pedig a liechtensteini Tina Weirather lett. A magyar Miklós Edit a 49 induló közül a 42. helyen végzett.
febr. 4
12:33
Futács ma nem lő gólt, de Valentin-napra különleges ajánlata van - videó (Agroinform)
A csatár csapatának meccsét elhalasztották, de a Valentin-napi mérkőzésre különleges módon hívta meg a szurkolókat.
febr. 4
12:35
Buzánszky Jenő segíti a dél-alföldi gyerekfocit (Agroinform)
A Nemzet Sportolójának szakmai védnökségével kezdi meg a 2012. évi működését a KÉSZ Labdarúgó Akadémia.
febr. 4
12:39
Videó: Ricardo Quaresma durva gáncsolása piros lapot ért (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában hatalmas meglepetésre a tabella 3. helyén álló Besiktas hazai pályán szenvedett 1–0-s vereséget a Mersintől. Ráadásul tíz emberrel kellett folytatnia a játékot, hiszen az első félidőben gáncsolásért kiállították Ricardo Quaresmát. A portugál középpályás, miután nem tudta elvenni a Mersin védőjétől a labdát, durván, páros lábbal az…
febr. 4
12:51
Az Újpest-Pápa is elmarad (Agroinform)
A havazás miatt nem rendezik meg a szombaton kora délutánra tervezett Újpest-Pápa felkészülési mérkőzést.
febr. 4
12:57
Videó: a DVTK új igazolása, Fernando Fernández parádés gólokat lőtt (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a DVTK szerződtette Fernando Fernándezt, aki több mint egy évtizeden át a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szerepelt, többek között a Real Madridban is. Az alábbi videóban válogatást láthatnak a Primera Divisiónban szerzett góljaiból.
febr. 4
13:09
Egykori Real-játékos, Király Kupa-győztes a Diósgyőr új szerzeménye (Agroinform)
A DVTK ügyvezető igazgatója a nagy rutinnal rendelkező Fernandóval az Európa Ligát veszi célba.
febr. 4
13:11
Elhunyt a női diszkoszvetés magyar csúcstartója (Agroinform)
Ötvenkét éves korában meghalt Bácskai (Kripli) Márta, az országos csúcsot tartó diszkoszvető.
febr. 4
13:15
Mainz: Szalai combsérülés miatt nem utazott el Gelsenkirchenbe (She)
Kisebb combizomsérülése miatt nem utazott el Gelsenkirchenbe a német élvonalbeli Mainz együttesével a múlt héten a Freiburg elleni találkozón kezdőként pályára lépő Szalai Ádám. A helyén Mohamed Zidan, a Dortmundtól frissen szerződtetett egyiptomi támadó kezd.

Keresés