2022. január 1. szombat

jan. 1
0:12
Hatalmas boldogság történt Majkáékkal! Egy számmal tudatta a nagy hírt (Blikk)
Igazán büszke lehet!
jan. 1
0:12
Holnap indul a strandszezon Orfűn! (AQUA)
Orfűn a legbátrabbak már az év első napján, január 1-jén megkezdhetik a strandszezont. A Húsz22 Jeges Újévi Csobbanás résztvevői január 1-jén 11-kor ezúttal is összegyűlnek, hogy együtt köszöntsék az új esztendőt egy közös jeges merüléssel. A legbátrabbak gumikacsákkal, matracokkal, vicces jelmezekkel felszerelkezve mártóznak meg a tó vizében, a ke
jan. 1
0:12
Szilveszteri horoszkóp: Mit ígérnek a csillagok az év utolsó napjára (Ripost)
Mit tartogat az idei szilveszter? Vajon jobb, ha nagyot bulizol vagy érdemes otthon maradnod? Ezt üzenik a csillagok!
jan. 1
0:16
Edd ezt szilveszterkor és boldog, szerencsés, sikeres lesz az Újéved (Blikk)
Az, hogy mik kerülnek a szilveszteri asztalra, nagy mértékben a szokások és a babona határozza meg. Minden étel mögött megbújik a hagyomány szerinti magyarázat, hogy miért vagy éppen miért nem érdemes azt az óév utolsó napján vagy az újévben fogyasztani.
jan. 1
0:16
Ne dobd ki a karácsonyfáról lehullott tűleveleket, eszméletlen, mire használhatod (Ripost)
Amilyen szép az igazi fenyő, olyan nagy gondot okoznak a lehullott tűlevelek karácsony után. Mutatunk néhány ötletet, hogyan tudod hasznosítani.
jan. 1
0:18
Férfivélemény: Újévi fogadalmak? Ne röhögtess! (She)
Jövőre lerakod a cigit, igaz? Jobban odafigyelsz az étkezésre, és még sportolni is eljársz majd? December 31-ével varázsütés-szerűen lezárul egy időszak, és január elsejével teljesen újjászületsz, megváltozol? Ugyan kérlek, ezt te sem gondolod komolyan...
jan. 1
0:20
Koronavírus hírek ma: Csökken a fertőzöttek és az elhunytak száma is (Blikk)
Egyre megnyugtatóbbak a számok.
jan. 1
0:20
Hihetetlen, mi történik a férfiakkal szakítás után (Ripost)
A férfiak általában nem szívesen beszélnek az érzéseikről, miután véget ért a párkapcsolat. De egy kutatás során megdöbbentő információk derültek ki.
jan. 1
0:22
Férfibűnök férfiszemmel (She)
Ahogy az ember szörfözik a cikkek között, egyre inkább megerősödik benne a gyanú, hogy a kapcsolati válságokról mindig, minden esetben a férfiak tehetnek.
jan. 1
0:24
Neked melyik a kedvenc évszakod? Ezt árulja el rólad (Blikk)
Te melyik évszakot kedveled leginkább? Olvasd el, mi a legjellemzőbb tulajdonságod.
jan. 1
0:26
Hová tűntek a háztartásbeli nők? (She)
Iskolás koromban nagyon irigyeltük azokat a gyerekeket, akiket ebéd után hazavittek. Sőt, sokan már otthon is ebédelhettek, mert az anyukájuk otthon volt, nem dolgozott. Ezek az anyák voltak a háztartásbeliek. Apa eltartotta a családot, anya pedig a harmonikus otthonteremtésnek és a gyermekeinek élt. Persze, ez most így nem hangzik valami trendinek
jan. 1
0:28
Nem tudod, milyen újévi fogadalmakat tegyél? Mutatjuk az 5 legnépszerűbb lehetőséget (Blikk)
Most megváltoztathatod az életedet!
jan. 1
0:30
Leltár: mit viszek, mi marad? Isten veled 2021! (She)
Elég volt, megállok és szusszanok egyet. Most veszem csak észre, szinte alig tettem ezt, az elmúlt jó pár hónapban. Pedig, hogy fogadkoztam tavaly! Na, de majd most! Most minden másképp lesz!
jan. 1
0:34
A fiamért bármit, avagy egy rendhagyó mézeskalácssütés története (She)
A mézeskalács számomra a boldog gyermekkort jelenti. A készülődés, a formázás, a díszítés, az egész otthonunkat belengő isteni illat mindig elvarázsol. Ennek fényében mi nemcsak ünnepekkor állunk neki a mézesfini készítésnek, hanem bármikor, amikor ránk tör a mézi ehetnék. Így történt azon a bizonyos napon is...
jan. 1
0:38
Nem értelek: fél év után feltűntél a semmiből és most hirtelen nagyon oda vagy értem (She)
Mindig a csinnadrattát kerestem, a fenekestül felforgató érzelmeket, amelyek így vagy úgy, de észrevétlenül belopakodnak a szívembe.
jan. 1
0:42
A folyamatos féltékenykedéssel megmérgezed a párkapcsolatodat (She)
Mit gondolsz, mi lesz jobb akkor, ha átkutatod a szerelmed telefonját? Vagy, ha eltiltod ellenkező nemű barátaitól, és minden nap kötelező jelleggel be kell számolnia arról, hol volt és kikkel beszélgetett?
jan. 1
0:42
VII. Évindító Évszámfutás 2022 – Hajógyári-Sziget (Metropol)
Szeretettel várok minden érdeklődőt a tavalyihoz hasonló évindító évszámfutásunkra, ahol lefutom a 2022-es évszámot - áll Szolnoki János - Ösvényjáró eseményének ajánlójában.
jan. 1
0:46
Utoljára 15 évvel ezelőtt vacsorázott együtt a családom (She)
Ma van a születésnapom. Már régóta úgy ébredek minden december 29-én, hogy semmi rendhagyót nem érzek a mellkasomban és ez így történt egészen az ébredésig. Aztán anyu videóhívásban keresett...
jan. 1
0:50
Hadd ne én legyek az életed értelme, bébi! (She)
Te vagy az életem értelme! - ugye milyen romantikusan hangzik? Hát én azt mondom, óvjon meg téged a sors az olyan partnertől, akinek semmi más nem számít az életben, csak te.
jan. 1
0:54
Szenvedélyes szilveszter: szexeld át magad 2022-be! (18+) (She)
Azt mondják, hogy amit elsején csinálunk, azt fogjuk egész évben csinálni. Épp ezért érdemes jól megtervezni, hogy milyen tevékenység közben ér majd téged az éjfél. Én a szeretkezésre szavazok.
jan. 1
2:06
Minden idők legparádésabb újévi fogadalmai - Idén ne a kliséket fogadd meg (Femcafe)
2022-re valami terv? Mutatunk néhány szuper tippet!
jan. 1
3:18
Dwayne Johnson sosem tér vissza a Halálos iramban franchise-ba, hiába csábítgatja Vin Diesel (Igényes férfi)
A két színész 2016-ban kapott össze a Halálos iramban 8 forgatásán, ám négy év távlatából Vin Diesel, aki a sorozat producere is, elásná a csatabárdot.
jan. 1
4:18
A betonbiztos újévi fogadalmak titka (HáziPatika)
Új év, új élet - évről évre sokan szeretnék megragadni a lehetőséget, hogy a naptár lapjainak fogytán sorsfordító változtatásokat hozzanak életvitelükbe. A kezdeti lelkesedés azonban gyakran hamar kimerül, és az újévi fogadalmak jelentős része
jan. 1
4:24
Miért veszélyes az alkoholfogyasztás? (WebBeteg)
Mind az egyszeri nagy mennyiségű alkoholfogyasztásnak, mind a hosszabb időn keresztül folytatott italozásnak súlyos következményei lehetnek.
jan. 1
4:54
Gyógyító szeretet: egy magányos idős házaspár pótunokája lettem (She)
- Ragó tata, sétálunk öregesen? - kérdeztem a lócán üldögélő, őszbe csavarodott hajú férfiembert. - Hát persze - felelte ő. Lassan, nehézkesen felállt és nekiindultunk.
jan. 1
5:18
Végre megoldás születhet a kutyák miatti allergiára (Hamu és Gyémánt)
A tudósok keményen dolgoznak azon, hogy a háziállatokkal kapcsolatos tüsszögés és nátha távoli emlék legyen, és ígéretes híreket kaptunk a kutatóktól, akik a kutyaallergia elleni vakcina lehetőségeit elemzik.
jan. 1
5:24
Zöld számvetés: itt tartunk a fenntarthatóság elérésében (HáziPatika)
A klímaválság jelenleg az egyik legnagyobb fenyegetés életünk és jövőnk szempontjából. A Greenpeace szerint nincs idő tétlenségre: már csak 9 évünk van cselekedni, hogy elkerülhessük a klíma- és ökológiai válság katasztrofális hatásait. Nézzük,
jan. 1
5:24
Hogyan tovább, ha már nincs közös téma? (She)
Éjbenyúló beszélgetések, hosszú szerelmes pillantások, szavak soha ki nem apadó forrása. Ezek mind kapcsolatunk legelejének a jellemzői.
jan. 1
5:30
Miért van az, hogy sokkal érzelmesebb vagy írásban, mint személyesen? (She)
Nem is olyan régen megismerkedtem valakivel. Ebben még semmi különös nincsen, hiszen minden korombeli szingli lány ismerkedik. Viszont, ami számomra különös, hogy a pasi, aki egyébként külsőre tetszene is, valamiért élőben nem annyira engedi el magát, mint írásban.
jan. 1
5:36
Nagy 2022-es pénzhoroszkóp - Mit tartogat számunkra a következő év anyagiak terén? (Joy)
Átléptünk 2022-be, ez a 12 hónap pedig tele lesz lehetőségekkel minden csillagjegy számára.
jan. 1
5:54
A kollégáink folyton a szájukra vettek bennünket: miért nem hisznek az emberek a férfi-nő barátságban? (She)
Vajon létezik férfi-női barátság? Van, aki határozottan kiáll amellett, hogy igen, s van olyan is, aki váltig állítja, hogy nincsen.
jan. 1
6:00
A következő évszak a tavasz, kezdheted a készülődést (Spa Trend Online)
Az év végén annyi mindenre kell fókuszálni, hogy általában háttérbe szorul a jövőt illető teendők megvalósítása. Pedig a következő évszak már a tavasz, ami hamarosan kopogtat majd az ajtókon. Várd felkészülten és a jövő év szóljon a minőségi kikapcsolódásról!
jan. 1
6:06
Gyönyörteli titkokat árult el a G-pontról a pajzán orvosnő (Ripost)
Részletes, képes beszámolóval mutatta be egy videóban, hol helyezkedik el ez a kéjpont, és azt is elárulta, hogyan okozhat csúcsorgazmust a nőknek.
jan. 1
6:12
Mínusz 50 fokban szilvesztereztek Jakutföldön (24.hu)
December elején -61,1 C-os hőmérsékletet is mértek.
jan. 1
6:18
12 újévi babona, amit ha nem tartasz be, odavághatja a következő évedet (Blikk)
A betartásukat érdemes fontolóra venned…
jan. 1
6:18
Napi horoszkóp január 1.: a Bikáknak meg kell tanulniuk lazítani, az Oroszlánok előre isznak a medve bőrére (Joy)
Az év első napján is izgalmas üzenetek várnak, amelyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!
jan. 1
6:24
Így tehetjük tartóssá a kapcsolatainkat (HáziPatika)
A párkapcsolatok mellett a barátságok is fontos szerepet töltenek be egy ember életében, ebből a szempontból viszont a magyarok nem állnak túlságosan jól. Hogyan lehet tartóssá, évtizedeken át gyümölcsözővé tenni az ilyen kapcsolatokat? Íme öt
jan. 1
6:24
A legendák kastélya: mesébe illő kirándulóhely vár Nádasdladányon (egy.hu)
A Nádasdy család kastélya Nádasdladány ékköve, mesebeli úti cél lehet azoknak, akik szeretik az időutazást a múltba, és kíváncsiak rá, miként élték mindennapjaikat kiváltságos elődeink.
jan. 1
6:30
Rendhagyó tippek a depresszió enyhítésére (NLC)
Ha úgy érezzük, átvette felettünk a hatalmat a depresszió, akkor a következő, nem éppen megszokott módszerekkel is megpróbálkozhatunk kilábalni belőle.
jan. 1
6:30
Még évekig ömölhet a fekáliával szennyezett víz a Tisza-tóba (AQUA)
Több mint tíz éve folyik erősen szennyezett víz a Tisza-tóba két patakból – egyebek mellett ez derült ki a Magyar Tudományos Akadémia Nemzeti Víztudományi Program Irányító Testülete által szervezett Nagy tavak konferencián. Az Eger- és a Laskó-patak 2010 óta erősen szennyezetten folyik a Tisza-tóba. A két patak már egy évtizede az erősen szennyezet
jan. 1
6:32
Vedd komolyan az intim higiéniát! (NLC)
Ha kellő figyelmet fordítasz a mindennapokban és a szerelemes együttlétek alatt az intim higiéniára, nagyobb eséllyel kerülheted el a felfázás okozta kellemetlen tüneteket. Mi segíthet, és mi kevésbé? Itt vannak a válaszok!
jan. 1
6:54
A falu, ahol a világ legidősebb emberei élnek (Travelo)
A szigeten szó szerint kőbe vésték mikor illik a helyieknek eltávozni az élők sorából.
jan. 1
7:06
Tippek, hogyan enyhítsük az év eleji mélabút (NLC)
Januárban nem nehéz depresszióssá válni. A napok rövidek és sötétek, alig süt a nap, esetleg még szorongunk is az új év kihívásai miatt. Előzd meg vagy szabadulj meg a rosszkedvtől: mutatjuk, mit érdemes tenned!
jan. 1
7:12
600 millió fészkelő madárral lett szegényebb Európa (Infostart)
A legnagyobb veszteséget 247 millió egyeddel a házi veréb szenvedte el, melyet a sárga billegető követ 97 millióval, a seregély 75 millióval és a mezei pacsirta 68 millióval – mutatta ki a brit Királyi Madárvédelmi Egyesület (RSPB), a BirdLife International nemzetközi madárvédelmi szervezet és a Cseh Madártani Egyesület kutatóiból álló munkacsoport
jan. 1
7:12
Az új év első napja fájni fog az Oroszlánnak, de ez ne ijessze meg őket (Metropol)
Kicsit zavarosan indul a nap: ami nem csoda, a tegnap elfogyasztott tetemes mennyiségű étel és ital után.
jan. 1
7:18
Ezért nem alszanak téli álmot az állatkerti medvék (24.hu)
Az állatok téli álmának oka nem annyira a hideg, mint inkább a természetben fellelhető táplálék téli szűkössége.
jan. 1
7:24
Űzzük el a rosszkedvet a természet patikájával! (NLC)
A stresszt és a depressziót modern kori betegségeknek tartjuk, de valójában már az ókorban ismerték, kezelésükre évezredeken keresztül ugyanazokat a növényeket használták. Nézzük, milyen gyógynövények adhatnak enyhülést.
jan. 1
7:42
Kerüld el a hólyaghurutot: mutatjuk, hogyan! (NLC)
Minimális odafigyeléssel elkerülhetjük, hogy állandóan a mellékhelyiséget kelljen látogatnunk a felfázás okozta kellemetlen tünetek miatt.
jan. 1
7:42
Teljesen megváltozott a 86 éves nő megjelenése az új frizurától: 20 évet simán letagadhatna (Retikül)
A megfelelő frizura fiatalító erejét nem érdemes alábecsülni. Hatvan felett sok nő nem mer bevállalni egy modernebb hajfazont, mert attól tart, hogy nem a korához illő. Pedig olykor nagyon is megéri kilépni a komfortzónából, hiszen a divatos vágások nem korhoz kötöttek, és leginkább a stílus dönti el, kinek melyik választás támogatja leginkább a nő
jan. 1
7:44
Kiposztolja a ruháit, amiért munkatársai zaklatták (NLC)
Egy fiatal nő közzéteszi azokat a ruháit, amiket a munkahelyén viselt, amikor beszóltak neki.

Keresés