2012. április 1. vasárnap

ápr. 1
3:09
Rács mögött maradnak a bundázó focisták (Blikk)
Budapest ‒ Rács mögött maradnak a hazai focifogadási botrány előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottjai.
ápr. 1
5:15
Balázs Klári nem lép be édesanyja szobájába! (Blikk)
Budapest - A mai napig nem tud belépni elhunyt édesanyja szobájába Balázs Klári (56), pedig már lassan fél éve is annak, hogy az idős hölgy 94 évesen álmában elhunyt. Az énekesnő fájdalmára az idő még nem hozott gyógyírt, a szeretett mama hiánya minden egyes napra rányomja a bélyegét.
ápr. 1
5:15
Zalatnay harcba száll! (Blikk)
Budapest - Egy évig alig volt fellépése Zalatnay Saroltának (64), aki a Vasárnapi Blikknek ezt azzal magyarázta, hogy mindenki félt megállapodást kötni vele, tartottak attól, hogy újra lecsukják.
ápr. 1
5:18
Éhen fog halni a filmsztár: már csak napi két almán él (hirado.hu)
Kétruhányi méretet akar fogyni, pedig így is csont és bőr.
ápr. 1
5:33
Elképesztő feljelentés Gálvölgyi ellen! (Blikk)
Budapest - Az eset néhány napja történt, Gálvölgyi János (64) a Furcsa Pár című darabban lépett fel, amelyben szerepe szerint rágyújtott egy szivarra. Ezen kapta fel a vizet egy néző, aki dühöngve rohant az ügyelőhöz, hogy jelezze: feljelentést tesz, mert a füsttel károsítják az egészségét.
ápr. 1
6:27
Mamája végignézte Niki haláltusáját (BorsOnline)
Gyász és harag gyötri a 17 éves Tóth Niki szüleit. A tini a poharába csempészett drogtól vesztette életét. A lány mamája bele akar nézni a gazember szemébe, aki elvette tőle szeretett gyermekét.
ápr. 1
6:30
Több ezren tüntettek Lisszabonban (hirado.hu)
A demonstrálók azért vonultak utcára, hogy a települések összevonása ellen tiltakozzanak. Az összevonásokat az ország hitelezői követelik, akik a közigazgatási kiadások csökkenését remélik a lépéstől.
ápr. 1
6:45
Magyar címlaplányokat vett a szerb milliomos (BorsOnline)
Másfél évtizeden át Budapesten „vadászott” magyar sztárokra, címlaplányokra, celebekre és szépségversenyeken résztvevőkre a délvidéki fogász. Állítja: „zsákmányai” minden pénzt megértek.
ápr. 1
6:47
Schmitt felesége az erdőt járja és imádkozik (BorsOnline)
Fagyos mosollyal, hűvös távolságtartással fogadta lapunkat a zarándokúton lévő Makray Katalin. Láthatóan kínosan érinti férje botránya, zavarja, ha az elnök lemondásáról kérdezik, ám a kívülállóknak erősnek akarja mutatni magát.
ápr. 1
7:03
Jó nő lett Erdélyi Mónikából - fotó (BorsOnline)
Zöldségek és gyümölcsök segítségével dobta le felesleges kilóit Erdélyi Mónika, aki jövő hétvégén debütál új életmódműsorával.
ápr. 1
7:05
Ki ez a Kárpule Ferenc? (BorsOnline)
A HÉT MONDÁSA A BORSDARÁLÓBAN: „Balázs szerintem az új generáció Rózsa Gyurija. Egy vérbeli táncos-komikus...” Vágó István
ápr. 1
7:21
Tízezer perc (BorsOnline)
ápr. 1
7:23
Ma lenne 85 éves Puskás Ferenc (BorsOnline)
Már hat esztendeje nincs közöttünk minden idők legjobb magyar futballistája, Puskás Ferenc. Nyolcvanötödik születésnapján rá emlékezik a Bors.
ápr. 1
7:24
Vízöntő, Mérleg, itt az újabb flört! – napi horoszkóp (hirado.hu)
Az Ikrek egy gesztussal kiengesztelheti barátait, a Rák váratlan munkalehetőséget kap, az Oroszlán végre kimozdul a holtpontról.
ápr. 1
7:39
Elképesztő gyakorlatokra képes a 86 éves néni - videóval (BorsOnline)
Tátva maradt a szája a közönségnek, amikor a 86 éves nagyi bemutatta talajgyakorlatait, majd a korláton kezdett el „bűvészkedni”.
ápr. 1
7:42
Negatív hét: tovább estek a részvényárfolyamok a BÉT-en (hirado.hu)
Szinte egész héten csökkentek a részvényárfolyamok a Budapesti Értéktőzsdén, a BUX 2,19 százalékkal, 417 ponttal került alacsonyabbra, pénteken záráskor 18.635,67 ponton állt.
ápr. 1
7:57
VV Veronika a legrangosabb mestertől tanulja a szakmát (BorsOnline)
VV Veronika az egyik legrangosabb hazai fodrásziskolától kapott lehetőséget, hogy szakmát szerezhessen náluk, ráadásul ingyen.
ápr. 1
7:57
Raffael magára vállalta a Cozma-gyilkosságot (Habostorta)
"Nagyon sajnálom, ami történt, senkinek nem akartam a halálát..." Ezt mondta az utolsó szó jogán Raffael. Magára vállalta Marian Cozma megölését az utolsó szó jogán felszólalva Raffael Sándor pénteken a Győri Ítélőtáblán. Hozzátette: "Én vagyok egyedül felelős Marian Cozma haláláért." A férfit az első fokon eljáró Veszprém Megyei Bíróság tavaly júniusban életfogytig tartó fegyházbüntetésre…
ápr. 1
8:00
Történelmi kalandpark épül Zalakaros mellett (hirado.hu)
A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség a mintegy 100 millió forintos beruházás megvalósításához 50 százalékos vissza nem térítendő támogatást ítélt meg.
ápr. 1
8:18
Schmitt Pál: másként kellett volna (hirado.hu)
Kitart álláspontja mellett és becsületbeli ügynek nevezte a dolgot.
ápr. 1
8:33
Teniszütővel veri el a rosszfiúkat - videóval (BorsOnline)
Andy Murray-vel játszik a miami tenisztorna döntőjében a világranglista élén álló Novak Djokovics.
ápr. 1
8:51
Halálra zúzta a kólaautomata a csökönyös vevőt (BorsOnline)
Egy ember halála mindig szörnyű tragédia. Vannak azonban olyan esetek, amelyek mégis mosolyra késztetnek bennünket. Hőseink végzete az együgyűség lett.
ápr. 1
8:51
Schmitt Pál: nincs okom lemondani (Blikk)
"Nincs szándékomban lemondani, mert a lelkiismeretem tiszta" - jelentette ki Schmitt Pál köztársasági elnök az MR1-Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában a plágiumügyével összefüggésben. Az államfő az interjúban azt mondta: kisdoktori címét a jelenlegi szabályok szerint csak bíróság vonhatta volna vissza.
ápr. 1
8:53
Diszkótragédia Újvidéken: hat halott (BorsOnline)
Hatan haltak meg Újvidéken szombatról vasárnapra virradóra, amikor tűz ütött ki egy diszkóban.
ápr. 1
9:09
Megállóban várakozó emberekre dőlt a 12 méteres fa (BorsOnline)
Mintegy félszáz esetben intézkedtek az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) tűzoltóegységei a viharos szél okozta károknál szombaton országszerte - közölte a szervezet helyettes szóvivője az MTI-vel.
ápr. 1
9:09
Schmitt: Ez férfimunka volt! (Habostorta)
Az államfő továbbra is sérthetetlen Schmitt Pál azt mondta: a lelkiismerete tiszta. Közben a rendőrök 19 embert állítottak elő, akik azért tiltakoztak, mert nem mondott le a köztársasági elnök. "Nincs szándékomban lemondani, mert a lelkiismeretem tiszta" - jelentette ki Schmitt Pál köztársasági elnök az MR1-Kossuth Rádió "Vasárnapi újság" című műsorában. Méltatlannak nevezte az őt ért…
ápr. 1
9:12
Újabb várost foglaltak el a lázadók Maliban (hirado.hu)
Tuareg lázadók és a velük laza szövetségben álló iszlamisták szombat hajnalban megtámadták és elfoglalták a kulcsfontosságú Gao város mellett lévő két katonai tábort.
ápr. 1
9:27
Egyik legjobb játékosát veszítette el a magyar kéziválogatott (BorsOnline)
Súlyos sérülést szenvedett Ilyés Ferenc, a jövő hét végi göteborgi olimpiai selejtezőre készülő magyar kézilabda-válogatott csapatkapitánya.
ápr. 1
9:27
Videó: Andi a pasijának vetkőzik (Blikk)
ápr. 1
9:27
Hattyúrém Nagy-Britanniában (Habostorta)
Hatalmas hattyú tartja rettegésben a csónakázókat, kenuzókat és sétálókat... ...mindenkit elűz a saját portájától. A hattyúrémet Tyson névre keresztelték a híres ökölvívó nyomán, szárnyainak fesztávolsága 2 méter 40 centi. A hattyú Nagy-Britannia leghosszabb mesterséges vízi útjának egy szakaszán, Northamptonshire-ben, Bugbrooke városának közelében "rémuralkodik". A csatornából 3 kilométer…
ápr. 1
9:30
Édes csábítás: csak csokit viseltek a modellek (hirado.hu)
A manökenek testére kizárólag kényes finomságok kerültek.
ápr. 1
9:32
Letartóztatási párbaj Szerbiában (hirado.hu)
Egyre feszültebb a viszony Szerbia és Koszovó között. Pristina szombaton azzal vádolta meg Belgrádot, hogy csendőrei a közös határon áthatolva elraboltak két koszovói albán rendőrt.
ápr. 1
9:45
Az egész közönséget elbűvölte a hatéves Csenge (BorsOnline)
Az egész közönséget elbűvölte a hatéves Csenge, aki tekintettel fiatal korára nem jutott tovább tegnap az RTL Klub tehetségkutatójában, pedig még a zsűritagokat is sikerült dalra fakasztania.
ápr. 1
9:45
Kate Middletonról forgatna filmet Angelina Jolie (Habostorta)
Brangelináék rajonganak a brit hercegi párért A pletykák szerint Vilmos herceg feleségéről, Kate Middletonról, vagyis Katalin cambridge-i hercegnőről forgatna filmet Angelina Jolie. Vilmos - Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája, aki édesapja után majdan Nagy-Britannia királya lesz - tavaly április 29-én kelt egybe polgári származású…
ápr. 1
10:03
Videó: Megmutatjuk, mi volt Nagy Adri szoknyája alatt (Blikk)
ápr. 1
10:06
Bennégett a házában egy nő Abán (hirado.hu)
A 100 négyzetméteres családi ház egyik szobája teljesen kiégett, a tűzoltók itt találták meg a holttestet.
ápr. 1
10:08
Thaiföld: nőtt a halottak száma (hirado.hu)
Tizennégyen haltak meg az összehangolt pokolgépes támadásokban szombaton Thaiföld déli részén, 340-en pedig megsebesültek.
ápr. 1
10:10
Vége a türelemnek: már bírságolják a dohányosokat (hirado.hu)
A szabályszegést magánszemélyek esetében 50 ezer forintig, intézmények esetében 2,5 millió forintig terjedő bírsággal büntethetik.
ápr. 1
10:21
Cameron azt hitte, meghal (BorsOnline)
Semmihez sem fogható érzés, mintha egy egészen más bolygón lennél – mondta el eddigi első és egyetlen interjújában James Cameron, a Mariana-árkot megjárt Oscar-díjas rendező.
ápr. 1
10:24
Leszakadt egy jégtábla - 450 horgász sodródott a tengeren (hirado.hu)
Leszakadt a part menti jégtakaróról, és sodródni kezdett az Ohotszki-tengeren egy hatalmas jégtábla, amelyen mintegy 450 horgász volt.
ápr. 1
10:39
Senki nem hiszi el a kislányoknak, hogy ikrek - fotó (BorsOnline)
Senki nem hiszi el nekik, hogy ikrek, és ugyanazok a szüleik. A hétéves Kian és Remee eltérő bőrszínnel jöttek a világra.
ápr. 1
10:39
Tinik haltak meg egy újvidéki diszkótűzben (Blikk)
Leégett egy diszkó vasárnapra virradóra Újvidéken, a szerbiai média szerint hat fiatal halt meg a tűzesetben.
ápr. 1
10:42
Átalakult a katasztrófavédelem (hirado.hu)
Az eddig részben önkormányzati fenntartású hivatásos tűzoltóságok a katasztrófavédelmi szervezet részévé váltak költségvetési, képzési, bevetésirányítási, ellátási és logisztikai szempontból is.
ápr. 1
10:44
Kigyulladt egy faipari üzem Székesfehérváron (hirado.hu)
A kiemelt, 3-as fokozatú riasztáshoz a székesfehérvári hivatásos tűzoltók öt gépjárművel vonultak ki.
ápr. 1
10:46
Schmitt-ügy: újabb hídfoglalók rendőrkézen (hirado.hu)
Újabb két embert azonosított a rendőrség a pénteken a Szabadság hídon tüntetők közül, ellenük is szabálysértési eljárás indult.
ápr. 1
10:57
Marie-nak fél évet adtak az orvosok (BorsOnline)
Csak fél évet adtak Marie Fredrikssonnak, a Roxette énekesnőjének az orvosok, miután kiderült, hogy rákos daganata van.
ápr. 1
11:00
Fiatalok haltak meg az újvidéki disco-tűzben (hirado.hu)
Az éjszakai szórakozóhelyen mintegy 350-en tartózkodtak, amikor elterjedtek a lángok. Az áldozatok a B92 rádió-televízió szerint 18 év körüliek.
ápr. 1
11:15
Schmitt: 1:1 a meccs állása (BorsOnline)
„Nincs szándékomban lemondani, mert a lelkiismeretem tiszta” - jelentette ki Schmitt Pál köztársasági elnök az MR1-Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában a plágiumügyével összefüggésben. Az államfő az interjúban azt mondta: kisdoktori címét a jelenlegi szabályok szerint csak bíróság vonhatta volna vissza.
ápr. 1
11:18
Több mint ezer gyógyszer lett olcsóbb (hirado.hu)
Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár azt közölte: április elsejével csökken 1099 gyógyszer ára, átlagosan 18 százalékkal.
ápr. 1
11:33
Bombázó barátnője doppingolja Kabátot (BorsOnline)
Tiszteli a Debrecen eredményeit, de a legyőzésére készül Kabát Péter, az Újpest csatára.

Keresés