2012. február 5. vasárnap

febr. 5
0:45
Napi kínai mantra február 5-re (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
febr. 5
6:09
Gregor Bernadett biztonságra vágyik (NLC)
Gregor Bernadett társulatot váltott: a Magyar Színházat valószínűleg az Új Színházra cseréli. A színésznő fontosnak tartja az állandóságot az életében.
febr. 5
9:06
„Az ember nem változik, még ha már más szíve dobog is itt belül” (NLC)
Idén húsz éve, hogy Magyarországon elvégezték az első szívátültetést. 1992. január 3-án Schwartz Sándor volt az első, aki ennek köszönheti az életét, s él ma is teljesen egészségesen. Akkor napokig senki sem tudott a szenzációról, az orvosok ugyanis addig nem akarták nyilvánosságra hozni a hírt, míg nem volt biztos, hogy Sándor túléli. Azóta 203 szívtranszplantációt végeztek, ma már…
febr. 5
9:08
A Viszkis előre felélte gázsiját (NLC)
Elképzelhető, hogy keramikusként helyezkedik majd el Ambrus Attila, a Viszkis, aki a történetének jogdíját már a börtönben elköltötte.
febr. 5
9:10
Ganxsta anyukája gyilkosság szemtanúja lett (NLC)
A rapper mamája is szerepet kapott a Suszter, szabó, baka, kém című mozifilmben. A színésznő élt már végig háborút, így nem volt nehéz megijedt hölgyet alakítania.
febr. 5
9:12
Milyen veled együtt élni? (NLC)
Párkapcsolatban te hogyan működsz? Magabiztos, erős vagy konfliktuskerülő vagy? Töltsd ki a tesztet és megtudod. Kattints a képre!
febr. 5
10:00
Nem kapja meg a lakást a VV győztese (NLC)
Hiába egy lakás is a VV5 főnyereménye, a győztesnek hónapokat kell várnia, mire elkészül. A luxuslakás ablaka ráadásul az újpalotai felüljáróra néz.
febr. 5
11:12
Nem kapja meg időben nyereményét a VV-győztes (NLC)
Hiába egy lakás is a VV5 főnyereménye, a győztesnek hónapokat kell várnia, mire elkészül – állítja a Bors.
febr. 5
11:14
Mandarin és hupikék – körömlakktrend tavaszra (NLC)
Amíg ennyire esik a hó, legalább a körömlakkunk legyen vidám! Már most ki lehet próbálni a tavaszi trendnek megfelelő színeket.
febr. 5
11:16
Gombnyomásra csukódik az origami-babakocsi (NLC)
Egyik kézben a fészkelődő gyereket, a másikban pedig egy tömött bevásárlószatyrot szorongatva meglehetősen nehéz feladat összecsukni egy babakocsit. Akinek ismerős a helyzet, bizonyára értékelni fogja az új találmányt…
febr. 5
11:18
A nappali a jövő próbafülkéje (NLC)
Vége a ruhapróbálás megalázó tortúrájának. A legjobb férfi nőmodell, egy pasifogó mobilalkalmazás és egyéb érdekes linkek heti webajánlónkban.
febr. 5
11:20
VV Fecó vasszigorban tartja családját (NLC)
Fecó elszólta magát: gyermekei akár fát is vághatnak a hátán, de ha a villalakónak nem tetszik valami otthon, akkor azért szót emel!
febr. 5
11:22
Hatalmasat esett Medveczky Ilona (NLC)
Medveczky Ilona elképesztő ruhában vett részt a Story magazin partiján. Csakhogy hatalmas flitteres cipője nem volt a legelőnyösebb a táncparketten.
febr. 5
11:24
Stresszesebben élünk, mint anyáink (NLC)
Vajon csak a hozzáállásunkkal van a gond, vagy valóban több okunk van stresszelni, mint anyáink generációjának volt?
febr. 5
11:26
„Aki képes elfogadni magát, abban béke van” (NLC)
Drogma című könyve, melyet nyolc évvel ezelőtt írt, egy égető problémát, a drogfüggést boncolgatja. Nemrégiben megjelent a kötet átdolgozott, bővített kiadása, ennek kapcsán kérdeztük a „Dokit” korábbi énjéről és a benne végbemenő változásokról.
febr. 5
12:06
Nyilvánosan veszekedett Bodolai Böbe (NLC)
Hatalmas vitára lett figyelmes újságírónk a Story magazin partiján. Cseke Katinka, a Jóban Rosszban Bodolai Böbéje, és párja a táncparketten kezdett veszekedni.
febr. 5
12:08
3 gyors gyógyleves influenzásoknak (NLC)
A nagyi húslevese lenne a legjobb, ha kiüt minket a kórság, de a nagyi messze van. Akkor mégis mivel kúráljuk magunkat?
febr. 5
15:06
Várkonyi Andrea lett a Story-gála Angelina Jolie-ja (NLC)
Amióta a budapesti Operabál szünetel, a magyar celebek körében a Story-gálán zajlik a báli szezon első számú ruhaversenye. Az esten kiderült, hogy hírességeink közül ki Angelina Jolie, Lady Gaga és Kate Middleton hazai stílushelytartója, sőt az is, hogy Kiszel Tünde öltözködési stílusának is akad már követője…
febr. 5
15:08
Hoppá! Mi van a Barátok közt két szereplője között? (NLC)
Mindenki tátott szájjal figyelte a Barátok közt két sztárjának frenetikus táncát szombat éjjel.
febr. 5
16:55
7 ingyen Valentin-napi meglepetés (NLC)
Kevés pénz esetén sem kell elnapolni, rosszabb esetben törölni a Valentin-napot. Mutatunk néhány pénztárcakímélő fortélyt, amivel kicsit kényeztetheted magad és párod.
febr. 5
16:57
Ritkán látott hazai sztárpárok - galéria (NLC)
A Story magazin éves gáláján minden évben láthatunk olyan sztárpárokat, akik csak ritkán jelennek meg nyilvános eseményen. Idén sem volt ez másképpen.
febr. 5
22:18
Drámázott a zsűri az eurovíziós elődöntőn (NLC)
Nagy dilemmázás után végül Király Lindáékat juttatták be a döntőbe Fábián Juliékkal szemben, akiket aztán visszaszavazott a közönség.

Keresés