2012. január 14. szombat

jan. 14
5:27
Hogyan lassítható a szem öregedése? (WebBeteg)
Negyvenéves kor fölött sokan tapasztalják, hogy a szokásos betűméretű szöveget már távolabbra kellene tartaniuk az olvashatósághoz, mint ameddig a karjuk elér. Bár a presbiópiát - azaz az öregszeműséget - nem lehet megelőzni, látását az életmódjára való odafigyeléssel védheti.
jan. 14
9:18
Inkább börtönbe mennek, de ragaszkodnak a hagyományokhoz (Infostart)
Az élénk színek elutasítása, nevezetesen lovas kocsik "macskaszemeinek" hiánya miatt kerülhet ismét börtönbe nyolc, amis férfi az Egyesült Államokban.
jan. 14
9:39
Sporttal könnyebb a fogyás, mint csak diétával (WebBeteg)
Aki sportol, automatikusan egészségesebben is táplálkozik. A sport egészséges és segít a fogyásban is, ez már régóta ismert.
jan. 14
10:48
Pánik tört ki a zátonyra futott óceánjárón (Infostart)
Homokzátonyra futott, majd az oldalára dőlt péntek éjszaka egy olasz óceánjáró luxushajó több mint négyezer emberrel a fedélzetén Olaszország partjainál; a korábbi jelentésekkel ellentétben nem nyolc, hanem három halálos áldozatot követelt a baleset, amelyben további tizennégy ember megsérült, bár ez a veszteségmérleg sem tekinthető még véglegesnek.
jan. 14
11:45
A gyomorégés, puffadás természetes ellenszerei (WebBeteg)
A gyomor- és bélrendszerben tapasztalható diszkomfort érzés, a gyomorégés, telítettség, puffadás ellen számtalan recept nélküli készítmény kínál megoldást.
jan. 14
12:48
Várandósság és fogápolás (WebBeteg)
A leendő anyukák fogainak egészségét befolyásolja a terhesség. De milyen változások ezek, és mit lehet tenni a fogak egészségének megőrzése érdekében?
jan. 14
13:48
Terjed az influenzavírus Európában (Infostart)
Európában még alacsony az influenza aktivitása, de a múlt hónaphoz képest a vírus terjedése növekvő tendenciát mutat - közölte hivatalos Facebook-oldalán az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szombaton.
jan. 14
14:06
Magyarok is utaztak a zátonyra futott olasz óceánjáró hajón (Infostart)
Az olaszországi magyar képviseletek értesülései szerint nyolc magyar is utazott a zátonyra futott olasz óceánjáró hajón, közülük hárman a személyzet tagjai.
jan. 14
14:24
Így marad szép a festett haj (Blikk)
A festés erősen igénybe veszi a hajat. Ha ennek ellenére is rászánjuk magunkat,  tanácsos még jobban óvni, ápolására még több figyelmet fordítani.
jan. 14
14:54
Terjed az influenzavírus Európában (WebBeteg)
Fokozatosan terjed az influenzavírus Európában az előző havi adatokhoz képest, ám ezzel együtt is még alacsony a vírus aktivitása - írta hivatalos Facebook-oldalán az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ).
jan. 14
18:18
Ahol túlórának számít a munkaidőn túl kapott munkáltatói e-mail (Infostart)
Ha munkaidejük lejárta után kapnak e-mailt telefonon az alkalmazottak munkáltatójuktól, akkor jogosultak túlóradíjra - tartalmazza az új brazil munkajogi törvény.
jan. 14
20:06
Rendkívüli szolgáltatás hajléktalanoknak (Infostart)
Rendkívüli szolgáltatással lepte meg a római hajléktalanokat a Szent Egyed katolikus közösség: ingyenes fodrászt bocsát a rendelkezésükre.
jan. 14
20:24
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei (Infostart)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 2. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták:
jan. 14
20:42
Természetes módszerekkel a gyomorproblémák ellen (Infostart)
A gyomor- és bélrendszerben tapasztalható kellemetlen érzés, a gyomorégés, a telítettség, a puffadás ellen számtalan recept nélküli készítmény kínál megoldást. A kellemetlen panaszok természetes módon is enyhíthetőek.
jan. 14
21:18
Miért "gyógyítjuk" levessel a betegeket? (Infostart)
Hiába a gyógyászati újdonságok, az újabb és újabb táplálkozási divatok, a lábadozó betegek táplálása nem sokat változott az elmúlt évszázadok során: az egyik kedvelt "gyógyír" a mai napig a leves. Az okokat vizsgálva egy amerikai tudós meglepő eredményre jutott: azt állítja, hogy a leves a bébiételekhez való hasonlóságának köszönheti lankadatlan népszerűségét.

Keresés