2012. augusztus 1. szerda

aug. 1
4:33
Ez Bálint Antónia legújabb szenvedélye (NLC)
Bokszedzésre jár az egykori szépségkirálynő. Nemcsak a feszültséget vezeti le ilyen módon a gyermeke apjával pereskedő Bálint Toncsi, hanem saját maga megvédésre is felkészül – írja a Blikk.
aug. 1
6:03
Komolyra fordulnak kapcsolataink – augusztusi horoszkóp (NLC)
A hónap nagy eseménye, hogy a Mars és a Szaturnusz együtt állnak a Mérlegben, ami régi kapcsolatok újrakezdését, és a sok most alakuló komolyra fordulását jelzik.
aug. 1
6:57
Tóth Vera elképesztő bejelentése (NLC)
Mégsem az új menedzsere tiltotta meg Verának a közös éneklést Gabival. Valójában ő nem akar a húgával egy színpadra lépni - írja a Bors.
aug. 1
7:15
Olyan dolgokat is megengedünk egymásnak, amit másnak nem (NLC)
Esőben indultam Révfülöpre, mire véget ért a Balatoni nyár című műsor aznapi adása, sütött a nap. Csiszár Jenő szerint Szigligeten kellett volna kezdeni, ott már hajnalban ragyogott a napfény. Jakupcsek Gabriella minden reggel a déli partról érkezik. Az ország legnépszerűbb műsorvezető-párosa látványosan élvezi, hogy ezúttal „csak” válaszolniuk kell. Én meg azt, hogy ehhez alig kell kérdeznem.
aug. 1
9:21
Posztszocialista szépségnek látják Budapestet a külföldiek (NLC)
Úgy tűnik, Budapestre egyre inkább a vasfüggöny mögül előbukkanó, ünnepelt szépségként tekintenek az izgalmas európai úti célok porondján. Utánajártunk, hogy mit is szeretnek benne a leginkább a külföldiek.
aug. 1
10:15
Magyar a világ legidősebb olimpikonja (NLC)
A világ legidősebb olimpikonja 98 éves és magyar. Igaz, Kaliforniában él, de a londoni olimpián, díszvendégként a magyaroknak szurkol.
aug. 1
10:17
Szorongunk, hogy lemaradunk a Facebookon (NLC)
Egy friss tanulmány szerint egyre több időt töltünk el azzal, hogy a Facebook-falat lesve összehasonlítgatjuk az életünket másokéval. Érdemes?
aug. 1
10:19
Hétéves versenyez a legszebb konyhakertért (NLC)
Egy konyhakert nemcsak szép, de hasznos: egyre többen kísérleteznek vele a nagyvárosokban is. Nemsoká versenyezhetünk is a sajátunkkal – ha országos lesz a karcagiak kezdeményezése.
aug. 1
10:33
Magyar a világ legidősebb olimpikonja (NLC)
A világ legidősebb olimpikonja 98 éves és magyar. Igaz, Kaliforniában él, de a londoni olimpián, díszvendégként a magyaroknak szurkol.
aug. 1
11:09
3 csábító barackos recept (NLC)
Nem sokat kellene gondolkodnom a válaszon arra a kérdésre, hogy melyik a kedvenc gyümölcsöm. Nekem ez evidencia: őszibarack és nektarin. Mindkettőre vevő vagyok, minden mennyiségben.
aug. 1
11:11
Felesége drukkol: még sokáig ne tudjon beszélni párbajtőrözőnkkel (NLC)
Kardcsapatunk ugyan nem jutott ki az olimpiára, de Imre Géza párbajtőröző egyedül is küzd a becsületükért. Felesége itthonról szurkol neki.
aug. 1
11:45
Itt az augusztus, nyaraljunk még! (NLC)
Augusztus elsején igazán jók a kilátásaink az időjárás ügyében: meleg lesz, de nagyon.
aug. 1
12:21
Retus után egyetlen ép testrészük sem maradt (NLC)
Az egyik amerikai ruhamárka reklámfotóján gyakorlatilag gnómmá retusálták a modelleket.
aug. 1
12:23
Magyar lány a legszebb olimpikon? (NLC)
"Talán a legszebb versenyző az olimpiák történetében" - írta egy amerikai lap Jakabos Zsuzsanna úszónkról.
aug. 1
12:39
Magyar lány a legszebb olimpikon? (NLC)
„Talán a legszebb versenyző az olimpiák történetében” – írta egy amerikai lap Jakabos Zsuzsanna úszónkról.
aug. 1
12:41
23 év után találta meg szüleit az elrabolt lány (NLC)
Tizenkilenc napos volt a kislány, amikor egy meddő nő elrabolta a kórházból.
aug. 1
13:15
Elképesztően cuki felvétel a megasztáros fiairól (NLC)
Már most igazi zenészgyerekek Kontor Tamás és Szabó Eszter fiai.
aug. 1
13:17
Így szurkolnak egy olimpikon szülei (NLC)
A drukker szülők úgy lendülnek jobbra-balra a székben, mintha ők is a gyerekükkel együtt végeznék a gyakorlatot.
aug. 1
13:19
Te megünnepelnéd a válásodat? (NLC)
Nem csak a házasságot, a válást is lehet ünnepelni. A tengerentúlon egyre többen tartanak „válóbulit” válótortával, jegygyűrűaprítással és egyéb búcsúszertartásokkal. Soma különvéleménye.
aug. 1
14:09
A gardrób alapdarabja: fehér póló (NLC)
A fehér póló a legpraktikusabb ruhadarab, ami létezik. Egy jó és tartós fazon kell, amit aztán mindenki kedvére kombinálhat, alkalomtól függően.
aug. 1
15:21
Kilógott az alsógatyája, nem engedték a repülőre (NLC)
Teljesen kilógott az alsónadrágja egy utasnak, ezért letessékelték a repülőgépről. A légitársaság szerint így nem lehet öltözködni.
aug. 1
15:23
Lagerfeld beszólt Pippának (NLC)
Karl Lagerfeld meglehetősen sommás véleményt alkotott a fiatalabbik Middleton lányról.
aug. 1
15:57
Feltalálták a fogyókúrás parfümöt (NLC)
Minimum hihetetlenül hangzik: egy parfüm állítólag segítheti a fogyókúrát. A gyártó természetesen ad magyarázatot…
aug. 1
16:15
Megjósoljuk a dobogót! (NLC)
A Nők Lapja Café szerkesztősége olimpiai lázban ég, az Ezo rovat pedig egyszerűen nem bírta ki, hogy ne nézze meg, mennyi eséllyel indulnak sporthőseink.
aug. 1
16:17
3 dolog, amit érdemes ellesni a kutyánktól (NLC)
Feltétel nélküli szeretet, odaadó rajongás, az élet apró örömeinek élvezete – csak néhány dolog, amit elleshetünk, ha veszünk néhány leckét a kutyáinktól.
aug. 1
16:19
Készítsd el Kleopátra fürdőjét otthon! (NLC)
Kétezer év telt el, de még mindig nők sokasága áhítozza a világ leggyönyörűbb asszonyának tartott Kleopátra legendás szépségét. Ha te is köztük vagy, megosztjuk veled az egyiptomi királynő 2000 éves fürdőjének receptjét.
aug. 1
16:21
Álláskeresés: lelkesedéssel pótolható a kevés tapasztalat (NLC)
Bár a munkanélküliségi ráta jó ideje 10 százalék feletti, a kutatások szerint a cégek 40 százaléka jelenleg is keres új munkatársat. „Na persze, de nem engem” – mondod most, ha te is régóta kutatsz hiába. Talán változtatnod kellene a stratégián?
aug. 1
18:21
Kate Middleton a világ legjobban öltözött embere (NLC)
Nincs meglepetés az élen: a hercegné másodszor is nyert.
aug. 1
23:09
Az éjszakai evés lelki okai (NLC)
Éjszakai portyázás a konyhában. Egy kocka csoki, egy keksz. Nem elég, jöhet az ebédmaradék a hűtőből. Hús, krumpli hidegen. Tegnapelőtti fasírt. Parizer mustárral. Mogyorókrém magában. Egy utolsó virsli, és irány az ágy.

2012. augusztus 2. csütörtök

aug. 2
4:15
Ők már biztos ott lesznek a The Voice zsűrijében (NLC)
Mester lesz Caramelből, a TV2 ugyanis leigazolta az ősszel induló tehetségkutatójához. Malek Andrea pedig kiütötte a nyeregből Szinetár Dórát. A külföldön élő énekesnőt a konkurencián mentorkodó öccse ellen indítja a tévécsatorna.
aug. 2
4:51
Mellbimbót is tud korrigálni Molnár Anikó (NLC)
A sminkelés mellett más fortélyokat is elsajátított az egykori valóságshow-hős a tengerentúlon. Szakmával a zsebében már nem tart attól, hogy idehaza nem tud elhelyezkedni – írja a Bors.
aug. 2
5:09
Még a családja sem ismer rá Árpára (NLC)
Teljesen elmaszkírozva harcol a színész-író-rendező az új Bruce Willis-filmben. A szuperprodukcióban John McClane ellenségét alakítja, ezért számos közös jelenete van a hollywoodi filmsztárral – írja a Blikk.
aug. 2
6:21
A világ legjobb esküvői ajándéka (NLC)
A vőlegény édesanyja a férfi gyerekkora óta gyűjtögette a hozzávalókat az ajándékhoz. A férfi elsírta magát, amikor kibontotta.
aug. 2
8:09
Elvehetik a túletető anyukától a dagi gyereket (NLC)
Van, aki orvoshoz hordja leméretni a gyerekét, hogy a bíróság előtt bizonyítani tudja: párja túleteti. Egy apukának most megtiltották a méricskélést, de előfordult már az is, hogy a biokaját erőltető anyukát vette elő a hatóság.
aug. 2
8:11
Pénzügyi tervezés a vakáció biztosítéka (NLC)
A nyári időszak jelentős pluszkiadásokkal jár, amire jobb már előre felkészülni, ha nem szeretnénk, hogy az utolsó pillanatban hiúsuljanak meg izgalmas terveink. Takarékossági tesztünkből világosan kiderült, hogy ebben a zsebbe vágó kérdésben olvasóinknak nagyon fontos a kiszámíthatóság – az más kérdés, hányan tesznek lépéseket ennek érdekében.
aug. 2
8:13
Csak 30 évesen leszünk felnőttek (NLC)
A nagykorúság elérése ma már nem egyenlő a felnőtté válással: sokak szerint inkább 30-nál kéne meghúzni a határt, nem pedig 18-nál vagy 21-nél.
aug. 2
9:21
Saját kezét kéri meg a skót hercegnő (NLC)
Már a rajzfilmek sem arról szólnak, hogy egy szép hercegnek kell megmentenie a hercegnő életét. Merida bátor, vidám, tűzről pattant lány, aki még a saját kezéért is megküzd egy tornán.
aug. 2
10:15
Álláskeresés: lelkesedéssel pótolható a kevés tapasztalat (NLC)
Bár a munkanélküliségi ráta jó ideje 10 százalék feletti, a kutatások szerint a cégek 40 százaléka jelenleg is keres új munkatársat. „Na persze, de nem engem” – mondod most, ha te is régóta kutatsz hiába. Talán változtatnod kellene a stratégián?
aug. 2
11:09
A YouTube világszerte élőben közvetíti a Sziget fesztivált (NLC)
A jubileumi, huszadik Sziget fesztivált a YouTube – a világ legnagyobb videomegosztó oldala – élőben fogja közvetíteni. Válogatott programját így az egész világon követni lehet majd az interneten keresztül – akár mobiltelefonról is – a Sziget hivatalos YouTube-csatornáján. Ez az első rendezvény, amit a YouTube élőben közvetít Magyarországról.
aug. 2
11:11
Teszt – Ki tudod mutatni az érzelmeid? (NLC)
A legtöbben úgy szocializálódunk, hogy nem divat kimutatni az érzelmeinket. Pedig az ebben való fejlődésünk legalább annyira fontos, mint az elménk élesítése ahhoz, hogy boldogulni tudjunk. Te elegendő hangsúlyt fordítasz erre? És a gyerekeidnek milyen példát mutatsz? Tesztünk elárulja.
aug. 2
11:13
Divat az olimpia (NLC)
Ami arany, ezüst vagy bronz, netán angol zászlós vagy ötkarikás, azzal ezekben a hetekben nem lehet mellélőni. És újat mutatni?
aug. 2
12:21
A nők olcsóbban vehetnek autót! (NLC)
Jóval többet engednek az eladók az árból egy flörtölő nőnek, mint egy harcias üzletembernek. A női vonzerő még mindig beválik!
aug. 2
12:23
Támad a kánikula! (NLC)
34 fok: ennyi lesz a hőmérséklet az ország legmelegebb területein ma. Igazi nyár!
aug. 2
13:15
Hazai hírességek a londoni magyar szurkolói klubban – fotók (NLC)
Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter színészházaspár Londonban szurkolt tegnap este az úszó Gyurta Daninak. Ám nem ők voltak az egyetlen hírességek a londoni magyar szurkolói klubban.
aug. 2
13:17
Angyalhoroszkóp augusztus 2-től (NLC)
Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.
aug. 2
13:19
Az életét kockáztatta babájáért a rákos kismama (NLC)
Miután korábban három gyermekét is elveszítette, a negyediket nem volt hajlandó elvetetni. Még úgy sem, hogy ez az életébe kerülhetett volna.
aug. 2
13:33
Kész a fogamzásgátló gél férfiaknak (NLC)
Csak egy egyszerű gél, amit a férfiak hasára kell kenni – ez a legújabb fogamzásgátló. Vajon használnák?
aug. 2
13:35
Pánikrohamot kapott a TV2 műsorvezetője (NLC)
Élő adásban pánikolt be Demcsák Zsuzsa. Eláruljuk, mitől ijedt meg.
aug. 2
14:09
A jövőben az okos kaják védenek meg az elhízástól (NLC)
A fogyókúra is sokkal könnyebb lesz az intelligens élelmiszerekkel. Már ha egyszer valóban elkészülnek.
aug. 2
14:27
Mostantól százötvenezret ér egy állat élete (NLC)
Mától végre büntethetik azokat, akik állítólagos kedvenceikkel nem bánnak állatbarát módon: szigorodtak az állattartási szabályok.

Keresés