2012. február 18. szombat

febr. 18
2:45
Sapkával jelezték a bundát (Blikk)
Budapest - Hihetetlen, de igaz: két évvel ezelőtt azon múlt egy hazai élvonalbeli futballmeccs végeredménye, hogy a lelátón ülő egyik „bennfentesen" volt-e sapka, vagy sem!
febr. 18
5:09
Gerendás fia ki akar lépni apja árnyékából (Blikk)
Budapest - Nincs könnyű helyzetben Gerendás Dávid (28), ha ki akar törni édesapja árnyékából.
febr. 18
5:27
Olaszos ízeket vitt a Villába Gianni (Blikk)
Olasz ízeket és déli hangulatot varázsolt a hóesésbe VV Vera (28) vendége, Gianni (40).
febr. 18
5:29
VV Verának orvosi segítség kell? (Blikk)
Budapest - Hol magából kikelve üvölt, hol könnyezve öleli keblére ősellenségét, Attilát a luxusbörtön tengermély érzésű Verája (28).
febr. 18
5:30
Elvált az álomférfitól a szép szőkeség - itt az új jelölt (hirado.hu)
Létezik szerelem, amikor az ember az első fél mosoly után tudja,akár össze is költözhetne a másikkal. És létezik olyan szerelem is, amikor erre azért kicsit várni kell.
febr. 18
5:31
Botrányt csinált Kiszel a válogatón (Blikk)
Budapest – Botrányba fulladt Patai Annácska válogatója. A Megasztár ötödik szériájának legifjabb tehetsége saját klipjébe keresett táncosokat, a közösségi portálokon toborozta a vele egykorú fiatalokat.
febr. 18
5:45
Ambrus: Bankrablás? Inkább a halál! (Blikk)
Budapest - A Viszkis meghalt! Haláltusája évekig tartott. A nemrég szabadult, sokak által népi hősnek kikiáltott férfi a Blikknek nyilatkozott újjászületéséről és szenvedéseiről.
febr. 18
6:06
Külföldre tartanak a magyar középiskolások (hirado.hu)
A legtöbben Ausztriába, Skóciába vagy éppen Skandináviába mennének, ezeken a helyeken ugyanis nem kell tandíjat fizetni.
febr. 18
6:21
Stohl milliomosként jön ki a börtönből (BorsOnline)
Stohl András egyre rosszabbul viseli a bezártságot. Igaz, néhány hét múlva nemcsak szabad, hanem gazdag emberként távozhat a Kozma utcai börtönből.
febr. 18
6:39
Kiakadt Janicsák Veca: eltüntették a dalát (BorsOnline)
Hirtelen eltűnt a legnagyobb videomegosztó portálról Janicsák Veca több millió kattintást hozó felvétele, amin a Most múlik pontosan című dalt énekelte. A felvételt az RTL Klub töröltette.
febr. 18
6:41
Klapka: ne a halott Mary Zsuzsin keressenek! (BorsOnline)
Kínos és méltatlan történet lett a Mary Zsuzsi emlékére szervezett koncertből. A fellépőket lemondták, a helyszínnek kiszemelt Ruttkai Színház visszalépett a rendezvénytől.
febr. 18
6:42
Meglepődött a Wizz Air-vezér (hirado.hu)
Váradi József azt hitte kész terv van egy új nemzeti légitársaság beindítására, de úgy látja, a piac kitölti majd a lukat.
febr. 18
6:44
Betörőktől kér segítséget a rendőrség (hirado.hu)
Dánia északi részében elszaporodtak a hétvégiház-betörések, szeretnék megérteni, hogy működnek a bűnelkövetők.
febr. 18
6:46
Fotópályázat az új Nemzeti születésnapjára (hirado.hu)
A tízéves teátrum Az ember tragédiája ihlette képeket várja, a legjobbakat ki is állítják.
febr. 18
6:48
Füves cigit szívtak politikusok a lengyel parlament előtt (hirado.hu)
A demonstrációt a marihuána legalizálásért szervezte a Szabad Kender mozgalom, 3 tüntetőt kábítószer-birtoklás miatt állítottak elő.
febr. 18
6:57
Apja máját kapja meg a kis Szandra (BorsOnline)
Alexandra életmentő májátültetésre vár. A műtétet fizeti a biztosító, de a több hónapos németországi kinttartózkodásra nincs pénze a családnak. Dunaújváros összefogott a kislányért.
febr. 18
7:00
Magyarország tabut döntött (hirado.hu)
Az ország nem akar és nem is fog megfelelni semmilyen ideáltipikus elképzelésnek - mondta a kommunikációs államtitkár Varsóban.
febr. 18
7:15
Óriási botránnyal zárul a ValóVilág (BorsOnline)
A valóságshow utolsó hetében mind a tizennégy játékosnak alkalma lesz arra, hogy még a villában tisztázzák az elmúlt hónapok történéseit. Shadi szerint a régi bandák újra összeállnak és együttes erővel vesznek elégtételt az őket ért sérelmeikért.
febr. 18
7:17
Elengedték a jól szituált családokból való hetedikes késes rablókat (BorsOnline)
Szabadon engedte a nyomozási bíró azt a két hetedik általános iskolás fiút, akik késsel megtámadtak és kiraboltak egy kecskeméti idős asszonyt. Tettükért öttől tíz évig terjedő börtönbüntetést kaphatnak.
febr. 18
7:18
Bundabotrány Kínában (hirado.hu)
Súlyos börtönbüntetésre ítéltek szombaton Kínában a labdarúgásban dolgozó, csaknem két tucat magas rangú tisztségviselőt vesztegetésért.
febr. 18
7:33
Kellemetlen helyzetbe hozták Urbán Flóriánt (BorsOnline)
Kellemetlen helyzetbe hozták Urbán Flóriánt, a Vasas vezetőedzőjét. A klub tulajdonosa a szakember tudta nélkül adott túl a csapat két meghatározó játékosán, Beliczky Gergőn és Kulcsár Dávidon.
febr. 18
7:51
Pornófilmet forgat Dopeman (BorsOnline)
Dopeman mélyre ássa magát a szexiparban. Több területen is kipróbálja magát: az Erotika Expó műsorvezetője lesz, ezen kívül erotikus videoklipet és egy pornót is forgat a közeljövőben.
febr. 18
7:54
Belerohant az út szélén állókba – két halott, egy súlyos sérült (hirado.hu)
Egy meghibásodott autót és a segítségére érkezett autómentőt törte össze a személyautó.
febr. 18
7:56
Merjen segítséget kérni a Bika! - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Kos ma mindenfajta javításnak nekiállhat, az Ikrek jobban teszik, ha egyedül töltik a napot, a Rák és az Oroszlán munkás hétvége elé néz.
febr. 18
7:58
Tehetségprogrammal indul újra az UniCredit kortárs gyűjteményének építése (hirado.hu)
Tehetséggondozó programot hirdetett fiatal kortárs képzőművészek támogatása és gyűjteményének bővítése céljából az UniCredit Bank a budapesti Kieselbach Galériában, ahol a pénzintézet eddig felépített képzőművészeti kollekciójából kiállítás is nyílt.
febr. 18
8:09
Az IMF-hitelt nyírja ki a fideszes javaslat? (BorsOnline)
Akár a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) induló tárgyalásokat is megtorpedózhatja a Fidesz legújabb, devizahiteleseket segítő javaslata.
febr. 18
8:27
Anyagi gondok nehezítik Mocsai dolgát (BorsOnline)
A veszprémi kézilabdacsapat vezetői azt mondják, Mocsai Lajos a helyén marad, mégis számtalan jel mutat arra, hogy megbomlott a harmónia a játékosok és a mester között.
febr. 18
8:45
Mindenki elhűlt a fiatalember produkciója láttán - videó (BorsOnline)
Az India’s Got Talent tehetségkutatóban feltűnt egy fiatalember, akinek produkciója láttán mindenki elhűlt.
febr. 18
8:48
Nyomtatás három dimenzióban (hirado.hu)
A háromdimenziós nyomtatásnál a nyomtatófej a végleges modell anyagát rétegről-rétegre egymásra nyomtatja
febr. 18
9:03
VV Attila csak reménykedik, hogy jó döntést hozott (BorsOnline)
VV Attila mellett senki sem volt biztonságban az utolsó napokban. Seri megbántotta a jelrakással, Csaba régóta az ellenfele, Vera viszont olyan balhékat generált, hogy az egész Villa zengett.
febr. 18
9:03
Fénykorát éli az anális szex (Blikk)
Szemérmesen sütné le a szemét a 20. század embere, ha megtudná, hogy ma fénykorát éli az alig egy évszázaddal ezelőtt még tabunak számító anális szex.
febr. 18
9:03
Stohl milliomosként jön ki a börtönből (Habostorta)
Néhány hét múlva nemcsak szabad, hanem gazdag emberként távozhat Stohl Andrásnak az ittas állapotban elkövetett súlyos közúti balesete előtt nem voltak anyagi gondjai, népszerű tévés műsorvezetőként és elismert színművészként jól keresett, ám felelőtlen tette után igencsak meg kellett húznia a nadrágszíját. Mivel az eset után kínos volt foglalkoztatni, munkaadói jó része elpártolt tőle, és a…
febr. 18
9:21
Viki nem tart attól, hogy cápa támadta meg Gábort (BorsOnline)
Sem Rakonczay Gábor, sem pedig az amerikai telefongyártó nem jelentkezett a héten, így továbbra sem tudni semmit az Atlanti-óceánt átevező magyar kenusról.
febr. 18
9:21
Videó: Fia is fellépne D. Nagy Lajossal (Blikk)
febr. 18
9:23
Öngyilkos lett minden idők egyik legkeményebb harcosa (BorsOnline)
Holtan találták fokvárosi lakásában minden idők egyik legkeményebb K1-es harcosát, Mike Bernardót.
febr. 18
9:57
Berényi Bandika már csajozna (BorsOnline)
A Barátok közt Berényi Bandikája, vagyis Bereczki Gergő már ismerkedik az udvarlás fortélyaival. A kamaszkorba lépett fiú a sport és a barátok mellett kíváncsian szemlélgeti a körülötte lévő lányokat.
febr. 18
10:00
A világ legszerencsétlenebb zsokéja (hirado.hu)
Még csak 33 éves, de már többet bukott rövid pályafutása alatt, mint a nagy öregek.
febr. 18
10:15
Egy hétre elég Matolcsy 47 ezer forintja (BorsOnline)
Negyvenhétezer forint körül forrnak az indulatok egy félremagyarázott miniszteri kijelentés és a miskolci alpolgármester nyilatkozata miatt. Meddig lehet megélni ennyiből, és mire elég?
febr. 18
10:18
Pénzügyőrők nagy fogása (hirado.hu)
Hamis játékokat és papucsokat találtak két szlovák kamionban Vámosszabadinál, egy fővárosi raktárban csak a felirat volt "Boss".
febr. 18
10:20
Metrójegy ezerötszáz forintért, vonaljegy nyolcszázért (hirado.hu)
Ahány város, annyiféle képpen szervezik meg a közösségi közlekedést. Az árakban is igen nagyok az eltérések. Körkép Európából és azon túl.
febr. 18
10:33
Nem közölték a csapattal, hogy meghalt a 22 éves focista (BorsOnline)
Jorge Junior, a Paulista fiatal labdarúgója autóbalesetben elhunyt. Barátnője is vele volt az autóban, de túlélte az esetet – számolt be a SamsungSport.hu.
febr. 18
10:33
Máris visszavonulna Adele (Habostorta)
A sztár inkább a magánéletére akar koncentrálni Akár fél évtizedre is visszavonulhat 2011 legsikeresebb énekesnője, a 23 éves Adele. Még csak néhány éve futott be, és 24 sem múlt el, de máris ötesztendős szünetet akar tartani a tavalyi év legsikeresebb énekesnője, Adele. A sztár új partnere, Simon Konecki miatt szeretne eltűnni a rivaldafényből, ugyanis korábbi kapcsolatai mind rámentek a…
febr. 18
10:36
Márciusban új felsőoktatási testületek alakulnak (hirado.hu)
A Felsőoktatási és Tudományos Tanács helyére Felsőoktatási Tervezési Testület jön, és új Felsőoktatási és Akkreditációs Bizottság lesz.
febr. 18
10:51
Napi száz játékból él a 25 éves nő (BorsOnline)
Maria Knight három éve naponta több mint száz kvízfeladványt tölt ki, amiből már három és fél millió forintnyi nyereményt gyűjtött össze, ráadásul Johnny Depp-pel is találkozhatott.
febr. 18
10:53
Elárverezik a Király koronáját (BorsOnline)
Még ebben a hónapban árverésre bocsátják Elvis Presley koronáját, a kikiáltási ár tízezer font, azaz három és fél millió forint.
febr. 18
10:54
Újra megy magyar gyümölcs Oroszországba (hirado.hu)
Már kétezer tonna szabolcsi almát rendelt az ötezer üzletet és 93 hipermarketet üzemeltető Magnyit üzletlánc, újabb tételek is jöhetnek.
febr. 18
10:56
LMP: a kormány gondoskodjék a Malév munkavállalóiról! (hirado.hu)
Azonnali válságkezelő lépések kellenek a munkahelyüket elvesztő dolgozók, az érintett vállalkozások, a helyi önkormányzat bevonásával.
febr. 18
11:09
Lütyő belebetegedett Vilma néni halálába (BorsOnline)
Hónapokig nem mozdult beteg gazdája mellől Lütyő kutya. Az akkor négyéves házi kedvenc segített mindenben a 77 éves Vilma néninek. Gazdája halála után epilepsziás rohamokat kapott.
febr. 18
11:12
Kémkedés miatt ítéltek halálra három embert Libanonban (hirado.hu)
A vád szerint titkos információkkal látták el Izraelt, egyikőjük letartóztatásban van, egy házaspárra távollétében szabták ki az ítéletet.
febr. 18
11:14
Orosz sztárzongoristával játszik a Concerto Budapest (hirado.hu)
A keddi koncert programján orosz szerzők művei, átiratai szerepelnek, Anna Vinyitszkaja mellett az Amadinda is fellép.

Keresés