2012. február 3. péntek

febr. 3
4:51
Vértakarítást vállalunk! (Blikk)
Budapest - Ahol ők megjelennek, ott a gyász, a könnyek, a fájdalom az úr. Lelkileg rázós és a hétköznapi ember számára gyomorforgató feladatot végez az a fővárosi csapat, amely gyilkosságok, öngyilkosságok, balesetek helyszínének takarítására, fertőtlenítésére vállalkozik.
febr. 3
4:55
Nem érti a Viszkis a valóságshow-kat (Blikk)
Magyarország - Egyelőre újra tanulja a világot a Viszkis, ami érthető, hiszen egy teljesen más világba jött ki a börtönből, mint ahonnan 12 éve bement.
febr. 3
5:09
Rá se néz nyereményautójára Vastag Csaba (Blikk)
Egy éve el sem hagyta az autó a mélygarázst, de százezrekbe kerül így is
febr. 3
5:12
Titkolózik Katalin és Vilmos: nem árulják el a kicsi nevét (hirado.hu)
Titkolózik Vilmos és Katalin: bármennyire kíváncsi rá a nyilvánosság, nem árulják el új kedvencük nevét.
febr. 3
5:27
Új mellekkel várja Fecót párja (Blikk)
A szülés miatt megereszkedett mellét hozatta rendbe Angéla, hogy meglepje párját
febr. 3
5:29
Kinga nem egy konyhatündér (Blikk)
Nem sikerült elsöprő sikert aratnia Kingának (22) a vacsorájával. A villa cselszövőjének Fecó (28) volt a segítségére, de még ketten együtt sem tudtak egy olyan ételsort összeállítani, ami után a többiek megnyalták volna az ujjukat, vagy legalább ne fintorogtak volna.
febr. 3
5:30
Felpezsdült a dolgozókra kötött biztosítások piaca (hirado.hu)
Szakértők szerint egy tavaly novemberi aprócska törvénymódosítás tárta szélesre a kapukat a biztosítók előtt.
febr. 3
5:48
Tömegoszlatás Egyiptomban – több tüntetőt agyonlőttek (hirado.hu)
Egy tüntetőre sörétes puskával közelről rálőttek, később belehalt sebeibe.
febr. 3
5:50
Gyorsan zsugorodik a Magyarországon működő bankok fiókhálózata (hirado.hu)
A legnagyobb hálózatszűkítést a CIB Bank hajtotta végre, tavaly 23-mal kevesebb egysége volt, mint két évvel korábban.
febr. 3
5:52
Kerítésszaggató: csúnyán összetört az útról letérő autó - fotó (hirado.hu)
Egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról, és egy üzlet előkertjébe rohant, kidöntve annak kerítését.
febr. 3
6:03
Videó: Így élhetjük túl a havat autóval! (Blikk)
febr. 3
6:21
Szandika színpadi szexre hívja Verát (BorsOnline)
Szandika egy grazi erotika kiállításon mutatta meg, mit kezd megszerzett ismertségével, egy rátermett partnerrel és egy segédeszközzel. A szöszke pornós ezt a jövőt szánja VV Verának is.
febr. 3
6:24
Kivégzés - műanyag zsákokba csomagolt holttesteket találtak (hirado.hu)
Salvador nyugati részén találták meg a tetemeket, köztük egy volt hivatásos labdarugó holttestét is. A rendőrség több gyanúsítottat őrizetbe vett.
febr. 3
6:26
Újabb kiemelt jelentőségű pereket küldene vidékre a főváros (hirado.hu)
A hat gazdasági ügyről annyit árultak el, hogy az eljárásokat a felperesek kártérítésért, szerződés érvénytelenségének megállapításáért, valamint hibás teljesítés és tisztességtelen piaci magatartás miatt kezdeményezték.
febr. 3
6:39
Vivien génhibával született, egy éve harcolnak az életéért (BorsOnline)
Minden napot csodaként él meg a Pestovics család, amit tavaly február 8-án született kislányukkal tölthetnek. Vivien olyan génmutációval született, ami miatt tüdeje lassan tönkremegy.
febr. 3
6:41
Összebalhéztak az időjósok a hideg miatt (BorsOnline)
Még a meteorológusokat is megosztja a következő napok időjárása. Reisz András szerint 30 évente fordul elő ilyen extrém idő, Németh Lajos viszont azt mondja: ez a természetes. A Bors népi időjósa, Géza bácsi csak egy kismadárnak hisz.
febr. 3
6:42
Gombafertőzés - kivágják a Mecsek feketefenyőit (hirado.hu)
A Mecsekben található feketefenyő-állományból 200 hektárnyit érint a fertőzés. A februárban kezdődő és két-három évig tartó munkálatoktól jelentősen megváltozik a táj képe.
febr. 3
6:44
Panetta aggódik - Izrael áprilisban megtámadhatja Iránt (hirado.hu)
Az amerikai védelmi miniszter úgy hiszi: erős a valószínűsége annak, hogy Izrael áprilisban, májusban vagy júniusban csapást fog mérni Iránra.
febr. 3
6:46
Ikrek, az ártalmatlan hazugság jól jöhet - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Kos hiperaktív, a Bika deprimált, a Rák úgy érzi, minden ellene esküdött össze. A Szűz pedig vonja le végre a tanulságokat!
febr. 3
6:57
Vezetőszíjon vitték Zuschlagot a bíróságra (BorsOnline)
Egy vagyont kell fizetnie a börtönben ülő Zuschlag Jánosnak: 30 milliós adókülönbözetet, 15,5 milliós bírságot, 14,3 millió késedelmi pótlékot, ráadásként pedig 900 ezer illetéket vár az adóhatóság.
febr. 3
7:00
Közösségi portál kis- és középvállalkozásoknak (hirado.hu)
Elindult az Innoinfo internetes közösség portál, amely online adatbázisba gyűjti a magyar és szlovák kkv-k adatait, elérhetőségeit.
febr. 3
7:15
Jáksó rég kinézte magának Esztert (BorsOnline)
Mazányi Eszter személyisége már évekkel ezelőtt elvarázsolta Jáksó Lászlót. A műsorvezető el is határozta: ha sorozatot ír, akkor a főszereplőt a színész-újságíró lányról formázza.
febr. 3
7:17
Leszúrták anyát és lányát Budapesten (BorsOnline)
Szúrt sebbekkel szállítottak kórházba egy nőt és egy kiskorú lányt Budapestről, a XX. kerületi Attila utcából.
febr. 3
7:18
Kivándorolt Kanadába az ismert roma politikus (hirado.hu)
Mohácsi Viktória korábban az oktatási tárca roma és hátrányos helyzetű gyermekek integrációjáért felelős miniszteri biztosa, majd az Európai Parlament képviselője volt.
febr. 3
7:20
Leállt a Malév - megszűnt az áruszállító üzletág is + fotógaléria (hirado.hu)
Reggel 6 órakor állt le a Malév - ezt a társaság jelentette be kora reggel. A várakozó utasok hét óráig azt a tájékoztatást kapták, hogy késnek a légitársaság járatai. A cikket folyamatosan frissítjük.
febr. 3
7:33
Torghelle lehet az NB I legjobban fizetett játékosa (BorsOnline)
Megbízhatónak látszó információk szerint havi 25 ezer euróért, vagyis 7,3 millió forintért kergeti a labdát a Videotonban Torghelle Sándor. Valószínűleg ő a jelenleg legjobban kereső játékos az NB I-ben.
febr. 3
7:36
A legrosszabb forgatókönyvre is felkészült a katasztrófavédelem (hirado.hu)
Az elsődleges, hogy ha valaki bajba jut – akár az utakon, akár odahaza – segíteni tudjanak rajta.
febr. 3
7:38
Nem jutott egyetértésre az ENSZ BT Szíria ügyében (hirado.hu)
A testület olyan tervezetről tárgyalt, amely figyelembe vette az orosz álláspontot és nem szólít fel nyíltan a szíriai elnök lemondására.
febr. 3
7:40
2013-ig kell várni a "valóban" egykulcsos adóra (hirado.hu)
Balog Ádám adópolitikáért felelős helyettes államtitkár arról is beszélt, hogy kárpótolni akarják azokat, akik rosszabbul jártak.
febr. 3
7:42
Életfogytiglanra ítélték a kambodzsai kínzóközpont volt vezetőjét (hirado.hu)
A "Douch" néven ismert Kaing Guek Eav, a vörös khmerek legnagyobb kínzóközpontjának vezetője volt, ahol 15 ezer embert kínoztak meg, majd végeztek ki.
febr. 3
7:51
Terrorban élt Szunai Linda (BorsOnline)
Bántotta és még a ruhát is leszakította Szunai Lindáról volt barátja. A szépségkirálynő ezerszer megbánta azt a napot, amikor engedett Mesterházy László csábításának.
febr. 3
7:54
Önkormányzati finanszírozás - a bankok rendeletre várnak (hirado.hu)
A bankok a kormányzati szándékok ismeretének hiányában ma még nem tudják megítélni, hogy mely település lesz hitelezhető vagy jól hitelezhető.
febr. 3
7:56
Menetel a forint, de "betonstabil" az IMF-megállapodással sem lesz (hirado.hu)
Elemzők szerint a forint erősödése az IMF-megállapodás megelőlegezése. Az ingadozások azonban a jövőben is maradnak.
febr. 3
8:09
Lecserélik a Csillag születik zsűrijét (Blikk)
Budapest - Már lezárult a Csillag születik negyedik évadának jelentkezési határideje, azt azonban nem tudni, ki fogja zsűrizni a jelentkezőket az RTL Klub képernyőjén.
febr. 3
8:09
700 ezer utas bukhat csúnyán a Malévon (BorsOnline)
A tönk szélére jutott Malév felszámolása csak idő kérdése. Bár az utasok kártalanítására az állam garanciát vállalt, ez a jegyekre nem vonatkozik.
febr. 3
8:11
Káosz a reptéren, leállt a Malév! (Blikk)
Magyarország - A társaság ma reggel bejelentette: reggel hat órakor leállt a Malév! Az utasoknak hét órakor jelentették be a budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren, hogy a légitársaság valamennyi pénteki járatát törölték. Az utasokkal közölték, hogy két pultnál kaphatnak további információt. A 2B terminál nagyjából tele van. A Bud.hu oldal szerint ma 64 Malév-járat indulna.
febr. 3
8:11
Leállt a Malév (BorsOnline)
A Malév igazgatósága a kár minimalizálása érdekében elrendelte a magyar nemzeti légitársaság üzemszerű működésének beszüntetését. A döntés értelmében február 3-án 06:00 órától, 66 évnyi csaknem folyamatos működés után, nem szálltak fel Malév repülőgépek" - fogalmaz a közlemény.
febr. 3
8:12
Orbán elárulta, miért ment csődbe a Malév - teljes interjú (hirado.hu)
A kormányfő szerint a XXI. századi nemzetgazdasághoz hozzátartozna egy jól működő, veszteséget nem termelő légitársaság. A kormányfő szerint a ménkő az uniós döntéssel csapott be.
febr. 3
8:27
Drukkereik életéért harcoltak az edzők (BorsOnline)
Újabb és újabb fejleménye van az egyiptomi futballtragédiának, a hetvenegy halálos áldozatot követelő szerda esti botrány hátterében politikai szándékot is sejtenek.
febr. 3
8:45
Megölhetik az orvost, aki lebuktatta Bin Ladent (BorsOnline)
Halálra ítélhetik Pakisztánban azt az orvost, aki segített kinyomozni Oszama bin Laden hollétét. Sikal Afridit hazaárulással vádolják, mert kulcsszerepet játszott a katonai akcióban.
febr. 3
8:45
Szandika színpadi szexre hívja VV Verát (Habostorta)
A plasztikcica már gyakorlatot szerzett a pornózásban A ValóVilág negyedik szériájának nagyszájú szőkesége szép ívű karriert épített a valóságshow után: Sandra Celebry néven erotikus show-kban kamatoztatja plasztikai műtétekkel felturbózott testi adottságait.

Társasága a hazai pornóvilág krémje, Judy Nero, Miss Iron, Mya ­Diamond, Susan Pearl és Tera Bond. A 007-es ügynök nevét viselő…
febr. 3
8:48
Brad Pitt koffeinnal és cukorral ébreszti a gyerekeit (hirado.hu)
Elhivatott édesapa. Hat gyermek apukája, felelősségteljes szülő. De ha egyedül van, a reggeli ébresztést nem tudja másképp levezényelni.
febr. 3
8:50
Halo-jelenség a Hold körül (hirado.hu)
A halo-jelenség több órán keresztül tartott és különösen nagy átmérőjű gyűrűt produkált az égbolton
febr. 3
9:03
Kocsis Tibi havi egymilliót spórol (BorsOnline)
Különösen szerencsés Kocsis Tibor. Az X-Faktor legutóbbi szériájának győztese a napokban megkapja nyereményének első milliós részletét, de rengeteget haknizik, így egyáltalán nem kell hozzányúlnia.
febr. 3
9:05
Milliókat lopott a házvezetőnő (BorsOnline)
Lopás miatt keresi a rendőrség a 44 éves Pécsicsné Dráviczki Dórát.
febr. 3
9:06
Itt a piros riasztás – minden, amit látni és tudni kell (hirado.hu)
Az idokep.hu legfrissebb tájékoztatása szerint a havat hozó ciklon a korábban vártnál gyorsabban tolódhat észak felé, így Budapesten már kora este szállingózhat a hó. A cikket folyamatosan frissítjük.
febr. 3
9:21
Meghalt Ali edzője (BorsOnline)
Több mint kilencven esztendőt ért meg Angelo Dundee, s fia szerint nagyon örült, hogy ott lehetett még legkedvesebb tanítványa, Muhammad Ali januári hetvenedik születésnapján.
febr. 3
9:39
Teljes a káosz Ferihegyen (BorsOnline)
Tanácstalan, dühös és elkeseredett emberek álldogálnak csomagjaikkal a 2B Terminálon.
febr. 3
9:39
Bajor Imre nagyon rosszul van (Habostorta)
Mentálisan is rettenetes állapotba került a színész Bajor Imrének anyagi gondjai vannak, így második feleségével, Ildikóval kénytelenek voltak meghozni a döntést: dunakeszi családi házuktól megválnak, és szerényebb körülmények közé, Fülére, a nyaralójukba költöznek. Ám kollégái féltik, hogy messze a fővárostól, a munkájától, a magányban újra depresszióba eshet. Főként, hogy már most az idegi-…
febr. 3
9:42
A sérült Szojuz miatt jelentősen késik az új ISS-legénység (hirado.hu)
A Szojuz kapszula kiesésével jelentős késésekre lehet számítani az idei kilövések és landolások menetrendjében

Keresés