2012. február 17. péntek

febr. 17
0:03
NS: Lothar, a showman; a Fradi titánjai; Szabics visszatért; Sofron és az NHL - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából:
febr. 17
0:07
Európa-liga: „Játsszunk úgy, ahogy tudunk” - Mancini nyerő taktikája (She)
Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere szerint jól futballozott csapata a Porto elleni Európa-liga-találkozón.
febr. 17
0:21
Tenisz: Monfils visszalépett San Joséban, Bogotában kiesett az első kiemelt (She)
Az első helyen kiemelt francia Gaël Monfils visszalépésével nagy esélyhez jutott a bolgár Dimitar Kutrovszki a San Joséban zajló, 531 000 dollár összdíjazású, keménypályás ATP-tornán, amellyel élni is tudott a második fordulóban a szerencsés vesztesként végül főtáblás amerikai Blake Strode ellen.
febr. 17
6:39
London 2012: a BBC 3D-ben adja a 100 méteres síkfutás döntőjét (She)
Háromdimenziós összefoglalókat ad a londoni olimpia eseményeiről az angol BBC televízió. Az állami tévéadó tájékoztatása szerint a BBC3 reggel 9-től este 11-ig hagyományos módon közvetíti az ötkarikás versenyeket, majd 11-kor mindennap 3D-s összegzések következnek. A nyitó- és záróünnepség mellett az egyetlen szám, amely élőben és három dimenzióban kerül képernyőre, a férfi 100 m-es síkfutás…
febr. 17
6:57
Kosárlabda: Lóránték közel kerültek a bravúrhoz a Király-kupában (She)
Szoros mérkőzésen szenvedett vereséget Lóránt Péter és csapata, a Lagun Aro a kosárlabdázók spanyolországi Király-kupájának negyeddöntőjében. A bajnokság 8. helyén álló együttes a sztároktól hemzsegő Caja Laborallal mérkőzött meg a legjobb 4 közé jutásért, s 72–65-re alulmaradt.
febr. 17
7:00
A Leverkusen fagyott meg (Behaviour)
Robin Dutt szerint együttese, a Bayer Leverkusen túlságosan tisztelte a címvédő Barcelonát, a katalánok ezért nyerhettek 3-1-re Németországban, s harcolhatták ki gyakorlatilag már az első meccsen a továbbjutást a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. A másik keddi meccsen a Lyon minimális előnyt szerzett a ciprusi visszavágóra.
febr. 17
7:02
Rossz vonatra szállt az Athletic Bilbao (Behaviour)
A labdarúgó Európa Liga tegnapi játéknapján Bajnokok Ligájába illő összecsapásokat játszottak.
febr. 17
7:04
"A csapatversenyek után kiengedtem" (Behaviour)
Aki látta őt játszani, annak legalább fogalma lett arról, mit is jelent felsőfokon asztaliteniszezni. Nemcsak Európában, hanem Ázsiában is rettegték a nevét, és még 35 évesen is képes volt a legjobb négy közé bejutni sportága olimpiai debütálásakor Szöulban - 11 meccsből nyolcat nyerve -, nyert világbajnokságot párosban és csapatban, győzött az Európa 12-n, Magyarországon a férfiak között a…
febr. 17
7:06
Most a medve nyert... (Behaviour)
Noha még nem kell lemondania a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéről a Veszprém férfi kézilabda csapatának, Mocsai Lajos fiai finoman kifejezve is nehéz helyzetbe hozták magukat, miután négygólos, 30-26-os vereséget szenvedtek az orosz Csehovszki Medvegyi otthonában. Fazekasék sorsa az utolsó fordulóban dől el, amikor a csoportküzdelmeket már megnyerő spanyol Atletico Madridot fogadják a…
febr. 17
7:15
Téli sportok: szombaton ismét Snow Day-fesztivál lesz Eplényben (She)
A tavalyihoz hasonlóan ismét 2500 látogatót várnak a szervezők az Eplényben szombaton sorra kerülő Snow Day-re, melynek során öt különböző téli sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők. Az eseményt rendező Magyar Egyetemi Sí és Természetjáró Egyesület közleménye szerint a mostani programban sportági bemutatók, felszerelések tesztelése, hazai sípályák bemutatása és 10 éves korig ingyenes…
febr. 17
7:33
NHL: a keleti éllovas Rangers otthonában támadt fel a Chicago (She)
A Chicago a Keleti főcsoportot vezető New York Rangers otthonában vetett véget kilenc mérkőzést számláló vereségsorozatának: a rossz szériája során a Nyugati konferencia 6. helyére visszacsúszó Blackhawks úgy nyert 4–2-re, hogy góljait a mérkőzés első tíz percében szerezte. A Rangers a hátralévő 50 percben csak kétszer tudott válaszolni.
febr. 17
7:35
Tenisz: Nalbandian legyőzte a 2. kiemelt Simont Brazíliában (She)
Kiesett Sao Paulóban a Brasil Openen másodikként rangsorolt francia Gilles Simon, akinek 2. fordulóbeli búcsúja valójában nem is meglepetés, hiszen az argentin David Nalbandian „intézte el” két sima játszmában.
febr. 17
7:51
NBA: a sérült Derrick Rose nélkül is legyőzte a Chicago a Bostont (She)
Sérült sztárja, Derrick Rose nélkül is nyerni tudott a Chicago Bulls a Boston Celtics ellen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga legutóbbi játéknapján. A derék- és lábujjsérüléséből lábadozó, a meccs előtt a csapattal mozgó Rose hiányát Luol Deng és Carlos Boozer 23-23 ponttal pótolta. Az Indiana ötmeccses vereségsorozatát szakította nem a New Jersey elleni diadalával, míg a Los Angeles Clippers…
febr. 17
7:53
Európa-liga: a Man. City panaszt emelhet a Portóra szurkolói miatt (She)
A Manchester City arra készül, hogy panaszt tesz a Porto ellen az Európai Labdarúgó-szövetségnél, miután a portugál szurkolók rasszista sértésekkel illették az angol klub játékosait.
febr. 17
7:54
Nemzetközi rg-kupa Budapesten (Metropol)
Immár negyedik alkalommal kerül sor szombaton a ritmikus gimnasztikázók nemzetközi KFK Grácia Kupájára az új soroksári sportcsarnokban.
febr. 17
8:09
Man. United: Valencia combsérülés miatt egy hónapig nem játszhat (She)
Combizomhúzódást szenvedett Antonio Valencia, a Manchester United ecuadori szélsője a csapat Ajax elleni csütörtöki Európa-liga mérkőzésén, így egy hónapig nem számíthat rá Sir Alex Ferguson, a „vörös ördögök” menedzsere.
febr. 17
8:21
Élő 3D-közvetítés a férfi 100 m-es síkfutás döntőjéről (Agroinform)
Háromdimenziós összefoglalókat ad a londoni olimpia eseményeiről az angol BBC televízió.
febr. 17
8:27
NB II: a Dunaújváros Szerbiából és a Vasastól is igazolt játékost (She)
Szerbiából és a Vasastól is érkezik játékos az NB II Nyugati csoportjában sereghajtó Dunaújváros-Pálhalmához.
febr. 17
8:29
NB II: a Videoton-PFA szerződést adott a 29/29-es mérlegű tininek (She)
Profi szerződést kötött a Videoton-Puskás Akadémia a 18 esztendős Molnár Tiborral. A középpályásként és támadóként is bevethető labdarúgó az U19-es együttesben 29 bajnokin 29 gólt szerzett, s ennek köszönhetően kapott szerződést az NB II-es csapatnál.
febr. 17
8:31
Barcelona: újra edz a szeptemberben súlyosan megsérült Afellay (She)
Ismét edzésbe állt a Barcelonánál Ibrahim Afellay. Dzsudzsák Balázs egykori eindhoveni csapattársa tavaly szeptemberben súlyos térdsérülést szenvedett, azóta nem szerepelt egyetlen tétmérkőzésen sem.
febr. 17
8:39
A Chicago nem kegyelmezett a Bostonnak (Agroinform)
Hiába Derrick Rose hiánya, a Bulls két vállra fektette a legjobbjaival felálló Boston csapatát.
febr. 17
8:45
NB II: távozik Kispestről a 9 meccsen 6 pontot gyűjtő olasz edző (She)
Az NB II Keleti csoportjának 15. helyén álló Bp. Honvéd-MFA megköszönte olasz edzője, Vincenzo Mazzeo munkáját. A szakember kilenc mérkőzésen irányította a kispesti tartalékcsapatot, amely ezalatt hat pontot szerzett.
febr. 17
8:47
Kosárlabda: az Albacomp fegyelmi okokból kizárta keretéből Madárt (She)
A kosárlabda-bajnokságban szereplő Albacomp vezetősége kizárta a felnőttkeretből Madár Andrást, miután a 21 éves, 191 centis irányító-bedobó súlyos fegyelmi vétséget követett el.
febr. 17
8:57
Aczél az erőszaktól sem riad vissza és külföldre menne (Agroinform)
A REAC korábbi trénere a kispadon ülve nem vette észre, hogy manipulálták a meccseket.
febr. 17
9:03
Női kézilabda: többen érdeklődnek Tomori iránt, napokon belül dönthet (She)
Az évad végén lejár a szerződése az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatánál a válogatott Tomori Zsuzsannának, aki a Nemzeti Sport információja szerint több kecsegtető ajánlatot fontolgat.
febr. 17
9:05
Videó: Prukner László átalakítaná a Zalaegerszeg öltözőjét a tavaszra (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszegi TE FC vezetőedzőjét, Prukner Lászlót kérdezte az NSO Tv a téli felkészülésről.
febr. 17
9:15
Antonio Valencia combsérülés miatt négy hétre kidőlt (Agroinform)
A Manchester United ecuadori szélsője a csapat Ajax elleni Európa Liga-mérkőzésen sérült meg.
febr. 17
9:21
Jégkorong, EBEL: pénzbírság és eltiltások a Ljubljanának (She)
Tízezer eurós bírsággal sújtották az Olimpija Ljubljana EBEL-ben szereplő jégkorongcsapatát, s ezen felül eltiltották vezetőedzőjét, valamint kapusát. A kapus a középszakasz utolsó meccsén a Salzburg elleni szétlövésnél kétszer is kiállt a kapujából, hogy a Ljubljana elveszítse a mérkőzést, és a Fehérvárral találkozzon a negyeddöntőben.
febr. 17
9:33
Viktor Troicki a negyeddöntőbe jutott (Agroinform)
A hetedik helyen kiemelt szerb Viktor Troicki bejutott a legjobb nyolc közé.
febr. 17
9:39
NB II: a Videoton-PFLA szerződést adott a 29/29-es mérlegű tininek (She)
Profi szerződést kötött a Videoton-Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia a 18 esztendős Molnár Tiborral. A középpályásként és támadóként is bevethető labdarúgó az U19-es együttesben 29 bajnokin 29 gólt szerzett, s ennek köszönhetően kapott szerződést az NB II-es csapatnál.
febr. 17
9:51
Markus Babbel kihagyná az izgalmakat Szalaiék ellen (Agroinform)
A Hoffenheim hazai környezetben csap össze a Mainzcal a német labdarúgó bajnokság 22. fordulójában.
febr. 17
9:53
Kilenc vereség után nyert a Chicago Blackhawks - videó (Agroinform)
Kilenc vereség után először tudott nyerni a Chicago Blackhawks az NHL csütörtöki játéknapján.
febr. 17
9:57
Fallabda: Krajcsák Márk rekordgyőzelemre tör a szombati ob-n (She)
Sorozatban kilencedik elsőségét szerezheti meg Krajcsák Márk a szombati fallabda országos bajnokságon, ezzel rekordot állíthat fel. A 2004 óta egyeduralkodó Krajcsák tavalyi sikerével Török András csúcsát állította be.
febr. 17
9:59
ZTE: Nagy a káosz, még ilyet nem láttam - Kamber; Balázst a Haladás hívta (She)
A ZTE FC elnöke, Nagy Ferenc tegnap bejelentette, hogy a hetek óta zajló tárgyalások az egyik hazai pénzügyi befektetőcsoporttal sikerrel jártak, és úgy néz ki, hogy megoldódhat a klub eddigi nehéz financiális helyzete, a csapat be tudja fejezni a 2011–2012-es NB I-es szezont. Kérdés, hogy a bejelentés hogyan befolyásolja a labdarúgók jövőjét, akik közül még a bejelentés előtt Djordje Kamber…
febr. 17
10:01
Ökölvívás: Életem legjobb formáját hozom Mayweather ellen - Cotto (She)
Élete legjobb formáját ígéri május 5-ére Miguel Cotto, aki élete egyik legnagyobb meccsén Floyd Mayweatherrel találkozik Las Vegasban.
febr. 17
10:03
Videó, NBA: semmiből visszahozott zsákolás, mesteri Boston-játékok (She)
A Chicago Bulls visszavágott a Boston Celticsnek a múltkori, 95–91-es vereségért az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 54. játéknapján. A Bikák – irányítójuk, Derrick Rose nélkül – hazai pályán győztek 89–80-ra. Az LA Clippers pontszegény, de fontos rangadót nyert meg a Portland Trail Blazers otthonában, míg az Indiana Pacers hozta a kötelezőt a New Jersey Nets ellen.…
febr. 17
10:15
Libertadores-kupa: kikapott a Vascót egy hete legyőző Nacional (She)
Kikapott hazai pályán a paraguayi Libertadtól a múlt héten a brazil Vasco da Gamát legyőző uruguayi Nacional a Libertadores-kupában. Az argentin Godoy Cruz győzelemmel kezdte meg szereplését a nemzetközi kupasorozatban.
febr. 17
10:17
Vasas: Urbánt nem tájékoztatták Beliczky és Kulcsár távozásáról (She)
A Vasas vezetőedzője, Urbán Flórián a Magyar Televízió Híradójának elmondta, a vezetők nem tájékoztatták arról, hogy Beliczky Gergő és Kulcsár Dávid is a Ferencvároshoz szerződik.
febr. 17
10:27
Steve Bruce esélyes a Wolves kispadjára (Agroinform)
A legutóbb a Sunderlandnél dolgozó szakember lehet a Wolverhampton Wanderers új szakvezetője.
febr. 17
10:33
Vb 2014: Ronaldo után Bebeto is a szervezőbizottság tagja lett (She)
Ronaldo után az 1994-es világbajnok Bebetót is beválasztották a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság szervezőbizottságába.
febr. 17
10:45
A Ljubljana 10 ezer eurót fizet, a kapust és az edzőt eltiltották (Agroinform)
A ligát sértő magatartás miatt 10 ezer eurós bírságot kapott a szlovén Olimpija Ljubljana.
febr. 17
10:51
DVSC: Méyé Debrecenben van, ma tárgyalnak vele, még semmi nem dőlt el (She)
Tegnap a DVSC-Teva hivatalos honlapja jelentette be, hogy a ZTE gaboni válogatott csatára, Roguy Méyé Debrecenbe szerződhet. A Nemzeti Sport Online megtudta, hogy a támadó áráról a két klub már megegyezett, de a futballista még nem írt alá a listavezetőhöz.
febr. 17
10:53
Vasas: megerősítették, hogy Kulcsár Dávid visszatér a Fradihoz (She)
A fradi.hu tegnap számolt be arról, hogy a Ferencváros két és féléves szerződést kötött korábbi játékosával, a Vasastól távozó Kulcsár Dáviddal. A Vasas akkor még nem erősítette meg az információt, de ma az angyalföldi klub hivatalos honlapján is megjelent a hír.
febr. 17
10:55
Videó: Anelka a videojáték bemutatása mellett Drogbát ígérte a kínaiaknak (She)
Alig, hogy megérkezett új csapatához, a kínai labdarúgó-bajnokságban szereplő Sanghaj Senhuához Nicolas Anelka, máris egy videojáték bemutatójára hívták. Több százan voltak kíváncsiak a Chelseat télen elhagyó francia támadóra, aki beszédében többek között kitért Didier Drogba szerződtetésére.
febr. 17
11:03
David Villa a Real Madrid ellen már pályán lenne (Agroinform)
A Barcelona sípcsonttörést szenvedett csatára mindent megtesz azért, hogy az El Clásicóra visszatérjen.
febr. 17
11:09
NB II: négy játékossal erősített a Budaörs, Lattenstein is érkezik (She)
Az NB II Nyugati csoportjában a kiesés elkerüléséért küzdő Budaörsi SC négy játékossal erősítette meg keretét a téli átigazolási időszakban.
febr. 17
11:11
Győr: gyorsított eljárással tárgyalja a CAS a kitiltás elleni fellebbezését (She)
Gyorsított eljárással tárgyalja a Győri ETO fellebbezését a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) – mint ismeretes, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) először három, aztán ezt mérsékelve két évre kizárta a klubot az európai kupasorozatokból.
febr. 17
11:21
Pintér Attila bízik benne, hogy folytathatja karrierjét (Agroinform)
A klubbot és a csapatot váratlanul érte a hír, de reménykednek a visszatérésben.
febr. 17
11:27
Oroszország: Hiddink 18 hónapra szerződik az Anzsihoz - sajtóhír (She)
A goal.com értesülése szerint Guus Hiddink megegyezett az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskalával, 18 hónapra ír alá Dzsudzsák Balázs korábbi klubjához.
febr. 17
11:29
NB II: megvan a negyedik érkezője is a Kozármislenynek (She)
Fodor Ferenc, Tóth Zoltán és Gyánó Szabolcs után megvan a negyedik érkezője is az NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny SE-nek.

Keresés