2012. február 11. szombat

febr. 11
1:18
Napi kínai mantra február 11-re (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
febr. 11
8:30
Férjhez ment a Tv2 sztárja (NLC)
Hivatalosan is összekötötte életét pénteken az ÖsszeEsküvők sztárpárja, Csenge és Péter.
febr. 11
8:32
Kiszedik a szilikont VV Veronika szájából (NLC)
VV Veronika a Bors szerint ráunt a hatalmas ajkaira, és úgy döntött, kiszedeti az implantátumot. „Normális akarok lenni” – mondja.
febr. 11
8:34
Élő adásban fog villantani Tóth Gabi (NLC)
Tóth Gabi barátja, Dávid bátorítja kedvesét, hogy amit tud, mutasson meg a ma esti Eurovíziós Dalfesztiválon – írja a Bors.
febr. 11
9:24
VV Kinga összeomlott, feladta (NLC)
Kinga biztos benne, hogy neki kell távoznia a vasárnapi párbajon, magában már fel is adta a játékot. Idegileg is egyre nehezebben bírja a valóságshow-t. Pattanásig feszült hangulat uralkodik a villában.
febr. 11
9:26
Mi lett velük? Nagy X-Faktor-körkép! (NLC)
Alig több mint egy hónapja ért véget az X-Faktor. Körbenéztünk a 12 döntős háza táján, kinek meddig van tele a naptára, kire talált rá a szerelem, és kik azok, akik minden feladtak az énekesi karrierért. X-Faktor-körképünk első része következik.
febr. 11
9:28
Lenyúlhatja a páromat? (NLC)
Éjszaka van. A férjem és a gyerekeim alszanak, én viszont ébren vagyok, és a hivatali e-mailjeimre válaszolok. A kollégáim és az üzlettársaim megszokták, hogy éjjel dolgozom.
febr. 11
9:30
Újra vár a Psziché Akadémia! (NLC)
Érezted már, hogy nem jutsz előre az életben? A Psziché Akadémia előadásai között mindenki megtalálhatja az őt érintő témát: párkapcsolat, önismeret, gyereknevelés, család, munkahelyi problémák, fóbiák. Gyere, és hozd a kérdéseidet!
febr. 11
10:54
Megasztár 6 - mégis tudnak jó tehetségkutatót csinálni? (NLC)
Véres húst marcangolva ültem le a Megasztár hatodik szériájának első adása elé. Epés kritikára készültem - de a jelek szerint ez egy jó műsor lesz.
febr. 11
11:48
Még az anyánk előtt is tagadjuk a súlyunkat (NLC)
Átlagosan 4 kilóval mondjuk kevesebbnek magunkat, mint amennyit a mérleg mutat. Erre is a brit tudósok jöttek rá, természetesen.
febr. 11
11:50
Megtanítunk bevonzani a szerelmet (NLC)
Ha lemaradtál Valentin-napi szerelembevonzó kurzusunkról, itt találod a feladatokat. Keresd meg, neked melyik területen kell változtatnod azért, hogy megérkezzen életedbe a szerelem.
febr. 11
11:52
Kórházban hagyták szüleik a fejüknél összenőtt ikreket (NLC)
Két sziámiiker-lány egész eddigi életét a kórházban töltötte, mert szüleik túl szegények, hogy otthon gondozhassák őket. Ha most sikerül a műtét, haza is költözhetnek végre.
febr. 11
11:54
Elvárod a drága Valentin-napi ajándékot? (NLC)
A nőknek fontos inkább a Valentin-napi figyelmesség, ezért a pasik költenek többet. Legalábbis egy új felmérés szerint.
febr. 11
12:42
Rétesek vasárnapi ebédre (NLC)
Van élet a mákos rétesen túl is. 3 kipróbált recept következik, ami kis étkűeknek akár ebédre is elég lehet, aki pedig valami komolyabbra vágyik, az használja köretként.
febr. 11
13:36
Megtámadta a fia Rékasi Károlyt (NLC)
Leütötte a fénykarddal Rékasi Károlyt a kisfia. Mindezt persze csak a móka kedvéért. De tény, hogy a színész és csemetéje látványosan szórakoztatták a közönséget a Star Wars – Baljós árnyak 3D-s premierjén.
febr. 11
13:38
Hurkát és cicit villantanak a VV 5 lányai (NLC)
A villában lakó csajok sokban hasonlítanak hozzánk. Lefogynak, meghíznak, szexi dekoltázst szeretnének, csak sajnos sokszor fogalmuk sincs arról, hogy mi áll jól nekik. Mi most segítünk nekik és magunknak is.
febr. 11
14:12
Hurkát és cicit villantanak a VV 5 lányai (NLC)
A villában lakó csajok sokban hasonlítanak hozzánk. Lefogynak, meghíznak, szexi dekoltázst szeretnének, csak sajnos sokszor fogalmuk sincs arról, hogy mi áll jól nekik. Mi most segítünk nekik és magunknak is.
febr. 11
15:06
Káposztásmegyeri panelt cserélek Côte DAzur-i villára (NLC)
Nyaralás lakáscserével, új őrület a Facebookon és Victoria Beckham, ahogy még sohasem láttuk: e heti linkajánlónk.
febr. 11
16:54
A lány, aki elfelejtette a férjét – moziajánló (NLC)
Rachel McAdams fején egy baleset miatt nemcsak csúnya dudor lesz, de az emlékek is kiesnek belőle esküvőstül, férjestül. Channing Tatumnak aztán vissza kell hódítania őt ebben a természetesen igaz történetben. Heti moziajánlónk lovakkal, jedikkel és romantikával.
febr. 11
20:12
Megasztár 6 – mégis tudnak jó tehetségkutatót csinálni? (NLC)
Véres húst marcangolva ültem le a Megasztár hatodik szériájának első adása elé. Epés kritikára készültem – de a jelek szerint ez egy jó műsor lesz.

Keresés