2012. február 18. szombat

febr. 18
0:06
Napi kínai mantra február 18-ra (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
febr. 18
8:12
Kinevették a hisztiző Kiszel Tündét (NLC)
A Megasztár egykori felfedezettje, Patai Annácska vele egykorú fiatalokat toborzott a klipjébe. De a casting sértődéssel végződött.
febr. 18
8:14
Hogyan szerzett majd 10 milliót Stohl a börtönben? (NLC)
Majd 20 ezer példány fogyott Stohl András könyvéből. Ennek egy bizonyos százalékát kapja meg a színész. A Bors információi szerint közel 9 millió forintot.
febr. 18
9:06
Hol rontjuk el a párkapcsolatot? (NLC)
A válások száma nő, és a hosszú távú párkapcsolatokba is sokan buknak bele. Dr. Belső Nóra pszichiáterrel arról beszélgettünk, hogyan kerülhetjük el a csapdákat.
febr. 18
9:08
Bádogtehénből isszuk a tejet (NLC)
Te is inkább frissen fejt tehéntejet adnál a gyereknek a bolti helyett? Mi sem egyszerűbb ennél: irány a tejautomata, és hidd el, az a tej látott tehenet.
febr. 18
10:18
„Nem egy agyonhajszolt menedzserlányt keresek” (NLC)
A 37 éves Ákos sok szempontból a nők álma, mégis jó ideje hiába keresi leendő gyermekei anyját. Gondoltuk, kicsit besegítünk neki.
febr. 18
11:48
Rist Lilla: Ökoházat építünk! (NLC)
„Építkezünk. Amikor ezt elmesélem valakinek, akkor legtöbbször rögtön megkapom az ámulattal teli kérdést, hogy: »MOST?« Való igaz, nem a legkedvezőbbek a körülmények. Mégis óriási lehetőségként fogjuk fel, mert egy válás után építhetünk most mindent újjá.
febr. 18
11:50
Nyolc évre ítélték a szülőket, akik hagyták meghalni rákos fiukat (NLC)
Nem vitték orvoshoz a gyakran fájdalmakra panaszkodó, nyolcéves kisfiút, aki belehalt az egyébként jól kezelhető rákos betegségbe.
febr. 18
12:42
Kóros részegség miatt felmentették (NLC)
Tudod, mi az a kóros részegség? Annak a férfinak a menyasszonya, akire a kedvese váratlanul rátámadt egy késsel, már pontosan tudja, mi az…
febr. 18
12:44
Kalóriastop a csokikra (NLC)
Az extra méretű csokik rajongói nem sokáig élvezhetik kedvenceiket, nemsokára már csak a karcsúsított változatot veheted le a polcokról.
febr. 18
14:30
Én-kód: mi a te 7 személyes sikerkulcsod? (NLC)
Boldogságunk megtalálásra számtalan receptet kaptunk már. A legújabb személyiségfejlesztő program az ember én-kódját kutatja. Töltsd ki kérdőívünket, és tudd meg, neked miben kell fejlődnöd!
febr. 18
19:18
„Míg nincs panasz, nehéz odafigyelni” – mindent a visszerekről (NLC)
Olvasóink személyes tapasztalataikat osztották meg a visszérbetegségekről, hiszen minden eset más, amiből lehet tanulni. Judit arról mesélt, hogy az enyhébb panaszoknál is érdemes apró, de fontos trükköket bevetni.

Keresés