2012. február 8. szerda

febr. 8
6:42
Elég a bozótharcból! (Spa Trend Online)
Alternatív filmfinanszírozási alapot hozott létre a Magyar Filmművész Szövetség, mely jelképes, 10 eurós alaptőkével jött létre. Janisch Atttila a Magyar Filmművész Szövetség főtitkára azt mondja, a Filmszemle nem valami ellen született, hanem valami, méghozzá a magyar film mellett. "Az a dolgunk, hogy kidolgozzunk egy új, igazságos, a magyar filmkultúra sokszínűségét biztosító filmfinanszírozási…
febr. 8
6:44
Jön a Mozart-maraton (Spa Trend Online)
Dvorák, Beethoven és Schubert után február 26-án Mozart-maratonnal folytatódik a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) nagysikerű sorozata a Művészetek Palotájában.
febr. 8
6:46
Leventék emlékei (Spa Trend Online)
A történelem, a nemzeti emlékezet apró kövekből áll össze. Valószínűleg addig nem lesz a múlttal való szembenézés, megbékélés, míg minden áldozat, minden üldözött, szenvedő közösség története elő nem sejlik a múlt ködéből.
febr. 8
8:33
Ezra Miller nem bánja a skatulyát (Metropol)
A 18 éves színész két legutóbbi filmjében – Beszélnünk kell Kevin­ről és Another Happy Day – is deviáns tinédzsert alakít.
febr. 8
12:42
Az A38 hajó harcban a világ legjobb bárja címért (Spa Trend Online)
A budapesti A38 hajó egy rotterdami klubbal van szoros versenyben azon az internetes szavazáson, amelyet a világ legjobb bárjai között tartanak.
febr. 8
13:03
Az A38 lehet a világ legjobb bárja (Metropol)
A budapesti A38 hajó egy rotterdami klubbal van szoros versenyben azon az internetes szavazáson, amelyet a világ legjobb bárjai között tartanak.
febr. 8
15:27
A Tragédia előadásával ünnepel a 10 éves Nemzeti Színház (Metropol)
Nemzeti drámáinkkal ünnepli az új Nemzeti Színház 10 éves jubileumát március 25-én: délután a Bánk bánt, az esti díszelőadáson pedig Az ember tragédiáját láthatja a közönség. Az ünnepi események részeként kiállításokat is rendeznek.
febr. 8
15:45
Brad Pitt Oscar-közelben (Metropol)
A meglehetősen vegyesen megítélt Az élet fája mellett egy másik Brad Pitt-film is csatába indul az Oscar-díjátadón.
febr. 8
17:51
Biohazard és Danko Jones a Hegyalja Fesztiválon (Metropol)
Rakamaz és Tokaj határában már a 13. Hegyalja Fesztivált rendezik meg július 18. és 22. között.
febr. 8
18:45
Koreai Kulturális Központ nyílik Budapesten (Metropol)
Kézműves galéria, könyvtár, művészeti csarnok, teaszalon és látványkonyha is várja a közönséget az új budapesti Koreai Kulturális Központban, amelynek hivatalos megnyitóját pénteken tartják.

Keresés