2012. január 13. péntek

jan. 13
1:03
Rákgyógyítás: így gátolják a tumornövekedést (HáziPatika)
A célzott kezelések körébe tartoznak a sejtszaporodásért felelős receptorok gátlását célzó terápiák, amelyeket az áttétes vastag- és végbélrákoknál a kemoterápiával kombinálva, a rosszindulatú fej-nyaki daganatoknál pedig a...
jan. 13
1:07
Két gyógyszermentes megoldás nyakfájdalomra (HáziPatika)
Egy új kutatás szerint a gerincmanipuláció és az otthoni torna hosszú távon hatékonyabban enyhítheti a nyakfájdalmat, mint a gyógyszerek.
jan. 13
8:45
A jó fogyókúra titka (Metropol)
2012 első perceiben hányan is fogadtuk meg pezsgővel a kezünkben, hogy megszabadulunk néhány felszaladt kilótól? Sajnos a fogadalom végrehajtása éppoly nehéz, mint amilyen nehéz volt ellenállni a karácsonyi finomságoknak.
jan. 13
12:39
Allergiás nátha és kötőhártya-gyulladás (WebBeteg)
Az allergiás eredetű nátha a fejlett országokban igen gyakori, nagyjából az asztmások számának 2-3-szorosa. A krónikus betegség egyik leggyakoribb velejárója a kötőhártya viszketéssel járó gyulladása.
jan. 13
15:57
Versenynek fogjuk fel már a hétvégét is (NLC)
Bár jó esetben a hétvége a lazítás ideje lenne, egyre többen vannak, akik ezeket a napokat is arra használják, hogy bizonyítsanak.
jan. 13
17:54
Újév és karácsony között híznak el az emberek: Hogy lehet karcsú tavaszra? (WebBeteg)
A szűk farmert és a lepattanó inggombokat sokan az adventi időszak számlájára írják, pedig ilyenkor felmérések szerint átlagosan csupán 370 gramm súlyfelesleget halmozunk fel. A fölösleges kilók valójában nem karácsony és újév között, hanem újév és karácsony között rakódnak le.
jan. 13
19:48
Aki gyakrabban eszik, kevésbé hízik (Infostart)
Azok a lányok, akik gyakrabban eszegetnek, kevésbé híznak, mint azok, akik kevesebbszer étkeznek, de akkor kiadósan - állítják egy amerikai felmérés készítői.

Keresés