2012. január 22. vasárnap

jan. 22
8:42
Gyorsan nő az idős netezők száma (Infostart)
Magyarországon mintegy 4,5 millióan interneteznek az NRC piackutató friss felmérése szerint, amelyből kiderül, miközben a fiatalok körében szinte mindenki használja a világhálót, egyre több idős ember is csatlakozik rá.
jan. 22
11:09
Mindkét szíve infarktust kapott (WebBeteg)
Duplainfraktust kapott egy kétszívű férfi az Egyesült Államokban, de az orvosoknak sikerült megmenteniük.
jan. 22
13:15
Miért érdemes kicseréltetni az amalgám töméseket? (WebBeteg)
Egyre többen cseréltetik ki régi amalgám-töméseiket, sőt, állami rendeléseken szinte már nem is találkozhatunk ezzel a tömőanyaggal. Ugyanakkor tény, hogy az amalgám megjelenése óta sem készült még egy ilyen tartós anyag, amely ilyen hosszú távon jelent megoldást a lyukas fogak kezelésére.
jan. 22
16:24
A túl szoros farmer idegi károsodást okozhat (WebBeteg)
Az elmúlt évek alatt egyre több szakértő találkozik olyan fiatal nőkkel, akik speciális érzőidegi panaszokkal fordulnak hozzájuk. Csak ’bizsergő comb-szindrómásoknak’ nevezik őket. A bűnös nem más, mint a túl szoros farmer.
jan. 22
18:00
A hatos lottó nyerőszámai - 440 millió a tét (Infostart)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 2, 3, 10, 29, 38, 41.
jan. 22
18:30
A csoki gyógyszer a szívelégtelenségben szenvedőnek (WebBeteg)
A fekete csokoládé rendkívüli mértékben növeli a szívelégtelenség miatt kezelt betegek ereinek rugalmasságát - mutatták ki amerikai kutatók, akik tanulmányukat az European Heart Journal című szaklapban tették közzé.
jan. 22
19:48
Csúnyán megtréfálták a madárrajongókat (Infostart)
Viccből befestett sólymokat hittek új madárfajnak Új-Zélandon csaknem két éven át.
jan. 22
20:24
Díszpolgárok lesznek a kiemelkedő borászok (Infostart)
Szekszárd közgyűlése a város díszpolgárává választotta Vida Péter borászt, aki 2011-ben elnyerte az Év Bortermelője címet. A határozat értelmében ez az elismerés jár minden olyan szekszárdinak, aki megkapja ezt a borászati elismerést, így augusztus 20-án díszpolgár lesz Takler Ferenc és Vesztergombi Ferenc is.
jan. 22
20:42
Így kezeli a stresszt II. Erzsébet (Infostart)
Gyomok kitépésével szereti levezetni a bosszúságát II. Erzsébet - derült ki egy amerikai újságírónő által írott új életrajzából, amely a brit uralkodó gyémántjubileuma alkalmából jelent meg.

Keresés