2012. február 28. kedd

febr. 28
1:06
Napi kínai mantra február 28-ra (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
febr. 28
4:24
Ezt nyerte Seherezádé a Való Világgal (NLC)
Udvarolt neki Gergő, legyeskedett körülötte Gombi, flörtölt vele Attila. Seherezádét egy nappal a kiesése után is ostromolják üzeneteikkel a férfiak. Ám ő most csak egy dologra szeretne koncentrálni, méghozzá édesanyjához fűződő kapcsolatára.
febr. 28
5:36
VV Csaba már a döntő alatt becsajozott (NLC)
Hoszteszlánynál töltötte a döntő utáni első éjszakát a valóságshow második helyezettje, akivel már az élő tévéadás alatt összejött. A szex azonban elmaradt, mert Csabának annyira a fejébe szállt az alkohol, hogy képtelen volt elhagyni a mosdót – írta a Bors.
febr. 28
5:38
Erre költi a nyereményét Attila (NLC)
Egy csapásra jóra fordult a villa összeférhetetlenjének az élete. Elmondása szerint készen áll a normális életre, a milliókkal pedig végre kilábalhat a csődből, és megoldódhat az eddig kilátástalan anyagi helyzete – írja a Blikk.
febr. 28
6:48
Részegen üvöltözött Valkó Eszter (NLC)
Képtelen volt fékezni magát az RTL Klub exműsorvezetője az egyik elegáns hajdúszoboszlói szállodában – írja a Blikk. Egy kisebb társasággal túl hangosan ünnepelt az éjszaka közepén, felzavarva a pihenni vágyó szállóvendégeket.
febr. 28
10:42
Megnyílt a világ legőszintébb ruhaboltja (NLC)
Végre egy ruhabolt, ahol a vevőt konkrétan tájékoztatják arról, amiért pénzt ad: mennyit ér, miből és hogyan készült. Mert nem mindegy.
febr. 28
10:44
Tömegrandira hív a félénk agglegény (NLC)
Csődöt mondott a hagyományos ismerkedési módszerekkel, de nem adja fel. Ha minden jól megy, február utolsó napján nők tucatjaival lesz randevúja.
febr. 28
10:46
Nőket tapogat a válófélben lévő Heidi Klum (NLC)
A modell eddig némán és méltósággal viselte a válása körüli hírverést, ám Elton John legendás Oscar-buliján egészen kivetkőzött magából – mindenféle értelemben.
febr. 28
10:48
Állatviadalokat tartanak szórakozásból (NLC)
Hobbiból, kivagyiságból kínoznak állatokat a NOÉ Állatotthon Alapítvány szerint. Egy kutyás fórumon lettek figyelmesek az állatvédők a képekre és videókra, amelyeken rókákkal és borzokkal edzik a kotorékkutyákat.
febr. 28
10:50
Angelina Jolie combot villantott, tehát terhes? (NLC)
Angelina Jolie az Oscar estéjén egyesek szerint nagyon kismamásan viselkedett.
febr. 28
11:36
Mennyire vagy beforduló típus? Teszteld magad! (NLC)
Szükséged van az egyedüllétre ahhoz, hogy tisztázd a gondolataidat? Vagy a nyüzsgés és a pörgés a lételemed? Töltsd ki online tesztünk, és megtudod. Kattints a képre!
febr. 28
11:38
Szőlőpréssel gyártanak tüzelőt a legkreatívabb községben (NLC)
Adott egy somogyi község, Lad, ahol egy talpraesett polgármester úgy határozott, hogy nem hagyja fázni a lakosokat. Ehhez pedig egy külföldi magazinra, néhány kiszuperált alkatrészre és egy-két lelkes lakatosra volt szüksége. A végeredmény pedig Lad első brikettálója lett.
febr. 28
12:48
Káros a házasság előtti szex?! (NLC)
A frissen megalakult Magyar Családtudományi Társaság azt tartja megfelelőnek, ha nincs szex a házasság előtt, sőt együttélés sem. Soma különvéleménye.
febr. 28
12:50
Halálos kockázatot jelent az altató (NLC)
Szinte az életével játszik, aki rendszeresen altatót szed – egy friss egészségügyi tanulmány egészen drámai összefüggésekkel állt elő.
febr. 28
14:54
52 plasztikai műtéten van túl a világrekorder (NLC)
Bár nem lehet azt mondani, hogy a nő nem vitte túlzásba a plasztikai műtéteket, azt el kell ismerni, hogy az orvosok ügyesen dolgoztak…
febr. 28
15:30
Ismeretlen színésznő játszhatja Carrie Bradshaw-t (NLC)
Eldőlt, hogy ki játssza a Szex és New Yorkból ismert Carrie Bradshaw fiatalkori karakterét a Carrie-naplókban. A 18 éves AnnaSophia Robb nem túl ismert, cserébe tapasztalt.
febr. 28
15:32
Utoljára támad a tél (NLC)
Simán elhitette már velünk a hétvégi napsütés, hogy itt a tavasz… Most meg esik a hó az ország nagy részén.
febr. 28
16:24
„Az kevés, ha kitölti a kabát ujját” – Négyes végtagátültetés (NLC)
Nem sikerült a világ első négyes végtagátültetése. Magyarországon nem végeznek egyesével sem ilyen műtétet, pedig találtunk olyat, aki alávetné magát.
febr. 28
17:54
Szakítás után újrakezdés – árt vagy előre visz? (NLC)
Szakítás után újra egymásra talált párok életének elemzéséből kiderült, hogy az ilyen előélettel rendelkező kapcsolatokban az esetek nagy részében a konfliktusok csak mélyülnek, és nagy valószínűséggel válással végződnek.
febr. 28
18:30
Sminksuli Bertalan Viktóriával: téli arcápolás és smink (NLC)
Már ugyan kifelé jövünk a télből de az igazi tavasz még messze van. Ezért nem árt, ha tudod, hogy mi tesz jót a bőrödnek, ha repkednek a mínuszok.
febr. 28
18:32
Meditálni tanítanak a kórházakban (NLC)
A meditáció gyógyító erejét a nyugati orvoslás is felismerte – a kórházakban oktatott zen buddhista meditáció sikere például óriási.
febr. 28
21:48
Exkluzív: videó Zorán címplafotózásáról (NLC)
Az országszerte ismert előadóművész ezen a héten ünnepli a hetvenedik születésnapját.

Keresés