2012. február 8. szerda

febr. 8
1:00
Jöjjön velünk moziba! (NLC)
Jelen Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Sanoma Media Budapest Zrt. (a továbbiakban Szervező) Nők Lapja kiadványa által szervezett Jöjjön velünk moziba! nyereményjátékra (a továbbiakban: Nyereményjáték).
febr. 8
1:04
Hotel Zenit (NLC)
Jelen Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Sanoma Media Budapest Zrt. (a továbbiakban Szervező) Nők Lapja Psziché kiadványa által szervezett Hotel Zenit nyereményjátékra (a továbbiakban: Nyereményjáték).
febr. 8
1:08
Napi kínai mantra február 8-ra (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
febr. 8
4:54
Ismét a zárt osztályon kezelik BB Évit (NLC)
Újra összeomlott a valóságshow egykori győztese. Annyira kiborult a legutóbbi szerelmi csalódása miatt, hogy ezúttal is pszichiátrián kezelik. Egyelőre még az orvosok sem tudják, lehet-e rajta segíteni – írja a Blikk.
febr. 8
5:48
Megúszták a Barátok közt sztárjai (NLC)
A tévésorozat fennmaradása érdekében komoly áldozatokat hoz a stáb. Elbocsátások ugyan nem lesznek, viszont kevesebb fizetéssel kell beérniük a sorozatszínészeknek – írja a Bors.
febr. 8
6:42
Két férfival is csókolózott Muri Enikő (NLC)
Az X-Faktor énekesnője az Én, József Attila című darab próbái során mindkét címszereplő csóktudását letesztelhette, sőt ki is értékelte. Az énekesnőnek amúgy eleinte furcsa volt a színpadi csókolózás – írja a Bors.
febr. 8
6:44
Hidegterápiával a fájdalom ellen (NLC)
Számtalan gyógyító hatása van a hidegnek, és ezt eleink is tudták. A hideg vízzel való hűtés, borogatás több ezer éves. A mai orvosok számtalan betegség – olykor gyógyíthatatlanoknak tartottak – kezelésére is alkalmaznak hidegterápiát. A hideg jótékony hatása elfogadott, mellékhatása pedig nincs.
febr. 8
7:36
Megúszták a kirúgást Barátok közt sztárjai (NLC)
A tévésorozat fennmaradása érdekében komoly áldozatokat hoz a stáb. Elbocsátások ugyan nem lesznek, viszont kevesebb fizetéssel kell beérniük a sorozatszínészeknek – írja a Bors.
febr. 8
9:06
Megúszták a kirúgást a Barátok közt sztárjai (NLC)
A tévésorozat fennmaradása érdekében komoly áldozatokat hoz a stáb. Elbocsátások ugyan nem lesznek, viszont kevesebb fizetéssel kell beérniük a sorozatszínészeknek – írja a Bors.
febr. 8
9:08
Megjelent a Nők Lapja Psziché legújabb száma! (NLC)
Már kapható a Nők Lapja Psziché legfrissebb száma, melyben többek közt arra keressük a választ, vajon megnevelhető-e a férfi. A most megjelent magazinban a szextabuk ledöntésére is vállalkozunk.
febr. 8
9:10
Katherine Heigl: „Nem azért adoptáltam, mert trendi!” (NLC)
Szókimondóbb színésznőt keresve sem találni Hollywoodban. Miután nem jött ki a sorozat producereivel, Katherine otthagyta a Grace Klinikát, és nagy port kavart fel az a lépése is, hogy férjével, Josh Kellyvel örökbe fogadtak egy dél-koreai kislányt. Persze azt kevesen tudják, hogy van egy nővére, Meg, akit szintén Dél-Koreából adoptáltak 1974-ben.
febr. 8
9:12
Pszt, meghallják! – avagy mikor szexelhet a szülő? (NLC)
A gyerek bizony meghatározza, hogy a szülők mikor tudnak szerelmeskedni. Apa és anya hogyan oldja meg dolgot? Heti gyors Mester Dórával.
febr. 8
9:14
Súlyzózz vacsora közben! (NLC)
Egy elmés feltaláló keresztezte a kézisúlyzót az evőeszközzel. Minimum érdekes ötlet...
febr. 8
10:18
Meryl Streep: Lady vasból, a szíve aranyból (NLC)
Két Oscar-díjjal és egy közelgő harmadik esélyével, számtalan egyéb trófeával, tömérdek veretes alakítással, négy jól sikerült gyerek anyjaként, szobrász férjének harminc éve hűséges feleségeként és jeles New York-i feministaként Meryl Streep így foglalja össze pályafutását: „Ajándék volt minden szerepem, mert a szavatosságom 35 után lejárt.”
febr. 8
11:12
„Úristen, telefonfüggő vagyok?” (NLC)
Egy diák kipróbálta, milyen lehet telefon és internet nélkül létezni – három hónapig bírta. Winkler Nóra különvéleménye.
febr. 8
11:14
Hiába kopogott: a szülészet előtti járdán szült (NLC)
Rettenetes körülmények között, a dermesztő éjszakai hidegben szülte meg gyermekét egy kismama, akinek nem nyitottak ajtót a szülésznők.
febr. 8
11:16
Milyen a szerelmetek? – Számold ki a csillagok segítségével (NLC)
Szerelmi asztrológuskodásra hívunk! Számold ki, hány csillagjegynyi távolság van kettőtök között, és mi eláruljuk, hogy milyen a szerelmetek. Bónuszként pedig azt is megmondjuk, mivel javíthatsz a kapcsolatotokon.
febr. 8
11:48
Kislánya vágja le mellrákos anyja haját – videó (NLC)
A kemoterápiára készülő nő nem várta meg, míg a kezeléstől kihullik a haja. Inkább 6 éves lányával vágatta le.
febr. 8
12:24
Az életével játszik, aki jeges vízből akar menteni (NLC)
Egyre többen esnek áldozatul a jeges, zajló folyóknak. Tegnap egy 51 éves angol férfi egy folyóba vetette magát Morpeth városában, hogy kimentsen egy vízbe esett kutyát. Végül a hőst kellett kimenteni.
febr. 8
12:26
A lánykérés itt van a levegőben (NLC)
Vannak a szép szabályos történetek, amik tartják magukat, és amikhez mi is szeretnénk tartani magunkat. Ezeket általában megfilmesítik, így már mindenki mezítlábas tengerparti szaladgálásra vágyik.
febr. 8
12:28
Rubint Réka: Beyoncé egy genetikai csoda (NLC)
A szülés után 4 héttel legtöbb anya még a napi 5 órányi alvást próbálja megszokni. Beyoncé egy hónappal a szülés után karikák nélkül, lapos hassal jelent meg a nyilvánosság előtt. Hogy is van ez?
febr. 8
13:36
Flambírozott gyümölcsök pezsgőkrémmel (NLC)
A Bálint-napi vacsora megkoronázása lehet egy ínycsiklandó desszert, például az alábbi gyümölcscsoda.
febr. 8
13:38
Ki tud varrni? Rájuk nincs elég kis ruha (NLC)
Szívszorító kezdeményezés híre terjed a közösségi hálón: olyan kötni-varrni tudó nőket keresnek, akik apró sapkát, zoknit készítenének a pici koraszülötteknek.
febr. 8
14:30
Lenyomta a Facebook a cigit és az alkoholt (NLC)
A közösségi oldalaktól ma már erősebben függenek az emberek, mint a cigarettától és az alkoholtól. Legalábbis egy friss tanulmány szerint.
febr. 8
14:32
Itthon az a fontos, hogy mit nem tud a gyerek (NLC)
Angliában „kudarchetet” tartanak egy iskolában, mert a diákok nem tudnak mit kezdeni az érzéssel, ha valami nem sikerül. Eközben itthon…
febr. 8
15:06
Fia életét veszélyezteti Pitt és Jolie (NLC)
Brad és Angelina gyereke tényleg nem nevezhető átlagosnak, hiszen alig tízévesen már pilótaképzésre járhat. Nem felelőtlenség ez?
febr. 8
15:08
„Elegem van abból, hogy túl soványnak mondanak!” (NLC)
A túlsúlyos állapotot az emberek diszkréten kezelik, esetleg biztatják az ezzel küzdőt, fogadja el magát. A sovány lányokkal már nem ilyen elnéző a közvélemény – állítják ők.
febr. 8
15:10
Jennifer Aniston szőlőbirtokot újított (NLC)
Ismét ingatlanba invesztált a gyönyörű színésznő: legújabb szerzeménye egy ultramodern villa a kaliforniai Bel Airben.
febr. 8
17:12
Göncz Árpád 90 éves – Isten éltesse, elnök úr! (NLC)
Néhány nap múlva, február 10-én, a második Magyar Köztársaság első elnöke, Göncz Árpád betölti kilencvenedik életévét. Otthonában, családja körében köszöntöttük a máig legnépszerűbb politikust, aki januárban ünnepelte 66. házassági évfordulóját. Négy gyerek édesapja, hat unokája és három dédunokája van.
febr. 8
17:14
Fogamzásgátlót adtak 13 éves diáklányoknak (NLC)
A szülők tudta nélkül ültették be a fogamzásgátló implantátumot. Óriási botrány lett belőle, de az iskola állítja, jót akartak.
febr. 8
17:48
Megújul az RTL Klub (NLC)
Bemutatta tavaszi műsorait az RTL Klub. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója elmondta, hogy rövid időn belül a délutáni műsorsávtól kezdődően egészen a késő esti órákig szinte teljesen megújul az RTL Klub programstruktúrája.
febr. 8
17:50
Adj szexet ajándékba! (NLC)
Valentin-napon nemcsak tárgyakkal lephetünk meg egy férfit, de lelkesedéssel is, szexuális lelkesedéssel persze – és ez aztán tényleg ingyen van.

Keresés