2012. január 14. szombat

jan. 14
1:30
Lady Pamela szerezheti meg a magyar kincset (BorsOnline)
A Szabadbattyán mellett évekig zajló ásatás, amely bizonyíthatná a kincsek magyarországi származását, pénzhiány miatt leállt– tudta meg a Bors.
jan. 14
4:12
Kerékbilincset kapott Győzi (Blikk)
Budapest - Tilosban járt Gáspár Győzike (37)! A rapper péntek délben Budapesten, a Kecskeméti utcánál parkolt tilosban a barátaival egy szlovák rendszámú VW Passattal.
jan. 14
5:06
Fekete Dávidék megmentik a házasságukat (Blikk)
Budapest — Alig egy hónapja még arról szóltak a hírek, hogy szűk másfél éves házasság után válik Fekete Dávid (25) és kedvese, Laura (23). A fiatalok azonban összeszedték magukat és rájöttek: egymás nélkül nem tudnak élni, így kemény munkával és őszinte beszélgetésekkel rendbe hozták a kapcsolatukat. A Megasztárban ismertté lett énekes és szintén szakmabeli felesége így most boldogabb, mint…
jan. 14
5:24
Péter a legjobb vezető a villában (Blikk)
Budapest — Nincs jogosítványa Attilának (32), ezért nem vehetett részt a vezetéstechnikai órán a villa összeférhetetlenje.
jan. 14
6:00
Férjhez megy Király Linda (Blikk)
Budapest — Egyszer s mindenkorra szeretné tisztázni Király Linda (27) a tíz évvel ezelőtti Himnusz-botrány körülményeit.
jan. 14
6:03
Kilenc euróövezeti tagállamot minõsített le a Standard & Poor's (hirado.hu)
A hitelminõsítõ megvonta a lehetséges legjobb, "AAA" államadós-besorolást Franciaországtól - a második legnagyobb valutauniós gazdaságtól - és Ausztriától, Németország "AAA"osztályzatát viszont érvényben hagyta.
jan. 14
6:05
Ez szívás - kommentálta a sztár öngyilkossági kísérletét lánya (hirado.hu)
A népszerű színésznő miután bevette gyógyszereit, alkoholt ivott rá.
jan. 14
6:07
Ijesztő lejtmenet: 9 eurótagállamot minősített le a Standard & Poor’s (hirado.hu)
A hitelminősítő a leminősített államadósok besorolásaira további osztályzatrontás lehetőségére utaló negatív kilátást léptetett érvénybe.
jan. 14
6:18
Ittas vezetés miatt távozik az ORFK sajtófőnöke (BorsOnline)
Lapunk úgy tudja: ittasan vezetett, ezért kellett távoznia posztjáról Tímár Zoltánnak, az ORFK sajtóiroda vezetőjének. Ráadásul nem volt egyedül, mellette ült a BRFK egyik szóvivője.
jan. 14
6:36
Hirtelen halál végzett a 9 éves Lilivel (BorsOnline)
Több betegségben is szenvedett az a kilencéves kislány, aki tragikus hirtelenséggel vesztette életét a salgótarjáni uszodában. A gyermek szervezete egyik pillanatról a másikra adta föl a harcot.
jan. 14
6:39
Egymást taposták: többen meghaltak a sérült luxushajón – fotók (hirado.hu)
A parti őrség szerint a hatalmas hajótest homokzátonyba süppedt, léket kapott, és megdőlt, de nem áll fenn annak a veszélye, hogy elsüllyed.
jan. 14
6:54
Sztankayt nem veszik be az elitbe (BorsOnline)
Olvasóink Sztankay Istvánt követelik a nemzet színészének. Neve töbször felmerült már, de amikor a művészek új tagot választanak maguk közé, egy rosszakarója mindig vétót emel ellene.
jan. 14
6:56
Sokan állnának Bajnai mellé (BorsOnline)
A politikusok is csak találgatják, mire készül az egykori miniszterelnök. A pártoknak és a szervezeteknek ettől függetlenül határozott véleménye van arról: együttműködnének-e vele.
jan. 14
6:57
Oroszlán, próbálj meg lazítani! - napi horoszkóp (hirado.hu)
A mai nap a legkevésbé alkalmas a komoly viták lecsendesítésére. Persze senki sem menekül a kérdések elől, de ne akarjunk pont ma válaszokat kapni!
jan. 14
7:12
Szikveket küldözget egy focistának Tóth Gabi (BorsOnline)
Odaadta szívét egy focistának Tóth Gabi. Az extravagáns énekesnő egy régi barátjának küldözget jeleket a legismertebb közösségi oldalon, lapunk kérdésére pedig beismerte, tetszik neki a srác.
jan. 14
7:14
Ördög Nóra tudja, bármikor elvszíthei munkahelyét (BorsOnline)
Harmincévesen, karrierje csúcsán Ördög Nóra nem kerget hiú ábrándokat. Jól tudja, hogy a televíziózás világában folyamatosan szükség van a friss arcokra, ezért tudatosan építi civil vállalkozását.
jan. 14
7:30
Kassai a világ legjobbja (BorsOnline)
Kassai Viktor egy kollégájától tudta meg tegnap, hogy ő lett 2011 legjobb játékvezetője. A Puhl Sándor nyomába eredő bíró az elismerés ellenére nem veszi készpénznek, hogy ő vezetheti az Eb-döntőt.
jan. 14
7:48
Kiss Ramóna riválisa szemtelenül fiatal (BorsOnline)
Megtalálták Kiss Ramóna utódját. A Barátok közt Zsófija sem tagadja, hogy fiatalkori önmagát látja Nyári Diánában, akit viccesen haza is szokott küldeni, ha jobb ruhát kap a stylistoktól, mint ő.
jan. 14
8:06
Orbán megszelídült (BorsOnline)
Kemény feltételekhez köti a hivatalos tárgyalások megkezdését a magyar kormánnyal a Nemzetközi Valutaalap (IMF), ez derült ki csütörtök éjjel. Ami biztos: a kormány harciassága már a múlté.
jan. 14
8:09
Megrajzolják Bach úr álmait (hirado.hu)
Johann Sebastian Bach mindennapjairól szóló rajzfilm készítését tervezik németországi filmesek.
jan. 14
8:24
Dzsudzsák Dubajba készül (BorsOnline)
Míg új csapattársai az orosz főváros zimankójában készülődnek, addig a Dinamo új szerzeménye idehaza rendezheti el magánügyeit, csak vasárnap várják vissza Moszkvába.
jan. 14
8:24
Fenyegetik VV Péter családját (Blikk)
BUDAPEST – Telefonon zaklatják VV Péter (34) édesanyját, sok rosszakaró ugyanis így próbálja Péter családjának tudatára adni, nem szeretnék, ha a valóságshow-veterán térne vissza a párbajról győztesen. Péter kocsiját is megrongálták, sőt a Facebookon testvérét és rajta keresztül őt is megfenyegették.
jan. 14
8:42
Beültették a földre esett szívet (BorsOnline)
Kibírt négyszázötven kilométer helikopterutazást, néhány lépésnyi gyalogút azonban csaknem tönkretette a donorszívet, amelyt Mexikóban borítottak a betonra. A szervet végül beültették.
jan. 14
8:42
Videó: Várkonyi, Ördög, Gundel Takács, Bochkor vagy Sebestyén? (Blikk)
jan. 14
8:45
Vona: Gyurcsány és Orbán azoktól kért, akiktől pofont kapott (hirado.hu)
A Jobbik elnöke szerint a Gyurcsány- és az Orbán-kormánynak köszönhető, hogy Magyarország ilyen kiszolgáltatott helyzetbe került.
jan. 14
8:47
Gombatermelő pincénél rejtettek el egy holttestet (hirado.hu)
Valószínűleg egy gyilkosság áldozatát találták meg tegnap éjjel a rendőrök a főváros 22. kerületében.
jan. 14
8:49
Bizalmasan kezelik: medvetérkép készül az állatok védelmében (hirado.hu)
Három, a Keleti-Kárpátokban lévő megye közös uniós pályázaton nyert mintegy félmillió eurót, hogy feltérképezze a kárpáti barnamedve telelőhelyét.
jan. 14
8:51
22 év börtönt is kaphat a yorki hercegnő (hirado.hu)
Vádat emeltek Sarah "Fergie" Ferguson yorki hercegnő ellen Törökországban a török árvaházakban dúló állapotokról illegálisan forgatott felvételek miatt.
jan. 14
9:00
Angelina Jolie összeomlott a pesti forgatáson (BorsOnline)
Angelina Jolie elárulta: összeomlott első saját rendezésű filmje forgatásán Budapesten. Brad Pitt a zuhanyzóban sírva talált rá. A vér és méz földjén című mozit ráadásul lehúzták a kritikusok.
jan. 14
9:00
Odaadta a szívét egy focistának Tóth Gabi? (Habostorta)
A közösségi oldalán is beismerte, hogy tetszik neki a srác... Egy szabadon szálló szívvel kezdődött minden. Tóth Gabi kapta a piktogramot egy régi ismerősétől, a korábban a Ferencvárosban, az Újpestben és a Sopronban is focizó Rasztovits Dávidtól. A szívet pedig válaszként újabb szívek tömkelege követte a legismertebb közösségi oldal üzenőfalán, a két fiatal nem titkolja szimpátiáját. Az…
jan. 14
9:03
Balázs Péter: rosszul vették meg a jegyet Felleginek (hirado.hu)
A volt külügyminiszter szerint először Párizsba és Berlinbe kellett volna utazni, s csak aztán Washingtonba.
jan. 14
9:18
Szíveket küldözget egy focistának Tóth Gabi (BorsOnline)
Odaadta szívét egy focistának Tóth Gabi. Az extravagáns énekesnő egy régi barátjának küldözget jeleket a legismertebb közösségi oldalon, lapunk kérdésére pedig beismerte, tetszik neki a srác.
jan. 14
9:20
Különös dolog hullott az égből (BorsOnline)
Hódara söpört végig az országon pénteken, óvatosságra intve az autósokat és fedezékbe zavarva a gyalogosokat.
jan. 14
9:21
Senki nem tudja, hány energiatanúsítvány készült (hirado.hu)
Év elejétől csak úgy lehet ingatlant el- vagy bérbe adni hosszabb időre, ha rendelkezik energiatanúsítvánnyal, de a szakértőknek sejtelmük sincs, hány ilyen tanúsítvány készült el.
jan. 14
9:22
Börtöntöltelékkel nem vitáznak (BorsOnline)
Ismert: nemrégiben kiderült, hogy hivatali visszaélés, hűtlen kezelés és bűnpártolás gyanújával ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz Tátrai Miklós.
jan. 14
9:36
Ördög Nóra tudja, bármikor elveszítheti munkahelyét (BorsOnline)
Harmincévesen, karrierje csúcsán Ördög Nóra nem kerget hiú ábrándokat. Jól tudja, hogy a televíziózás világában folyamatosan szükség van a friss arcokra, ezért tudatosan építi civil vállalkozását.
jan. 14
9:36
Gyereksztárból legendák lettek (Blikk)
LOS ANGELES – Nem minden gyereksztár tűnik el automatikusan a süllyesztőben, korunk talán két legnagyobb legendája is serdületlenül kezdte pályáját, és kereste össze első milliárdnyi vagyonát. Michael Jackson (†50) egy életen át szenvedett attól, ahogy apja kisgyerekként a színpadra kényszerítette, de Britney Spearsnek (30) sem volt könnyebb feldolgozni a tinibálványként aratott sikereket.
jan. 14
9:36
Már Dzsudzsák is Dubajba készül (Habostorta)
Míg új csapattársai az orosz főváros zimankójában készülődnek... ...addig a Dinamo új szerzeménye idehaza rendezheti el magánügyeit, csak vasárnap várják vissza Moszkvába. Sokan irigylik most Dzsudzsák Balázst. Önbecsülését növelő irtózatos összegért vásárolta meg a Dinamo, BL-szereplésre esélyes csapathoz került, s míg a többiek egészségügyi teszteket végeznek, és esténként kőkemény…
jan. 14
9:39
Sarkozy újraválasztásába kerülhet a leminősítés (hirado.hu)
Nicolas Sarkozy korábban céljaként és kötelességeként jelölte meg, hogy megtartsa országa „AAA” államadós-besorolási osztályzatát.
jan. 14
9:57
Kedvezőtlen a helyzet: magyar nők a lista élén (hirado.hu)
Egyre rosszabbak a magyar lakosság elhízását mutató adatok. Ezen belül a gyerekeknél is romló tendencia figyelhető meg.
jan. 14
9:59
Komolyabb vagyonok is útra kelhetnek (hirado.hu)
Az üzletemberek egyelőre kivárnak, ha megszületik az IMF-megállapdás nagyobb vagyonok is útra kelhetnek.
jan. 14
10:12
Hallgat a Fidesz a Schmitt-ügyben (BorsOnline)
Feltűnően nagy a csönd a köztársasági elnök plágiumbotránya kapcsán kormánypárti oldalon.
jan. 14
10:12
Családi mészárlás egy narancs miatt (Blikk)
Családi mészárlássá fajult egy ételről szóló vita az Egyesült Államokban. A szócsata arról szólt, hogy pirítóst vagy narancsot kapjon egy betegeskedő asszony. Az eredmény négy halott.
jan. 14
10:30
Sztárcsapat ellen véd Bogdán (BorsOnline)
Ma a Manchester United ellen lép pályára a Bolton, amelynek kapujában minden bizonnyal Bogdán Ádám kap lehetőséget.
jan. 14
10:48
Timberlake felveszi a harcot Zuckerbreggel (BorsOnline)
Justin Timberlake annyira fellelkesült a Facebook-filmben alakított karakterétől, hogy maga is belevágott a közösségi oldal bizniszbe.
jan. 14
10:48
Angelina Jolie összeomlott a pesti forgatáson... (Habostorta)
...a zuhanyzóban talált rá férje, Brad Pitt Bár Angelina Jolie mindig magabiztosnak és határozottnak tűnt A vér és méz földjén című háborús film budapesti forgatásain, kiderült: tele volt kétségekkel. A gyönyörű színésznő tavaly forgatta hazánkban a szerb–bosnyák háború idején játszódó szerelmi drámáját, mely első rendezői munkája volt.
 "Összeomlottam. Brad talált rám a zuhanyzóban, zokogva…
jan. 14
10:48
Miért gyógyítjuk levessel a betegeket? (Metropol)
Hiába a gyógyászati újdonságok, az újabb és újabb táplálkozási divatok, a lábadozó betegek táplálása nem sokat változott az elmúlt évszázadok során.
jan. 14
10:51
Fogópálinkával indult a nap – disznót is vinni kell a böllérversenyre (hirado.hu)
Rekordot állíthatnak fel a böllérverseny résztvevői, 400 méteres kolbásszal szeretnék megdönteni a magyar csúcsot.
jan. 14
10:53
Végül kalapozhat a hercegi pár (hirado.hu)
Kalapozhat a cambridge-i hercegi pár: Vilmos és Katalin húszféle fejfedőt kapott tavaly külföldi útjain.
jan. 14
11:06
Timberlake felveszi a harcot Zuckerberggel (BorsOnline)
Az énekes annyira fellelkesült a Facebook-filmben alakított karakterétől, hogy maga is belevágott a közösségi oldal bizniszbe.

Keresés