2012. január 8. vasárnap

jan. 8
4:12
A Vasárnapi Blikk nyertese: Ica néni útra kel (Blikk)
Dunaújváros – Bizony, Sípos Sándorné Ica néninek (70) már egészen jól kezdődik az új év. Karácsonyi mellékletünk, a Vasárnapi Blikk Mix játékával ő nyerte ugyanis a kétszemélyes három napos üdülést Hotel Wellness Kalocsában.
jan. 8
4:48
Ezt jósolják Orbánnak a csillagok! (Blikk)
Budapest - Asztrológiailag olyan időszakban vagyunk, ami rendkívüli eseményeket jelez! Komoly sorsfordítót jelez a Fidesz szolárja, a két sorsbolygó, a Jupiter és Saturnus egzakt oppozíciója nagy feszültséget jelez, a Plútó kvadrát Nap pedig felfordulást a vezetésben.
jan. 8
5:09
Megmutatjuk a tavalyi év legkülönlegesebb esküvőit - fotók (hirado.hu)
Az álomesküvők mellett botrányba fulladt lakodalomról, menekülő menyasszonyról is cikkezett a sajtó - 2011 legfontosabb esküvői képekben.
jan. 8
6:00
Stohl sírt a börtönben (Blikk)
Budapest - Megkönnyezte Garas Dezső (†77) halálát Stohl András (44). A börtönben ülő színész a tévéből tudta meg, hogy atyai jó barátja december utolsó napjai­ban örökre elment.
jan. 8
6:03
Íme, a cégeket érintő adóváltozások (hirado.hu)
A 2011 utolsó napjaiban elfogadott törvények az szja és az áfa esetében is jelentősen módosították a korábbi szabályozást.
jan. 8
6:05
Háztetőn landolt a lopott autó (hirado.hu)
Az út magasabban vezet a mellette lévő házak szintjénél, a tolvaj a nyálkás úton megcsúszott, és kirepült az útról Kaliforniában.
jan. 8
6:18
Ha beüt a csőd, fél év alatt végünk (BorsOnline)
Szakértők szerint Orbán Viktornak meg kell állapodnia az IMF-fel, különben elszabadulnak az árak, elapadnak a nyugdíjak és a bérek, leáll a tömegközlekedés, sötétbe borulnak a városok, fosztogatások kezdődnek. Fogy az idő!
jan. 8
6:21
Távhőár: majdnem mindenhol maximális a drágulás (hirado.hu)
Szinte minden városban a maximális 4,2 százalékkal emelte a távhő nettó árát januártól a szolgáltató - derül ki az MTI összeállításából.
jan. 8
6:23
Elnökaspiránsok szócsatája (hirado.hu)
Személyeskedő vitát vívott a New Hampshire-i előválasztás előtt az iowai jelöltállító gyűléseken első és második helyezettje.
jan. 8
6:36
Cristofel: feleségül veszem Veronikát (BorsOnline)
Cristofel újra meghódította Veronika szívét. Alekosz exe mindent megbocsátott a csalfa legénynek olyannyira, hogy Cris már hozzá is költözött. A kubai szerint nem kizárt: a vége házasság lesz.
jan. 8
6:39
Az evés hazudni tanít? (hirado.hu)
Egy friss felmérés szerint a brit nők évi átlag csaknem fél ezerszer füllentenek evési, ivási szokásaikról.
jan. 8
6:41
Háromezer cseh vett telket a Holdon (hirado.hu)
Az üzletág amerikai kezdeményezője már 3,5 millió embernek adott el űringatlant, főképp amerikaiak, oroszok és izraeliek a vevői.
jan. 8
6:54
Taxizásra kényszerítik Fluor Tomit a rajongói (BorsOnline)
Fluor Tomi éppen egy esztendeje robbantott a Mizu című slágerével, s azóta milliomos lett. A „két kicsi legónak” köszönhetően az ország legkeresettebb előadójává vált.
jan. 8
6:56
Gyilkosságra bukkant a gimnazista Réka (BorsOnline)
Nálunk mindenki egyedi! – állítják az Egyeden élők. Nem csak azt értik alatta, hogy hol laknak: aki ellátogat a településre, számtalan érdekességbe botlik. Rejtélyes gyilkosság, kútba épített börtön és fagyökerekből faragott szobrok teszik különlegessé.
jan. 8
6:57
Oroszlán, csodák igenis léteznek! - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Bikának ablakot kell tisztítania, hogy végre jól lásson! A Szűz csak olyan dolgokba kezdjen, amelyeket biztosan be is tud fejezni. A Skorpió társasága ma nélkülözhetetlen.
jan. 8
7:12
Nem ismerték fel Sztankayt a metrón (BorsOnline)
A HÉT MONDÁSA A BORSDARÁLÓBAN: „A hetvenes évektől minden valamirevaló emberrel ittam Magyarországon” Cserhalmi György
jan. 8
7:14
Magyarország már állt a szakadék szélén: Gyurcsány lépett (BorsOnline)
Tomboló infláció, tömeges munkanélküliség, elértéktelenedő forint, a középosztály megszűnte – ez egy kezdődő államcsőd hatása. A kilábalás lassú és kétséges. Vajon ez vár Magyarországra?
jan. 8
7:15
Rendezvényszervezőt keres a kormány (hirado.hu)
A közbeszerzés értéke egy évre bruttó 400 millió forint, a jelentkezőnek a kapcsolódó PR-munkát és tájékoztatást is vállalnia kell.
jan. 8
7:17
Kettétört az Új-Zélandnál megfeneklett tanker (hirado.hu)
A Rena három hónapja futott zátonyra, a hatméteres hullámok nyomása alatt széttört, ami ismét kőolajszennyezés rémével fenyeget.
jan. 8
7:30
Külföldön is felfigyeltek a 17 éves Fannira (BorsOnline)
Gasparics Fannit választották a divízió I-es vb-t nyert magyar jégkorong- válogatott legjobb játékosának. A 17 éves lány, aki amellett, hogy jó tanuló, még nagyon csinos is.
jan. 8
7:48
Tízezer perc (BorsOnline)
jan. 8
7:50
Gyűlöli zseni fia Woody Allent (BorsOnline)
Woody Allen és Mia Farrow közös, biológiai gyermeke sosem bocsátotta meg híres apjának, hogy összeszűrte a levet örökbefogadott lányával, Soon-Yivel. A huszonhárom éves Ronan nem is beszél Woodyval.
jan. 8
8:06
Zsaru mentette meg az öngyilkos Krisztiánt (BorsOnline)
Új lehetőséget kapott az életre a 21 éves Krisztián: családja és a rendőrök összefogása megmentette őt, miután felvágta az ereit. A fiú már bánja meggondolatlan tettét.
jan. 8
8:09
Molotov-koktélt dobtak Japán szöuli követségére (hirado.hu)
Az őrizetbe vett kínai férfi azzal magyarázta tettét, hogy nagymamáját a II. világháborúban a japánok szexuális szolgáltatásra kényszerítették.
jan. 8
8:11
Kétharmados iszlamista többség Egyiptomban? (hirado.hu)
A Muzulmán Testvériség azt állítja, más iszlamista mozgalmakkal együtt a törvényhozás alsóházában övék a mandátumok közel kétharmada.
jan. 8
8:13
Borongós vasárnap (hirado.hu)
Csak a Dunántúlon lehetnek rövid napos időszakok, a Tiszántúlon, az Északi-középhegységben még számíthatunk havazásra.
jan. 8
8:27
Nyugtalan hét után jelentős gyengülés a BÉT-en (hirado.hu)
A BUX 5,1 százalékot, 867 pontot esett, 16.107,72 ponton zárt pénteken, kereskedést az IMF-tárgyalások hírei befolyásolták.
jan. 8
8:42
Elevenen égtek el az utasok (BorsOnline)
Öt házaspár és a hőlégballon pilótája vesztette életét, amikor Új-Zélandon kigyulladt, majd lángoló tűzgolyóként a földbe csapódott.
jan. 8
8:45
"Még egy piruló ara vagyok" - titokban házasodott össze a sztárpár (hirado.hu)
Titokban házasodtak össze, ma pedig már büszkén vonulnak kézenfogva a vörös szőnyegen.
jan. 8
9:00
Vastag Csaba felfedezte VV Fecót (BorsOnline)
Saját bevallása szerint Fecónak eddig nem sok minden jött össze az életben, ám Vastag Csaba úgy véli, a ma este akár sorsfordító is lehet a dumagép számára.
jan. 8
9:00
Klapka: Tudom, miért halt meg Zsuzsi! (Blikk)
Mary Zsuzsi volt férjét, Klapka Györgyöt nagyon megviselte az énekesnő halála. A mindig nyílt, kedves üzletember keserű lett és visszahúzódó, a Vasárnapi Blikk-kel azonban kivételt tett, és kendőzetlenül beszélt kapcsolatukról és a tragédiához vezető útról.
jan. 8
9:18
Megszállta a jegybankot a rendőrség (BorsOnline)
Tomboló infláció, tömeges munkanélküliség, elértéktelenedő forint, a középosztály megszűnte – ez egy kezdődő államcsőd hatása. A kilábalás lassú és kétséges. Vajon ez vár Magyarországra?
jan. 8
9:18
A maga ura lett: februártól visszatér Fábry (Habostorta)
Ezúttal azonban már a Magyar Televíziónál Fábry visszatér a köztévéhez humorbonbonjaival, gázsiját harmadolták, de legalább azt csinál, amit akar. Hónapokig tartó egyeztetések után az érintettek pénteken tartottak sajtótájékoztatót, ahol Fábry jó kedéllyel válaszolt még a kényesebb, például az anyagiakat érintő kérdésekre is. Akik az Esti Showderben leginkább Fábry Sándort szerették, azok örülni…
jan. 8
9:20
Ilyen is ritkán történik: bevallotta a pilóta, hogy csalt (BorsOnline)
Egy brazil autós a saját kizárását kérte a Dakaron, mert külső segítséget vett igénybe. S bár nem tudtak erről a rendezők, Guilherme Spinelli nem akarta becstelenül folytatni és befejezni a versenyt.
jan. 8
9:21
Magyar újdonság: ebben világszínvonal fölött vagyunk (hirado.hu)
A világpiacra tör egy magyar hajóépítő. A kápolnásnyéki üzemben egyedi eljárással készítenek versenyhajó árbócokat.
jan. 8
9:36
Michael Jackson csillaga a Hírességek Sétányán (Metropol)
Halála után mintegy két és fél évvel csillagot kap a hollywoodi Hírességek Sétányán Michael Jackson.
jan. 8
9:54
Összetévesztik az igazival Jolie hasonmását - fotóval (BorsOnline)
Lina Sands spanyol színésznő elképesztően hasonlít Angelina Jolie-ra, és egy videointerjúban arról beszél, minden álma, hogy a hollywoodi sztár hasonmásaként dolgozhasson.
jan. 8
9:54
Bevallotta a pilóta, hogy csalt! (Habostorta)
Saját maga kérte, hogy zárják ki a Dakaron Ilyen is ritkán történik, talán csak a sporttörténet hőskorában fordulhatott elő, amikor a fair play még fontosabb volt a győzelemnél. Egy brazil autós, Guilherme Spinelli a saját kizárását kérte a Dakaron, mert társával, Youseff Haddaddal külső segítséget vettek igénybe a verseny során. Annak ellenére, hogy erről a rendezőknek nem volt tudomásuk,…
jan. 8
9:57
Halála után kerül Michael Jackson kéznyoma a Hírességek sétányára (hirado.hu)
Halála után két és fél évvel gyermekei Michael Jackson cipőjének és kesztyűjének segítségével hagyják a sétányon az énekes kéz és lábnyomát.
jan. 8
9:59
Légörvény okozott balesetet egy ausztrál gépen (hirado.hu)
Négy zúzódásokat szenvedett, őket kórházba szállítottak a Qantas A380-as Airbusáról.
jan. 8
10:01
Hatszázezren igényeltek Erzsébet utalványt (hirado.hu)
A kártyákkal szálláshelyeken, éttermekben is lehet fizetni, de uszodabérletet és állatkerti belépőt is lehet majd venni vele.
jan. 8
10:12
Tavasszal érdemes értékálló dolgokba pénzt fektetni (Blikk)
Tavasszal és az év végén a szerencse generátora, a Jupiter és a stabil rendszerek kialakítását szorgalmazó Szaturnusz reményt adó sugarakat vet az újjászületést jelképező Plútóra.
jan. 8
10:12
Hat szülőből mixelt ikrek születtek (BorsOnline)
Hat különböző egyedtől származó sejtek egyesítéséből létrehozott embriókat hordott ki egy nőstény majom.
jan. 8
10:12
Tarány Tamás újra szerelmes (Habostorta)
Az Apollo 23 összehozta a nagy hangú énekesnek... Az X-Faktor énekesének nemrégiben, még a verseny alatt ért véget a hároméves kapcsolata, de nem maradt sokáig egyedül. Bár elmondása szerint a szakítás után nem foglalkozott a "gyengébbik" nemmel, a szerelem mégis rátalált, a szingliség meg elkerülte őt. Barátnőjét - akivel egy hónapja alkotnak egy párt - az Apollo 23-nak és a legnépszerűbb…
jan. 8
10:15
Kínai írók perlik az Apple-t (hirado.hu)
A kilenc szerző 37 mű szerzői jogának megsértéséért csaknem félmilliárd forintnyi kárpótlást követel az óriástól.
jan. 8
10:30
Lövöldözés a kosármeccsen: az öt sebesültből 4 gyerek (BorsOnline)
Négy tinédzser és egy felnőtt sérült meg New Orleansban. Az ismeretlen tettes a középiskolai kosármeccsről távozó tömegbe lőtt.
jan. 8
10:48
Röhögőgörcsöt kapott, amikor 45 év után megtalálta az apját (BorsOnline)
Évtizedek óta kereste apját egy amerikai férfi. Amikor talált egy e-mail címet, gondolta ír egy levelet, hátha ő az. A válasz gyorsan megérkezett, méghozzá egy fotó kíséretében, ami nevetésre késztette a 45 éves Jerryt.
jan. 8
10:51
A svájci jegybank felülvizsgálja a magántranzakciók szabályozását (hirado.hu)
A svájci nemzeti bank (SNB) felülvizsgálja az igazgatósági tagok magánjellegű pénzügyi tranzakcióira vonatkozó szabályozását a bankelnök körül kirobbant botrányra miatt.
jan. 8
10:53
Latin-amerikai körúton az iráni elnök (hirado.hu)
Ahmadinezsád Venezuelában, Nicaraguában, Kubában és Ecuadorban igyekszik erősíteni országa térségbeli kapcsolatait.
jan. 8
11:06
A fiatalok és a legidősebbek élik túl könnyen a válságot (BorsOnline)
Tomboló infláció, tömeges munkanélküliség, elértéktelenedő forint, a középosztály megszűnte – ez egy kezdődő államcsőd hatása. A kilábalás lassú és kétséges. Vajon ez vár Magyarországra?

Keresés