2012. február 6. hétfő

febr. 6
1:15
Tenisz: Juan Mónaco nyerte meg az argentin házi döntőt Chilében (She)
Az argentin Juan Mónaco nyerte meg a chilei Vina del Marban megrendezett férfi tenisztornát, miután a döntőben 6:3, 6:7, 6:1-re legyőzte honfitársát, Carlos Berlocqot.
febr. 6
1:33
NHL: a Rangers sorozatban hatodszor verte meg a Philadelphiát (She)
A New York Rangers sorozatban hatodszor győzte le a Philadelphia Flyerst a az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL), a legutóbbi játéknapon 5–2-re.
febr. 6
1:51
Videó: a Giants kezdett jobban a Super Bowlon, beragadt a Patriots (She)
A New York Giants együttese kezdte jobban a 46. Super Bowlt. Tekintse meg a mérkőzés első negyedének legérdekesebb jeleneteit!
febr. 6
2:27
Videó: magára talált a Patriots, Bradyék átvették a vezetést (She)
Amilyen rosszul kezdődött a New England Patriots számára a Super Bowl, a második negyedben olyan jól folytatódott. Tom Bradyék átvették a vezetést a Giantstől.
febr. 6
3:21
Videó: kiegyenlített küzdelem, fokozódó feszültség a szünet után (She)
Kiegyenlített küzdelmet hozott a Super Bowl a nagyszünet után, a fokozódó feszültség a harmadik negyedben tapintható volt.
febr. 6
3:21
"Becsapott engem Berki!" (Blikk)
Budapest - Maczkó Norbert (33) a bal lábát mutatná, ahol a hatalmas esés után megütötte magát, de csak nehezen tud felállni, mert még mindig fájdalmai vannak.
febr. 6
4:15
NFL: nem vágott vissza a Patriots, a Giants nyerte a Super Bowlt (She)
A New York Giants nyerte meg a Super Bowlt, miután 21–17-re legyőzte a New England Patriotst.
febr. 6
4:19
Videó: besétált a végén a csapdába a Giants, de végül nyert (She)
Csapdát állított a Patriots a Giantsnak az utolsó negyedben, amelybe belesétált a New York, de ezzel a TD-vel végül meg is nyerte a Super Bowlt.
febr. 6
4:23
Videó: besétált a végén a csapdába a Giants, de végül nyert (She)
Csapdát állított a Patriots a Giantsnak az utolsó negyedben, amelybe belesétált a New York, de ezzel a TD-vel végül meg is nyerte a Super Bowlt.
febr. 6
5:03
Eli Manningék ugyanúgy nyerték a Super Bowlt, mint négy éve (Agroinform)
Ahmad Bradshaw 1 perccel a vége előtt futott touchdownt, a Patriots ismét az utolsó percben maradt le a bajnoki címről.
febr. 6
6:03
Super Bowl: a New York Giants a bajnok (Infostart)
A New York Giants 21-17-re legyőzte a New England Patriots együttesét vasárnap a indianapolisi Lucas Oil Stadionban a profi amerikaifutball-liga (NFL) bajnoki címéért vívott küzdelemben, és ezzel megnyerte a 46. Super Bowlt.
febr. 6
6:42
MOB kontra Frankenstein (Behaviour)
Molnár Zoltán, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára a napokban azt ecsetelte ezeken a hasábokon, hogy a múlt év végén elfogadott Sporttörvény-módosítás, illetőleg a február 26-án elfogadni tervezett MOB-alapszabály a magyar sport rendszerváltását eredményezi. Nem mindenki osztja lelkesedését.
febr. 6
6:44
Csernoviczki: öles lépés az olimpia felé (Behaviour)
Az elmúlt években igencsak elkényeztette a közvéleményt a magyar dzsúdó-válogatott, amelynek tagjai - a sérült Mészáros Anett kivételével - a hétvégén ezúttal a nagy hagyományokkal rendelkező párizsi Grand-Alam-tornán próbálták meg gyarapítani az olimpiai kvalifikációs rangsorban a pontjaik számát.
febr. 6
6:46
Fernando lehet Miskolc új kedvence tavasszal (Behaviour)
Úgy tűnik, a diósgyőri klubvezetők komolyan gondolták azt, hogy csapatukban kizárólag olyan légiósoknak kínálnak szerződést, aki valóban erősítést jelent a csapatnak.
febr. 6
6:57
Internazionale: Túlságosan puhányan futballoztunk - Claudio Ranieri (She)
Claudio Ranieri szerint úgy nem folytathatja csapata, az Internazionale, mint ahogyan vasárnap délután játszott az AS Roma ellen, az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
febr. 6
6:59
Real Madrid: Di Stéfano tiszteletére a Millonariosszal játszanak (She)
Barátságos mérkőzést játszik egymással augusztusban a kolumbiai Millonarios és a Real Madrid labdarúgócsapata Alfredo Di Stéfano, minden idők egyik legjobb futballistája tiszteletére.
febr. 6
7:15
Brazília: a Santos otthon égette magát, a Corinthians ikszelt (She)
A brazil paulista állami labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában idegenben nyert és így veretlenül áll a tabella első helyén a Sao Paulo.
febr. 6
7:36
Utolsóként Ghána az elődöntőben (Metropol)
Mali válogatottja után Ghána nemzeti együttese biztosította helyét vasárnap a labdarúgó Afrika Kupa elődöntőjében azzal, hogy az esti negyeddöntőben hosszabbításban legyőzte Tunézia csapatát.
febr. 6
7:51
Tenisz: a volt edző szerint Wozniackinak agresszívabban kell teniszeznie (She)
Caroline Wozniackinak a mostaninál agresszívabban kell teniszeznie, ha vissza akar kerülni a női világranglista élére – legalábbis így vélekedik a dán játékos volt edzője, a múlt héten menesztett spanyol Ricardo Sanchez.
febr. 6
8:09
Kemény: Kásás Londonban lényegesen jobb lesz (Infostart)
Mindenki boldog volt, hogy Kásás Tamás visszatért - hangsúlyozta a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya az InfoRádió Aréna című műsorában. Kemény Dénes hozzátette, hogy még azok a játékosok is örültek, akiknek így esetleg kérdőjelessé vált a csapatba kerülése.
febr. 6
8:09
Tenisz: Mónaco hat, Juzsnij hét helyet javított a világranglistán (She)
A múlt héten három rangos ATP-tornát rendeztek, a győztesek közül az orosz Mihail Juzsnij (Zágráb) hét, míg az argentin Juan Mónaco (Vina del Mar) hat helyet lépett előre a legfrissebb világranglistán, viszont a cseh Tomás Berdych (Montpellier) csupán megtartotta hetedik pozícióját. A top 20-ban semmilyen változás nem történt.
febr. 6
8:30
A Giants nyerte a Super Bowlt (Behaviour)
Az Óriások 21-17-re győzték le a New England Patriots csapatát vasárnap Indianapolisban, negyedszert nyertek Super Bowlt.
febr. 6
8:39
Puhányok voltunk - Claudio Ranieri (Agroinform)
Az Inter trénere szerint a Roma ellen csapata nem is volt a pályán.
febr. 6
8:45
NB II: a középpályás megegyezett a vecsési vezetőkkel, mégis maradhat (She)
A korábbi hírekkel ellentétben mégsem búcsúzik Zana Norbert az NB II Keleti csoportjában szereplő Vecsési FC-től.
febr. 6
8:47
Videó: elképesztő showműsor a kosárgálán, a kapitánynak is tetszett (She)
Vasárnap a Körcsarnokban rendezték a magyar kosárlabda-bajnokság All Star-gáláját. A légiósokból felálló csapat ugyan legyőzte a már Rátgéber László vezette magyar férfiválogatottat, azonban az eredmény csak másodlagos volt a remek zsákolások, megoldások és humor mellett. Az NSO Tv a főszereplők mellett az újonnan kinevezett szövetségi kapitányt is megkérdezte.
febr. 6
8:49
Edzősors: Tökölön leváltották a korábbi újpesti Nagy Lászlót (She)
Leváltották Nagy Lászlót, az NB III Alföld-csoportjában 10. helyen telelő Tököl VSK edzőjét.
febr. 6
8:57
A Boston a Memphist, a Miami a Torontót verte (Agroinform)
A rövidített vasárnapi játéknapon két hazai győzelem született, nyert a Boston és a Miami is.
febr. 6
9:03
Videó: óriási szerencséje volt a Lyonnak a Marseille elleni rangadón (She)
Hiába vezetett már 34 perc után két góllal az Olympique Marseille a Lyon ellen a francia labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának rangadóján, végül meg kellett elégednie az egy ponttal, mivel a hétszeres bajnok az első félidő végén Bafetimbi Gomis közeli lövésével és Souleymane Diawara peches öngóljával egyenlített. A második félidőben az eredmény már nem változott, így a 2–2-es döntetlennel egyik…
febr. 6
9:05
Jégkorong, EBEL: Turco szerint az NHL más, de a játék ugyanolyan (She)
A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata szétlövésben 4–3-ra győzött az osztrák élvonalbeli bajnokság (EBEL) felsőházi rájátszásának 7. fordulójában otthon a Red Bull Salzburg ellen. Pedig utóbbi együttes Marty Turco személyében óriási NHL-rutinnal vértezett kapust is bevetett, ám hiába: a három fehérvári találat mellett a Volán-játékosok a büntetőpárbajban is háromszor jártak túl az eszén.
febr. 6
9:06
Győri BL-bravúr (Metropol)
Izgalmas végjátékban bravúros, 28-26-os győzelmet aratott a Győr az előző idényben finalista spanyol Itxako Navarra otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntős csoportjának nyitófordulójában, szombaton.
febr. 6
9:15
Volt edzője szerint Wozniackiból "versenylovat" kell nevelni (Agroinform)
Ricardo Sanchez szerint a volt világelsőnek a mostaninál agresszívabban kell teniszeznie.
febr. 6
9:21
Djokovic továbbra is az élen (Infostart)
Nem volt mozgás a férfi teniszezők világranglistájának élcsoportjában, változatlanul az Australian Openen diadalmaskodó szerb Novak Djokovic vezet a spanyol Rafael Nadal, valamint a svájci Roger Federer előtt.
febr. 6
9:21
Kosárlabda: Csak azok jöjjenek, akik elszántak! - Rátgéber (She)
Rátgéber László határozott ember, s különösen az, ha a szakmáról van szó. A férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitányaként a vasárnapi All-Star-gálán elmondta: csak olyan játékosokra számít a nyári Eb-selejtezőkön, akik fenntartások nélkül beállnak a sorba és dolgoznak.
febr. 6
9:33
A Bernabéuban tiszteleg Di Stéfano előtt a Real és a Millonarios (Agroinform)
Barátságos mérkőzést játszik a két csapat augusztusban minden idők egyik legjobb futballistája tiszteletére.
febr. 6
9:39
Darts: Phil Taylorék nagy csatában nyerték meg a csapat-vb-t (She)
Angol győzelemmel ért véget a PDC által szervezett darts csapat-világbajnokság.
febr. 6
9:51
Monaco nyerte az argentin házidöntőt (Agroinform)
Az első helyen kiemelt argentin Juan Monaco három játszmában legyőzte a hetedikként rangsorolt honfitársát.
febr. 6
9:57
NFL: Épp ezen a meccsen adtunk kicsit kevesebbet - Tom Brady (She)
Négypontos (21–17) vereséget szenvedett a New England Patriots a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntőjében (Super Bowl). Az együttes kulcsembere, Tom Brady megszakítás nélküli tizenhat jó passzal hiába döntött rekordot, végül kénytelen volt sportszerűen gratulálni a győztes New York Giantsnek. Klasszisához méltón ennek a kihívásnak is emelt fővel tett eleget.
febr. 6
9:59
DVSC: a kínai kérő már tudja, mennyibe kerül a Loki középpályása (She)
Visszatért a DVSC-Teva keretéhez Luis Colón Ramos, miután az elmúlt napokban a szakmai stáb engedélyével a szintén Törökországban edzőtáborozó Tiencsin Tedánál edzett. A kínai együttes vezetői megkapták a hondurasi középpályás kivásárlási árát.
febr. 6
10:09
Djokovics és Azarenka is tartja első helyét a ranglistákon (Agroinform)
A férfi és a női teniszezők világranglistájának élmezőnyében sem hoztak sok változást az elmúlt heti tornák.
febr. 6
10:15
Videó: Hugo Viana valószínűleg az év gólját lőtte Portugáliában (She)
Lenyűgöző góllal jutott tovább a Sporting Braga labdarúgócsapata a portugál Ligakupában. A 2011-es Európa-liga-döntős a Portimonense ellen játszott hazai pályán és már szinte mindenki elkönyvelte a hosszabbítást, amikor a 94. percben Hugo Viana gondolt egyet és félpályáról átemelte a vendégek kint álló kapusát, Serginhót.
febr. 6
10:17
Kempo: magyar csapatsiker a hazai rendezésű világbajnokságon (She)
Magyarország győzelmével zárult a X. Juhász Ferenc Kempo Emlékverseny és nyílt világbajnokság, amelyet Tökölön rendeztek a hétvégén. A csapatverseny második helyét Ukrajna, a harmadikat pedig Románia szerezte meg.
febr. 6
10:18
Óriások nyerték a Super Bowlt (Metropol)
A New York Giants csakúgy mint négy évvel ezelőtt, ezúttal is legyőzte a New England Patriots együttesét a profi amerikaifutball-liga (NFL) bajnoki címéért vívott küzdelemben, a Super Bowlon, melyet vasárnap a indianapolisi Lucas Oil Stadionban rendeztek meg.
febr. 6
10:27
Detre Diána ezüstérmet szerzett Cádizban (Agroinform)
A szörföző Detre Diána a második helyen végzett a márciusi világbajnokság helyszínén rendezett andalúziai bajnokságon.
febr. 6
10:33
Szörf: Detre Diána 2., Cholnoky Sára 4., Gádorfalvi Áron 5. lett Cádizban (She)
A szörföző Detre Diána a második helyen végzett a márciusi világbajnokság helyszínén, Cádizban megrendezett andalúziai bajnokságon.
febr. 6
10:35
Ökölvívás: Chávez Jr.-t ittas vezetés miatt előállították a rendőrök (She)
A Los Angeles-i hatóságok közlése szerint mindössze két héttel a Marco Antonio Rubio elleni találkozóját megelőzően ittas vezetésen kapták a WBC középsúlyú profi ökölvívó világbajnokát, Julio César Chávez Jr.-t. A rendőrség állítása szerint kb. hat órán át tartották benn a fiatal bunyóst, akinek a letartóztatáskor mért súlya 175 font volt, ami alátámasztja a Chávez súlyproblémáiról szóló…
febr. 6
10:37
Golf: ilyen csak a mesében van, a sors megszánta a nagy vesztest (She)
Az egy héttel ezelőtt drámai módon versenyt veszítő amerikai Kyle Stanley a legnagyobb sportemberekre jellemző tartásról tanúbizonyságot téve megnyerte a profi golfozók amerikai PGA-körversenyének hét végi, meglehetősen erős mezőnyt felvonultató arizonai viadalát.
febr. 6
10:45
Törő Szabolcsot izomszakadás vetette vissza a gyógyulásban (Agroinform)
A Pick Szeged szélsője már közel állt a visszatéréshez az őszi térdműtétje után, de újabb sérülést szenvedett.
febr. 6
10:47
Aranyérmeket szerzett a magyar válogatott a világbajnokságon (Agroinform)
A házigazda magyar csapat győzelmével zárult a kempósok világbajnoksága, amelyet Tökölön rendeztek meg a hétvégén.
febr. 6
10:51
Dinamo Moszkva: „Dzsudzsák és Noboa nagyszerű futballisták" (She)
A Dinamo Moszkva középpályása, Alekszandr Szamedov a csapat téli igazolásairól mondott véleményt, amikor kijelentette, Dzsudzsák Balázs és Christian Noboa megszerzésével jelentősen erősödtek.
febr. 6
10:53
Atlétika: megműtötték Vlasic Achilles-inát, törölték a spliti versenyt (She)
Megműtötték az Achilles-inát a horvátok magasugró klasszisának, Blanka Vlasicnak.

Keresés