2012. január 31. kedd

jan. 31
2:06
Videó: Jó kezekbe kerültek a 2011-es Év embere díjak (Blikk)
jan. 31
3:54
Szabad a Viszkis! (Blikk)
SÁTORALJAÚJHELY – „Nem tudom" – szűkszavúan ezt válaszolta Ambrus Attila (45) arra a kérdésre, hogy mit csinál az első napon, miután kijött a börtönből. Január 31-én, három óra óta szabad ember a Viszkis rabló, aki 200 millió forinttal rövidítette meg a bankokat a kilencvenes évek végén.
jan. 31
5:06
Gyereket szeretne a szexhiányos VV Eszter (Blikk)
A párbaj után anyukájával hármasban vitattuk meg a bent eltöltött időt, majd a Blikkben folytattuk. Az Xnews.hu videójából kiderül, hogy volt már egyéjszakás kalandja, de neki érzelemre van szüksége, mert a négy hónap iszonyat sokat kivett belőle.
jan. 31
5:09
Rá sem ismerni - kopasz lett a vörös szépség (hirado.hu)
A sorozatban a komoly ügyvédnőt alakító vörös szépség egy szerep kedvéért vált meg fürtjeitől.
jan. 31
5:27
Kiszabadult a viszkis (hirado.hu)
Ambrus Attila kedd kora hajnalban jött ki a sátoraljaújhelyi börtönből, hét év alatt 200 milliót rabolt, 17 évet kapott, tízet ült.
jan. 31
5:45
Jön az 50 forintos tojás (hirado.hu)
A tojótyúkketrecek kötelező cseréje miatt alaposan megugrik az önköltség.
jan. 31
5:47
Athén megkönnyebbülhet, de más ne számítson az adósság elengedésére (hirado.hu)
A héten megegyezhetnek az új támogatási programról és az adósságkönnyítésről. Brüsszelben hangsúlyozták: ez egyszeri eset, amelyet nem követnek hasonlók az unióban.
jan. 31
6:00
Gyermekrablók miatt retteg Claudia! (Blikk)
Budapest - Megrázó családi emlékekbe engedett bepillantást Liptai Claudia (38), aki Till Attila Propaganda című műsorában olyasmit mesélt el, amit senki nem gondolt róla.
jan. 31
6:18
Gergő szívét kapta meg a hároméves kislány (BorsOnline)
Egy pécs-vasasi kisfiú szívével él tovább egy hároméves kislány, lapunk feltételezése szerint Szilágyi Dorina, hisz ő várt november óta szívátültetésre. Gergő múlt pénteken halt meg, egy autó ütötte el.
jan. 31
6:21
Több támogatott jogászhallgató kell (hirado.hu)
Csak az állami feladatok elvégzéséhez évi 900 hallgatót kellene felvenni a támogatott képzésre, ősszel százan kezdhetnek így.
jan. 31
6:36
Álmatlanság kínozza a ma szabaduló Viszkist (BorsOnline)
Ma szabadul a Viszkis rabló néven elhíresült Ambrus Attila. A Bors ennek kapcsán utánajárt, hogy miként illeszkedtek vissza a szabad életbe a nagy port kavart bűnügyek elítéltjei.
jan. 31
6:39
Amire már Valentin-napkor is vigyázni kell (hirado.hu)
Fokozódik a spamveszély, mert a levélszemétküldők kihasználják a fontos eseményeket a kéretlen levelek vonzóbbá tételéhez.
jan. 31
6:41
Sok egyetemista "agyi doppingol" (hirado.hu)
Gyógyszert szednek a nagyobb teljesítményért, a stressz legyőzéséért, mások vitaminokkal, koffeinnel "turbózzák magukat.
jan. 31
6:54
Kinga zugevő lett a villában: tizennégy kilót szedett fel (BorsOnline)
VV Kinga napközben kínosan ügyel diétájára, de estére elfogy a kitartása, és titokban rengeteg csokit habzsol. A hiú Cselszövőt már az elfogult Attila is kritizálja zsírpárnái miatt.
jan. 31
6:56
Félőrültet fogott magának Tóth Gabi (BorsOnline)
Egymásba szeretett Tóth Gabi és Rasztovits Dávid. A korábban az Újpest FC-nél, majd Londonban próbálkozó focista újra itthon építené karrierjét, ma már az énekesnő támogatásával.
jan. 31
6:57
Idén nem lesznek nagy adóváltozások (hirado.hu)
Az adóügyi helyettes államtitkár szerint az IMF nem látja még át teljesen az egykulcsos rendszert, amely 2013-ra kristályosodhat ki.
jan. 31
7:12
Claudia: Kislányként elraboltak! (Blikk)
Budapest - Megrázó családi emlékekbe engedett bepillantást Liptai Claudia (38), aki Till Attila Propaganda című műsorában olyasmit mesélt el, amit senki nem gondolt róla.
jan. 31
7:12
Szélhámos lépett meg Gombos Edináék vagyonával (BorsOnline)
Gombos Edina hangjához évekig nem tudtak arcot kapcsolni az emberek, ám a műsorvezetőt meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt. Most balhés tinédzserkoráról mesél.
jan. 31
7:14
Tamás családja kizárja a fiú öngyilkosságát (BorsOnline)
Ismerősök és a család is biztos abban, hogy vadászbalesetben halt meg szombaton a vidi erdőben K. Tamás. A rendőrség csak a vizsgálat után nyilatkozik az ügyben.
jan. 31
7:15
Dohánymentes nap Szerbiában (hirado.hu)
Déli szomszédunknál a felnőtt férfiak 38,1, a nők majd 30 százaléka rendszeresen dohányzik, január 31-ére füstmentes napot hirdettek.
jan. 31
7:17
Navracsics: meg kell vizsgálni, tettünk-e olyat, ami miatt lejt a pálya (hirado.hu)
A miniszterelnök-helyettes Az Estében elmondta, bízik abban, hogy a kormány minden törvény lényegi elemét meg tudja majd védeni.
jan. 31
7:30
Álmatlanság kínozza a ma szabadult Viszkist (BorsOnline)
Ma szabadult a Viszkis rabló néven elhíresült Ambrus Attila. A Bors ennek kapcsán utánajárt, hogy miként illeszkedtek vissza a szabad életbe a nagy port kavart bűnügyek elítéltjei.
jan. 31
7:32
Koronggal lőtték el Tibor fülét - fotóval (BorsOnline)
Két hoki-játékvezető is megsérült a hét végén. Bedő Tibor fülét kellett megvarrni, Németh Istvánt pedig sípcsonttörése miatt operálták meg. A balesetek ellenére mindketten folytatják a bíráskodást.
jan. 31
7:33
Újabb ausztrál cég jön a magyar szénért? (hirado.hu)
A Wildhorse Energy után az ECSI kezdhet szénkitermelésbe nem hagyományos technológiával Magyarországon.
jan. 31
7:34
Hajnalban, a hátsó kapun távozott a Viszkis - videóval (BorsOnline)
Szabadlábra került Ambrus Attila. A Viszkis keddre virradóra, 3 óra előtt néhány perccel hagyta el a sátoraljaújhelyi fegyintézetet.
jan. 31
7:35
Erősödött a forint a görög hírekre (hirado.hu)
Az euró 294,82, a svájci frank 244,52, a dollár 223,46 forinton állt kedd reggel.
jan. 31
7:48
Álmatlanság kínozta a ma szabadult Viszkist (BorsOnline)
Ma szabadult a Viszkis rabló néven elhíresült Ambrus Attila. A Bors ennek kapcsán utánajárt, hogy miként illeszkedtek vissza a szabad életbe a nagy port kavart bűnügyek elítéltjei.
jan. 31
7:48
Kórházba vitték Kern Andrást! (Blikk)
Budapest - Aggasztó híreket fedeztünk fel a Vígszínház honlapján. Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészünk, Kern András a Vígben és a Pesti Színházban is lemondta az előadásait betegség miatt.
jan. 31
7:50
Hajnalban, a hátsó kapun távozott a Viszkis - fotóval, videóval (BorsOnline)
Szabadlábra került Ambrus Attila. A Viszkis keddre virradóra, 3 óra előtt néhány perccel hagyta el a sátoraljaújhelyi fegyintézetet.
jan. 31
7:52
Gesztesi Károly csúcsgázsit ad saját magának (BorsOnline)
Gesztesi Károly új filmjének szereplői csúcsgázsira számíthatnak. A teljes stáb még nem állt össze, de egy biztos: a főszerepet maga Gesztesi alakítja, és a fizetésnél saját magával sem lesz szűkmarkú.
jan. 31
8:06
Hajnalban, a hátsó kapun távozott a Viszkis - fotókkal, videóval (BorsOnline)
Szabadlábra került Ambrus Attila. A Viszkis keddre virradóra, 3 óra előtt néhány perccel hagyta el a sátoraljaújhelyi fegyintézetet.
jan. 31
8:08
Szeretetből védték Gyurcsányt a testőrök (BorsOnline)
Szívességből őrizték Gyurcsány Ferencet a Demokratikus Koalíció kongresszusán. A rendezvényen öt marcona biztonsági ügyelt a volt miniszterelnökre, pénzt azonban nem kaptak munkájukért.
jan. 31
8:24
Férjet keres VV Eszter (Blikk)
Budapest - Szexre a régit, családalapításra viszont egy új férfit szeretne VV Eszter (29). A ValóVilág jogásza négy szexmentes hónap után alig várta, hogy végre valakinek az ágyába bújhasson, de amint kitette a lábát a villából, megváltoztak az igényei.
jan. 31
8:24
A hátsó kapun távozott a Viszkis (Habostorta)
Hajnali 3 óra előtt néhány perccel hagyta el a sátoraljaújhelyi fegyintézetet Viszkis nap van. Vagyis a Viszkis nagy napja. Hazánk legismertebb sorozatrablója 12 év zárka után kedden hajnalban szabadult a sátoraljaújhelyi börtönből. A 44 éves egykori sportoló a fegyintézet hátsó kapuján át távozott. Arra a kérdésre, vajon most hova megy, Ambrus Attila azt felelte, nem tudja. Egy nemrég…
jan. 31
8:27
LMP: az együttműködésnek fontos morális kritériumai vannak (hirado.hu)
Csak azokkal lehet együttműködni, akik kielégítenek bizonyos feltételeket - mondta Jávor Benedek.
jan. 31
8:29
12 év után – fotókon a viszkis szabadulása (hirado.hu)
Sietősen távozott a sátoraljaújhelyi börtönből a rablásokért elítélt Ambrus Attila. A férfi annyit közölt, még nem tudja, mihez kezd a jövőben.
jan. 31
8:42
Nyolcéves virtuózt szerződtettek - videóval (BorsOnline)
Az internet legnagyobb sztárjai közé emelkedett az a nyolcéves kislány, aki metál zenét játszik elektromos gitárján, elképesztő virtuozitással.
jan. 31
8:45
Éjszakai városi fények az űrből (hirado.hu)
A Nemzetközi Űrállomásról készített éjszakai panoráma a városi fények izzó „pókhálóját” mutatja
jan. 31
9:00
Klapka úgy tudja, nincs semmi problémája a megskalpolt kislánynak (BorsOnline)
Túl van a plasztikai műtéteken, és otthonában lábadozik az a nyolcéves kislány, akit a Klapka György MÉH-telepen marcangolták szét a vállalkozó kutyái.
jan. 31
9:03
Ács Margit lett az MMA elnökségi tagja (hirado.hu)
Ács Margit írót választotta a Magyar Művészeti Akadémia köztestülete elnökségi taggá szombati közgyűlésén Budapesten. A másik elnökségi tagot - eredménytelen szavazás miatt - a következő közgyűlésen választják meg.
jan. 31
9:05
Párt is lehet a Szolidaritás (hirado.hu)
Ha nem lesz széles körű összefogás, a mozgalom maga is kész önálló erőként megmutatkozni - mondta Kónya Péter alelnök.
jan. 31
9:07
Tíz BT-tag támogatja az Arab Liga rendezési tervét (hirado.hu)
A dokumentum felszólítja a szíriai elnököt, hogy adja át hatalmát alelnökének egy nemzeti egységkormány felállítására, majd tartsanak választást.
jan. 31
9:09
Világsiker a füves papucs (hirado.hu)
A műfű bélésű gyeppapucsot a "Szereti érezni a frissen nyírt gyepet? szlogennel hirdetik, és nagyon népszerű.
jan. 31
9:18
Magyar ötvenesek rohamozzák meg a Hidden Peaket (BorsOnline)
Ha minden jól megy, és miért is ne menne jól, nyáron öt bátor magyar hegymászó megrohamozza a Karakorum egyik csúcsát, a Hidden Peaket.
jan. 31
9:20
Egervári csalódott Maradonában (BorsOnline)
A Blick munkatársai Dubajban jártak, hogy az ott edzősködő Diego Maradonával riportot készítsenek. A svájciak ott botlottak bele Egervári Sándorba, aki ugyancsak kíváncsi volt az argentin zsenire.
jan. 31
9:21
Megzuhant a Honda-profit (hirado.hu)
Az autógyár nyeresége 60 százalékkal csökken a márciusban záró pénzügyi évben a Japánt sújtó természeti katasztrófa és a thaiföldi áradások miatt.
jan. 31
9:23
Rétvári: Gyurcsány megnyitná az utat az eladósodás felé (hirado.hu)
Az új alkotmány számos olyan törvényt hoz be, melynek eltörlése veszélyt jelent, ilyen például az adósságfék - mondta az államtitkár.
jan. 31
9:25
Csalással vádolják Kína leghíresebb bloggerét (hirado.hu)
A több száz millió rendszeres olvasót vonzó, a fiatalok által szellemi vezetőként tisztelt Han Han könyveinek és blogbejegyzéseinek hitelességét többen is megkérdőjelezték az elmúlt hetekben.
jan. 31
9:27
Stagnál a munkanélküliség (hirado.hu)
Az utolsó negyedben 46 ezerrel dolgoztak többen, mint egy éve, a munkanélküliségi ráta 459 ezer fővel 10,7 százalékon maradt.
jan. 31
9:29
Szembe mennek az úthasználati díjjal a sofőrök? (hirado.hu)
Nem értenek egyet az újabb díj tervezett bevezetésével a hivatásos sofőrök, a taxisok állítólag demonstrációra is készek.

Keresés