2012. február 6. hétfő

febr. 6
6:42
"Új ajtók nyíltak ki előttem" - Interjú Szalóki Ágival (Spa Trend Online)
Népdalok, gyerekdalok, Karády Katalin slágereinek feldolgozása, lemez Borlai Gergővel és közös műsor Vitai Ildikóval. Egy napfényes januári délutánon a Duna parti Cafe Paniniben találkoztunk a művésznővel.
febr. 6
6:44
Népszerű emberek és műsorok elismerése (Spa Trend Online)
Tóth Gabit választották a Story magazin olvasói az év énekesének 2011-ben. Az év színészének járó díjat Fenyő Iván vehette át a Corinthia Hotel báltermében, de Várkonyi Andreát és Gundel Takács Gábort is kitüntették műsorvezetői munkájáért.
febr. 6
6:46
Identitáskeresés (Spa Trend Online)
Kinagyított sakkfigurák feszülnek egymásnak a Nemzeti Színház Náthán gyermekei című ifjúsági stúdió előadásának díszletében. Van, amelyik a levegőben lóg, a másik egy kicsit eldőlt, és van olyan is, amelyik erőt fitogtatva terpeszkedik. Jelenlétük csatát idéz, vallások, identitások háborúját. Az Ulrich Hub német szerző által jegyzett darab Lessing Bölcs Náthánjának kortárs átirata.
febr. 6
6:48
Csurka István halálára (Spa Trend Online)
Hetvenhét évesen meghalt a szélsőséges nézeteiről közismert, kétszeres József Attila-díjas Csurka István, író, politikus. Drámák, elbeszélések szerzője, a Magyar Demokrata Fórum egyik alapítója, a Magyar Igazság és Élet Pártja elnöke.
febr. 6
7:00
Elment a barokk muzsika mestere (Spa Trend Online)
Egy hónappal nyolcvanegyedik születésnapja előtt, halálával lett hűtlen rajongóihoz az orgona és csembaló művészet felejthetetlen magyar mestere, Sebestyén János.
febr. 6
9:09
Artúr országa (Metropol)
Új filmsorozat kezdődik ma az HBO-n. A Camelot az Artúr király-mondakör Thomas Malory-féle feldolgozását vette alapul.
febr. 6
13:21
Miss Röfi Clooneyra gyúr (Metropol)
Miss Röfi is feltűnik majd a Brit Film- és Televíziós Akadémia vasárnapi gálájának vörös szőnyegén a sztárokat fogadó vendéglátók között. A Muppets show dívája máris készül rá, hogy a legjobb színész kategória sztárjait meginterjúvolja a vörös szőnyeges bevonuláson.
febr. 6
17:45
Összeesküvők és mérgek a Bookline januári sikerlistáján (Infostart)
Továbbra is az összeesküvés-elméletek csalogatják a legtöbb magyar olvasót a könyvesboltokba, azonban érdekes módon akad az élmezőnyben jó néhány olyan külföldi regény is, mely az elmúlt hetekben moziba kerülő filmadaptációjának köszönheti januári sikerét.

Keresés