2012. január 25. szerda

jan. 25
2:24
Sidi plakáton gyalázkodott? (Blikk)
Győr — Puskaporos a hangulat a magyar sportlövők között. A hét végi Hungarian Open nemzetközi légfegyveres versenyre érkezőket kellemetlen meglepetés érte: a Hír Tv információi szerint a Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház ablakaira Krzyzewsky Miklóst (62), a Magyar Sportlövők Szövetségének (MSSZ) elnökét gyalázó plakátokat ragasztott ki valaki.
jan. 25
3:54
Csaba benépesítené a Földet Sehivel (Blikk)
Budapest – Egyre közelebb kerül egymáshoz a ValóVilág szenvedélyes nője és jó pasija.
jan. 25
4:48
Megölnék a sorozatgyilkost (Blikk)
Budapest ‒ Halálosan megfenyegették börtönben az egyik legszigorúbban őrzött sorozatgyilkost V. Sándort (30) alias Clyde-ot.
jan. 25
5:09
Gyönyörű házasságunknak most vége - mesélt a topmodell férje (hirado.hu)
Rengeteg rosszindulatú pletyka kering az aranypár szakításával és különválásával kapcsolatban. Az ismert énekes most megtöri a hallgatást.
jan. 25
5:24
Megaszakítás: dobta Lakatos Yvette-et szerelme (Blikk)
Pécel–Gyula – Vége a megaszerelemnek! Másfél év után Lakatos Yvette (17) és az Adam's Comedy frontembere, Tóth Ádám (24) külön utakon folytatja életét. A kapcsolatnak Ádám vetett véget, azt mondja, a józan ész győzött az érzelmekkel szemben.
jan. 25
5:42
Andrea nagyobb cicit szeretne (Blikk)
Gödöllő – Titokban nevezte be a párja a Blikk mai címlaplányát! Tóth Andrea (32) egészen addig nem is tudott arról, hogy bekerül az újságba, amíg munkatársunk fel nem kereste, hogy a fotózás időpontját egyeztessék.
jan. 25
5:45
Fizetős műtét vágja a várólistát? (hirado.hu)
A kórházszövetség a közfinanszírozott egészségügyi szolgáltatóknál is lehetővé tenné a soron kívüli ellátást, ha a beteg fizet.
jan. 25
5:47
Tovább drágulhatnak a tejtermékek (hirado.hu)
A feldolgozók veszteséges működésének elkerülésére az átadási ár mintegy ötszázalékos emelésére lehet szükség a piacon.
jan. 25
5:49
Már a héten kijöhet az új NAT (hirado.hu)
Benne lesz az is, mi tekinthető Magyarországon "közös kulturális kincsnek, a nemzedékek közötti kapocsnak, továbbörökítendő ismeretnek"
jan. 25
6:03
Olcsóbb a dízel (hirado.hu)
A gázolaj öt forinttal olcsóbb szerdától, a benzin ára nem változott, a dízel átlagára 444, a benziné 426-428 forint maradt.
jan. 25
6:05
Meghalt Teo Angelopulosz (hirado.hu)
A 76 éves filmrendezőt kedden ütötte el egy motoros Athén kikötőjének közelében, négy órán át küzdöttek életéért.
jan. 25
6:07
Elbizonytalanodott a Michelin (hirado.hu)
A cég a kiszámíthatatlanságra hivatkozva egyelőre nem folytatja a nyíregyházi gyárban tervezett kapacitásnövelő beruházásait.
jan. 25
6:18
Fecó csak a fôdíjjal mentheti meg szüleit (BorsOnline)
Az idős Baloghék súlyos betegségekkel és az elviselhetetlen gyógyszerárakkal küzdenek. A jelenleg elérhetetlennek látszó kezelésekre csak úgy lehet pénzük, ha fiuk megnyeri a VV5 fődíját. Ez az utolsó reményük.
jan. 25
6:21
Obama: a legerősebbek maradunk (hirado.hu)
Aki azt mondja, hogy Amerika hanyatlóban, vagy hogy a befolyása szertefoszlott, az nem tudja, hogy mit beszél - mondta országértékelőjében az elnök.
jan. 25
6:36
Egyszerre pasiztak be a Hajdu-ikrek (BorsOnline)
Sorban állnak a pasik a Hajdu-ikrek kegyeiért, az X-Faktorban feltűnt dögös testvérpár tagjai azonban elhajtják őket. Nem véletlenül, a fiatal lányok a közelmúltban bepasiztak, ráadásul egyszerre.
jan. 25
6:39
Szuperbaktériumokat ölő fertőtlenítőt állítottak elő (hirado.hu)
A bakteriofágokat tartalmazó oldat az eddigi vizsgálatok adatai szerint minden eddig használatos folyékony tisztítószeres folyadékhoz hozzátehető.
jan. 25
6:54
Csézy: nem vagyok terhes (BorsOnline)
Csézy megelégelte a terhességéről szóló pletykákat, és a Borsnak mondta el, nem áll készen a családalapításra. Az énekesnő tudja, sosem fogja feldolgozni volt szerelme halálát.
jan. 25
6:54
Röplabdát nyelt egy delfin, kosarassal próbálták kihúzni belőle (Metropol)
Röplabdát nyelt le egy delfin Kínában az akváriumában, a visszaszerzéshez az orvosok egy kosárlabdázót hívtak, mert olyan ember kellett, akinek a keze messzire elér.
jan. 25
6:56
Csomagban kérik a Dukai testvéreket (BorsOnline)
Kezdetben Dukai Regina egyáltalán nem örült annak, hogy bátyja jelentkezett a VV5-be. Ám most úgy tűnik, Gergő ismertségéből az énekes-modell lány is profitál, hiszen a rendezvényszervezők együtt hívják őket a fellépésekre.
jan. 25
6:57
Ikrek, a sors szeszélyes! - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Rák különösen fogékony a tudattalan üzeneteire, az Oroszlán szélsőséges élményekben részesül, a Szűz számára jól jöhet a jóga.
jan. 25
6:59
Fiatalok animációt és realytit néznek, a pornó a 35 fölöttieké (hirado.hu)
Alig térnek el más országoktól a magyar fiatalok médiafogyasztási szokásai, leginkább az animációs filmekért és a valóság-showkért rajonganak.
jan. 25
7:12
Sarka Katát a tanulásban is akadályozza a melle (BorsOnline)
Sarka Kata egy éve kezdte a médiaképzést, így mostanra már okleveles szakemberré kellett volna válnia. Hajdú neje azonban kénytelen volt halasztani szétszakadt mellimplantátuma miatt.
jan. 25
7:14
Eljött a kis mellű nők ideje (BorsOnline)
Bánhatják, akik mellnagyobbító műtétet végeztettek! Divatba jöttek ugyanis az olyan ruhák, amelyeknek a dekoltázsa akár köldökig ér, ezek pedig csak a kis mellű nőkön mutatnak ízlésesen.
jan. 25
7:15
Karneváli hangutban nyitott a Szociális Világfórum (hirado.hu)
A találkozó fő témája a kapitalizmus válsága, a társadalmi igazságosság és a környezetvédelem, és előkészítik a "népek csúcstalálkozóját".
jan. 25
7:30
Kutyáról nevezte el számláját Redknapp (BorsOnline)
Az edzô most a kutyájáról elnevezett monacói bankszámla miatt magyarázkodhat.
jan. 25
7:33
Szakértő: több kérdésben enged a kormány, mint amennyiben kérték (hirado.hu)
Az m1 Az Este című műsorában megkérdezett szakértők egyetértettek abban, hogy Magyarország Orbán Viktor brüsszeli látogatásával közelebb jutott a tárgyalásokhoz.
jan. 25
7:35
Egyre több a wifi-zaklatás (hirado.hu)
A megfélemlített dél-koreai tanulóknak elő kell fizetniük az iskolai wifi hálózatra, amelyet rajtuk keresztül ingyen használnak a többiek.
jan. 25
7:37
Varga Mihály: törvénymódosítások kellenek, rendkívüli ülés nem (hirado.hu)
A Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerint az adatvédelmi biztos kérdése könnyen, a bírák nyugdíjazásának és a jegybankelnök ügyének megoldása nehezebben, de megoldható.
jan. 25
7:39
London: megkeményedtek az arcok az Orbán-Barroso találkozón (hirado.hu)
Az egyik vezető elemző cég csalódott, mert pontos menetrendet várt, és úgy látja, a magyar álláspont keményebbé vált a keddi tárgyalások során. A piac közben derűlátóbb.
jan. 25
7:41
Fekete tolla volt az Archaeopteryxnek (hirado.hu)
A holló méretű szárnyas dinoszaurusz színe a testhőmérséklet szabályozását segíthette, de szolgálhatta az álcázást, a párválasztást is.
jan. 25
7:48
Megölte magát Jamie kedvenc tanítványa (BorsOnline)
Az elsődleges jelek szerint öngyilkos lett. Oliver rettentően szomorú.
jan. 25
7:51
Jobbik: Orbán meghátrált (hirado.hu)
Jó, hogy Orbán Viktor nem engedett Brüsszelben a jegybankelnök eskütétele ügyében, de az MNB és a PSZÁF összvonása kérdésében már nem volt ilyen sikeres - véli a jobbikos Balczó Zoltán.
jan. 25
7:53
Fogy az idő a Széll Kálmán téren (hirado.hu)
Júniusig le kell bonyolítani a tér rendezési pályázatait, hogy tartsák az uniós és állami támogatási szerződés 2015. végi határidejét.
jan. 25
8:06
Beatrix tervelte ki az ölést? (BorsOnline)
A 15 éves M. Beatrix volt a gyilkosság értelmi szerzője – tudta meg a Bors. A lány és volt nevelőapja egy vasrúddal agyonütötte a férfi nagymamáját, majd a holttestet felgyújtották.
jan. 25
8:06
Szandika szexből él, és boldog (Blikk)
BUDAPEST – Elképesztő, micsoda változáson ment keresztül VV Szandika! A ValóVilág negyedik szériájának plasztikcicája boldog, magabiztos és a megjelenésén látszik, nem kell vívódnia azon, megenged­heti-e magának a divatos és márkás ruhákat, ékszereket.
jan. 25
8:09
Tovább erősödött a forint (hirado.hu)
A keddi kamatdöntés gyengítő hatása átmeneti volt, az eurót szerda reggel 298,90, a frankot 247,10, a dollárt 229,51 forinton jegyezték.
jan. 25
8:24
Fiatalos energiával dolgozik Beckham (BorsOnline)
Állítólag annyira felpörgött, hogy kénytelen visszafogni.
jan. 25
8:24
Sarka Katát már mindenben akadályozza a melle (Habostorta)
Tanulni sem tud a rakoncátlan implantátumok miatt? Nehéz hónapokon van túl Sarka Kata, akinek még a halálfélelemmel is meg kellett küzdenie. A kétgyermekes anyuka álmában sem gondolta volna, hogy ő is áldozattá válik az egészségre káros, kőolajszármazékot is tartalmazó szilikonbetéteket gyártó cég miatt. Öt éve teljes mértékben megbízott az orvosában, és nem kérdőjelezte meg, milyen szilikont…
jan. 25
8:27
Ünnepelnek a vámosok csütörtökön (hirado.hu)
Nemzetközi vámnapot tartanak, csökkentett létszámmal dolgoznak, a NAV vám- és pénzügyőri, bűnügyi szakága csak ügyeleti szolgálatot lát el.
jan. 25
8:29
PSZÁF: panaszkodnak a végtörlesztők (hirado.hu)
Kifogás esetén előbb a hitelintézettel kell egyeztetni, és ha az elutasítja a panaszt, akkor jöhet a PSZÁF - figyelmeztetett a szóvivő.
jan. 25
8:42
Kubik gyászolta Bubikot és Selmeczit is (Blikk)
BUDAPEST–SZOLNOK – Már az is épp elég tragikus, ha egy nagy tehetségű ember meghasonlik önnön sorsával, és önkezével vet véget életének. De ha a halál kéretlenül és váratlanul jön, a döbbenet, ha lehet, még nagyobb. Két zseniális művészünk halt meg az elmúlt pár évben kísértetiesen hasonló módon – s ráadásul különös szál fűzte össze tragikus sorsukat.
jan. 25
8:42
Örök életű kenyérpirítót kaptak nászajándékba (BorsOnline)
Minden reggel használják mióta házasok, és még nem volt sem baja.
jan. 25
8:45
A világ legmagasabbja Bakunál? (hirado.hu)
A mesterséges szigetcsoporton álló toronyház 1050 méter magas lenne, a jelenlegi rekorder, a dubaji Burdzs Kalifa 828.
jan. 25
8:47
Ismét turistákat vár Csernobil (hirado.hu)
Az ukrán Rendkívüli Helyzetek Minisztériuma ezentúl ismét engedélyezi a csernobili utakat.
jan. 25
8:49
Boros: Heim, Járai és Mellár alkalmatlanabb Matolcsynál (hirado.hu)
A közgazdász szerint a gazdaságpolitikában fordulatra nincs szükség, néhány apró húzásra azonban igen.
jan. 25
9:00
Belehalt koponyasérülésébe a neves filmrendező (BorsOnline)
Teo Angelopuloszt kedden ütötte el egy szabadnapos rendőr Athénban. Súlyos koponyasérülést szenvedett, életét már nem tudták megmenteni – számolt be az MTI.
jan. 25
9:00
Videó: Alsógatyában kérte meg Veronika kezét Cristofel (Blikk)
jan. 25
9:03
Baleset - 4 sérült a 63-ason (hirado.hu)
Egy Székesfehérvár felé tartó mikrobusz árokba hajtott, és felborult hajnalban a bodakajtori bekötőútnál.
jan. 25
9:05
Ebben igazán dögös lehetsz: bátran keverd a csíkosat a pöttyössel! (hirado.hu)
Néha a szokatlan megoldások fantasztikusan látványos megoldást hoznak. Ha két különböző mintát megfelelő arányban keversz egymással, a siker nem marad el!
jan. 25
9:07
Granasztói: a kurbli visszacsaphat (hirado.hu)
Példát akarnak velünk statuálni, így azonban nőhet az euroszkepticizmus, mint Jörg Haider idején - érvelt a történész.

Keresés