2012. január 27. péntek

jan. 27
6:18
Diákok főzhetnek a királynőnek (Infostart)
Vajon mi kerüljön II. Erzsébet asztalára a brit uralkodó trónra lépésének hatvanadik évfordulóján? A döntés brit kisdiákok kezében van.
jan. 27
7:27
A természet gyógyító arca (Édenkert)
Lime, rozmaring, majoranna, zab, kókuszolaj vagy grapefruit – jól ismert növények, gyümölcsök, amelyeknek azonban vannak olyan tulajdonságaik is, amit csak kevesen ismernek. Alvásproblémák, fogfájás vagy candidia – van rá természetes megoldás is.
jan. 27
8:18
Az étrend és a Parkinson-kór gyógyszerei (WebBeteg)
A legtöbb gyógyszer bármikor bevehető, és nem kell odafigyelni az étkezésekhez fűződő időbeli viszonyára. Ha azonban Ön levodopát szed, mindenképpen beszéljen kezelőorvosával az étrendjéről, hiszen az elfogyasztott táplálék befolyásolja a levodopa felszívódását.
jan. 27
10:24
A hányás - Miért hányhat gyermekünk? (WebBeteg)
A hétköznapi életben a vírus- vagy baktériumfertőzéshez kapcsolódó hányással találkoznak a szülők a leggyakrabban, de számos betegség tünete lehet.
jan. 27
11:27
Fogínygyulladás: Mi okozza és hogyan kezelhető? (WebBeteg)
Gingivitisznek nevezzük a fogíny akut vagy krónikus gyulladását. Az elnevezés tehát betegségek spektrumára utal, amelyek a fogínyt érintő különböző gyulladásos folyamatokkal járnak együtt.
jan. 27
11:45
Már féléves korban van jel az autizmusra (Metropol)
A később autista tüneteket mutató gyerekek agyi aktivitásának vizsgálata már az első életévükben jelzi agyműködésük másságát - állapították meg brit kutatók.
jan. 27
14:36
Macskajaj - Mi az, ami segíthet? (WebBeteg)
Az ünnepnapok, a szilveszter, a születésnapi partik, az esküvők és még számos esemény alkalmat szolgáltathat arra, hogy a résztvevők igyanak egy-két pohárral. Ha azonban valaki ennél gyakrabban nézeget a pohár fenekére, akkor másnap reggel könnyen előfordulhat, hogy iszonyú fejfájásra ébred, hányingere van, és nagyon szomjas. Adunk néhány tippet, hogy a másnaposság kellemetlenségeit könnyebben…
jan. 27
16:42
A kialvatlanság fokozza az éhségérzetet (WebBeteg)
A komoly alváshiánytól érzékenyebbek az emberek az ételek látványával szemben, éhesebbé teszi őket, mint amilyenek valójában - idézte amerikai kutatók megállapítását a Scientific American című ismeretterjesztő portál.
jan. 27
18:48
Sportolás és asztma (WebBeteg)
Asztma esetén az edzés csak akkor okozhat rohamot, ha a betegség nem megfelelően kontrollált. Jól beállított gyógykezelés mellett a mozgás jótékony hatású lehet.
jan. 27
20:24
Holttestet találtak egy bank szellőzőjében (Infostart)
Holttestet találtak Franciaországban egy bank szellőzőcsatornájában, a halott feltehetően fél éven át volt a csőben.
jan. 27
20:54
Mikor forduljon orvoshoz az aknéval? (WebBeteg)
Ha az akne vagy az akne talaján kialakuló hegesedés befolyásolja társas kapcsolatait vagy önértékelését, kérdezze meg bőrgyógyászát a lehetséges kezelésről, illetve arról, hogyan lehet a hegeket eltüntetni.

Keresés