2012. február 14. kedd

febr. 14
6:42
Tarr, Fliegauf és Angelina Jolie (Spa Trend Online)
Új helyszínnel, izgalmas programmal bővült idén a 62. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál. Berlinben a kezdetektől a legvonzóbb programok közé tartoztak azok a filmbemutatók, amikor a filmvetítés után a közönség személyesen találkozott az alkotóval s kérdéseket tehetett fel annak munkájáról. Tágabb és gazdagabb formában újult meg idén a program, a Beszélgetéssorozat a Haus der Berliner Festspiele…
febr. 14
6:44
Keanu Reeves és Juliette Binoche a Berlinalén (Spa Trend Online)
A Berlinale mindenkié, legalább is erre utal a nagyszabású nemzetközi filmfesztivál számtalan kísérő eseménye. Kiváltképpen a fiatal filmesekre figyel a rendezvény, nem csak a fiatal német film különböző programjaival, hanem két nagy nemzetközi szakmai találkával.
febr. 14
6:46
Mexikói filmek aranykora (Spa Trend Online)
Van egy mozzanata az Elhagyott nő című mexikói filmnek, ami hitelesíti, ha nem is az egészet, de a pillanatot.
febr. 14
6:48
Houston-emlékest a gálán (Spa Trend Online)
Whitney Houstonra emlékeztek hétfőre virradóra (helyi idő szerint vasárnap este) a Grammy-gálán a Los Angeles-i Staples Centerben. A szombaton váratlanul elhunyt énekesnő nagyon készült az estére, de már nem vehetett részt a díjátadón. Adele, az angol soul-énekesnő hat díjat söpört be, köztük az év legjobb albumáért járó Grammyt is megkapta.
febr. 14
6:50
Felújítják a Colosseumot (Spa Trend Online)
Zöld utat adott a római Colosseum restaurálására az illetékes olasz hatóság. A közbeszerzési hivatal semmi kivetnivalót nem talált abban, hogy Diego Della Valle, a neves olasz cipőgyár, a Tod's alapítója kívánja 25 millió euróval finanszírozni a munkálatokat. Így márciustól valóban megkezdődhetnek a felújítás munkálatai. A döntést nem fogadta maradéktalan lelkesedés Olaszországban.
febr. 14
10:18
Jolie könnyek közt vette át békedíját (Metropol)
Könnyeivel küszködve vette át a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, a Berlinale kapcsán rendezett jótékonysági gálán a Cinema for Peace nevű békedíjat Angelina Jolie a szórakoztatóipar olyan képviselőinek jelenlétében, mint Catherine Deneuve és Bob Geldof.
febr. 14
13:00
Szántódra költözik a Pannónia Fesztivál (Metropol)
Az idén Várpalota helyett a Balaton déli partján, Szántódpusztán rendezik meg a Pannónia Fesztivált. Mázló Imre, a fesztivál igazgatója elmondta: azért költöztetik el a fesztivált, mert kinőtték az eredeti helyszínt.
febr. 14
14:30
A Fehér Házban lép fel Mick Jagger (Metropol)
A Fehér Házban lép fel Mick Jagger: a Rolling Stones énekese a jövő héten legendás zenészek társaságában koncertezik Barack Obama amerikai elnök előtt.
febr. 14
14:48
ErKell nekünk! - jótékonysági gálaest (Metropol)
Hatvan már befutott, valamint nemzetközi hírnévre törő operaénekes és balettművész lép színpadra a Magyar Állami Operaházban szombaton este: az ErKell nekünk! című gálaest és a mellé szervezett jótékonysági árverés bevétele az Erkel Színház felújítására szánt állami forrást egészíti ki. Az estet a közmédia két csatornája, az m1 és a Duna sugározza.
febr. 14
15:24
A dunai jég nehezíti a busójárást Mohácson (Metropol)
A Maszkot ölt apraja-nagyja című farsangi készülődéssel csütörtökön megkezdődnek a mohácsi busójárás idei programjai, melyek közül a jégzajlás miatt elmarad az egyik fő attrakció, a farsangi koporsó Dunára bocsátása.
febr. 14
17:27
Szombaton temetik Whitney Houstont (Infostart)
Szombaton tartják Whitney Houston temetési szertartását abban a newarki templomban, ahol a későbbi popsztár gyermekkorában először énekelt - jelentette be a temetést intéző newarki temetkezési vállalkozás tulajdonosa kedden.
febr. 14
17:30
A Yamato közelről (Metropol)
Ma este a Budapesti Kongresszusi Központban lép fel a Yamato. Így edzettek a havas Budapesten – videó és fotók a cikkben.

Keresés